6 Beste WordPress-couponcode-plug-ins voor uw online winkel - DeLaatbusiness
chatbots marketing

6 Beste WordPress-couponcode-plug-ins voor uw online winkel

4 min


116
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste plug-in voor WordPress-couponcodes voor uw online winkel? Kortingscodes zijn geweldig voor het promoten van uw online winkel, het verminderen van het verlaten van de winkelwagen en het verhogen van de algehele verkoop. In dit artikel hebben we de 5 beste WordPress-couponcode-plug-ins voor uw eCommerce-website met de hand uitgekozen.

Beste kortingscode-plug-ins voor WordPress

Opmerking: dit artikel is gericht op WooCommerce-couponcode-plug-ins. Sommige van deze plug-ins werken ook op andere WordPress eCommerce-websites. 

Waarom zou u plug-ins voor couponcodes gebruiken voor uw online winkel?

Een kortingscode is een geweldige manier om bezoekers van een website die achterblijven in klanten om te zetten en de verkoop in uw online winkel te verhogen . U kunt kortingsbonnen en deals aanbieden om gebruikers te overtuigen om onmiddellijk een aankoop te doen.

Als u een kortingsbonveld op uw winkelwagenpagina heeft, zullen mensen normaal gesproken uw winkelwagen verlaten om naar een kortingscode te zoeken voordat ze de aankoop doen, zodat ze geld kunnen besparen.

Dit betekent dat als u het verlaten van de winkelwagen wilt verminderen, u de kortingsbon prominent op uw eigen website moet weergeven.

Bovendien moet u van deze mogelijkheid profiteren door uw kortingscodes te promoten op kortingswebsites van derden, zodat u in Google en andere zoekmachines kunt rangschikken voor uw trefwoorden voor “merknaamcoupon”.

Hoewel WooCommerce wordt geleverd met een ingebouwde couponfunctie, moet u echt plug-ins van derden gebruiken om geavanceerde couponfuncties te ontgrendelen, zoals het genereren van bulkbonnen, het toevoegen van een cadeaubonfunctie, het weergeven van kortingsbonnen in pop-ups, schuifbalken, enz.

We hebben een lijst samengesteld met de beste WooCommerce-couponcode-plug-ins die u kunt gebruiken om uw omzet te laten groeien. Sommige van de plug-ins in dit artikel werken ook met andere WordPress eCommerce-plug-ins .

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste WordPress-couponcode-plug-ins die u kunt gebruiken om kortingsbonnen voor uw online winkel te maken.

1. Advanced coupons

Geavanceerde coupons

Advanced Coupons is de beste plug-in voor WordPress-couponcodes voor WooCommerce. De standaard kortingsbonnen in WooCommerce hebben maar een beperkt aantal functies, dus als je iets geavanceerder wilt doen met je aanbiedingen, zoals een BOGO-deal (Buy One, Get One), dan heb je deze plug-in nodig.

Het integreert nauw met WooCommerce en biedt functies zoals coupon-URL’s, geplande coupons, automatisch toe te passen coupon, verzendcoupons en meer. Het is gemakkelijk te gebruiken en helpt u de verkoop in uw online winkel te stimuleren.

2. Coupon Creator

Coupon maker

Coupon Creator is een populaire plug-in voor WordPress-couponcodes. Hiermee kunt u eenvoudig kortingsbonnen maken en deze toevoegen aan uw online winkel. U kunt de shortcode van Coupon Creator gebruiken om coupons toe te voegen aan uw berichten en pagina’s. Het heeft de vervaldatumoptie waarmee u een einddatum voor de coupons kunt instellen.

Het integreert volledig met WooCommerce en je kunt ook WooCommerce-kortingsbonnen maken met behulp van hun editoropties.

3. YITH WooCommerce-cadeaubonnen

YITH WooCommerce-cadeaubonnen

YITH WooCommerce Gift Cards is een van de meest populaire WooCommerce-coupon-plug-ins op de markt. U kunt het gebruiken om cadeaubonnen of kortingscodes voor uw gebruikers te maken. De gebruikers kunnen deze cadeaukaart gebruiken als kortingscode op uw eCommerce-website. U kunt de cadeaubonnen eenvoudig instellen en een kortingsbedrag toevoegen dat u wilt aanbieden.

Het heeft meertalige ondersteuning met WPML . U kunt de cadeaubonnen ook naar gebruikers e-mailen en ze verrassen met de kortingsbonnen. Het is een beginnersvriendelijke plug-in met eenvoudige instellingen om de cadeaubonnen in of uit te schakelen wanneer je maar wilt.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de krachtigste WordPress-pop- upplug- in op de markt. U kunt het in uw WooCommerce-winkel installeren om uw e-maillijst uit te breiden en het verlaten van de winkelwagen te verminderen. Met OptinMonster kunt u prachtige leadmagneten en kortingsbonnen weergeven in pop-ups, zwevende balk, schuifvakken en meer.

Het beste van OptinMonster is dat het wordt geleverd met tal van vooraf gemaakte sjablonen en drag & drop-builder, zodat u een sjabloon kunt kiezen om aan te passen of helemaal opnieuw kunt beginnen.

Dankzij de krachtige functie voor weergaveregels kunt u de juiste functie op het juiste moment laten zien.

Hier zijn enkele vooraf gemaakte OptinMonster-couponsjablonen die u meteen in uw WooCommerce-winkel kunt gebruiken:

Pop-upvoorbeelden van OptinMonster-coupons

Begin met het gebruik van OptinMonster om verlaten websitebezoekers om te zetten in e-mailabonnees en klanten.

5. Coupon Generator voor WooCommerce

Coupon-generator voor WooCommerce

Coupon Generator voor WooCommerce is een eenvoudige plug-in voor WordPress-couponcodes waarmee u in bulk coupons kunt genereren voor uw WooCommerce-winkel, zodat u duizenden coupons tegelijk kunt maken.

U kunt gebruiksbeperkingen, limieten en vervaldatums toevoegen aan elke couponcode.

6. WordPress-meldingsbalk

WordPress meldingsbalk

WordPress Notification Bar is een gebruiksvriendelijke plug-in waarmee u een zwevende balk aan uw online winkel kunt toevoegen. U kunt het gebruiken om een ​​couponcode weer te geven met een call-to-action-knop in de plakbalk bovenaan uw website.

U kunt de meldingsbalk zo opmaken dat deze de kleur en het lettertype aanpassen aan het ontwerp van uw website. Het wordt geleverd met meertalige ondersteuning en het werkt uitstekend met alle populaire e-commerce plug-ins voor WordPress .

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-ins voor WordPress-couponcodes voor je online winkel. 


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format