10 beste SIDE HUSTLE IDEEËN OM EEN EXTRA 1.000 PER MAAND te verdienen - DeLaatbusiness

10 beste SIDE HUSTLE IDEEËN OM EEN EXTRA 1.000 PER MAAND te verdienen

12 min


128
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Geld, geld. Wie kan er niet wat meer van gebruiken? Of u spaart voor een aanbetaling, het plannen van een bruiloft, proberen af te betalen schuld – ugh, zal die student leningen ooit verdwijnen? – of zetten wat geld opzij voor een regenachtige dag, een beetje extra geld kan een lange weg te gaan. Uw baan kan u helpen betalen voor de essentie. Maar een kant drukte van huis, dat is de game-changer die een verschil zal maken in je portemonnee, terwijl het geven van u de vrijheid die je altijd al wilde. Dus, hier zijn de beste kant hustles die u zullen helpen meer geld te verdienen.

Wat is een side hustle?

Een side hustle is een manier om geld te verdienen buiten uw 9 tot 5 baan. Het stelt u in staat om meer geld te verdienen dat geeft je de vrijheid om je passies na te streven, dingen die je nodig hebt of wilt, en lagere eventuele financiële zorgen.

De waarheid is, de meeste 9 tot 5 banen betalen de rekeningen niet. Vooral als je net begint in je carrière.

Wanneer u de kosten van huur, voedsel, rekeningen, en vervoer berekent, zou u kunnen realiseren dat u nauwelijks om het even wat restjes hebt. Wat een spelbreker.

Het ergste is dat uw financiële groei altijd is afgetopt. Misschien krijg je een bonus van een paar honderd dollar per jaar met een salarisverhoging van 1 procent op je $30.000. Maar is dat echt genoeg om het leven te leiden waar je van droomde? Misschien, maar waarschijnlijk niet.

Dus, je begint een kant drukte om een paar extra honderd of duizend dollar per maand te maken. Iets dat je kan helpen om meer geld te verdienen vandaag, morgen of over vijf jaar. Iets dat dat 0 dollar bankafschrift zal veranderen in iets groters.

Laten we duiken in de beste kant hustle ideeën die u zullen helpen meer geld te verdienen tijdens het werken vanuit huis.

Hoe een succesvolle side hustle ontwikkelen

Dus, je hebt besloten dat een kant drukte van huis is de beste manier voor u om geld te verdienen online,maar je weet niet waar te beginnen. Zoek niet verder, we hebben een lijst van stappen te volgen voor u om een succesvolle kant drukte vandaag te ontwikkelen!

 1. Maak een lijst van wat je geïnteresseerd bent in.
  Je moet houden van wat je doet als een kant drukte voor het om succesvol te zijn voor je. Dit werk zal worden gedaan op uw eigen tijd en buiten kantooruren als je een dagtaak, dus het zal veel energie en motivatie om het te laten plakken. Alleen iets waar je gepassioneerd over bent, zal je zoveel aandrijven. Brainstorm kant hustle ideeën rond uw interesses en vaardigheden om de beste ventures te beginnen of zien of je een hobby veranderen in een bedrijfte ontdekken.
 2. Beslis vroeg of u geld investeert.
  Side hustles mag niet te veel geld kosten, maar ze kunnen vooraf wat investeringen vereisen voor zaken als hosting, branding en tools. U besluiten dat u wilt adverteren om uw eerste klanten te vinden. Wat uw groei en uitbreiding plan is voor uw kant drukte, moet u zich bewust zijn van uw uitgaven voordat het gebeurt. Plan uw uitgaven dienovereenkomstig, en meet uw succes om te weten of u moet doorgaan.
  five tips to help you develop a successful side hustle
 3. Zorg ervoor dat er geen belangenconflicten zijn.
  Als u een dagtaak hebt of verbindingen hebt die tot een belangenconflict met uw zijdrukte kunnen leiden, dan is het geen goed idee om met het verder te gaan. Soms is het beste advies is om iets anders te proberen of om uw idee plank voor een andere keer, zodat je niet uiteindelijk iets wat je spijt te doen. Het starten van een side hustle met een belangenconflict kan leiden tot kostbare lessen geleerd.
 4. Plan tijd voor uw kant drukte.
  Een zijde drukte kost tijd uit uw schema dagelijks, dus zorg ervoor dat alles goed gaat. Het is niet mogelijk om uw website in te stellen, uw inhoud te plannen en alles te vergeten tot volgende maand. Zet tijd in uw agenda regelmatig voor uw kant drukte, en schets bruikbare doelen voor deze tijd om ervoor te zorgen wat je doet is waardevol. Als u een dagtaak, streven naar drie tot vier avonden per week en misschien enkele uren in het weekend aan uw zijde drukte, afhankelijk van wat het is.
 5. Vergeet je baan niet.
  Als u het opzetten van een kant drukte, terwijl ook met een dagtaak, vergeet niet om 100 procent van uw energie in uw dag baan als je er bent. Een kant drukte geeft je wat geld, maar je vertrouwt op een cheque van uw dag baan die je nodig hebt om de rekeningen te betalen. Probeer niet om uw dag baan en kant drukte jongleren binnen uw 9 tot 5 uur, want dit is een recept voor een ramp.

10 Best Side Hustle ideeën die je geld

#1. Een Dropshipping-bedrijf starten met shopify

Dropshipping is een van de beste side hustle job ideeën. Hiermee u een product rechtstreeks aan de klant verkopen zonder dat u een voorraad hoeft te kopen. Waarom is dat geweldig? U hoeft niet te hebben een grote opstartkosten budget,het houden van uw risico laag.

De fabrikant draagt niet alleen de inventaris, maar verzendt deze ook rechtstreeks naar de klant voor u. Uw belangrijkste focus moet marketing en klantenservice – de levensader van het bedrijf. Als u een sterke marketingachtergrond hebt en een zijdrukte wilt die aan uw sterkte speelt, is dit het.

Het is een van de zeldzame bijbaantjes waarmee je een echte ondernemersjeuk krabben. Je wordt de eigenaar van je eigen bedrijf.

Met dropshipping u een bedrijf starten binnen een van uw favoriete passies. Hou je van het inslaan van je keuken? U keukenapparatuur verkopen op het internet. Misschien heb je dit unieke accessoire op zonne-energie, smartphone-koeling gevonden. U uw eigen productwinkel starten en deze winkelideeën implementeren. Met shopify kun je je eigen dropshipping bedrijf starten.

Bijna elke niche kan worden nagestreefd met dropshipping. Plus, als je een creatief type, u de vrije loop met ongewone zakelijke ideeën. Immers, als de eigenaar van uw eigen bedrijf, zult u altijd het laatste woord, waardoor dit een geweldige kant drukte om te beginnen.

This graphic breaks down how dropshipping works

Hoeveel geld kan een dropshipper verdienen? Dat hangt af van hoeveel moeite je in je bedrijf en marketing. U een extra paar duizend dollar of meer.

Dropshipping Tip: Wil je je eigen dropshipping bedrijf starten? Meld je aan voor Oberlo op Shopify. Met de Oberlo-app u kiezen uit miljoenen producten die u vandaag nog in uw winkel verkopen. Bovendien automatiseert het verschillende onderdelen van het bedrijfsproces. U producten toevoegen in een eenvoudige klik en verwerken bestellingen met dezelfde snelle actie.

#2. Begin freelance schrijven

Goede kant hustles, zoals freelance schrijven, u geld werken vanuit huis door de handel in uw tijd. Aangezien u tijd voor geld ruilt, bent u afgetopt bij hoeveel u maken. Toch, als je op zoek bent om te raken, zeg een extra $ 1.000 per maand, freelance schrijven is een kant drukte die u kan toestaan om te voorspellen hoeveel je maken. Het geheim van slagen als freelance schrijver is om klanten in rekening te brengen op basis van de waarde die je meeneemt. De meeste freelance schrijvers undercharge, wat resulteert in een snelle burn-out met weinig uitbetaling.

Where to find freelance writing projects

Hoeveel kan een freelance schrijver verdienen? Als een kant drukte, een freelance schrijver kan een extra $ 500 tot $ 3.000 per maand, afhankelijk van wat hun artikel tarief is en hoeveel artikelen die ze kunnen produceren in hun vrije tijd.

Freelance Schrijven Tip: De beste freelance schrijfmogelijkheden zijn op ProBlogger. Het is het platform dat ik gebruikte om freelance werk te vinden hier in Oberlo. Ik heb ook landde een paar andere top klanten van de website. Gemiddeld, de best betaalde freelance banen zijn daar. Echter, als je net begint, wilt u zich misschien richten op het opbouwen van uw portefeuille en skillset op FiverrCraigslist, of Upwork eerste, want het is makkelijker om uw eerste paar klanten land op die websites.

#3. Word een Affiliate Marketeer

Affiliate marketing is een van die kant hustle ideeën die ofwel kan je een hoop geld of niets. Het gaat niet alleen om het vinden van het juiste product om te verkopen, maar ook om het vinden van het juiste merk om mee samen te werken. Als u ervoor kiest om een affiliate marketeer voor e-commerce winkels te zijn, zal uw commissie waarschijnlijk een stuk lager zijn dan wanneer u ze gewoon zelf zou dropship. Echter, er zijn tech bedrijven die een fors prijskaartje te betalen aan filialen die hen nieuwe klanten.

Affiliate marketing tips

Hoeveel geld kan deze kant drukte te maken? Het hangt af van welk product je verkoopt en welk affiliate netwerk je gebruikt. Als u bijvoorbeeld een affiliate marketeer was voor een techbedrijf als Shopify, kunt u mogelijk $ 2.000 extra maken voor elke handelaar die u verwijst. Lief!

Affiliate Marketing Tip: Vraag het affiliate programma of content creator om assets die u gebruiken om u te helpen hun product op de markt te brengen. Er kan bijvoorbeeld een loodmagneet of gratis gereedschap zijn dat u gebruiken om mensen te stimuleren om het product te kopen. Vaak kan een stukje inhoud helpen om een potentiële klant te verlichten van een koude voorsprong in een warme, waardoor u een betere kans van slagen met deze kant drukte.

#4. Maak deel uit van de Gig Economy

Fluctueert uw 9 tot 5 baanloon? Als u niet beschikt over een voorspelbaar inkomen, zou je meer geld nodig voor enkele maanden en een beetje minder anderen. Als dit klinkt als u, u ervoor kiezen om side gigs te nemen. Dit kunnen optredens zijn die je maakt op Fiverr of af en toe een freelance project op Upwork. Je zou kunnen maken T-shirt mockups voor een klant een week en iemand helpen bouwen hun sociale media na de volgende. Het type projecten waar u aan werkt, kan drastisch variëren. Maar als je van de verscheidenheid houdt en dingen omhoog schakelt, kan deze zijdruk perfect voor je zijn.

Hoeveel geld kun je verdienen met deze bijbaan? Je zou overal kunnen verdienen van $ 50 tot $ 2.000 per maand, afhankelijk van de side gigs die u opneemt en het platform dat u gebruikt.

Gig Economy Tip: Platforms zoals Fiverr zijn afhankelijk van reviews. Als je net begint, betaal dan een vriend om je optreden te kopen en bekijk het nadat je het project hebt voltooid. Dit zal u toelaten om een hoge sterrenbeoordeling te hebben, waarmee u uw volgende paar klanten krijgen. Zonder een rating, kan het moeilijk zijn voor een klant om u genoeg te vertrouwen om u uw eerste kans te geven.

#5. Begin met bloggen

Bloggen is een van de beste kant hustle banen te doen vanuit huis, of ergens anders in de wereld. Het stelt u in staat om een persoonlijk merk op te bouwen terwijl u uw eigen asset bezit. Je zelfs over je passies schrijven. Met een unieke niche waar je over schrijft, zoals yoga, zaken, schoonheid of auto’s, kun je een publiek opbouwen dat exact dezelfde interesse deelt vanwege de bijzondere focus. U inkomsten genereren met uw blog op een paar manieren: affiliate links gesponsorde berichten of het toevoegen van een winkel link waar u dropshipping productenteverkopen.

6 ways to monetize your blog

Hoeveel geld kun je verdienen om zo’n kant te proberen? In het begin maak je niets. Maar sommige bloggers die het uit te steken verleden de eerste paar jaar hebben genoeg geld om hun baan op te zeggen en het full-time te doen.

Tip voor bloggen: als je gepassioneerd bent over bloggen, maak dan een online winkel waarmee je inkomsten genereren en er een blog aan toevoegen. Hiermee kun je inkomsten genereren met je asset voordat je je doelgroep hebt opgebouwd. Bovendien is de combinatie van content en commerce krachtig. Naarmate uw blog groeit, u retargeting-advertenties gebruiken om inkomsten te genereren met uw blogverkeer om nog meer verkopen te genereren. Als u regelmatig, kwaliteitsinhoud pompt, zult u vrij misschien een paar home-run posten hebben die u een ton verkeer brengen dat gemakkelijker zal zijn om geld te verdienen dan als u voor een paar filiaalverkoop hoopte.

#6. Informatieproducten verkopen

Als u op zoek bent naar side job ideeën om geld te verdienen, waarom niet proberen de verkoop van informatieproducten? Deze kant drukte vereist wat onderzoek, geïnvesteerde tijd, en marketing vaardigheden voor u om te bloeien. Zijn er onderwerpen die echt populair zijn op dit moment dat je weet veel over? Heb je een populair onderwerp gevonden waar niet genoeg informatie over is? Inkomsten genereren met deze mogelijkheden door er inhoud omheen te maken. U boeken publiceren op Amazon of cursussen verkopen op Udemy.

Hoeveel geld u maken met het verkopen van informatieproducten? Het hangt af van de niche, uw marketing uitvoering, en een verscheidenheid aan andere factoren. Maar een kant drukte als deze kan resulteren in een paar duizend dollar per maand. Echter, meestal hebben ze meestal verschillende stukken van de inhoud (ebooks, cursussen).

Verkoop informatieproducten Tip: Met deze kant drukte, richten op niches waar mensen hebben een enorm probleem dat ze nodig hebben op te lossen. Als je in de fitness niche, u een fitness workout cursus of een dieet plan met een recepten ebook. Als mensen wanhopig proberen om een brandend probleem op te lossen, is er een kans om waarde te bieden door hen te helpen dat probleem op te lossen. De inhoud die u maakt, kan hen naar een oplossing leiden. Beste deel: Je kon geld verdienen terwijl het helpen van mensen.

#7. Word een Instagram Influencer

Opgroeien, de meeste mensen dromen ervan om beroemd te worden. Maar de waarheid is, niet iedereen kan zingen of handelen. Gelukkig kun je nog steeds een persoonlijk merk om je heen bouwen op basis van wat je doen. Misschien heb je een echt cool gevoel voor mode of kan een geweldige taart bakken. Op Instagram kan iedereen een side hustle starten door een influencer te worden. Als je niet van de schijnwerpers houdt, is dat cool. Je een Instagram-aanhang rond je hond of je fotografie bouwen. Je op een aantal manieren inkomsten genereren met je Instagram-account: gesponsorde berichten, Instagram-overnames of het verkopen van een product op je website.

Become an instagram influencer and make extra money online

Is een influencer zijn een goede bijkomstige drukte? De gemiddelde influencer rekent tussen de $ 200 tot $ 400 per post. Dit kan variëren op basis van je doelgroepgrootte, dus kijk gerust op ‘Hoe krijg je volgers opInstagram’.

Instagram Influencer-tip: wees consistent in het type content dat je plaatst, hoe vaak je een bericht plaatst en wanneer je een bericht plaatst. Je krijgt nieuwe volgers als mensen weten wat ze regelmatig van je pagina kunnen verwachten. Je niet meteen geld verdienen, dus investeer je tijd in het laten groeien van je volgers door meerdere keren per dag, elke dag te posten.

#8. Word een virtuele assistent

Top side hustles hebben een groot ding gemeen: Er is een grote vraag naar hen. Een virtuele assistent is een assistent die op een afgelegen locatie werkt, in tegenstelling tot het kantoor van een bedrijf. Ze kunnen helpen met taken zoals administratie, sociale media, boekhouding en meer. Er is een groeiende vraag naar virtuele assistenten van ondernemers die hulp nodig hebben bij verschillende projecten. Als virtuele assistent u zich specialiseren in talloze gebieden. In het verleden heb ik virtuele assistenten ingehuurd voor sociale media en klantenservice. En er zijn talloze andere bedrijven over de hele wereld die vertrouwen op virtuele assistenten om te groeien en hun merken te onderhouden.

Hoeveel geld kun je verdienen als virtuele assistent? De meeste virtuele assistenten ruilen hun tijd voor geld, dus je zou kunnen krijgen afgetopt op basis van het aantal uren werk dat u doen elke week. U ervoor kiezen om een totaal maandelijks verdienen of betaald te krijgen door het uur. Sommigen maken minimumloon, terwijl anderen kunnen maken $ 35 per uur, afhankelijk van hun vaardigheden en ervaring.

Steeds een virtuele assistent Tip: Bij het starten van deze kant hustle job, u klanten vinden op populaire websites zoals Upwork. Echter, je zou kunnen beginnen om betere resultaten te zien wanneer u vertakking op uw eigen als een onafhankelijke aannemer. Opstarten is misschien wat moeilijker, omdat je klanten moet vinden, maar je op deze manier meer geld verdienen. Je lid worden van populaire Facebook-groepen voor bedrijven of online retailers om je diensten aan te bieden.

#9. Verkoop uw fotografie

Als je een camera en een aantal fundamentele Photoshop vaardigheden, fotografie kan je kant drukte. Als u van het nemen van foto’s van uw stad houdt, u uw fotografie aan uw lokale publicaties zoals een stadskrant of blog verkopen. Sites zoals Foap kunt u uw foto’s te verkopen op zijn platform, en je geld verdienen met elke foto die u verkoopt. Als u liever geen geld verdienen met uw foto’s, u uw fotografie toe te voegen aan producten zoals doeken, T-shirts en telefoonhoesjes om nog meer geld te verdienen. En als dat nog niet genoeg is, u zelfs proberen klanten te wagen in trouwreportages, huisdier fotografie, of productfotografie.

Sell your photography to make extra money

Hoeveel geld kun je verdienen als fotograaf? Als u uw foto’s online verkoopt, u een extra paar honderd of duizend dollar per maand. Als u zich wagen in trouwreportages, kon je een paar duizend dollar of meer per evenement.

Fotografie Tip: Als u van plan bent op de verkoop van uw fotografie op een stock foto site, het is een nummer spel. Hoe meer foto’s je maakt en uploadt, hoe groter de kans dat je gevonden wordt. Je moet ervoor zorgen dat je de juiste tags gebruikt, zodat mensen je foto’s gemakkelijk kunnen vinden. Hoe meer foto’s je maakt, hoe sneller je je fotografievaardigheden in de loop van de tijd ontwikkelt. Dus, het is een all-round overwinning.

#10. Krijg een part-time baan

Als u liever de handel tijd voor geld, u ervoor kiezen om een part-time baan te krijgen. Side job ideeën om geld te verdienen zijn hond walker, babysitter, restaurant server, receptioniste, administratief medewerker, of barista. U ook parttime banen vinden binnen uw branche. Misschien ben je een full-time marketeer die neemt op een part-time sociale media optreden. Het enige nadeel aan een part-time baan is dat je nodig hebt om uw tijd te investeren voor geld. En tijd is uw meest waardevolle luxe. Deeltijdbanen worden niet zo goed geschaald als een online bedrijf. Dat betekent dat uw totale inkomsten worden afgetopt.

Hoeveel geld kun je verdienen met je parttime baan? De meeste deeltijdbanen zweven rond het minimumloon. Echter, vindt u een paar hoger betalende kant hustles als je graven rond een beetje.

Tip in deeltijd: u op vacaturesites bladeren om bijbaantjes te vinden die u ‘s avonds en in het weekend doen. Vergeet niet: Nadat je een volledige dag hebt gewerkt, zul je je waarschijnlijk moe en uitgeput voelen, dus kies een parttime baan met een flexibel schema. Als je na een dag van acht uur een vier uur durende dienst moet draaien, kun je uiteindelijk een burn-out krijgen.

Conclusie

Uw kant drukte kan u helpen om wat extra geld per maand. Maar het kan u ook helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, uw persoonlijke merk of portfolio op te bouwen en meer vrijheid te bereiken. Dus, veel plezier ermee! Neem een risico door het starten van een bedrijf of het nastreven van een nieuwe hobby die je altijd al nieuwsgierig naar. Een kant drukte is uw beste kans om het leven te leven op uw eigen voorwaarden. En met wat meer geld in je zak, is er niets dat je ervan weerhoudt om je dromen waar te maken.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *