50+ beste gratis WordPress-thema's voor 2020 - DeLaatbusiness
62799703 - tokyo, japan - june 5, 2016: apple iphone 6s with airbnb website on the screen.airbnb is a website for people to list, find,and rent lodging.airbnb an online platform for accommodation

50+ beste gratis WordPress-thema’s voor 2020

16 min


101
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Als je alleen op zoek bent naar de beste gratis WordPress-thema’s op de markt voor 2020, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben hier meer dan 50 van dergelijke thema’s voor u!

Dit is wat u hieronder zult vinden: nichethema’s, multifunctionele thema’s, zakelijke thema’s, minimale thema’s, gratis WordPress-thema’s gebouwd met Bootstrap, responsieve thema’s (geoptimaliseerd voor mobiel en desktop), thema’s voor paginabouwers zoals Elementor.

Om nog maar te zwijgen, ze zijn allemaal gratis te downloaden. Als je dit jaar een ontwerpwijziging wilt aanbrengen, of gewoon wat aanbevelingen in deze richting wilt, zul je hier veel plezier aan beleven. Hier is de volledige lijst met de beste gratis beschikbare WordPress-thema’s.

ThemaTypeActieve installatiesBeoordeling
NeveMultifunctioneel100.000+96%
AiriBedrijf20.000+96%
HestiaEen pagina100.000+96%
ColorMagTijdschrift100.000+98%
Winkel IsleE-commerce30.000+92%

Beste gratis WordPress-thema’s op de markt in 2020:

Beste gratis WordPress-thema's # 1: Neve

Neve

Neve is een gratis WP-thema dat is gebouwd om uw website een frisse, opvallende look te geven. Ontwikkeld volgens de moderne WordPress-normen (inclusief Gutenberg- en Elementor-compatibiliteit), is Neve de juiste keuze voor elke ondernemer omdat het ontwerp multifunctioneel is. Bovendien wordt het thema geleverd met meer dan 30 kant-en-klare sites.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • compatibiliteit met paginabouwers met slepen en neerzetten,
 • lichtgewicht en SEO-vriendelijk,
 • 30+ startersites,
 • prijstabellen,
 • overlay inhoudsblokken,
 • meerdere demo’s,
 • parallax en luie laadeffecten.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0 
Heeft u problemen met uw huidige webhost?

Te duur? Te veel stilstand? Slechte ondersteuning? Langzaam? Algehele slechte ervaring? Dit kan helpen:

*  – thema’s ontwikkeld door ons zusterbedrijf ThemeIsle

Beste gratis WordPress-thema's # 2: airi

Airi

Airi is een flexibel WordPress-thema met veel demo’s (waarvan er drie gratis zijn), elk gebouwd om uw bedrijf een andere sfeer te geven. Het heeft verschillende ontwerpen voor startups, bedrijven en websites voor gezondheidscoaches. Het leuke van Airi is dat het wordt geleverd met een frisse, aantrekkelijke interface – je site zal er zeker geweldig uitzien als je hem gebruikt.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • 3 gratis demo’s (+ 7 premium),
 • Elementor ondersteuning,
 • WooCommerce klaar,
 • vertaling klaar,
 • Google-lettertypen,
 • Live Customizer.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0

Beste gratis WordPress-thema's # 3: hestia

Hestia

Een schoon en mooi gratis thema voor uw website dat gebruikmaakt van de nieuwste designtrends: Material UI Kit. Het heeft een ontwerp van één pagina met vloeiend scrollen en een moderne, artistieke uitstraling. Hestia heeft ook een online winkel, die een beetje Pinterest-ontwerp leent, en een schuifregelaar over de volledige breedte.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • Materiaal UI-kit,
 • compatibiliteit met Elementor en Gutenberg,
 • WooCommerce klaar,
 • meerdere multifunctionele demo’s,
 • SendinBlue-integratie (voor nieuwsbriefformulieren),
 • Live Customizer.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0 
Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's # 4: onepress

OnePress

Een modern en vriendelijk thema, gebouwd om bij elke bedrijfssite te passen: startups, zakelijke en creatieve bedrijven, digitale bureaus, productvoorstellingen en andere verschillende online bedrijven. OnePress heeft een elegante uitstraling en een nette lay-out van één pagina.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • 2 achtergronddia’s,
 • WooCommerce-ondersteuning,
 • aangepaste paginasjablonen,
 • inhoudsblokken,
 • Hero-sectie,
 • parallax effect,
 • volledige lokalisatie.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's # 5: OceanWP

OceanWP

Een volledig aanpasbaar thema, bedoeld voor elk soort doel. U kunt het gebruiken voor bloggen, zakendoen, e-commerce, reizen of portfoliowebsites. OceanWP biedt een statische header over de volledige breedte en heeft een modern ontwerp, met geweldige animaties en interactieve secties. Elke functie, samen met het soepele parallax-scrollen, geeft dit thema een pakkende uitstraling en is een van de beste gratis WordPress-thema’s.

Kenmerken:

 • responsieve lay-out,
 • flexibel en multifunctioneel ontwerp,
 • 13 verschillende demo’s,
 • parallax effect,
 • klaar voor e-commerce,
 • moderne widgets,
 • animaties.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's # 6: Sydney

Sydney

Een helder thema voor elk soort bedrijf, met een schuifregelaar op volledig scherm, soepel scrollen en prachtige animaties. Het thema heeft een professionele uitstraling, een voettekst in widget-formaat en een eenvoudig ontwerp. Het heeft ook een moderne en mooie interface en wordt geleverd met kleurrijke secties.

Kenmerken:

 • responsieve lay-out,
 • vertaling klaar,
 • parallax achtergronden,
 • schuifregelaar of statische afbeeldingskop,
 • sociale links,
 • Google-lettertypen.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's # 7: Shop Isle

Winkel Isle

Shop Isle is een elegant en modern thema voor e-commerce, met een schuifregelaar op volledig scherm en een strak ontwerp. Het thema is gemaakt om compatibel te zijn met alle soorten online winkels en om uw inhoud een frisse, vriendelijke uitstraling te geven. Shop Isle heeft een videolint, vloeiend scrollen en een stijlvolle lay-out, waardoor uw producten in de schijnwerpers komen te staan.

Kenmerken:

 • WooCommerce klaar,
 • reagerend ontwerp,
 • eenvoudig contactformulier,
 • widgetized footer,
 • vertaling klaar,
 • videolint,
 • sociale links.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0 
Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's # 8: astra

Astra

Astra is een van de meest populaire van de beste gratis WordPress-thema’s die momenteel op de markt zijn. Gebruikers zijn er dol op vanwege zijn hoge aanpasbaarheid, geweldige kant-en-klare starterssite-ontwerpen die je met een paar klikken kunt importeren, en de algehele focus om ervoor te zorgen dat het thema is geoptimaliseerd om te werken met de populaire plug-ins in het WordPress-ecosysteem.

Kenmerken:

 • geoptimaliseerd voor snelheid,
 • live visuele aanpassing,
 • kleurbediening,
 • meerdere koptekstontwerpen,
 • geïntegreerd met de populaire paginabouwers,
 • meerdere site- en bloglay-outs,
 • WooCommerce-compatibiliteit,
 • LearnDash en LifterLMS-integratie.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's # 9: onepage lite

OnePage Lite

Een schoon en erg mooi gratis WordPress-thema. Het ontwerp is netjes met alle secties duidelijk gescheiden, wat zorgt voor een consistente en heldere uitstraling. U kunt de ruimte onderaan gebruiken om uw laatste blogberichten weer te geven en ze extra zichtbaarheid te geven. Het thema is ook volledig mobiel responsief.

Kenmerken:

 • parallax-elementen op de startpagina,
 • WordPress Customizer ingeschakeld,
 • onbeperkte themakleuren,
 • 100% responsief,
 • SEO klaar,
 • widget-startpagina,
 • aangepaste inhoudsecties op de startpagina.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's # 10: aanpassen

Aanpassen

Aanpassen, zoals de naam al doet vermoeden, is een thema waarmee u zoveel mogelijk aspecten van het uiterlijk van het thema kunt aanpassen. Er is een eenvoudig te gebruiken interface, mooie ontwerpfuncties, kop- en voettekstbouwers en integraties met Elementor, Beaver Builder en andere vergelijkbare plug-ins.

Kenmerken:

 • pagina bouwer vriendelijk,
 • klaar om website te importeren,
 • uitgebreide kop- en voettekstbouwer,
 • unieke koptekst voor mobiele apparaten,
 • premium modules beschikbaar,
 • real-time visuele editor,
 • responsieve bewerkingsmodi,
 • geoptimaliseerd voor snelheid en SEO.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: colormag

ColorMag

ColorMag is een schoon en modern thema voor tijdschriften, kranten en publicatiesites. Het thema heeft een elegante en mooie uitstraling, met kleurrijke knoppen, een uitgelichte schuifregelaar en een intuïtieve inhoudsstructuur. ColorMag heeft een multifunctioneel ontwerp dat past bij elk onderwerp waarover u wilt schrijven.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • primaire kleur,
 • boxed en brede lay-outoptie,
 • WooCommerce-compatibiliteit,
 • 15+ widgetgebieden en 5+ aangepaste widgets,
 • 6 sociale iconen,
 • 1 aangepast menu.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: zakra

Zakra

Een thema gebouwd met Gutenberg en Elementor in gedachten, dat u gemakkelijk kunt aanpassen met behulp van blokken en opties voor slepen en neerzetten. Zakra biedt 10 verschillende demo’s en een aantal startersites die klaar zijn voor gebruik voor uw bedrijf.

Kenmerken:

 • primaire kleuroptie,
 • GDPR-compatibel,
 • reagerend ontwerp,
 • zeven widgetgebieden,
 • Blokeditor en Elementor-ondersteuning,
 • tien verschillende demo’s,
 • lichtgewicht en snel.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: allegiant

Allegiant

Een elegant en minimalistisch thema voor allerlei soorten bedrijven. Dankzij het multifunctionele en flexibele ontwerp kunt u het gebruiken voor startups, bureaus, portfolio’s en vele andere. Het is schoon, heeft stijlvolle parallax-secties, een geanimeerde schuifregelaar over de volledige breedte en wordt geleverd met veel aanpassingsopties.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • aangepaste shortcodes,
 • onbeperkte kleuren,
 • parallax scrollen,
 • volledige layoutcontrole,
 • WooCommerce-ondersteuning,
 • aangepaste typografie.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: schema lite

Schema Lite

Schema Lite is een moderne versie van de klassieke bloglay-out die nooit uit de mode raakt. Het thema geeft je een mooi licht en donker kleurenschema om uit te kiezen, en een geoptimaliseerde presentatie voor alle apparaten. U kunt er zeker van zijn dat dit thema er zowel op desktop als mobiel geweldig uit zal zien.

Kenmerken:

 • geoptimaliseerd voor snelheid,
 • Klaar voor SEO,
 • 100% responsief,
 • AdSense geoptimaliseerd,
 • widget voor sociale media-knoppen,
 • onbeperkte kleuropties,
 • onbeperkte achtergrondopties.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: accesspress

Toegang Druk op Parallax

AccessPress Parallax is een geweldig thema van één pagina met soepel en elegant parallax-scrollen en een modern uiterlijk. Het thema past bij elk bedrijf, of het nu zakelijk of creatief is. Het is ook een goede optie voor een online winkel en portfolio. Over het algemeen ziet het thema er mooi en pakkend uit.
Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • meerdere koptekstlay-outs,
 • geavanceerde berichtinstellingen,
 • kleuraanpassing,
 • CSS3-animaties,
 • parallax scrollen,
 • Aanbevolen schuifregelaar,
 • WooCommerce-integratie.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: geen advocaten

Neve Advocaten

Een thema dat is gebouwd voor advocaten en advocatenkantoren, maar dat ook werkt als een multifunctionele oplossing omdat het veel demo-alternatieven biedt. Neve Advocaten heeft een ontwerp dat gemakkelijk kan worden aangepast voor paginabouwers. Het thema heeft een mooie typografie en overlay-inhoudsblokken.

Kenmerken:

 • snel reagerend,
 • parallax scrollen,
 • ontwerp van één pagina,
 • compatibiliteit met Elementor en Gutenberg,
 • overlay inhoudsblokken,
 • meerdere demo’s,
 • elegante typografie.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0 
Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: ruim

Ruim

Spacious is een minimalistisch, multifunctioneel WordPress-thema, met een strakke en vriendelijke uitstraling. Het thema maakt gebruik van kleurrijke pictogrammen en knoppen, een omkaderde lay-out, een mooie uitgelichte schuifregelaar en een efficiënt geordende inhoud, zodat het minder ruimte inneemt. Met het thema kunt u ook portfolio’s en online winkels maken. Het past op elk type site.

Kenmerken:

 • 4 dia’s in de schuifregelaar,
 • reagerend ontwerp,
 • boxed en brede lay-outoptie,
 • lichte en donkere huidskleur,
 • WooCommerce-compatibiliteit,
 • meerdere widgets.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: zigcy lite

Zigcy Lite

Zigcy is een eenvoudig en elegant WooCommerce-thema gemaakt voor prachtige online winkels die van uw bezoekers klanten kunnen maken. Het is een thema dat diep is geïntegreerd met WooCommerce en daarom volledige flexibiliteit biedt bij het gebruik van al zijn functies. Zigcy is een op maat gemaakt thema dat wordt geleverd met snel laden, modern ontwerp, gebruiksvriendelijke interface en kleurconfiguratie-opties.

Kenmerken:

 • 2 WooCommerce-archieflay-outs,
 • 4 pagina- en postlay-outs,
 • eenvoudig te configureren schuifregelaar,
 • mooie product- en afrekenpagina’s,
 • geweldige CTA-sectie,
 • zeer configureerbare homepage.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: latte

Latte

Een modern thema van één pagina voor bedrijfssites. Het wordt geleverd met soepel parallax-scrollen, een mooie koptekst over de volledige breedte en een professionele uitstraling. Latte biedt alles wat een bedrijfseigenaar nodig heeft om zijn diensten, vaardigheden en beste werken te promoten.

Kenmerken:

 • snel reagerend,
 • parallax scrollen,
 • gemakkelijk aan te passen,
 • vertaling klaar,
 • onbeperkte kleuren,
 • portfolio- en prijstabellen.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Beste gratis WordPress-thema's: Flash

Flash

Een minimalistisch thema voor zakelijke en zakelijke doeleinden, met een eenvoudige lay-out van één pagina, een schuifregelaar over de volledige breedte, een mooie portfolio en een lint met geanimeerde statistieken. Al met al een strak uiterlijk waardoor uw diensten opvallen.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • paginabuilder slepen en neerzetten,
 • kleur opties,
 • boxed & brede lay-out,
 • 6+ widgetgebieden en 11+ aangepaste widgets,
 • geweldige productfilters,
 • Flash Toolkit-plug-in,
 • geoptimaliseerd voor snelheid en SEO.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

anariel lite

Anariel Lite

Een stijlvol thema voor lifestyle- en modeblogs of tijdschriften. Het heeft een minimalistisch ontwerp, maar de elegante typografie, de zorgvuldig gekozen kleuren en de geweldige zijbalkelementen kunnen er een optimale oplossing van maken waarmee uw inhoud gemakkelijk opvalt.

Kenmerken:

 • 7 lay-outs voor blogposts,
 • prachtige fotogalerij-sjablonen,
 • responsive en Retina klaar,
 • geoptimaliseerd voor SEO,
 • elegante zijbalk,
 • e-mailabonnementknop,
 • vintage-achtige social media iconen.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

cenote

Cenote

Een prachtig blogthema met personalisatie-elementen waarmee u uw eigen gevoel voor smaak en individualiteit op uw website kunt plaatsen, met behulp van de primaire kleuropties, verschillende typografische stijlen, Google-lettertypepictogrammen en meer. U kunt vrijelijk modeblogs, persoonlijke blogs of fotoblogs maken met dit zeer responsieve WordPress-thema.

Kenmerken:

 • live aanpassingsoptie via Customizer,
 • SEO geoptimaliseerd en SEO copyright-ready,
 • schone navigatiefuncties met een Sticky-menuoptie,
 • aangepaste sociale pictogrammen en widgetgebieden,
 • demo-importoptie met één klik,
 • twee demo’s (standaard- en modeblog),
 • post layout opties.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

simpleshift

SimpleShift

Een prachtig thema van één pagina voor kleine bedrijven – creatief of zakelijk – met een moderne en kleurrijke uitstraling en een lay-out op volledig scherm. Over het algemeen wordt het geleverd met soepel, snel parallax-scrollen en een elegant ontwerp.

Kenmerken:

 • parallax effect,
 • sociale iconen,
 • sjabloon van één pagina,
 • blog lay-out,
 • reagerend ontwerp,
 • multifunctioneel ontwerp,
 • minimalistische uitstraling.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Everly Lite

Een elegant en mooi WordPress-thema voor mode- en lifestyleblogs, met een strak ontwerp, stijlvolle typografie en vriendelijke widgets. Het thema wordt geleverd met 4 demo’s: standaard, raster, volledige breedte en tijdschrift.

Kenmerken:

 • SEO-optimalisatie,
 • responsieve en Retina-indeling,
 • meerdere berichtformaten,
 • 4 verschillende demo’s,
 • widget klaar,
 • shortcodes,
 • boxed / brede lay-out,
 • CSS3-functies en animaties.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

flox

Flox

Phlox is een prachtig WordPress-thema dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Met vijf verschillende demo’s en een modern en strak ontwerp, geeft het je de flexibiliteit die je nodig hebt om je site te laten opvallen. Bent u van plan om een ​​bedrijf, een portfolio of een blog te starten? Je kunt ze allemaal hebben met dit thema.

Kenmerken:

 • responsief en lichtgewicht,
 • standaard en gemakkelijk te lezen typografie,
 • metselwerk en rastergalerijen,
 • 8 portfolio-indelingen,
 • pagina builder-vriendelijk,
 • 5 verschillende demo’s,
 • video / parallax achtergrond.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Ragnar Lite

Ragnar Lite is een schoon thema om te bloggen. Het wordt geleverd met een multifunctionele look, waardoor het geschikt is voor elk soort verhaal. Het is minimalistisch en modern, met een prachtige zijbalk (inclusief een auteurvak, postscategorieën, Instagram-feed, sociale media, nieuwsbriefabonnement, postslider-widget, enz.) En stijlvolle typografie.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • 6 homepage-alternatieven,
 • Retina klaar,
 • Google-lettertypen,
 • carrousel schuifregelaars,
 • parallax scrollen,
 • advertentie klaar.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

AchtMedi Lite

Een mooi en goed uitziend thema voor doktoren en medische doeleinden. Het biedt een uitgelichte schuifregelaar, vakken met geanimeerde inhoud, call-to-action-scheidingstekens, een teamgedeelte met carrouselschuifregelaar en een algeheel schoon en professioneel uiterlijk.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • zeer aanpasbare homepage,
 • boxed en volledige breedte lay-out,
 • onbeperkte schuifregelaaropties,
 • afspraakformulier,
 • CSS3-animatie,
 • uitgelichte berichten sectie.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Lavendel Lite

Lavander Lite is een mooi en schoon thema voor bloggers en schrijvers, met een elegante uitstraling en een klassieke lay-out met één kolom. Dit thema past uitstekend bij lifestyle-, mode- en reisblogs.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • voorgebouwde paginasjablonen,
 • meerdere berichtformaten,
 • elegante typografie,
 • moderne zijbalk met Facebook- en Instagram-integratie,
 • minimalistisch ontwerp,
 • lay-out met één kolom.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

GeneratePress

Een mobielvriendelijk multifunctioneel thema, gemaakt voor bedrijfssites en kleine bedrijven. GeneratePress heeft een minimalistische interface en wordt geleverd met een voettekst in widget, een koptekst op volledige breedte en meerdere berichtindelingen. Het thema heeft een eenvoudige bloglay-out en is compatibel met WooCommerce en andere populaire plug-ins.

Kenmerken:

 • widgetized,
 • ontwikkelaarsvriendelijk,
 • verschillende postformaten,
 • microdata geïntegreerd voor SEO,
 • reagerend ontwerp,
 • aanpasbaar,
 • WooCommerce-integratie.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

melissa

Melissa

Een elegant zwart-wit Bootstrap-thema voor professionele fotografen, boordevol moderne functies. De inhoud van elke sectie heeft fade-in-effecten en de startpagina wordt geleverd met een mooie schuifregelaar voor fotografie. De galerij is aanpasbaar en ondersteunt foto-, video-, audio- en diavoorstellingsindelingen, die naar wens kunnen worden georganiseerd.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • paginabuilder met slepen en neerzetten,
 • meerdere lay-outopties,
 • inhoudsmodules,
 • meerdere kleuropties,
 • aangepaste widgets.

Krijg het hierDemo Prijs: delen op sociale mediaGa naar boven

sintel

Ember

Een eenvoudig thema van één pagina voor kleine bedrijven, met een mooie en vriendelijke uitstraling en een elegante uitstraling. Het ziet er modern uit en wordt geleverd met parallax-scrollen. Ember heeft mooie pictogrammen en linten en een kleurrijk ontwerp.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • parallax effect,
 • blog lay-out,
 • minimalistische uitstraling,
 • sjabloon van één pagina,
 • multifunctioneel ontwerp,
 • sociale pictogrammen.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

hestia dierenarts centrum

Hestia Dierenartscentrum

Een paginabouwer-vriendelijk WordPress-thema dat veel multifunctionele demo’s biedt. Deze demo is gebouwd om de dierenartsen te helpen hun diensten te promoten via een moderne, professionele interface (geschikt voor zowel klinieken als onafhankelijke doelen). Hestia Dierenartsencentra zijn goed uitgerust met formulieren en call-to-action-knoppen.

Kenmerken:

 • compatibiliteit met Elementor en Gutenberg,
 • reagerend ontwerp,
 • blog module,
 • lichtgewicht en SEO-vriendelijk,
 • overlay inhoudsblokken,
 • complexe Over mij-pagina voor artsen,
 • meerdere demo’s.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0 
Ga naar boven

Boerenkool

Een schoon en mooi thema voor fijnproevers, met stijlvolle, mooi gestructureerde inhoudsblokken en widgets. Het kan worden gebruikt op blogs en tijdschriften over eten en drinken, maar dankzij het flexibele ontwerp kunt u het voor elk ander doel aanpassen.

Kenmerken:

 • banner- en slider-opties,
 • meerdere blogfeedweergaven,
 • meerdere zijbalken,
 • responsief en mobielvriendelijk,
 • aangepaste achtergrondkleur of afbeelding,
 • minimalistische interface.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Voldoen

Een minimalistisch thema voor kleine bureaus die op zoek zijn naar online herkenning. Het wordt geleverd met een schuifregelaar over de volledige breedte, kleurrijke pictogrammen en een eenvoudig portfolio-gedeelte. Het volstaat past goed bij die teams die net aan hun professionele reis beginnen.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • Team- en contactpagina-sjablonen,
 • paginabuilder met slepen en neerzetten,
 • 7 widgetgebieden,
 • oproep tot actie,
 • 16+ aangepaste widgets,
 • kleur opties,
 • WooCommerce-compatibiliteit.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

fashy

Fashy

Een eenvoudig maar pakkend WordPress-thema voor bloggers. Het heeft een mooie, moderne uitstraling en een mooi weergegeven inhoud. Fashy is minimalistisch, schoon en kan voor elk blog-doel worden gebruikt. Al met al een vriendelijk thema voor mensen die interessante dingen hebben om met de wereld te delen.

Kenmerken:

 • zwart-wit ontwerp,
 • responsieve lay-out,
 • voettekst op volledige breedte,
 • zijbalk afbeeldingen,
 • 3 postformaten: standaard, galerij en video,
 • multifunctioneel ontwerp,
 • lichtgewicht.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

regina lite

Regina Lite

Een eenvoudig en duidelijk thema voor gezondheids- en medische doeleinden, met een brede lay-out, een koptekst over de volledige breedte, een eenvoudig afspraakformulier en een professionele uitstraling. Over het algemeen heeft het thema een minimalistisch ontwerp en een goed georganiseerde inhoud.

Kenmerken:

 • volledig responsief,
 • Retina klaar,
 • eenvoudig boekingsformulier,
 • WooCommerce-ondersteuning,
 • vertaling klaar,
 • widget-menu.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

elara

Elara

Elara is een gratis WordPress-thema gewijd aan voedingswebsites. U kunt het gebruiken voor tijdschriften en blogs, waar u al uw smakelijke recepten kunt presenteren. Het moderne en strakke ontwerp geeft uw berichten weer in een mooie rasterlay-out. Het thema is visueel en parallaxvriendelijk.

Kenmerken:

 • achtergrondkleur / afbeelding,
 • voorpagina banner / posts schuifregelaar,
 • optie voor videopost,
 • koptekst en voettekst widgets,
 • parallax sectie,
 • elegante typografie,
 • Instagram-integratie,
 • advertentieruimten.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

deugd

Deugd

Virtue is een eenvoudig en leuk Bootstrap WordPress-thema voor kleine bedrijven. Het heeft een strak ontwerp, met een volledig witte achtergrond, een schuifregelaar, widgets, een blog die videoposts ondersteunt en een geïntegreerde online winkel. Deugd heeft over het algemeen een elegante uitstraling.

Kenmerken:

 • fotogallerij,
 • WooCommerce,
 • snel reagerend,
 • video post formaten,
 • strak ontwerp,
 • widgetized,
 • aanpassingsmogelijkheden.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

gemakkelijk

Gemakkelijk

Een geweldig multifunctioneel bedrijfsthema, met een zeer moderne en pakkende look die geschikt is voor zowel zakelijke als creatieve doeleinden. Het thema heeft een ontwerp van één pagina, met een prachtige lay-out op volledig scherm, soepele parallax, mooie linten en een uitnodigende interface.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • foto-vriendelijke lay-outs,
 • parallax secties,
 • onbeperkte kleurvariaties,
 • meerdere opties voor banners / diavoorstellingen,
 • SEO vriendelijk.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

logboek

logboek

Journal is een elegant en schoon thema voor blogs en tijdschriften, dat past bij mode, lifestyle, kunst en reizen. Het thema wordt geleverd met een mooie rasterportfolio, waar u uw beste afbeeldingen en projecten kunt toevoegen. Journal is misschien een goede keuze voor tijdschriften die over niche-onderwerpen schrijven.

Kenmerken:

 • responsieve lay-out,
 • ingebouwde schuifregelaar,
 • aanpasbare kleuren,
 • Google fonts integratie,
 • ingebouwde paginalay-outs,
 • shortcodes,
 • portfolio module,
 • ontwerpelementen slepen en neerzetten.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

ta muziek

TA-muziek

Een mooi zwart-rood thema gemaakt voor muzikanten en bands. Het biedt een handvol stijlen, zodat u uw albums, galerijen en video’s effectief kunt presenteren. Er is ook een startpagina-schuifregelaar over de volledige breedte.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • rasterlay-out,
 • verschillende soorten berichten,
 • sociale links.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

OnePage Express

Een professioneel en modern thema voor kleine bedrijven, dat is ontworpen als een thema van één pagina. De moderne animaties samen met de parallax en luie laadeffecten zorgen ervoor dat het er erg elegant uitziet. OnePage Express heeft een geweldige, gebruiksvriendelijke interface en wordt geleverd met kleurrijke knoppen en secties. Over het algemeen heeft het thema een interactieve en prettige uitstraling.

Kenmerken:

 • responsieve lay-out,
 • 9 verschillende demo’s,
 • 4 koptekstontwerpen voor de voorpagina,
 • video- en diavoorstelling-achtergronden,
 • 30+ pagina-inhoudsecties,
 • live inhoud bewerken,
 • FontAwesome-pictogrammen en Google-lettertypen.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

creatieve portfolio

Creatieve portfolio

Een eenvoudig en elegant Bootstrap WordPress-thema voor creatieve mensen die hun beste werken aan de wereld willen presenteren. Het heeft een schuifregelaar over de volledige breedte en een mooie portfoliopagina, met items gefilterd op categorieën. De blogposts verschijnen met luie laadeffecten.

Kenmerken:

 • reagerend ontwerp,
 • SEO geoptimaliseerd,
 • aanpasbaar,
 • aangepaste achtergronden,
 • cross-browser compatibiliteit,
 • minimalistische lay-out.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

polmo lite

Polmo Lite

Een geweldig thema van één pagina met een multifunctioneel ontwerp. Het wordt geleverd met een schuifregelaar op volledig scherm, prachtige effecten en kleurrijke secties. De inhoud van het thema wordt geleidelijk weergegeven terwijl u naar beneden scrolt. Het wordt ook geleverd met geweldige parallax-secties.

Kenmerken:

 • responsief en flexibel ontwerp,
 • widget klaar,
 • animaties en effecten,
 • SEO-optimalisatie,
 • Retina klaar,
 • parallax-scrollen van één pagina,
 • voortgangsbalken.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

musical

Muzikaal

Musical is een zeer visueel soort gratis WordPress-thema. Het is geweldig voor fotoblogs, portfolio’s en natuurlijk websites die over de muziekindustrie praten. Het ontwerp is strak en maakt het gemakkelijk om de focus op uw inhoud te leggen.

Kenmerken:

 • goede visuals,
 • geoptimaliseerd voor snelheid,
 • snel reagerend,
 • strak ontwerp,
 • Klaar voor SEO,
 • onbeperkte kleuropties,
 • onbeperkte achtergrondopties,
 • Font Awesome-pictogrammen inbegrepen.

Krijg het hierDemo Prijs: $ 0Ga naar boven

Waar je op moet letten in de beste gratis WordPress-thema’s

Als je op zoek bent naar WordPress-thema’s van hoge kwaliteit die gratis te downloaden zijn, of zelfs de allerbeste gratis WordPress-thema’s, moet je op een handvol belangrijke, maar cruciale factoren letten:OntwerpkwaliteitHet is duidelijk dat een discussie over de beste gratis responsieve WordPress-thema’s niet kan overslaan wat waarschijnlijk het meest cruciale aspect van allemaal is: de kwaliteit van het ontwerp van het thema. Hoewel dit moeilijk objectief te beoordelen is, kun je met je onderbuikgevoel omgaan door jezelf een simpele vraag te stellen: is het ontwerp van dit thema een “verdomme!”? Zo niet, dan is het een “nee”.Mobiele optimalisatieTegenwoordig hebben meer mensen mobiel toegang tot internet dan via desktopcomputers en laptops samen. Elk gratis WordPress-thema dat u krijgt, moet worden geoptimaliseerd voor mobiele bezoekers.KenmerkenHeeft u specifieke functies nodig om uw website goed te laten werken? Zorg ervoor dat u deze functies vindt in het gratis WordPress-thema dat u overweegt.NispasvormSommige gratis WordPress-thema’s zijn redelijk multifunctioneel en kunnen voor een aantal niches worden gebruikt. Anderen zijn meer nichespecifiek. Het is niet ongebruikelijk om thema’s te vinden voor advocaten, restaurants, sportscholen, winkels, enz. Zorg ervoor dat het thema bij uw bedrijf past.SEOGoogle is de belangrijkste bron van verkeer voor de meeste websites op internet. Om ervoor te zorgen dat Google uw site prominent weergeeft, moet u uw inhoud optimaliseren – dit wordt SEO genoemd – zoekmachineoptimalisatie. Kwaliteitsvrije WordPress-thema’s hebben structuren die SEO op de pagina gemakkelijker maken.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format