5 Beste plug-ins voor WordPress-bedrijvengids

3 min


102

Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor WordPress-bedrijvenlijsten?

Een bedrijvengids helpt gebruikers serviceproviders in een bepaalde niche of categorie te vinden. Tegelijkertijd helpt het die bedrijven om klanten en kansen te vinden.

Als eigenaar van een website kunt u zelfs online geld verdienen door betaalde vermeldingen in uw bedrijvengids te verkopen.

In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress-plug-ins voor bedrijvengids uitgekozen om u te helpen tijd en geld te besparen.

Beste plug-ins voor bedrijvengids voor WordPress

Beste plug-ins voor WordPress-bedrijvengids

Met een goede plug-in voor bedrijvenlijsten kunt u eenvoudig lijsten met bedrijven maken, gerangschikt op locatie, categorie en andere parameters.

Met bedrijvengidsen kunnen gebruikers nieuwe leveranciers vinden en kunnen bedrijven in contact komen met klanten en andere bedrijven.

In tegenstelling tot een Google-zoekopdracht, bestaat een bedrijvengids uit samengestelde vermeldingen met beschrijving, recensies en foto’s. Dit maakt ze nuttiger voor gebruikers die op zoek zijn naar specifieke bedrijven.

U gaat op zoek naar een plug-in voor bedrijvenlijsten waarmee u dat allemaal kunt doen. We zullen ook plug-ins voor bedrijvengids benadrukken waarmee uw gebruikers vermeldingen kunnen indienen, betaalde inzendingen en zoekopties kunnen integreren.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-plug-ins voor bedrijvenlijsten die u kunt gebruiken.

1. Formidabele vorm

Formidabele vormen

Formidable Forms is een van de beste plug-ins voor het maken van WordPress-formulieren op de markt. Hiermee kunt u geavanceerde formulieren maken en deze aan uw website toevoegen.

Met behulp van het sjabloon voor onroerendgoedvermeldingen kunt u een formulier maken dat gebruikers zullen gebruiken om hun vermeldingen in uw adreslijst in te dienen. Vervolgens kunt u de vermeldingen van de bedrijvenlijst op een WordPress-pagina weergeven.

Het wordt geleverd met veel premium add-ons om meer functies en functionaliteit toe te voegen aan uw WordPress-bedrijvenlijst. Formidable Forms ondersteunt MailChimp , PayPal, WPML en WooCommerce volledig.

Bekijk voor meer informatie onze stapsgewijze zelfstudie over het correct maken van een webdirectory in WordPress met Formidable Forms.

2. Plug-in voor bedrijvengids

Plug-in voor bedrijvengids

Business Directory Plugin is een gratis WordPress-plug-in om een ​​eenvoudige bedrijvenlijst te maken. Het wordt geleverd met basisfuncties die nodig zijn om een ​​webdirectory uit te voeren, zoals aanpasbare formuliervelden, betalingen voor aanbiedingen accepteren, enz.

Hiermee kunt u items in categorieën en tags sorteren, aanbevolen items maken en invoerformulieren aanpassen.

Als je toegang wilt tot meer functies en add-ons, dan heeft het ook een pro-versie. De premiumfuncties omvatten meerdere modules, ondersteuning voor Google Maps, gebruikersbeoordelingen, zoeken op postcode, uploaden van bestanden en meer.

3. Verbindingen Bedrijvenlijst

Verbindingen

Connections is een krachtige plug-in voor bedrijvenlijsten voor WordPress. Het wordt geleverd met een reeks aangepaste velden die kunnen worden gebruikt om bijna elke soort webdirectory te maken. In de privacy-instellingen kunnen u of uw gebruikers het privacyniveau instellen voor bepaalde aangepaste velden, zoals zakelijke telefoonnummers of interne berichten.

Het weergeven van uw directory aan de voorkant is heel eenvoudig. U moet een eenvoudige shortcode aan uw directorypagina toevoegen. Het biedt aangepaste shortcodes met uitgebreide opties om het uiterlijk van uw bedrijfsadresboek aan te passen.

De plug-in Connections wordt ook geleverd met sjabloonondersteuning, zodat u een lay-out voor uw vermeldingen kunt kiezen uit vooraf gemaakte directorysjablonen.

4. GeoDirectory

GeoDirectory

Zoals de naam al doet vermoeden, stelt GeoDirectory u in staat om een ​​locatiegebaseerde bedrijvengids aan te maken, zoals Yelp, TripAdvisor, YellowPages, enz. Met behulp van een eenvoudige interface kunnen uw gebruikers vermeldingen naar de directory verzenden. Deze vermeldingen of vermeldingen worden op de kaart aangegeven en uw gebruikers kunnen zoeken naar locaties, bedrijven, buurten, enz.

U kunt geld verdienen met uw website door de directoryvermeldingen te verkopen. Met GeoDirectory kunt u ook evenementenlijsten weergeven, mappen met meerdere locaties maken en betalingsgateways toevoegen.

5. Naamlijst

Naamlijst

Name Directory is een andere gratis plug-in voor WordPress-mappen. Hiermee kunt u eenvoudig een zakelijk of persoonlijk telefoonboek maken. Met behulp van de configuratie-opties kunt u een lay-out selecteren en de plug-infunctionaliteit aanpassen.

Het ondersteunt shortcodes om directoryvermeldingen op een WordPress-bericht of -pagina weer te geven. U kunt de inzendingen sorteren om nieuwe vermeldingen bovenaan de pagina weer te geven, zodat die vermeldingen meer bekendheid krijgen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-directoryplug-ins.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format