6 beste WordPress-beveiligingsplug-ins om uw site te beschermen - DeLaatbusiness

6 beste WordPress-beveiligingsplug-ins om uw site te beschermen

5 min


120
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Onlangs vroeg een van onze lezers ons wat de beste WordPress-beveiligingsplug-in is? Het gebruik van een WordPress-beveiligingsplug-in beschermt uw WordPress-site tegen malware, brute force-aanvallen en hackpogingen. In dit artikel hebben we de beste WordPress-beveiligingsplug-ins uitgekozen die u kunt gebruiken om uw website te beschermen.

Beste WordPress-beveiligingsplug-ins

Waarom een ​​WordPress-beveiligingsplug-in gebruiken?

Elke week zijn er ongeveer 18,5 miljoen websites geïnfecteerd met malware. Een gemiddelde website wordt 44 keer per dag aangevallen, waaronder zowel WordPress- als niet-WordPress-websites.

Een beveiligingsinbreuk op uw website kan uw bedrijf ernstige schade toebrengen.

  • Hackers kunnen uw gegevens of de gegevens van uw gebruikers en klanten stelen
  • Een gecompromitteerde website kan worden gebruikt om schadelijke code te verspreiden naar nietsvermoedende gebruikers en andere websites.
  • U kunt gegevens verliezen, de toegang tot uw website verliezen, buitengesloten raken of uw gegevens kunnen worden gegijzeld
  • Uw website kan worden vernietigd of beschadigd, wat van invloed kan zijn op uw SEO-ranglijst en merkreputatie.

U kunt uw WordPress-site op elk moment scannen op beveiligingsinbreuken. Het opschonen van een gehackte WordPress-site zonder professionele hulp kan echter behoorlijk moeilijk zijn voor niet-technische gebruikers.

Om te voorkomen dat u wordt gehackt, moet u de best practices voor beveiliging volgen om uw website te beschermen. We hebben ze allemaal verzameld in een eenvoudig te volgen, stapsgewijze WordPress-beveiligingsgids voor beginners.

Een van de belangrijkste stappen bij het beveiligen van uw WordPress-site is om een ​​WordPress-beveiligingsplug-in te gebruiken. Deze plug-ins helpen je de WordPress-beveiliging te versterken en tegelijkertijd brute force-aanvallen op je website te blokkeren .

Laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-beveiligingsplug-ins en hoe ze u helpen uw website te beschermen.

Opmerking: u hoeft maar één plug-in uit deze lijst te gebruiken. Als er meerdere plug-ins actief zijn in deze lijst, kan dit tot bugs leiden.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri is de marktleider in WordPress-beveiliging. Het is een van de beste WordPress-beveiligingsplug-ins op de markt. Ze bieden een gratis standaard Sucuri Security- plug-in waarmee u de WordPress-beveiliging kunt versterken en uw website kunt scannen op veelvoorkomende bedreigingen.

Maar de echte waarde zit in de betaalde abonnementen, die worden geleverd met de beste WordPress-firewallbescherming . Een firewall helpt u te voorkomen dat brute kracht en kwaadwillende aanvallen toegang krijgen tot WordPress.

De website-firewall van Sucuri filtert slecht verkeer weg nog voordat het uw server bereikt. Ze serveren ook statische inhoud van hun eigen CDN-servers.

Afgezien van beveiliging, geeft hun firewall op DNS-niveau met CDN u een enorme prestatieverbetering en versnelt uw website.

Het belangrijkste is dat ze aanbieden om uw WordPress-site zonder extra kosten op te schonen als deze wordt beïnvloed door malware. U kunt zelfs een website nemen die al door malware is getroffen, en zij zullen deze voor u opruimen.

We gebruiken Sucuri op al onze websites. Zie onze volledige Sucuri-recensie voor meer informatie om te zien hoe deze ons heeft geholpen onze websites te beschermen.

2. Wordfence

Wordfence

Wordfence is een andere populaire WordPress-beveiligingsplug-in. Ze bieden een gratis versie van hun plug-in die wordt geleverd met een krachtige malwarescanner, exploit-detectie en functies voor het beoordelen van bedreigingen.

De plug-in scant uw website automatisch op veelvoorkomende bedreigingen, maar u kunt ook op elk moment een volledige scan starten. U wordt gewaarschuwd als er tekenen van een inbreuk op de beveiliging worden gedetecteerd met de instructies om deze op te lossen.

Wordfence wordt ook geleverd met een ingebouwde WordPress-firewall. Deze firewall draait echter op uw server net voordat u WordPress laadt. Dit maakt het iets minder effectief dan een firewall op DNS-niveau zoals Sucuri.

3. iThemes-beveiliging

iThemes Security Pro

iThemes Security is een WordPress-beveiligingsplug-in van de mensen achter de populaire BackupBuddy- plug-in. Net als al hun producten biedt iThemes Security een mooie, schone gebruikersinterface met tal van opties.

Het wordt geleverd met bestandsintegriteitscontroles, beveiligingsverbetering, inlogpogingen beperken, sterke wachtwoordhandhaving, 404-detecties, brute force-bescherming en meer.

iThemes Security bevat geen website-firewall. Het bevat ook geen eigen malwarescanner en maakt gebruik van de Sitecheck-malwarescanner van Sucuri.

4. Alles-in-één WP-beveiliging

Alles in één WordPress-beveiliging

Alles-in-één WordPress-beveiligingsplug-in is een krachtige plug-in voor WordPress-beveiliging, controle en firewall. Het stelt je in staat om eenvoudig basis best practices voor WordPress-beveiliging op je website toe te passen.

Het wordt geleverd met functies zoals inlogvergrendeling om brute force-aanvallen te voorkomen, IP-filtering , bewaking van bestandsintegriteit, bewaking van gebruikersaccounts, scannen op verdachte patronen van database-injectie en meer.

Het wordt ook geleverd met een standaard firewall op website-niveau die enkele veelvoorkomende patronen kan detecteren en deze voor u kan blokkeren. Het is echter niet erg efficiënt en vaak moet u verdachte IP-adressen handmatig op de zwarte lijst zetten.

5. Antimalwarebeveiliging

Antimalwarebeveiliging

Anti-Malware Security is een andere handige anti-malware- en beveiligingsplug-in voor WordPress. De plug-in wordt geleverd met actief onderhouden definities die hem helpen de meest voorkomende bedreigingen te vinden.

Met de malwarescanner kunt u eenvoudig alle bestanden en mappen op uw WordPress-site scannen op schadelijke code, achterdeurtjes , malware en andere bekende patronen van kwaadaardige aanvallen.

De plug-in vereist dat je een gratis account op de website van de plug-in maakt om toegang te krijgen tot de nieuwste definities en ook om enkele premiumfuncties te krijgen, zoals brute force-preventie. De plug-in roept ook de website van de ontwikkelaar op om naar de bijgewerkte definities te zoeken.

Hoewel de plug-in grondige tests uitvoert, vertoont deze vaak een groot aantal valse positieven. Het is best veel werk om ze allemaal te matchen met het bronbestand.

6. BulletProof-beveiliging

BulletProof-beveiliging

BulletProof Security is niet de mooiste WordPress-beveiligingsplug-in op de markt, maar het is nog steeds handig met een aantal geweldige functies. Het wordt geleverd met een installatiewizard die u door de plug-in-instellingen helpt.

Het instellingenpaneel bevat ook koppelingen naar uitgebreide documentatie om u te helpen begrijpen hoe de scans en beveiligingsinstellingen werken. Het wordt geleverd met een malwarescanner waarmee u de integriteit van WordPress-bestanden en -mappen kunt controleren.

Om de beveiliging te verbeteren, omvat het inlogbeveiliging, uitloggen bij inactiviteit , beveiligingslogboeken en een hulpprogramma voor databaseback-ups. U kunt ook e-mailmeldingen met beveiligingslogboeken instellen en waarschuwingen ontvangen wanneer een gebruiker is buitengesloten.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-beveiligingsplug-in voor je website.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format