6 beste plug-ins voor spraakberichten voor WordPress - DeLaatbusiness

6 beste plug-ins voor spraakberichten voor WordPress

3 min


109
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor spraakberichten voor WordPress? Door audio- / videofuncties aan uw website toe te voegen, kunt u de betrokkenheid vergroten. In dit artikel hebben we de beste plug-ins voor spraakberichten voor WordPress uitgekozen die u kunt proberen.

Beste plug-ins voor spraakberichten voor WordPress

1. Vreugde van tekst

Vreugde van tekst

Joy of Text is een gratis WordPress-plug-in om tekst- en spraakberichten te verzenden. Het heeft de mogelijkheid om groepen te maken waarmee u spraaknotities naar meerdere klanten kunt sturen met 1 klik. U kunt leden toevoegen of verwijderen. U kunt ook tekst-naar-spraakberichten verzenden. Hun taalvriendelijke software zet uw bericht gemakkelijk om in de taal van de klant.

Het integreert met WooCommerce, wat betekent dat u met uw klanten kunt communiceren via spraakberichten over hun aankopen. Hiermee kunt u het spraakbericht aanpassen met tags voor de naam, het nummer, enz. Van de klant.

Hun betaalde versie heeft meer aangepaste tags, integraties, threadgesprekken, mms-ondersteuning en meer.

2. SpeakPipe

SpeakPipe

SpeakPipe is een online service waarmee bezoekers van uw website u opgenomen spraakberichten van uw website kunnen sturen. Ze bieden een WordPress-plug-in voor spraakberichten die uw website verbindt met uw SpeakPipe-account.

Hiermee kunt u gemakkelijk spraakberichten van uw bezoekers ontvangen. Alle spraakberichten worden automatisch opgeslagen in uw SpeakPipe-account en het beste is dat uw gebruikers geen account hoeven aan te maken om spraakberichten te verzenden.

SpeakPipe wordt vaak gebruikt door podcasters en video-hosts om vragen van het publiek te verzamelen. Hierdoor kunt u een echte gebruikersvraag daadwerkelijk in een podcast opnemen. (Zie onze stapsgewijze handleiding voor het maken van een podcast met WordPress).

3. Heyoya

Heyoya

Heyoya is een gratis plug-in voor stemcommentaar en recensies van WordPress. Hiermee kunnen uw bezoekers spraaknotities achterlaten in uw blogreacties . U kunt ook een onbeperkt aantal gesproken opmerkingen op uw site weergeven. Het helpt bij het vergroten van de gebruikersbetrokkenheid en verbetert de SEO voor uw blog.

Heyoya gebruikt rich media om spraak-, video- en sms-berichten gemakkelijk te ondersteunen. U heeft ook de mogelijkheid om uw klantrecensies en gesproken opmerkingen te delen op sociale mediakanalen.

U kunt reacties in het WordPress- dashboard modereren en de beste spraakberichten op uw blogs weergeven. Ze bieden eenvoudige aanpasbare tools om de instellingen voor gesproken opmerkingen te beheren.

4. Pijp

Pijp

Pipe is een WordPress-plug-in voor video- en audio-opnamen. Hiermee kunnen uw klanten eenvoudig hun berichten op uw website opnemen. U kunt de video- en spraakberichten beheren in uw WordPress-dashboard. Het ondersteunt veel populaire formaten zoals MP3, MP4, MOV, FLV en meer.

Pipe werkt geweldig met alle top WordPress-thema’s . Het kan ook worden geïntegreerd met plug-ins voor WordPress-contactformulieren , zodat uw bezoekers een videoboodschap bij het formulier kunnen voegen. U kunt ook video- en audioberichten insluiten op elke WordPress-post of -pagina op uw site.

5. Twilio

Twilio

Twilio is een WordPress-plug-in voor spraakoproepen. U kunt een eenvoudige click-to-call-knop op uw site weergeven en uw klanten kunnen contact met u opnemen door op de knop te klikken. Ze moeten hun nummer op een formulier toevoegen en Twilio zal uw agent automatisch met de bezoeker verbinden.

Het heeft eenvoudige instellingen om uw oproepen te beheren. Twilio heeft een betaalde versie met extra functionaliteiten zoals terugbellen voor geregistreerde gebruikers, blacklist-spammers, welkomstberichten en meer.

Twilio integreert met WooCommerce zodat uw klanten kunnen bellen vanaf de productpagina terwijl ze winkelen in uw online winkel .

6. CometChat

CometChat

CometChat is een service voor gebruikersbetrokkenheid die verschillende gebruikers op een website met elkaar verbindt door middel van functies zoals tekstchat, spraakchat en videochat. Het is een betaalde service met een gratis proefaccount. Ze bieden een WordPress-plug-in om uw website met hun servers te verbinden.

Het biedt realtime sms-berichten, bestanden delen, groepschat, stickers, emoji’s, scherm delen en meer. Het geeft je een app op maat om de oproepen, berichten en spraakmemo’s van je klanten te beheren. U kunt het insluiten op een WordPress-pagina of het in de gedokte modus op uw website weergeven.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-ins voor spraakberichten voor WordPress. 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format