Wat is de beste plug-in voor WordPress Pop-ups? 4 Topoplossingen vergeleken - DeLaatbusiness

Wat is de beste plug-in voor WordPress Pop-ups? 4 Topoplossingen vergeleken

11 min


132

Hier vergelijk ik vier van de beste pop-upplug-ins voor e-mailabonnementen op de markt en noem ik de beste WordPress-pop-upplug-in van de line-up.

Wat is de beste plug-in voor WordPress Pop-ups?

Hier zijn de functies, de voor- en nadelen en het algemene oordeel over wie elk van deze pop-upplug-ins voor e-mailabonnementen voor WordPress zou moeten gebruiken:

Wat is de beste pop-upplug-in voor WordPress:

1. Elementor Pro (elementor.com)

Elementor is een van de meest populaire WordPress-paginabouwers die er zijn. Elementor Pro is de premiumversie van deze plug-in die,  naast vele andere functies , ook een krachtige Popup Builder biedt .

Omdat Elementor in de eerste plaats een paginabuilder is, zul je merken dat het de absoluut meest flexibele, visuele pop-upbouwer met slepen en neerzetten heeft. Terwijl andere tools op deze lijst drag-and-drop-builders bieden, komt geen van hen in de buurt van Elementor!

Elementor Pro Popup Builder

Om dezelfde reden is Elementor echter niet zo sterk als het gaat om analyse en A / B-testen, omdat … nou ja, die is er niet. Dus dat is een soort afweging die je nog een paar keer zult zien: je krijgt ontwerpvrijheid, maar dit gaat ten koste van de ingebouwde tracking.

Elementor Pro: Popup Builder – functies

Elementor Popup Builder maakt deel uit van de Elementor Pro-kernplug-in – het is niet een afzonderlijke functie die u moet installeren.

Wanneer u een nieuwe pop-up gaat maken, kunt u kiezen uit een van de vooraf gebouwde pop-upsjablonen van Elementor, of u kunt uw ontwerp helemaal zelf bouwen:

Elementor popup-sjablonen

Zodra je je startpunt hebt gekozen, word je naar de normale Elementor-paginabuilder-interface gebracht, met een nieuwe functie – een speciaal  pop-upinstellingengebied waar je je pop-up’s kunt aanpassen …

 • Positie
 • Gedrag
 • Grootte
 • Enzovoort.

U kunt deze sectie bijvoorbeeld gebruiken om een ​​meldingsbalk of een dia-in te maken in plaats van een traditionele lightbox-pop-up:

Elementor popup-instellingen

Daarnaast kun je alle reguliere Elementor-widgets gebruiken, toegang krijgen tot alle gedetailleerde ontwerpfuncties, enz. Dit is super handig omdat het betekent dat je je pop-up voor vrijwel alles kunt gebruiken, en daarom is Elementor de beste WordPress-pop-upplug-in van een ontwerpperspectief.

Als u bijvoorbeeld een pop-up voor een opt-in voor e-mail wilt maken, kunt u de widget Formulier  toevoegen  en deze verbinden met uw e-mailmarketingservice. Of u kunt een CTA-pop-up maken en urgentie toevoegen met de  Countdown- widget.

Zodra u klaar bent om uw pop-up te publiceren, kunt u de publicatie-instellingen configureren  , waarmee u uw pop-ups kunt targeten en activeren.

Naast het richten op specifieke WordPress-inhoud ( bijv. Categorieën, individuele berichten, uw startpagina, enz. ), Kunt u ook gedetailleerde  Triggers instellen :

Elementor popup trigger-opties

En de  geavanceerde regels  geven u meer controle over wie uw pop-ups ziet, zoals het targeten van specifieke verwijzers of het beperken van hoe vaak een individuele gebruiker een pop-up ziet:

Elementor popup geavanceerde regels

Zodra u op Opslaan en sluiten klikt  , is uw pop-up live.

Nogmaals, het enige opmerkelijke nadeel hier is het ontbreken van analyses of A / B-tests.

Elementor Pro: Popup Builder – voors en tegens

 Voordelen

 • Bouw uw pop-ups met een visuele editor voor slepen en neerzetten
 • De absoluut beste WordPress-pop-up-plug-in als het gaat om ontwerpopties ( omdat je de volledige Elementor-interface kunt gebruiken )
 • U kunt alle reguliere Elementor-widgets gebruiken ( inclusief add-on-widgets die zijn toegevoegd met plug-ins van derden, zoals Sizzify )
 • U kunt elk type pop-up maken, inclusief lightbox, tweestaps, dia-ins, meldingsbalken, enz.
 • Het heeft een solide selectie van targeting- en triggerregels, inclusief een optie om pop-ups te activeren door op een knop te klikken in uw normale Elementor-ontwerpen
 • Je krijgt toegang tot alle andere Elementor Pro-functionaliteit voor dezelfde prijs ( zoals themabouw )

 Nadelen

 • Geen ingebouwde analyse-tracking
 • Geen ingebouwde A / B-testen

Wie zou Elementor Pro: Popup Builder moeten gebruiken?

Elementor Pro is de beste optie als u de meeste controle wilt over het ontwerp en het gebruik van uw pop-ups. Met Elementor Pro kun je pop-ups maken voor letterlijk alles, van opt-ins voor e-mail tot CTA’s, inlogformulieren, contactformulieren , leeftijdspoorten… serieus – alles.

Bovendien is Elementor een van de meest flexibele WordPress-paginabouwers en krijg je toegang tot alle normale ontwerp- en stijlopties. Dus wat betreft het eigen maken van het ontwerp, komt geen enkele andere tool op deze lijst in de buurt.

Dus als je die twee dingen waardeert, zal Elementor je gelukkig maken.

Waar Elementor Pro echter niet de beste WordPress-pop-up-plug-in is, is als het gaat om analyse en A / B-testen. Als u snel de conversieratio’s van uw pop-ups rechtstreeks in uw dashboard wilt zien en / of A / B-tests wilt starten, is Elementor Pro waarschijnlijk niets voor u. U  kunt dat doen door Google Analytics of Google Optimize in te schakelen, het is gewoon lang niet zo handig als de andere tools.

Elementor Pro begint bij $ 49 voor gebruik op een enkele site en varieert tot $ 199 voor gebruik op onbeperkte sites.

2. OptinMonster (optinmonster.com)

Om het in één zin samen te vatten, OptinMonster werkt gewoon. Er zijn geen grappige bugs, geen moeilijk te begrijpen functies, geen lelijke sjablonen, enz. Met OptinMonster krijgt u gewoon de exacte reeks functies en mogelijkheden die u kunnen helpen bij het samenstellen van uw e-maillijst.

In zekere zin is OptinMonster de Apple van de plug-ins voor e-mailoptin.

optinmonster

OptinMonster – functies

 • Meerdere verschillende soorten opt-in-formulieren en boxen, niet alleen pop-ups. Bovendien ondersteunen ze bewerken via slepen en neerzetten.
optinmonster popup-sjabloon
 • Ingebouwde A / B-split-testmodule – u kunt elk element van een formulier afzonderlijk testen of zelfs twee totaal verschillende formulieren tegen elkaar plaatsen.
 • Exit intent-functionaliteit – toont een formulier aan uw bezoeker wanneer deze op het punt staat de pagina te verlaten.
 • Triggers voor weergave van meerdere formulieren – toon een formulier na X seconden, na het naar beneden scrollen van een X bedrag, nadat de bezoeker op een link heeft geklikt, en meer.
optinmonster voorwaarden
 • Ingebouwde analyse – bekijk uw klikken, weergaven, conversies, enz.
optinmonster-analyse
 • Targeting op paginaniveau – geef formulieren alleen weer op specifieke pagina’s.
 • Mobiele pop-ups – niet alleen voor mobiel geoptimaliseerde standaard pop-ups, maar volledig aangepaste pop-ups voor mobiele apparaten.
 • Integreert met alle populaire e-mailserviceproviders ( MailChimp, AWeber, etc. ).

OptinMonster – voor- en nadelen

 Voordelen

 • Geweldige opties voor formulieraanpassing. Als je eenmaal een sjabloon hebt gekozen, kun je er vrijwel alles aan aanpassen. Wijzig de afbeeldingen, de formuliervelden, toon een privacyverklaring, lijn dingen opnieuw uit, etc.
 • U kunt kiezen wie een bepaald formulier moet zien: nieuwe gebruikers versus terugkerende gebruikers, mensen die X-pagina’s hebben bekeken, bezoekers vanaf een specifieke locatie en meer. Kortom, je kunt voor jezelf een behoorlijk geavanceerde structuur bouwen.
 • Front-end formulier bewerken (kijk hoe uw formulier eruitziet terwijl u eraan werkt).
 • Triggers voor formulierweergave. Die werken heel goed, waardoor je een formulier precies op het juiste moment kunt weergeven (op basis van het gedrag van de gebruiker, de hoeveelheid tijd op de pagina, hoe ver ze zijn gescrolld, enz.)
 • Er zijn aangepaste mobiele pop-ups. De meeste tools op de markt maken hun formulieren universeel en mobielvriendelijk, maar OptinMonster gaat verder met hun specifieke aangepaste pop-ups voor mobiel.

 Nadelen

 • In termen van de beste WordPress-pop-up-plug-in, dit is niet per se een WordPress-plug-in. Ik bedoel, de belangrijkste OptinMonster-tool werkt als een onafhankelijke SaaS-oplossing. De WordPress-plug-in die bij OptinMonster wordt geleverd, is alleen bedoeld om de integratie soepeler te maken.
 • Hoewel de pop-upthema’s / sjablonen er goed uitzien en er niets mis mee is, zijn er niet veel om uit te kiezen. En als u het geselecteerde thema niet aanpast, loopt u het risico dat uw pop-up er hetzelfde uitziet als dat van andere mensen.

Wie moet OptinMonster gebruiken?

OptinMonster is de perfecte oplossing voor online marketeers, bloggers en website-eigenaren in het algemeen die niet alleen een coole e-mail-pop-upoplossing willen bemachtigen, maar die ook al hun e-mailoptin-gerelateerde inspanningen willen laten uitvoeren door één enkele tool.

OptinMonster onderscheidt zich echt als het complete pakket voor iedereen voor wie e-mailmarketing een belangrijk onderdeel van hun bedrijf is (zo niet het belangrijkste onderdeel). Je krijgt alle functies die je nodig hebt, alles is gemakkelijk te gebruiken en het werkt gewoon. Daarom is OptinMonster nr. 1 – de beste pop-upplug-in voor WordPress – op onze lijst.

Er zijn vier verschillende abonnementen – de prijzen beginnen bij $ 14 / maand en gaan tot $ 49 / maand (allemaal jaarlijks gefactureerd). 

3. Sumo (sumo.com)

Sumo heeft in feite vanaf de eerste dag van zijn bestaan ​​veel fans verdiend. Gemaakt door Noah Kagan, is het snel uitgegroeid tot een van de meest populaire website-marketingoplossingen die er zijn.

Wat het onderscheidt, is dat het een veel bredere aanpak vereist in plaats van alleen te focussen op e-mail. Sumo heeft modules voor sociale media, cross-site promotie (u linkt naar andere sites en zij linken naar u), heatmaps, scroll-kaarten en meer.

sumo

De laatste tijd is Sumo meer marketing gaan doen richting eCommerce-winkels , maar andere sites kunnen nog steeds profiteren van de pop-upfunctionaliteit.

Over het algemeen is het een complete toolkit om uw website te laten groeien, en waarschijnlijk de beste WordPress-pop-upplug-in  als uw budget nul is  (omdat het een gratis abonnement biedt).

Sumo – kenmerken

De specifieke Sumo-module die u e-mailpop-ups geeft, wordt List Builder genoemd . De eigenschappen:

 • Geef pop-ups weer op basis van klikken, timers of exit-intentie.
 • Meer dan een paar dozijn pop-upsjablonen / ontwerpen.
sumo-sjablonen
 • U kunt de kleuren, teksten, lettertypen en andere elementen van het uiterlijk van uw pop-ups aanpassen. Bovendien werkt alles met slepen en neerzetten.
 • De pop-ups zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.
 • A / B split-testmodule ingebouwd.
 • Ingebouwde analyse.
sumo-statistieken
 • U kunt verschillende pop-ups weergeven op basis van verwijzende URL’s. Hiermee kunt u individuele formulieren hebben voor mensen die afkomstig zijn van Facebook, Twitter en andere sites.
 • Integreert met alle populaire e-mailserviceproviders.

Afgezien van de List Builder-module, kunt u ook een aantal aanvullende modules inschakelen om nog meer mogelijkheden te krijgen om een ​​e-maillijst samen te stellen:

 • Smart Bar – toon een smalle balk bovenaan een pagina (u kunt er een ander optin-formulier in plaatsen).
 • Scrollbox – geef een opt-in-formulier weer wanneer een bezoeker een X-bedrag naar beneden scrolt.
 • Welkomstmat – geef nieuwe bezoekers een opt-in-formulier op volledig scherm weer.
sumomodules

Sumo – voors en tegens

 Voordelen

 • Biedt gratis een geweldige set functies. Er zijn premium-abonnementen – daarover meer in een minuut – maar om alleen het absolute functionele minimum te krijgen, en dat inclusief de pop-upformulieren, hoeft u niets te betalen.
 • Front-end formulier bewerken (kijk hoe uw formulier eruitziet terwijl u eraan werkt).
 • De analyses zijn erg leuk en geven je een goed overzicht van wat er met je formulieren gebeurt.
 • U kunt meerdere pop-ups maken, die allemaal werken op basis van verschillende triggers en zich richten op verschillende bezoekers.
 • U kunt kiezen of u de pop-up wilt gebruiken voor e-mailoptins, standaard call-to-action-knoppen of sociale media.

 Nadelen

 • Slechts één pop-upsjabloon beschikbaar in de gratis versie.
 • Net als bij OptinMonster is dit niet per se een WordPress-plug-in. Sumo is een andere SaaS-oplossing met een WordPress-plug-in die alleen als integratielaag fungeert.

Wie zou Sumo moeten gebruiken?

Sumo is waarschijnlijk de beste gratis pop-upplug-in voor e-mail die er is, waardoor het de perfecte instapoplossing voor serieuze e-mailmarketing is.

Ik zeg serieus omdat Sumo een aantal geavanceerde functies heeft en een goede analyse- / volgmodule. Bovendien geeft het je meerdere verschillende soorten pop-ups om te gebruiken.

Als u meer nodig heeft, kunt u upgraden naar Sumo Pro of overstappen naar een andere betaalde tool.

U kunt gratis aan de slag met Sumo. Het goedkoopste Pro-abonnement is $ 39 / maand – voor één site ( volledige prijs ), wat zelfs nog duurder is dan de Pro-laag van OptinMonster (en waarmee je OptinMonster op drie sites kunt gebruiken).

4. Convert Pro (www.convertpro.net)

Convert Pro is een verbeterde versie van de populaire Convert Plus-plug-in ( die zelf een rebranding is van de ConvertPlug-plug-in die eerder deze ruimte op onze lijst innam ).

Om een ​​lang verhaal kort te maken, de ontwikkelaars gebruikten alle inzichten die ze hadden geleerd van ConvertPlug en Convert Plus en probeerden ze om te zetten in de best mogelijke WordPress-pop-upplug-in ( dat is Convert Pro ).

Converteer Pro

Convert Pro doet veel dingen goed. Het heeft een visuele drag-and-drop-builder, tonnen sjablonen, ingebouwde analyses en gedetailleerde A / B-tests.

Qua functionaliteit merk je veel overeenkomsten met OptinMonster. In  tegenstelling tot OptinMonster is Convert Pro echter een echte WordPress-plug-in en gebeurt alles op uw server.

Convert Pro – functies

Wanneer u een nieuwe pop-up gaat maken in Convert Pro, kiest u eerst welk type pop-up u wilt maken uit de acht beschikbare opties:

Converteer Pro-pop-uptypen

Van daaruit kunt u kiezen uit een grote bibliotheek met sjablonen. Velen van hen zijn gericht op opt-ins voor e-mail, maar u kunt ook andere toepassingen vinden, zoals generieke CTA’s of zelfs leeftijdspoorten:

Converteer Pro-sjablonen

Daarna kunt u uw pop-up aanpassen met de visuele editor voor slepen en neerzetten. Naast het toevoegen van nieuwe inhoud met de widgets, kunt u ook de formuliervelden aanpassen als u meer informatie nodig heeft:

Converteer Pro Builder

Als je klaar bent met het ontwerp, kun je kiezen uit een heleboel triggers, waaronder tijd, scrolldiepte, intentie om te verlaten en meer.

Daarnaast krijgt u ook tal van targetingopties waarmee u zich kunt richten op zaken als:

 • Bepaalde inhoud op uw site
 • Apparaten
 • Verwijzers
 • Geo locatie
Converteer Pro-targeting- en triggering-opties

Andere handige functies zijn:

 • Integraties met de meest populaire e-mailmarketingdiensten
 • Ingebouwde analyse
 • Flexibele A / B-testen, inclusief de mogelijkheid om verschillende soorten pop-ups tegen elkaar te testen

Converteer pro – voor- en nadelen

 Voordelen

 • Visuele, slepen-en-neerzetten-editor waarmee u eenvoudig uw pop-ups kunt aanpassen
 • Een goede selectie sjablonen, waarvan de meeste er best goed uitzien
 • U kunt uit acht verschillende soorten pop-ups kiezen
 • Ingebouwde analyse
 • Een flexibel A / B-testsysteem om uw pop-ups te optimaliseren
 • Integraties voor alle belangrijke e-mailmarketingdiensten

 Nadelen

 • Ik rek het uit, maar het enige nadeel is dat als je het op meer dan één site wilt gebruiken, je je e-mailinspanningen niet kunt beheren vanaf een enkel dashboard (zoals met OptinMonster), maar in plaats daarvan individuele plug-in-installaties op elke site nodig hebt site.

Wie zou Convert Pro moeten gebruiken?

Convert Pro is de beste WordPress-pop-upplug-in als je alle functionaliteit die je met OptinMonster zag leuk vond, maar zou willen dat het beschikbaar was in een zelfstandige WordPress-plug-in en voor een eenmalige vergoeding.

Het is overal vrij “solide”, zonder echte zwakheden. De visuele bouwer is niet zo flexibel als zoiets als Elementor Pro, maar hij is goed genoeg voor de meeste toepassingen. Daarnaast heeft het een goede set sjablonen, een sterke lijst met targeting- / triggerregels en ingebouwde A / B-tests en analyses.

Er zijn een paar verschillende manieren om Convert Pro aan te schaffen. Ten eerste kunt u $ 99 betalen om het op onbeperkte sites te gebruiken met een jaar ondersteuning en updates. Of u kunt $ 399 betalen voor gebruik op onbeperkte sites en  levenslange ondersteuning en updates.

Daarnaast kun je ook $ 249 betalen voor de Brainstorm Force Agency-bundel, die je niet alleen toegang geeft tot Convert Pro, maar ook toegang geeft tot veel andere goodies zoals Astra Pro (het thema dat we hier bij CodeinWP gebruiken), Schema Pro, Ultimate Add-ons voor Elementor / Beaver Builder en meer. Leer alles over uw mogelijkheden .Ga naar boven

Beste pop-up-plug-ins voor WordPress: conclusie

Ik ben heel benieuwd wat je favoriete tool is, maar voor mij gaat de top 4 als volgt:

 1. Elementor Pro – de beste plug-in voor WordPress-pop-ups als het gaat om ontwerpflexibiliteit
 2. OptinMonster  – de beste pop- upplug- in voor WordPress als een geïntegreerde SaaS-oplossing
 3. Convert Pro  – de beste zelfstandige pop-upplug-in voor WordPress
 4. Sumo  – beste gratis pop-up plug-in voor WordPress

Ik ben er vrij zeker van dat u uw perfecte hulpmiddel zult vinden – het hulpmiddel dat hand in hand bij uw behoeften past – door deze vier te bekijken.

Wat is uw mening hier? Heb ik iets gemist – is er een andere oplossing die met trots de beste WordPress-pop-upplug-in kan worden genoemd? En wat is je grootste uitdaging op dit moment als het gaat om e-mail-pop-ups op je WordPress-site?

Vergeet niet om deel te nemen aan onze spoedcursus over het versnellen van uw WordPress-site. Met enkele eenvoudige oplossingen kunt u uw laadtijd met zelfs 50-80% verminderen:


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format