32 beste WooCommerce-plug-ins voor uw winkel (de meeste zijn GRATIS) - DeLaatbusiness

32 beste WooCommerce-plug-ins voor uw winkel (de meeste zijn GRATIS)

11 min


125
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste WooCommerce-plug-ins voor uw winkel?

Plug-ins zijn het beste onderdeel van het maken van een online winkel met WooCommerce . Hiermee kunt u nieuwe functies toevoegen en uw bedrijf laten groeien.

Er zijn talloze gratis en premium plug-ins die u kunt gebruiken, maar ze zijn niet allemaal goed. Hoe vindt u de beste WooCommerce-plug-ins voor uw e-commercebedrijf?

In dit artikel hebben we enkele van de beste WooCommerce-plug-ins voor uw winkel uitgekozen om de verkoop te verhogen en uw bedrijf te laten groeien.

Beste WooCommerce-plug-ins voor uw eCommerce-winkel

Als je je online winkel nog niet hebt gestart, hebben we een stapsgewijze handleiding voor het starten van een online winkel met WooCommerce . Het helpt je bij het kiezen van de beste WooCommerce-hosting , het installeren van WooCommerce, het selecteren van een thema en alles wat je nodig hebt.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste WooCommerce-plug-ins voor WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse is de beste FOMO- en social proof-notificatie-app waarmee je conversies en verkopen omhoog kunt schieten.

Mensen vinden het leuk als ze zien dat andere mensen dezelfde keuzes maken voordat ze hun eigen besluit nemen. Door sociaal bewijs toe te voegen, geef je ze de kans om het daar op je website te zien en geef je ze een duwtje in de rug om een ​​aankoop te voltooien.

TrustPulse maakt dit waanzinnig eenvoudig. U kunt het op elke website installeren (geen codering vereist) en badges aanpassen aan de kleuren van uw winkel.

U kunt slim pagina’s of producten targeten waarop u een campagne wilt voeren, en on-fire-meldingen toevoegen die laten zien hoeveel mensen actie ondernemen in een bepaalde periode. Voer voor de beste resultaten meerdere campagnes uit om klanten te bereiken die verschillende producten of pagina’s bekijken.

U krijgt ook een volledige livestream van acties die door gebruikers zijn ondernomen en gedetailleerde analyserapporten om u te helpen uw campagnes te optimaliseren.

2. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de krachtigste software voor conversie-optimalisatie op de markt. Het helpt u bezoekers van websites die achterblijven om te zetten in abonnees en klanten.

U kunt het op uw eCommerce-website gebruiken om het verlaten van het winkelwagentje te verminderen , de verkoopconversie te verhogen, uw e-maillijst te vergroten, gerichte websiteberichten weer te geven, retargeting op locatie en meer.

Als u serieus bent over het uitbreiden van uw e-maillijst en het stimuleren van de verkoop, dan heeft u deze toolkit voor conversie-optimalisatie nodig.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WooCommerce-winkels. Het wordt geleverd met verbeterde eCommerce-tracking waarmee u eenvoudig eCommerce-gegevens in Google Analytics-rapporten kunt volgen.

Veel beginners vinden het moeilijk om Google Analytics-rapporten te begrijpen. MonsterInsights maakt het gemakkelijker door je alle informatie te tonen die je nodig hebt in je WordPress-dashboard. Dit helpt u datagestuurde beslissingen te nemen om uw bedrijf te laten groeien en de verkoop te verhogen.

U kunt het gebruiken om uw meest bekeken producten te vinden en productpagina’s te verbeteren. U kunt ook WooCommerce-klanten volgen in Google Analytics en een persoonlijkere ervaring voor uw gebruikers creëren.

4. Constant contact

Constant contact

Constant Contact is de beste e-mailmarketingservice voor e-commercebedrijven. Het is ook het meest beginnersvriendelijk, waardoor u het gemakkelijk aan uw winkel kunt toevoegen en uw e-maillijst kunt samenstellen.

Het wordt geleverd met tientallen professioneel ontworpen e-mailsjablonen voor verschillende niches. U kunt ook meerdere lijsten maken en aangepaste trechters maken om gepersonaliseerde e-mails naar geselecteerde doelgroepen te sturen.

Alternatief: Drip en SendinBlue zijn ook beide geweldige opties.

5. Geavanceerde coupons

Geavanceerde coupons

Geavanceerde coupons is de beste WooCommerce-couponcode-plug-in op de markt. Het breidt de beperkte WooCommerce-couponfunctionaliteit uit en stelt u in staat om betere kortingsbonnen te maken.

Het integreert nauw met WooCommerce en biedt functies zoals BOGO-aanbiedingen (koop één en één aanbieding), coupon-URL’s, geplande kortingsbonnen, automatisch toe te passen kortingsbonnen, verzendcoupons en meer. Het is gemakkelijk te gebruiken en helpt u de verkoop in uw online winkel te stimuleren.

6. WooCommerce Wholesale Suite

WooCommerce Wholesale Suite

WooCommerce Wholesale Suite is een suite van drie plug-ins waarmee u eenvoudig groothandelsprijzen in WooCommerce kunt instellen voor bulkkopers en andere bedrijven.

U kunt groothandelsprijzen eenvoudig laten zien aan groothandelsklanten. U kunt ook de minimumhoeveelheid instellen die ze moeten bestellen om gebruik te maken van de groothandelskorting. Tegelijkertijd kunt u uw normale prijzen blijven tonen aan de retailklanten.

7. LiveChat

Live chat

Wist u dat gemiddeld meer dan 67% van de klanten hun winkelwagentje verlaat voordat ze een aankoop doen? Dat komt omdat klanten direct antwoord op hun vragen willen.

LiveChat is de beste ondersteuningssoftware voor livechats op de markt. Hiermee kunt u eenvoudig livechat toevoegen aan uw WooCommerce-winkel en direct vragen van gebruikers beantwoorden.

Hiermee kunt u gebruikers in klanten omzetten voordat ze hun winkelwagentje verlaten. LiveChat werkt met Google Analytics, alle beste e-mailmarketing, CRM-software en meer.

Alternatief: Als je op zoek bent naar chatbot-software, kijk dan eens naar ChatBot.com, want het kan helpen bij het automatiseren van veel eCommerce livechat.

8. YITH WooCommerce Verlanglijst

YITH WooCommerce Verlanglijst

Met de YITH WooCommerce wishlist-plug-in kunnen uw klanten producten op hun verlanglijstje opslaan. Ze kunnen de verlanglijst gebruiken om later de aankoop te doen of hun verlanglijst delen met vrienden en familie.

Dit is een perfecte toevoeging voor uw online winkel tijdens drukke vakantieseizoenen wanneer mensen hun boodschappenlijstjes maken en cadeaus kopen.

9. WooCommerce Meertalig

WooCommerce Meertalig

Niet-Engelse WordPress-websites overtroffen de Engelse WordPress-websites in 2014. Sindsdien zijn er meer WooCommerce-winkels gemaakt in andere talen dan het Engels. WooCommerce Multilingual voegt een compatibiliteitslaag toe met de populaire WPML WordPress meertalige plug-in .

Hiermee kunt u uw product en andere WooCommerce-pagina’s in meerdere talen vertalen. Uw klanten kunnen ervoor kiezen om op uw website te bladeren in hun voorkeurstaal.

10. WooCommerce Products Slider

WooCommerce Products Slider

Met de WooCommerce Products Slider kunt u eenvoudig prachtige productsliders en carrousels maken en deze overal in uw WooCommerce-winkel toevoegen.

11. RafflePress

Loterij Press

RafflePress is de beste plug-in voor wedstrijden en weggeefacties voor WooCommerce-winkels. Hiermee kunt u uw e-maillijst laten groeien, meer websiteverkeer krijgen en volgers op sociale media met virale wedstrijden en weggeefacties.

Uw gebruikers kunnen deelnemen aan de weggeefactie door sociale acties uit te voeren, zoals tweeten, een video bekijken, een profiel op sociale media volgen en meer. Het heeft acties voor alle populaire sociale mediaplatforms, CRMS en meer.

Voor de beste resultaten omvat het geverifieerde sociale acties en fraudepreventie. Dit zorgt ervoor dat uw virale campagne echte betrokkenheid en groei in uw bedrijf oplevert.

12. StoreCustomizer

WinkelCustomizer

Met StoreCustomizer kun je de WooCommerce-winkel aanpassen met de live customizer. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken interface om winkelinstellingen aan te passen met een live preview.

U kunt uw winkelpagina, productpagina’s, productcategorieën en meer bewerken. U kunt het aantal producten, productkolommen wijzigen, tekst voor knoppen bewerken en meer.

De pluginn wordt ook geleverd met een door Ajax aangedreven productzoekopdracht die u met elk thema kunt gebruiken.

13. WP Mail SMTP door WPForms

WP Mail SMTP Pro

De WooCommerce-winkel stuurt e-mailmeldingen voor verschillende acties naar zowel de winkeleigenaar als klanten. Het gebruikt de PHP-functie mail () om dat te doen.

De meeste WordPress-hostingbedrijven hebben deze functie echter niet correct ingesteld en sommige blokkeren deze zelfs. In dat geval werken de e-mailfuncties van uw winkel niet.

WP Mail SMTP lost dit probleem op door u toe te staan ​​een SMTP-serviceprovider te gebruiken om e-mails te verzenden. Dit zorgt ervoor dat uw WooCommerce-e-mails worden afgeleverd in de inbox van gebruikers en niet in spam terechtkomen.

De betaalde WP Mail SMTP Pro- versie biedt u eersteklas ondersteuning, meer functies en een installatieservice voor witte handschoenen.

14. WooCommerce EU-btw-naleving

WooCommerce EU-btw-naleving

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt deze eenvoudige plug-in ervoor dat uw WooCommerce-winkel voldoet aan de nieuwe EU-btw. Het detecteert automatisch de locatie van uw klant en toont de prijzen met de juiste btw vanaf de eerste pagina.

15. Bezorgdatum van bestelling voor WooCommerce

Bezorgdatum WooCommerce-bestelling

Met deze plug-in kunnen gebruikers een bezorgdatum voor producten kiezen tijdens het afrekenen. Eigenaren van WooCommerce-winkels kunnen de gewenste leverdatum zien op hun bestelpagina in het admin-gedeelte.

16. YITH WooCommerce Quick View

YITH WooCommerce Quick View

Met WooCommerce Quick View kunnen uw klanten productdetails bekijken door simpelweg hun muis over een knop te bewegen. Hierdoor kunnen klanten snel de productinformatie krijgen zonder de productvermeldingen of winkelpagina te verlaten.

Gebruikers kunnen een grotere productafbeelding, productbeschrijving en een knop voor toevoegen aan winkelwagentje in een lightbox-pop-up zien .

17. WooCommerce PDF-facturen en pakbonnen

 Download WooCommerce PDF-facturen en pakbonnen

Met deze handige plug-in kunt u pdf-facturen en pakbonnen via e-mail naar klanten sturen. Gebruikers kunnen ook hun facturen en fiches downloaden vanuit hun accountgedeelte. Als sitebeheerder kunt u ook bulksgewijs facturen genereren, deze downloaden en naar gebruikers e-mailen vanuit een beheerdersgedeelte.

18. YITH WooCommerce Vergelijk

WooCommerce Vergelijk

Zoals de naam al doet vermoeden, stelt deze plug-in uw klanten in staat om twee of meer WooCommerce-producten naast elkaar te vergelijken. U kunt kiezen welke velden gebruikers in de vergelijkingstabel zien en deze indien nodig opnieuw ordenen.

19. WooCommerce menubalk winkelwagen

WooCommerce menubalk winkelwagen

Normaal gesproken zou uw WooCommerce-thema prominent bovenaan een winkelwagenknop weergeven. Als je thema echter geen winkelwagenknop laat zien, of je vindt de plaatsing niet leuk, dan zal WooCommerce Menu Cart dit voor je oplossen.

Hiermee kunt u de winkelwagenknop toevoegen aan uw WordPress-navigatiemenu . Het werkt met elk WordPress-thema en geeft het winkelwagenpictogram, items en prijs weer in je navigatiemenu.

Ajax Product Search

Snelheid is cruciaal voor het succes van elke website, met name voor webwinkels. Een enkele seconde vertraging bij het laden van de pagina kan het verlaten van de winkelwagen aanzienlijk vergroten en de betrokkenheid van gebruikers verminderen.

YITH WooCommerce Ajax Search biedt een krachtige zoekfunctie om producten onmiddellijk weer te geven terwijl gebruikers beginnen te typen. Het gebruikt Ajax om de resultaten op te halen, wat betekent dat uw gebruikers kunnen zoeken zonder de pagina te verlaten die ze momenteel bekijken.

21. WooCommerce Checkout Field Editor

WooCommerce Checkout Field Editor

Wilt u aangepaste velden toevoegen aan de afrekenpagina van WooCommerce? Met de WooCommerce Checkout Field Editor-plug-in kun je eenvoudig velden toevoegen, aanpassen en herschikken op de afrekenpagina van je online winkel.

Hiermee kunt u de hele afrekenervaring voor uw klanten aanpassen en de gegevens gebruiken om uw bedrijf te laten groeien.

22. Minimale afname voor WooCommerce

Minimale aankoop voor WooCommerce

Minimale aankoop voor WooCommerce stelt u in staat minimale aankoopregels voor uw producten in te stellen. U kunt regels toevoegen voor één product of regels maken voor een productgroep.

Met de plug-in kunt u ook regels toepassen op het minimumaankoopbedrag of -aantal, verschillende regels instellen op basis van de gebruikersrol en aangepaste berichten instellen om weer te geven wanneer regels niet overeenkomen.

23. PW WooCommerce-cadeaubonnen

PW WooCommerce-cadeaubonnen

PW WooCommerce Gift Cards maakt het super eenvoudig om cadeaubonnen in uw winkel te verkopen. Klanten kunnen cadeaubonnen kopen en deze delen met vrienden of familie om ze in te wisselen bij uw online winkel.

De plug-in wordt geleverd met een prachtige e-mailsjabloon voor cadeaubonnen en een beheerdersgedeelte om je verplichtingen voor cadeaubonnen te bekijken. Uw klanten kunnen het bedrag van de cadeaubon en de ontvanger specificeren en hun eigen persoonlijke boodschap toevoegen tijdens de aankoop.

24. WooCommerce Valutawisselaar

WooCommerce Valutawisselaar

Zoals de naam al doet vermoeden, stelt deze plug-in uw klanten in staat om eenvoudig van valuta te wisselen en realtime omrekeningskoersen in hun lokale valuta te krijgen. U kunt de valutawisselaar toevoegen door de shortcode of een zijbalkwidget te gebruiken.

25. WooCommerce kleuren

WooCommerce kleuren

WooCommerce Colors voegt een WooCommerce-sectie toe aan de thema-aanpasser waar u de kleur van knoppen en andere WooCommerce-elementen kunt wijzigen. Het is eenvoudig en zeer handig als u WooCommerce-elementen wilt aanpassen zonder aangepaste CSS toe te voegen .

26. WooCommerce-productenfilter

WooCommerce-productenfilter

Met WooCommerce Products Filter kunnen de klanten van uw site producten filteren op categorieën, kenmerken, producttags, aangepaste producttaxonomieën en prijs. U kunt het filter overal toevoegen met behulp van de shortcode of de zijbalkwidget.

27. WooCommerce-shortcodes

WooCommerce-shortcodes

WooCommerce wordt geleverd met een aantal shortcodes die u op uw website kunt gebruiken om producten, knoppen en meer toe te voegen. De WooCommerce Shortcodes-plug-in voegt een vervolgkeuzelijst toe aan uw WordPress visuele editor , zodat u eenvoudig shortcodes kunt selecteren en invoegen in inhoudsgebieden zoals berichten, pagina’s of producten.

28. Booster voor WooCommerce

WooCommerce Booster

Met Booster voor WooCommerce kunt u verschillende handige functies toevoegen aan uw WooCommerce-website waarmee u uw online winkel efficiënter kunt runnen. Het maakt gebruik van een modulaire benadering vergelijkbaar met Jetpack en werkt als een plug-insuite met tal van functies.

29. Aangepaste producttabbladen voor WooCommerce

Aangepaste producttabbladen voor WooCommerce

Normaal gesproken vereisen productpagina’s dat gebruikers naar beneden scrollen om meer informatie te bekijken. Met aangepaste producttabbladen voor WooCommerce kunt u productbeschrijvingen en details in tabbladen verdelen. Dit helpt gebruikers om over te schakelen naar de sectie die ze willen bekijken, terwijl ervoor wordt gezorgd dat uw website er netjes en overzichtelijk uitziet.

30. Variatiestalen voor WooCommerce

Variatiestalen voor WooCommerce

Variatiestalen voor WooCommerce stellen u in staat eenvoudig productvariatiestalen toe te voegen aan WooCommerce-productkenmerken. Klanten zien dan prachtige kleurstalen, afbeeldingen en labels in plaats van vervolgkeuzemenu’s.

Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om productkleuren, maten, stijlen en meer te selecteren. Het maakt deze opties ook gemakkelijk merkbaar en verbetert de klantervaring.

31. YITH WooCommerce Zoom Vergrootglas

WooCommerce Zoom Vergrootglas

YITH WooCommerce Zoom Vergrootglas laat uw klanten inzoomen en de productafbeeldingen vergroten zonder de pagina te verlaten. Het voegt ook een schuifregelaar voor productafbeeldingen toe onder de weergegeven afbeelding.

Dit helpt uw ​​klanten productafbeeldingen te bekijken met meer zichtbare details. Dit verhoogt de klantbetrokkenheid in uw winkel, wat meer omzet oplevert.

32. WPForms

WPForms

Elke website heeft een contactformulier nodig. WPForms is de beste plug-in voor het maken van formulieren met slepen en neerzetten voor WordPress . Hiermee kunt u elk type formulier maken, inclusief contactformulieren, online enquêtes, peilingen en meer.

Met de gratis versie van WPForms kunt u een eenvoudig contactformulier maken en beschikt over alle essentiële functies.

WPForms Pro wordt geleverd met geavanceerde functies zoals bestemmingspagina’s voor formulieren, gespreksformulieren, verlaten van formulieren, slimme voorwaardelijke logica, enz. Die u kunt gebruiken om uw formulierconversies echt te verbeteren.

Bonus – 33. Nextiva

Nextiva

Het hebben van een telefoonnummer voor uw online winkel kan het vertrouwen en de geloofwaardigheid vergroten. Nextiva is de beste zakelijke telefoondienst die naadloos samenwerkt met WooCommerce.

Het is een virtuele zakelijke telefoon-app, dus u kunt deze gebruiken om oproepen te ontvangen op uw mobiele telefoon, iPad, desktop- en laptopcomputers. Het wordt geleverd met geavanceerde functies zoals oproeproutering, auto-attendant en andere, zodat uw winkel gemakkelijk kan concurreren met de grote ondernemingen zonder de hoge kosten.

Nadat u uw zakelijke VOIP heeft ingesteld , kunt u de gratis WordPress Call Button-plug- in gebruiken om een ​​click-to-call-knop aan uw online winkel toe te voegen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om enkele van de beste gratis WooCommerce-plug-ins voor je online winkel te vinden.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format