facebook chatbots

Hoe PDF, Spreadsheet en anderen documenten in te sluiten in WordPress Blog Posts

6 min


137

Wilt u pdf’s, spreadsheets en andere soorten documenten insluiten in uw WordPress-blogposts?

WordPress wordt geleverd met een krachtige inhoudeditor en stelt u in staat eenvoudig video’s , tweets , audio en andere media-indelingen in te sluiten met behulp van de insluitblokken.

U kunt ook andere soorten bestanden uploaden die gebruikers kunnen downloaden. Het is echter niet mogelijk om bestanden zoals pdf, spreadsheet en andere documenten in uw blogberichten in te sluiten.

In dit artikel laten we u zien hoe u PDF-, spreadsheet-, powerpoint- en andere documenten kunt insluiten in uw WordPress-blogposts.

PDF, spreadsheet en andere insluiten in WordPress-blogposts

Om u te helpen bij het navigeren door deze gids, hebben we hier de inhoudsopgave gemaakt.

  1. PDF toevoegen aan WordPress-blogberichten zonder plug-in
  2. PDF insluiten in WordPress-berichten met behulp van de PDF Viewer-plug-in
  3. Spreadsheets en andere soorten documenten in WordPress insluiten
  4. Hoe u SlideShare-presentaties kunt insluiten in WordPress-berichten
  5. Google-documenten, -spreadsheets en andere insluiten in WordPress-berichten

Laten we nu beginnen met de gids.

PDF toevoegen aan WordPress-blogberichten zonder plug-in

Standaard biedt WordPress geen volledige insluitingsoptie voor PDF-documenten; u kunt ze echter als links in uw blogberichten toevoegen.

Deze optie is handig als u geen plug-in aan uw website wilt toevoegen.

Voeg eenvoudig het bestandsblok toe aan uw WordPress-bericht of -pagina en upload vervolgens uw PDF-bestand.

Voeg een bestandsblok toe

Nadat u het pdf-bestand heeft geüpload, geeft WordPress de bestandsnaam weer met een downloadknop. U kunt de bestandsnaam en de downloadknoptekst bewerken.

Download PDF-link

Je hebt ook de mogelijkheid om de downloadknop weer te geven of te verbergen en te kiezen of deze naar het bestand zelf of de bijlagepagina linkt.

U kunt deze methode gebruiken om Microsoft Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties naar uw website te uploaden.

Hoewel deze methode eenvoudiger en ongecompliceerd is, worden de documenten niet ingesloten, wat betekent dat gebruikers het bestand moeten downloaden om het te bekijken, en dit is mogelijk niet erg gebruiksvriendelijk, afhankelijk van het gebruik.

Laten we eens kijken naar enkele andere manieren om documenten in WordPress in te sluiten.

PDF insluiten in WordPress-berichten met de plug-in Embed PDF Viewer

Zoals hierboven getoond, leidt het weergeven van de PDF-bestanden als links de bezoekers van uw website weg van uw site.

In deze methode bespreken we hoe u het document eenvoudig in uw WordPress-berichten en -pagina’s kunt insluiten.

Eerst moet u de plug-in Embed PDF Viewer installeren en activeren . Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van een WordPress-plug-in voor gedetailleerde instructies .

Zodra de plug-in is geactiveerd, maakt u eenvoudig een nieuw bericht of bewerkt u een bestaand bericht om een ​​PDF-document in te sluiten.

Klik in het WordPress-berichtbewerkingsscherm op het pictogram Nieuw blok toevoegen en selecteer het PDF-blok onder de sectie Insluiten.

Kies PDF Embed Block in WordPress Post Editor

Daarna kun je een nieuw pdf-bestand naar je bericht uploaden, er een selecteren uit je mediabibliotheek of invoegen vanaf de URL.

PDF-blok toegevoegd in WordPress Editor

Nadat u het bestand heeft geselecteerd, kunt u het pdf-bestand in uw blogbericht zien. U kunt ook het formaat van het insluitingsgebied wijzigen en extra CSS toevoegen via de blokopties aan de linkerkant.

PDF ingesloten in WordPress Post Editor

Als u klaar bent met aanpassen, slaat u eenvoudig uw bericht op en ziet u een voorbeeld ervan op uw live website. Hier is hoe het verscheen op onze demo-website.

PDF ingesloten in WordPress Post Preview

Microsoft Word, spreadsheet en andere documenten in WordPress insluiten

Met de hierboven genoemde plug-in kunt u alleen PDF-bestanden insluiten in uw WordPress-site.

Als u meer documenttypen wilt insluiten, zoals Microsoft Word, Excel-spreadsheet, PowerPoint-presentatie, enz., Dan moet u een andere plug-in gebruiken.

Eerst moet u de plug-in Embed Any Document op uw website installeren en activeren .

Maak vervolgens een nieuw bericht of open een bestaand bericht om een ​​document in te sluiten. Als u klaar bent, voegt u het documentblok toe onder het gedeelte Ingesloten.

Voeg documentenblok toe in WordPress Editor

Daarna moet u op de knop Document toevoegen klikken.

Voeg documentoptie toe in WordPress Post Editor

Vervolgens kunt u een document uploaden of toevoegen vanaf een URL. De betaalde plug-in-gebruikers kunnen ook documenten toevoegen vanuit Google Drive, Dropbox en Box.

Documentopties toevoegen

Nadat u het document heeft gekozen dat u wilt insluiten, ziet u de opties om de insluiting aan te passen. U moet ze bekijken en op de knop Invoegen klikken.

Voeg geavanceerde spreadsheetopties toe

Als je klaar bent, kun je het document zien dat is ingesloten in je bericht. U kunt de opties voor documentweergave ook opnieuw bekijken via het blokoptiespaneel aan de linkerkant.

Spreadsheet ingebed in WordPress Editor

Sla je bericht op en bekijk het op je live website. Hier is hoe de ingesloten spreadsheet eruitzag op onze demo-website.

Spreadsheet ingebed in WordPress Preview

SlideShare-presentaties insluiten in WordPress-berichten

In tegenstelling tot PDF en andere documenten, kunt u met WordPress eenvoudig inhoud van services van derden insluiten in uw website.

Het heeft ingebouwde insluitingsopties voor YouTube-video’s , tweets , Facebook-updates, SlideShare-presentaties en nog veel meer.

Het beste van alles is dat de nieuwe WordPress-blokeditor afzonderlijke insluitblokken voor hen bevat.

Om een ​​SlideShare-presentatie in uw WordPress-blogbericht in te sluiten, maakt u een nieuw bericht of bewerkt u een bestaand bericht. Klik vervolgens op het pictogram Nieuw blok toevoegen en voeg het SlideShare-blok toe aan het bewerkingsgebied voor berichten.

Voeg SlideShare Embed Block toe in WordPress Post Editor

Vervolgens moet u de SlideShare-website bezoeken en de link kopiëren van een SlideShare-presentatie die u wilt insluiten.

Als u klaar bent, plakt u de link in het ingesloten SlideShare-blok en klikt u op de knop Insluiten.

Sluit de SlideShare-URL in WordPress Post in

Daarna kunt u de SlideShare-presentatie in uw blogbericht zien. U kunt de blokkeringsopties aan de linkerkant bekijken en uw bericht opslaan.

SlideShare-presentatie toegevoegd in WordPress Editor

Als u klaar bent, kunt u de ingesloten SlideShare-presentatie live op uw website bekijken. Zo zag het eruit op onze demo-website.

SlideShare-presentatie toegevoegd in WordPress - Preview

Google-documenten, -spreadsheets en andere insluiten in WordPress

In de bovenstaande voorbeelden hebben we besproken hoe u PDF- en andere documenten vanaf uw lokale computer kunt toevoegen. Veel gebruikers gebruiken tegenwoordig Google Drive echter om documenten te maken en op te slaan (met name eigenaren van kleine bedrijven).

Net als bij presentaties in Microsoft Word, Excel Sheets en PowerPoint, kunt u met Google Drive ook documenten, spreadsheets, presentaties en andere online documenten maken.

Als je documenten hebt gemaakt in Google Drive, dan kun je deze bestanden eenvoudig insluiten in je WordPress-berichten met behulp van de iFrame-methode.

Om een ​​Google-document in WordPress in te sluiten, moet u het document eerst in uw browser openen. Ga daarna naar het menu Bestand en klik op de optie “Publiceren op internet”.

Publiceer op het web in Google Doc

Daarna zal een nieuw pop-upvenster verschijnen. U moet de optie Insluiten selecteren en vervolgens op de knop Publiceren klikken.

Klik op Publiceren om de insluitcode voor Google Doc te vinden

Als u klaar bent, krijgt u een iFrame-insluitcode. Ga je gang en kopieer de code.

Sluit een Google Doc-code in

Vervolgens moet je een nieuw bericht maken of een bestaand bericht bewerken om het Google-document in te sluiten. Voeg in je berichteditor het aangepaste HTML-blok toe om de insluitcode in te voegen.

Voeg een aangepast HTML-blok toe in WordPress Post

Zodra het aangepaste HTML-blok is toegevoegd aan uw berichtbewerkingsgebied, plakt u de insluitcode die u eerder hebt gekopieerd.

Google Doc-insluitcode toegevoegd in WordPress Post

Mogelijk moet u parameters voor hoogte en breedte toevoegen aan de insluitcode. Voeg eenvoudig de parameters als volgt toe aan de iframe-code:

1<iframe src="https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQXyRM7bAOY2Em38yYkFKDlFwMp7tlofsdfdgeGDFg4lVkv_9HB_5WbGLwfMScaGQmDf34mIH/pub?embedded=true" width="550" height="600"></iframe>

Daarna kunt u uw bericht opslaan en er een voorbeeld van bekijken op uw live website. Hier is hoe het verscheen op onze demo-website.

Google Doc ingebed in WordPress Post-preview

U kunt deze methode nu gebruiken om andere documenten van uw Google Drive-account in WordPress in te sluiten.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je PDF-, spreadsheet- en andere documenten kunt insluiten in WordPress-berichten. Misschien wilt u ook onze handleiding raadplegen over het beheren, volgen en beheren van bestandsdownloads in WordPress .

Als u bestanden en inhoud wilt beperken tot alleen ingelogde gebruikers, moet u een WordPress-lidmaatschapsplug- in gebruiken om een ​​lidmaatschapswebsite te maken.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format