5 beste WordPress pop-up plug-ins van 2020 - DeLaatbusiness
call to action voorbeelden

5 beste WordPress pop-up plug-ins van 2020

9 min


99

Bent u op zoek naar de beste pop-upplug-in voor WordPress? Een goede plug-in voor WordPress-pop-ups helpt u websitebezoekers om te zetten in e-mailabonnees en betalende klanten.

Er zijn tientallen pop-upplug-ins voor WordPress die u kunnen helpen de conversieratio’s te verbeteren.

De meeste van hen zullen uw website echter vertragen, onnauwkeurige statistieken bieden of het ergste van beide.

In dit artikel vergelijken we de populairste WordPress-pop-upplug-ins op de markt, zodat je kunt zien welke de beste WordPress-pop-upplug-in is.

Vergelijking van de beste pop-upplug-ins voor WordPress

3 dingen om op te letten met WordPress Popup-plug-ins

Pop-ups moeten voorzichtig worden gebruikt. Slecht gemaakte WordPress-pop-ups kunnen gemakkelijk vervelend worden en de gebruikerservaring en de reputatie van uw merk verpesten.

U moet een oplossing kiezen die de juiste gedragsinteractie, targeting en personalisatiefuncties biedt, zodat u de beste gebruikerservaring kunt bieden en tegelijkertijd maximale conversies kunt genereren.

Prestaties zijn een ander probleem met de meeste WordPress-pop-upplug-ins. Aangezien veel WordPress-pop-up-plug-ins WordPress gebruiken om analyses bij te houden, verhoogt dit de serverbelasting aanzienlijk en vertraagt ​​dit uw website. Zoals u al weet, heeft een lage paginasnelheid een negatieve invloed op uw SEO-ranglijst.

Daarom heb je een WordPress-pop-upplug-in nodig die krachtige conversiefuncties biedt zonder je site te vertragen.

Last but not least moet u ervoor zorgen dat de WordPress-pop-upplug-in die u kiest ook daadwerkelijk werkt met uw WordPress-hostingomgeving . Veel pop-upplug-ins zijn slecht gecodeerd, dus hun geavanceerde functies, zoals A / B-testen en rapportage, werken niet met de meest geavanceerde caching-oplossingen die veel hostingbedrijven nu gebruiken.

Het belangrijkste doel van het gebruik van pop-upplug-ins voor WordPress is om u te helpen leads vast te leggen en het aantal abonnees op uw e-maillijst te vergroten .

U moet op de bovenstaande 3 dingen letten bij het kiezen van de WordPress popup-plug-in voor uw website of online winkel.

Kandidaten voor de beste plug-ins voor WordPress-pop-ups

Nu je de veelvoorkomende problemen met de meeste WordPress-pop-upbouwers kent, kun je het gebruiken als criterium om alle populaire WordPress-pop-up-plug-ins te evalueren.

Aangezien er tientallen pop-upplug-ins zijn, kan dit proces nogal tijdrovend zijn.

Daarom hebben we het onderzoek voor u gedaan. Dit zijn de beste plug-ins voor WordPress-pop-ups die we in onze gids zullen vergelijken:

Laten we ze nu eens bekijken om erachter te komen welke de beste WordPress-pop-upplug-in is om u te helpen uw website te laten groeien.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de meest populaire leadgeneratiesoftware op de markt. Hiermee kunt u eenvoudig websitebezoekers omzetten in abonnees en klanten.

Het wordt geleverd met een krachtige WordPress-pop-upbouwer en de meest uitgebreide set targeting- en personalisatiefuncties. Simpel gezegd, het stelt u in staat uw conversiepotentieel te maximaliseren als een marketingprofessional.

Kenmerken

OptinMonster-dashboard

OptinMonster biedt de krachtigste set targeting- en personalisatiefuncties op de markt. Hiermee kunt u verschillende campagnes maken, waaronder pop-ups, welkomstmatten op volledig scherm, zwevende balk, schuifvakken, enz.

Met hun targetingfuncties kunt u gebruikers targeten op pagina die ze bezoeken, activiteit op uw site, hun geolocatie en letterlijk tientallen andere.

U kunt uw eigen regels maken om een ​​pop-up weer te geven, waardoor ze persoonlijker en zeer effectief zijn.

Hieronder staan ​​enkele van de meest opvallende kenmerken van OptinMonster:

 • Prachtig ontworpen niet-opdringerige lightbox-pop-ups
 • Exit-intent pop-ups die worden weergegeven wanneer een gebruiker op het punt staat uw site te verlaten
 • Krachtige targetingopties met paginaniveau, geografische targeting, retargeting op locatie, apparaatgebaseerde targeting en meer.
 • Adblock-detectie om gerichte berichten aan gebruikers weer te geven
 • Apparaattargeting met mobielvriendelijke campagnes die er goed uitzien op kleinere apparaten
 • Activeer pop-ups met exit-intentie, scrollen, inactiviteitssensoren, op tijd gebaseerde triggers en meer
 • Tientallen kant-en-klare mooie pop-upsjablonen
 • Sleep pop-upmaker om eenvoudig pop-ups te maken met uw eigen afbeeldingen, lettertypen en stijl
 • Meerdere campagnetypen, zoals inline / after post-optins, zwevende meldingsbalk, afteltimers, welkomstmat op volledig scherm, pop-ups van couponwieltjes en meer.
 • Monster-links popups die een popup activeren door op een link te klikken
 • Ja / nee pop-ups, tweestaps pop-ups en aanpassing van succesberichten
 • Integreert met alle top e-mailmarketingservices , plug-ins voor contactformulieren, e-commerceplatforms en meer.

Als we naar alle functies kijken, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat dit de meest uitgebreide WordPress-pop-upbouwer op de markt is. Het heeft alles wat u nodig heeft om uw e-maillijst onmiddellijk uit te breiden en conversies te stimuleren.

Prestatie

Het grootste voordeel van het gebruik van OptinMonster zijn de prestaties. Het is een SaaS-applicatie, wat betekent dat het geen gebruik maakt van uw WordPress-hostingbronnen .

Het laadt asynchroon, wat betekent dat het ook de waargenomen laadsnelheid van de pagina niet vertraagt. Dit is niet alleen cruciaal voor de gebruikerservaring, maar ook voor SEO.

Last but not least, aangezien OptinMonster WordPress niet gebruikt om analyses op te slaan, zijn uw statistieken het meest nauwkeurig en werkt het met elke hostingomgeving.

Makkelijk te gebruiken

OptinMonster wordt geleverd met een intuïtieve pop-upbouwer met slepen en neerzetten. U kunt eenvoudig uw eigen pop-ups ontwerpen door een achtergrond toe te voegen, kleuren, afbeeldingen, lettertypen te kiezen, met uw eigen tekst en aanmeldingsformulier.

OptinMonster popup-bouwer

Als u dat echter niet wilt, vindt u prachtige kant-en-klare pop-upsjablonen om uit te kiezen. Elk van deze sjablonen is volledig aanpasbaar met een eenvoudige aanwijzen-en-klik-editor.

Pop-ups toevoegen aan uw website is ook heel eenvoudig. U hoeft geen WordPress-bestanden te bewerken of code aan uw website toe te voegen. U kunt eenvoudig hun plug-in voor WordPress-connectoren installeren.

Prijzen: vanaf $ 9 per maand (jaarlijks gefactureerd).

Bonus: WPBeginner-gebruikers kunnen onze OptinMonster-coupon gebruiken om 10% korting te krijgen.

Openbaarmaking: OptinMonster is de pop-upplug-in die we gebruiken op WPBeginner. Veel populaire bloggers en bedrijven gebruiken OptinMonster, waaronder Social Media Examiner, Michael Hyatt, NBA en meer.

De oprichter van WPBeginner, Syed Balkhi, is de mede-oprichter van OptinMonster. Hij liet deze plug-in bouwen om ons te helpen meer e-mailabonnees te krijgen. Nu fungeert hij als adviseur van het bedrijf.

2. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse is een pop-upplug-in voor WordPress die social proof gebruikt om je te helpen conversies op je website te stimuleren.

Het toont social-proof meldingen op uw website om het vertrouwen van gebruikers te vergroten, het FOMO-effect (angst om te missen) te activeren en moedigt meer gebruikers aan om zich aan te melden of een aankoop te doen.

Kenmerken

TrustPulse helpt u direct het vertrouwen van gebruikers te winnen door sociaal bewijs te delen met minder opdringerige maar zeer effectieve pop-ups. Hier zijn enkele van de functies die het uniek maken in onze lijst met beste WordPress-pop-upplug-ins.

TrustPulse-pop-up
 • Triggers FOMO – Het gebruikt urgentie en sociaal bewijs om het FOMO-effect te activeren (angst voor een missie). Dit moedigt gebruikers aan om zich aan te melden of een aankoop te voltooien.
 • Real-time tracking – Het toont real-time aankopen, activiteiten en aanmeldingen
 • Slimme targeting – Toon social proof-pop-up aan de juiste gebruikers op het juiste moment
 • Pop-up aanpassen – Gebruik het standaardontwerp of maak het uw eigen met eenvoudige aanpassingsopties

Prestatie

Als u een e-commercebedrijf runt , is snelheid cruciaal voor meer verkopen op uw website. TrustPulse heeft geen invloed op de laadsnelheid van uw pagina en verbetert tegelijkertijd de gebruikerservaring.

Het is een SaaS-app en maakt geen gebruik van uw WordPress-hostingbronnen. Alle code die wordt gebruikt om pop-ups weer te geven, wordt asynchroon geladen vanaf de cloudservers.

Makkelijk te gebruiken

TrustPulse wordt geleverd met een waanzinnig eenvoudig in te stellen proces. De standaard pop-up voor sociaal bewijs werkt met heel weinig aanpassingen.

Een pop-upcampagne maken in TrustPulse

Het heeft een eenvoudig te gebruiken interface, waarmee u pop-ups kunt aanpassen, targeting kunt instellen, statistieken kunt bekijken en aangepaste campagnes kunt uitvoeren in uw online winkel.

Prijzen: gratis 500 sessies per maand en daarna beginnen de prijzen vanaf $ 4 per maand (jaarlijks gefactureerd).

3. Bloei

Bloeien

Bloom is een populaire plug-in voor WordPress-pop-ups gemaakt door Elegant Themes, een van de oudste commerciële WordPress-themawinkels . Bloom is beschikbaar als zelfstandige WordPress-plug-in en biedt een eenvoudig te gebruiken WordPress-pop-upmaker voor bloggers.

Kenmerken

Bloom wordt geleverd met een behoorlijke reeks functies die de basisvereisten dekken die u nodig zou hebben van een goede WordPress-pop-upplug-in.

Bloom gebruikersinterface
 • Automatische lightbox-pop-up
 • Meerdere optin-typen, waaronder zijbalk, inschuifformulieren en onderstaande aanmeldingsformulieren.
 • Basistargeting op post- of paginaniveau
 • Basisvertraging, scrollen, triggers voor het indienen van formulieren
 • Vooraf gemaakte pop-upsjablonen die eenvoudig kunnen worden aangepast
 • Integreert met popuplar e-mailserviceproviders

Prestatie

Bloom wordt geleverd als een zelfstandige WordPress-plug-in, wat betekent dat alle code van uw WordPress-site wordt geladen. Dit betekent dat het uw serverbronnen gebruikt en de laadtijd van uw pagina beïnvloedt.

Het probeert dit te beperken door de code te optimaliseren en de best practices van WordPress te gebruiken. Als u echter een drukke site heeft met beperkte serverbronnen, zal dit de prestaties van de website vertragen.

Op basis van de instellingen van uw WordPress caching-plug-in kunnen rapportagestatistieken en functies zoals A / B-testen zich misdragen.

Makkelijk te gebruiken

Bloom is uiterst eenvoudig te gebruiken met een eenvoudige pop-upmaker met slepen en neerzetten. Nieuwe optins maken met Bloom is eenvoudig en de gebruikersinterface is vrij eenvoudig te achterhalen.

Kies een pop-upsjabloon in Bloom

Het probleem treedt op wanneer u de weergave-instellingen configureert. Er zijn te veel opties om uit te kiezen, wat de gebruikersinterface een beetje verwarrend maakt.

Prijzen: wordt geleverd met een elegant thema-lidmaatschap vanaf $ 89 per jaar.

4. Sumo

SumoMe

Sumo is een gratis pop-up plug-in voor WordPress waarmee u pop-ups aan uw website kunt toevoegen. Ze bieden een premium-versie die meer opties biedt.

Sumopaneel in WordPress-dashboard

Kenmerken

 • Hiermee kunt u een gratis WordPress-pop-up en opt-in-formulier maken
 • U kunt meerdere optin-formulieren gebruiken
 • Maakt verbinding met populaire e-mailmarketingplatforms
 • Wordt geleverd met verschillende stijlen en sjablonen om te gebruiken
 • Bevat basis A / B-testen en statistieken voor uw formulieren

De gratis versie is beperkt in functies en voegt Sumo-branding toe aan uw pop-ups.

Prestatie

Sumo laadt code asynchroon, wat de impact op de prestaties vermindert. Afhankelijk van uw campagneontwerp kan het effect op de prestaties variëren.

Makkelijk te gebruiken

Sumo kan worden geïntegreerd met uw WordPress-site. U moet uw account echter vanaf hun website beheren en het Sumo-dashboard gebruiken om uw campagnes te ontwerpen.

Ontwerp uw pop-up met Sumo-dashboard

Het komt met een beetje een leercurve. De campagnebouwer is niet de gemakkelijkste, maar u vindt er wel uw weg. We vonden het een beetje moeilijker om te gebruiken, vooral als het ging om integraties en targeting.

5. Gedijen leads

Gedijen leidt

Thrive Leads is een andere populaire pop-upplug-in voor WordPress. Het wordt geleverd met prachtige pop-upsjablonen en een eenvoudig te gebruiken pop-upbouwer.

Kenmerken

Thrive Leads is ontworpen om u te helpen leads op uw WordPress-site vast te leggen en uw e-maillijst te laten groeien. Hier is een kort overzicht van de functies.

Gedijen leidt
 • Meerdere opt-in-typen, waaronder lightbox-pop-up, inline-formulieren, tweestaps-opt-in, inschuifformulieren en meer
 • Eenvoudige editor voor slepen en neerzetten om aanmeldingsformulieren aan te passen
 • Basis A / B-testen en analyses voor uw formulieren
 • Targeting op paginaniveau, inclusief categorieën, tags, berichttypen en meer
 • Werkt met alle populaire e-maildiensten
 • Mobielvriendelijke pop-ups voor kleine apparaten

Prestatie

Thrive Leads probeert prestaties en functies in evenwicht te brengen. Het is echter nog steeds langzamer dan sommige andere oplossingen op onze lijst.

Het is een zelfstandige WordPress-plug-in, wat betekent dat alle code zich op uw WordPress-site bevindt en uw hostingbronnen gebruikt.

Dit betekent ook dat, net als Bloom, functies zoals rapportage en A / B-tests mogelijk niet goed werken op bepaalde hostingbedrijven of met populaire caching-plug-ins.

Makkelijk te gebruiken

Thrive Leads is vrij eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met meerdere sjablonen. Het wordt ook geleverd met een eenvoudige pop-upmaker met slepen en neerzetten om uw pop-upformulier aan te passen.

Thrive Leads Builder-interface

Er is een kleine leercurve bij het weergeven van opt-ins op uw website. Veel beginners zouden een beetje moeite hebben met het opzetten van een pop-up.

Je zult zonder veel uitleg verschillende opties zien voor Leadgroepen, lead-shortcodes, Thrive-boxen en andere functies. Dit betekent dat gebruikers ze moeten verkennen om te leren wat ze doen.

Prijzen: vanaf $ 67 per jaar voor een licentie voor één site.

Prestatievergelijking van de beste plug-ins voor WordPress-pop-ups

Voor dit artikel hebben we besloten om elke WordPress-pop-upplug-in daadwerkelijk uit te proberen en hun impact op de prestaties en snelheid van een website te testen.

In feite hebben we een demo-website gemaakt en de standaardinstellingen van elke plug-in gebruikt om een ​​eenvoudige WordPress-pop-up te maken. Daarna hebben we Pingdom gebruikt om de laadsnelheid van de pagina te testen.

Hieronder volgen de resultaten van onze tests.

Popup-plug-inPagina laadtijdVerzoekenPagina grootte
OptinMonster1,03s17225 KB
TrustPulse894ms14130 KB
Bloeien1.23s22188,8 KB
Sumo1,24 s41575,5 KB
Gedijen leidt1.38s26736,4 KB

In onze resultaten vonden we dat OptinMonster de snelste WordPress-pop-upplug-in is met het minste effect op de prestaties.

Conclusie: wat is de beste plug-in voor WordPress-pop-ups?

Gezien de criteria die we hebben opgesteld, komt OptinMonster naar voren als de beste pop- upplug- in voor WordPress. Het is de snelste pop-upbouwer en wordt geleverd met ongelooflijke tools om de conversieratio’s te verhogen.

Het is ook het gemakkelijkst te gebruiken met prachtige pop-upsjablonen en een krachtige editor voor slepen en neerzetten. Het werkt met alle populaire CRM’s , e-mailmarketingplatforms, de beste plug-ins voor WordPress-formulieren , aangepaste HTML-formulieren en meer.

Door uw pop-ups op het juiste moment aan de juiste gebruikers te laten zien, worden ze effectiever. OptinMonster bevat krachtige targetingopties op paginaniveau, personalisatie en op gebeurtenissen gebaseerde triggers.

Als u een e-commerce winkel heeft, raden we OptinMonster + TrustPulse aan . Hiermee kunt u conversies maximaliseren met social proof en OptinMonster’s krachtige functies voor het verlaten van de winkelwagen .

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het kiezen van de beste WordPress-pop-upplug-in voor je website.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format