6 beste Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress (2020) - DeLaatbusiness
facebook chatbots

6 beste Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress (2020)

4 min


111
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste Stripe-betalingsplug-in om betalingen op uw WordPress-site te accepteren? Stripe is een van de meest populaire betalingsverwerkingsbedrijven ter wereld. Hiermee kunt u eenvoudig creditcardbetalingen op uw website accepteren. In dit artikel zullen we de beste Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress-sites delen.

Beste Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress

Waarom zou u Stripe gebruiken om betalingen op WordPress te accepteren?

Als u creditcardbetalingen op uw WordPress-website wilt accepteren, is er geen eenvoudigere oplossing dan Stripe.

Stripe is een van de beste betalingsbedrijven waarvoor u geen langdurig proces hoeft te doorlopen om een ​​verkopersaccount te krijgen. Hiermee kan iedereen met een legitiem bedrijf online creditcardbetalingen accepteren. Het enige dat u hoeft te doen, is een Stripe-account aanmaken.

Het beste is dat uw klanten geen Stripe-account nodig hebben. Ze kunnen eenvoudig hun creditcard op uw website invoeren om een ​​betaling uit te voeren.

Online betalingen accepteren op uw website is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn veel populaire betaaldiensten die u kunt gebruiken om creditcardbetalingen op uw website te accepteren.

Opmerking: Stripe vereist dat u SSL op uw website gebruikt om betalingen te accepteren. Als je dit nog niet hebt gedaan, raadpleeg dan onze gids over hoe je een gratis SSL-certificaat kunt krijgen en hoe je je WordPress-site correct kunt omzetten naar https .

In tegenstelling tot andere “beste Stripe WordPress-plug-ins-artikelen”, hebben we niet zomaar een willekeurige lijst met Stripe-integraties gemaakt. We hebben met de hand een lijst samengesteld met de beste Stripe WordPress-betalingsplug-ins voor elk gebruik.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress die u kunt gebruiken om betalingen op uw website te accepteren.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor het maken van drag & drop-formulieren voor WordPress. Het wordt momenteel gebruikt door meer dan 3 miljoen websites en kan bogen op een gemiddelde van 4,9 uit 5 sterren met meer dan 5400 beoordelingen.

Met de WPForms Pro-versie kunt u eenvoudig online betalingen op uw website accepteren met Stripe of PayPal .

Als u op zoek bent naar een eenvoudig bestelformulier of donatieformulier zonder het gedoe van een volwaardig eCommerce-platform of winkelwagen-plug-in, dan is WPForms de perfecte oplossing voor u.

U kunt een onbeperkt aantal betalingsformulieren maken en creditcardbetalingen rechtstreeks op uw website accepteren. U kunt deze formulieren overal op uw website toevoegen, inclusief berichten, pagina’s, zijbalkwidgets en meer.

2. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce is ‘s werelds populairste e-commerceplatform . Het is beschikbaar als een WordPress-plug-in en u kunt het gebruiken om een ​​online winkel te maken of items op uw bestaande WordPress-website te verkopen. WooCommerce stelt u in staat om fysieke goederen, verkopen digitale downloads , evenals het lidmaatschap en abonnementen cursussen.

Tijdens de installatiewizard zal WooCommerce u vragen om betalingsproviders te kiezen. Standaard krijgt u twee opties: PayPal en Stripe. Als je de installatiewizard hebt gemist, kun je eenvoudig de gratis Stripe for WooCommerce- add-on installeren en activeren .

3. MemberPress

Lid Press

MemberPress is de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap . Als u cursussen wilt verkopen of een lidmaatschapsoptie aan uw website wilt toevoegen, dan is MemberPress een goede keuze.

MemberPress wordt geleverd met een Stripe-integratie voor WordPress waarmee u eenvoudig creditcardbetalingen op uw site kunt accepteren. Hun Stripe- en PayPal-add-on zijn beschikbaar voor alle MemberPress-lidmaatschapsniveaus.

U kunt het gebruiken om paywalls aan uw site toe te voegen, cursussen te verkopen, specifieke downloads te vergrendelen, enz. MemberPress ondersteunt terugkerende betalingen, heeft volledige opties voor abonnementsbeheer en al het andere dat u zou verwachten van een eersteklas lidmaatschapsplug-in.

4. WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro

Met WP Simple Pay Pro kunt u betalingen op uw website accepteren met Stripe zonder een winkelwagen-plug-in aan uw website toe te voegen. Hiermee kunt u onbeperkte betalingsformulieren maken met een Stripe-betalingsknop.

U kunt alle velden toevoegen die u nodig heeft om een ​​betalingsformulier te maken. U kunt het ook gebruiken met de Easy Pricing Tables- plug-in om prachtige prijspagina’s voor uw website te maken. Met hun bedrijfsplan kunt u een optie voor een abonnement of terugkerende betalingen toevoegen.

5. Stripe voor eenvoudige digitale downloads

Gemakkelijke digitale downloads

Easy Digital Downloads is een andere populaire WordPress eCommerce-plug-in waarmee u eenvoudig digitale downloads van uw website kunt verkopen. Het wordt standaard geleverd met betalingsgateways van PayPal en Amazon. Stripe voor Easy Digital Downloads is een betaalde add-on die ondersteuning toevoegt voor het accepteren van online betalingen via Stripe op uw door Easy Digital Downloads aangedreven website.

Het is geschikt voor websites die uitsluitend digitale downloads op hun website verkopen. Na installatie voegt het een nieuwe betalingsoptie toe aan uw Easy Digital Downloads-instellingenpagina. Vanaf hier kunt u Stripe instellen en dit uw standaard betalingsgateway maken.

6. LearnDash

LearnDash

LearnDash is de beste WordPress LMS-plug- in op de markt. Hiermee kunt u online cursussen maken en verkopen. U kunt eenvoudig betalingen op uw WordPress-site accepteren met behulp van hun gratis Stripe-integratie.

LearnDash wordt geleverd met krachtige functies zoals cursussen met meerdere niveaus, opdrachten voor studenten, quizzen, beoordelingssysteem en meer. U kunt eenvoudig voorwaarden voor studenten instellen, zoals eerst een les afmaken voordat u naar de volgende les gaat.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste Stripe-betalingsplug-ins voor WordPress.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format