9 beste leadgeneratie WordPress-plug-ins - DeLaatbusiness

9 beste leadgeneratie WordPress-plug-ins

9 min


97
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor het genereren van leads voor WordPress?

Door de juiste tools voor het genereren van leads te gebruiken, kunt u sneller meer klanten en verkopen krijgen, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

In dit artikel zullen we enkele van de beste WordPress-plug-ins voor het genereren van leads delen om u te helpen uw marketing te verbeteren.

De beste plug-ins voor het genereren van leads voor WordPress

Wat is het genereren van leads en waarom is het belangrijk?

Leadgeneratie betekent de interesse van potentiële klanten wekken. Het kan op verschillende manieren worden gedaan.

Op uw website kan het genereren van leads betekenen dat bezoekers naar:

 • Word lid van uw e-mailnieuwsbrief.
 • Dien een contact- of aanvraagformulier in op uw website
 • Neem via livechat contact op met iemand bij uw bedrijf.
 • Praat met een chatbot (geautomatiseerde chat).
 • Bel uw verkoopteam of maak een afspraak met hen.

Leadgeneratie is essentieel voor alle online bedrijven. Het is natuurlijk ook belangrijk om een ​​sterk proces te hebben om de leads om te zetten in klanten. De meeste bedrijven hebben echter in de eerste plaats moeite om voldoende leads te krijgen.

Zelfs als u een non-profitorganisatie runt , is het genereren van leads van belang. Het kan u helpen meer donaties en meer ondersteuning te krijgen.

Ons doel met deze lijst is om de absoluut beste WordPress-plug-ins voor het genereren van leads te delen die u kunt gebruiken om uw bedrijf sneller te laten groeien.

In tegenstelling tot andere beste tools voor het genereren van leads, delen we niet alleen een lijst met plug-ins die hetzelfde doen. In plaats daarvan concentreren we ons op het genereren van leads vanuit een holistisch oogpunt.

Voor elke categorie met oplossingen voor leadgeneratie delen we een expertkeuze samen met een alternatieve optie voor die categorie. Dit zal ons helpen deze lijst volledig te houden zonder keuzeverlamming te veroorzaken.

Met dat gezegd, hier zijn de beste plug-ins voor het genereren van leads voor WordPress.

1. WPForms

De WPForms-website

WPForms is de beste plug- in voor contactformulieren op de markt. Meer dan 3 miljoen website-eigenaren gebruiken hun drag & drop-formulierbouwer om eenvoudig elk type online formulier voor hun WordPress-site te maken.

Het wordt geleverd met meer dan 100 vooraf gebouwde formuliersjablonen die u als uitgangspunt kunt gebruiken. Van daaruit kunt u het formulier eenvoudig aanpassen aan uw behoeften met behulp van de drag & drop-interface voor het maken van formulieren.

Enkele van de sjablonen voor het genereren van leads zijn:

 • Aanmeldingsformulier voor de nieuwsbrief
 • Downloadformulier voor inhoud
 • Online registratieformulier voor evenementen
 • Vraag een offerteformulier aan
 • Deelnameformulier voor de wedstrijd
 • Formulier vragenlijst buurtevenementen
 • Aanmeldingsformulier voor een persoonlijke trainer

WPForms kan ook worden geïntegreerd met uw favoriete e-mailmarketingservice en CRM- providers. Hiermee kunt u automatisch leads aan uw e-maillijst toevoegen.

Elke keer dat iemand het formulier verzendt, ontvangt u automatisch een e-mailmelding. U kunt dit eenvoudig uitschakelen als u liever geen e-mailwaarschuwingen ontvangt. WPForms slaat elk ingevuld formulier ook op in uw WordPress-database .

Het is ook mogelijk om met WPForms notificaties naar meerdere ontvangers te sturen. U wilt bijvoorbeeld de melding van een klantonderzoek naar een specifieke persoon in het verkoopteam en hun supervisor sturen.

Prijs:

WPForms kost vanaf $ 39,50 / jaar.

Er is ook een gratis versie van de plug-in, die beperkte functies heeft.

Alternatief:

Formidable Forms (vanaf $ 59 / jaar) is een goed alternatief voor WPForms. Het heeft krachtige hulpmiddelen waarmee u allerlei verschillende vormen, waaronder creëren lood rekenmachines , maar het is niet zo beginner vriendelijk als WPForms.

2. OptinMonster

De OptinMonster-website

OptinMonster is een krachtige software voor het genereren van leads die u op uw WordPress-site kunt gebruiken. Hiermee kunt u pop-ups en aanmeldingsformulieren voor e-mails maken die veel conversies opleveren, waarmee u bezoekers van de website in abonnees en klanten kunt veranderen.

Het heeft veel handige functies, waaronder Exit Intent ® -technologie. Hiermee kunt u uw pop-up weergeven op het exacte moment dat iemand op het punt staat uw site te verlaten. U kunt het combineren met hun paginargeting-functie om aangepaste pop-upberichten weer te geven voor elke pagina waarvan is bewezen dat het conversies verhoogt.

Met OptinMonster krijg je zelfs speciale pop-ups zoals pop-ups met het wiel draaien en ja / nee-pop-ups . Deze kunnen uw conversieratio nog verder verhogen.

Er zijn veel verschillende professioneel ontworpen sjablonen in de app opgenomen. Dit maakt het snel en eenvoudig om uw leadformulieren te maken met behulp van de drag-and-drop-builder.

U kunt OptinMonster ook gebruiken om op andere manieren leads te genereren. U kunt bijvoorbeeld de functie Inhoud vergrendelen gebruiken om bezoekers te vragen zich bij uw e-maillijst aan te sluiten voordat ze uw volledige inhoud kunnen lezen.

U hoeft het ook niet per se te gebruiken om e-mailleads te genereren. U kunt in plaats daarvan een Click to Call-knop aan uw pop-up toevoegen, deze gebruiken om speciale kortingscodes weer te geven en meer.

Prijs:

OptinMonster kost vanaf $ 9 / maand (jaarlijks gefactureerd). Om geavanceerde functies zoals Exit Intent-technologie en Ja / Nee-formulieren te krijgen, hebt u het Pro-abonnement nodig vanaf $ 29 / maand.

Alternatief:

ThriveLeads (vanaf $ 67) is een goed alternatief voor OptinMonster. Het biedt een reeks verschillende soorten formulieren voor het genereren van leads. Het heeft ook een bouwer voor slepen en neerzetten.

3. LiveChat

De LiveChat-website

LiveChat is de beste live chatsoftware voor WordPress-websites. Het is heel eenvoudig in te stellen en u kunt het integreren met tientallen andere marketingdiensten.

Deze plug-in plaatst een chatknop in de rechterbenedenhoek van uw website. Bezoekers kunnen hierop klikken om in realtime met uw team te chatten.

De leden van uw ondersteuningsteam hoeven niet bij WordPress te zijn ingelogd om LiveChat te gebruiken. In plaats daarvan kunnen ze de Live Chat-app op hun laptop of mobiele apparaat gebruiken.

Als een bezoeker buiten de openingstijden contact opneemt met uw team, maakt LiveChat in plaats daarvan een ondersteuningsticket.

LiveChat is snel en gemakkelijk te gebruiken, voor uw bezoekers en voor uw ondersteuningsteam. Hiermee kunt u leads snel omzetten in klanten door pre-salesvragen meteen te beantwoorden.

Prijs:

LiveChat kost vanaf $ 16 / maand (jaarlijks gefactureerd) met een gratis proefperiode van 14 dagen. Onze LiveChat-coupon geeft je een verlengde gratis proefperiode van 30 dagen plus 30% korting.

Alternatief:

Sendinblue biedt een eenvoudige, gratis live chatfunctie die u op uw website kunt gebruiken. Het biedt ook e-mail, sms en een CRM-tool die kunnen worden geïntegreerd met de livechat.

4. ChatBot

De ChatBot-website

Met ChatBot kunt u geautomatiseerde livechat gebruiken om in contact te komen met uw potentiële klanten. Door de kracht van AI ( Artificial Intelligence ) kan het 24/7 reageren op vragen van klanten.

Om u snel op weg te helpen, heeft ChatBot veel vooraf ontworpen sjablonen. U kunt bijvoorbeeld de leadgeneratiebot gebruiken om oproepen te boeken. Met de verkoopbot-sjabloon kunt u producten rechtstreeks vanuit het chatvenster verkopen.

ChatBot kan zowel in Facebook Messenger als op uw website worden gebruikt. Dat maakt het een geweldige optie voor bedrijven en organisaties die veel vragen krijgen via Facebook.

Het is gemakkelijk te integreren met andere apps zoals LiveChat. Dit betekent dat een live agent indien nodig naadloos in het gesprek kan stappen.

Prijs:

ChatBot kost vanaf $ 50 / maand. Er is een gratis proefperiode van 14 dagen beschikbaar.

Alternatief:

Drift (vanaf $ 500 / maand met de chatbot-functie) combineert een chatbot met livechat. Het is een krachtig hulpmiddel als u een groter bedrijf heeft en het zich kunt veroorloven.

5. OneSignal

De OneSignal-website

Met OneSignal kunt u pushmeldingen toevoegen aan uw WordPress-site.

Pushmeldingen worden weergegeven op het bureaublad van de gebruiker of in het systeemvak op hun mobiele apparaat. Ze zijn een zeer effectieve manier om websitebezoekers om te zetten in loyale volgers en klanten.

Bezoekers geven eenvoudigweg hun toestemming om pushmeldingen te ontvangen door op een knop te klikken:

Een voorbeeld van een opt-in voor pushmeldingen op de WPBeginner-website

OneSignal maakt het eenvoudig om pushmeldingen te maken. U hoeft alleen maar een account aan te maken en de WordPress-plug-in te installeren.

Met OneSignal kunt u precies afstemmen hoe uw pushmeldingen worden weergegeven. U kunt bijvoorbeeld een prompt weergeven na een bepaald aantal paginaweergaven of nadat een bezoeker een bepaalde tijd op uw site is geweest.

Prijs:

OneSignal heeft een gratis abonnement dat u dekt voor maximaal 30.000 desktopabonnees en onbeperkt op mobiel.

Voor meer abonnees en geavanceerde functies, zoals vertraagde meldingen, kost het $ 99 / maand.

Alternatief:

PushEngage (vanaf $ 29 / maand voor maximaal 5.000 abonnees) is een goed alternatief voor OneSignal. Het biedt ook een gratis abonnement voor maximaal 2.500 abonnees.

6. Abonneren op Comments Reloaded

De plug-in Abonneren op reacties opnieuw geladen

Abonneren op opmerkingen Reloaded is een WordPress-plug-in waarmee mensen zich kunnen aanmelden voor opmerkingen over opmerkingen.

Dit kan een goede optie zijn als u een website heeft waarbij veel interactie in de commentaren nodig is. Met de plug-in kunt u de meldingsberichten ook aanpassen. U kunt deze gebruiken om de naamsbekendheid te vergroten of zelfs uw producten te promoten.

Abonneren op opmerkingen Reloaded maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun abonnementen te beheren. Dat betekent dat ze zich gemakkelijk kunnen uitschrijven voor opmerkingen over bepaalde berichten, of zelfs voor alle opmerkingen.

U kunt ook dubbele opt-in vereisen, dus gebruikers moeten op een link klikken om te bevestigen dat ze e-mailmeldingen van opmerkingen willen ontvangen.

Prijs:

Abonneren op Comments Reloaded is gratis.

Alternatief:

Lichtgewicht Abonneren op opmerkingen (ook gratis) is een snelle, lichtgewicht plug-in. Het werkt direct uit de doos en biedt enkele aanpassingsmogelijkheden.

7. WP-oproepknop

De WP Call Button-plug-in

Met WP Call Button kunt u eenvoudig een ‘click to call’-knop toevoegen aan uw WordPress-website of WooCommerce-winkel. Bezoekers kunnen eenvoudig op de knop klikken of tikken om u direct te bellen.

Als uw klanten u moeten bellen voordat ze een dienst aanschaffen of een afspraak boeken, dan zal het toevoegen van een click-to-call-knop op uw website uw leads / verkopen zeker verhogen.

WP Call Button maakt het gemakkelijk om uw knop toe te voegen aan een bericht of pagina. U kunt het ook opnemen in uw WordPress-zijbalk. Het is ook gemakkelijk om een ​​plakkerige zwevende belknop te maken die altijd zichtbaar blijft.

Het werkt met alle belangrijke zakelijke telefoondiensten , zoals Nextiva en RingCentral .

Prijs:

WP Call Button is gratis.

Alternatief:

U kunt ook een click-to-call-link maken met behulp van de handmatige methode die wordt behandeld bij het toevoegen van een click-to-call-knop in WordPress.

8. Alles in één SEO

De All in One SEO-website

All in One SEO is een krachtige plug-in voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor WordPress. Hiermee kunt u uw website zo effectief en efficiënt mogelijk optimaliseren, zodat uw inhoud hoog kan scoren in zoekmachines.

SEO is een belangrijk onderdeel van het genereren van leads. U moet mensen naar uw website halen voordat ze zich kunnen aanmelden bij uw e-maillijst, u kunnen bellen, zich kunnen abonneren op pushmeldingen of iets anders op deze lijst.

WordPress-beginners hebben vaak het gevoel dat SEO iets te technisch of te ingewikkeld is om te doen. Alles in één SEO maakt het gemakkelijk, met krachtige optimalisatietools op de pagina. Hiermee kunt u eenvoudig dingen zoals metatitels en beschrijvingen aan uw pagina’s toevoegen.

All in One SEO kan ook automatisch sitemaps maken , socialemediagegevens aan uw site toevoegen en nog veel meer. Het maakt het gemakkelijk om uw website te verbinden met tools zoals Google Search Console en Bing Webmaster Tools.

Er zijn ook veel videozelfstudies die u door alle verschillende aspecten van SEO leiden. Het vriendelijke ondersteuningsteam beantwoordt ook altijd graag vragen.

Prijs:

Alles in één SEO kost vanaf $ 57 / jaar.

Er is ook een vrij robuuste gratis versie beschikbaar, maar deze bevat niet enkele van hun krachtige functies.

Alternatief:

Yoast SEO ($ 89 / jaar) biedt vergelijkbare functies als All in One SEO.

9. MonsterInsights

De MonsterInsights-website

MonsterInsights is een krachtige manier om Google Analytics aan uw WordPress-website toe te voegen . Hiermee kunt u snel en gemakkelijk cruciale statistieken over uw site bekijken.

Dit betekent dat u gemakkelijk kunt achterhalen wat werkt en wat niet, zodat u zich kunt concentreren op de gebieden die er echt toe doen. U kunt bijvoorbeeld MonsterInsights gebruiken om auteurstracering in te schakelen en te zien welke schrijvers voor uw site de best presterende berichten produceren.

Of je zou MonsterInsights kunnen gebruiken om klikken op links en klikken bij te houden . Hiermee kunt u achterhalen op welke links en knoppen wordt geklikt en op welke niet, zodat u verbeterpunten kunt vinden.

MonsterInsights is snel en gemakkelijk in te stellen en geeft je realtime statistieken. Het kan zelfs dingen bijhouden zoals uw e-commercegegevens, ingevulde formulieren en het downloaden van bestanden. Dit geeft u meer inzicht in uw inspanningen voor het genereren van leads.

Prijs:

MonsterInsights kost vanaf $ 99,50 / jaar.

Er is ook een gratis versie beschikbaar met beperkte functies.

Alternatief:

ExactMetrics (vanaf $ 99,50 / jaar) biedt vergelijkbare functies als MonsterInsights.

Onze keuze: de beste plug-in voor het genereren van leads voor WordPress

Wij zijn van mening dat u meerdere plug-ins nodig heeft om een ​​robuuste strategie voor het genereren van leads op uw site te hebben. Dat gezegd hebbende, WPForms is de beste plug-in voor het genereren van leads voor WordPress. U kunt hun drag & drop-formulierbouwer gebruiken om elk type online formulieren te maken.

Als u op zoek bent naar een livechat-oplossing om leads te verbeteren, dan zijn Live Chat en ChatBot beide geweldige opties.

Als u uw algehele conversieratio op uw website wilt verbeteren, gaat er niets boven de krachtige functies die OptinMonster te bieden heeft.

Bij elke leadgeneratiestrategie is het aantrekken van leads slechts het eerste deel. U moet ervoor zorgen dat er een goed verkoopproces is om de deal te sluiten.

Als u afhankelijk bent van telefoontjes, raden we u aan Nextiva te gebruiken . Het wordt geleverd met auto-attendant, call-routing, CRM en vele krachtige verkoopfuncties die u kunt gebruiken om uw omzet te verhogen.

Samenvattend zijn onze top 5 tools voor het genereren van leads:

 1. WPForms
 2. OptinMonster
 3. LiveChat.com
 4. ChatBot.com
 5. Nextiva

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te weten te komen over de beste plug-ins en tools voor het genereren van leads voor WordPress.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format