100 + eenvoudige dingen om te maken en online te verkopen - DeLaatbusiness
facebook chatbots tourisme

100 + eenvoudige dingen om te maken en online te verkopen

20 min


115
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Vraagt u zich af of u kunt beginnen met een online bedrijf de verkoop van doe-het-zelf ambachten en wat extra geld te verdienen?

De kans voor een ambachtelijke onderneming is enorm.

Ambachtelijke verkoop in de VS is  meer dan $ 44 miljard per jaar.

Wil je dat ik een website/webshop voor je maak? Mail dan naar Erwin@delaatbusiness.com

Inhoudsopgave

De Beste Dingen Om Te Maken En Te Verkopen In 2021

Things To Make And Sell Online

Ik keek in de markt voor producten die mensen zoeken en kopen, en verkleind tot 10 categorieën van ambachten die u maken en contant geld in op. Naast het tonen van u de top DIY producten die in de vraag, heb ik ook opgenomen middelen en tutorials om u te laten zien hoe ze te maken.

Gelieve niet blindelings kopiëren van deze ideeën en proberen om ze te verkopen als uw eigen. Gebruik ze om je eigen ideeën te inspireren.

9 Home Decor Product Ideeën

Crafts To Make and Sell

Mensen willen unieke stukken in hun huis zien en die interesse blijft groeien; het zou kunnen zijn vanwege de ideeën op Pinterest of verkopers gewoon uitdelen van een aantal echt leuke dingen.

Welke reden het ook is, het betreden van deze markt maakt veel zin. Thij industrie is ingesteld op klok in op 664 miljard dollar in 2020. Je moet kijken naar de verkoop van een van deze:

1. Pixel Art / Schilderijen

Pixels zijn populair. Het maandelijkse zoekvolume voor pixelart op Amazon is krankzinnig. 70K+ per maand. Dat betekent echt een hoge intentie van de koper. Google trefwoord volume is niet te armoedig, hetzij op meer dan 1K per maand.

Verf een paar originelen en gebruik print on demand wanneer u ze verkoopt. U ook verkopen frames via drop shipping als een cross-sell. U deze verkopen op Merch door Amazon,ook.

PIXEL ART Explore Google Trends

2. Klokken

Het hebben van klokken is over time management, maar ze worden ook gekocht om te passen bij het interieur. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 44.000 en Amazon is 26.768. Om te beginnen moet je leren hoe je ze maken:

3. Stof Muurkunst

Stof wandkunst valt onder de brede categorie van wandstickers die een maandelijks zoekvolume van 31.602 heeft. Als u zich wilt specialiseren in Fabric muur kunst, het zoekvolume is 900 op Google en 188 op Amazon.

4. Deurmatten

De deurmatmarkt gaat goed. Op Amazon, het maandelijkse zoekvolume is 66,634 en Google komt in op 3.200 zoekopdrachten per maand. Dit is goed nieuws voor u als u handgemaakte deurmatten wilt verkopen.

5. Seashell Spiegel

Badkamer spiegels zijn functionele items die mensen altijd zullen kopen. Het maandelijkse zoekvolume is 25.380.

Badkamer spiegels zijn van verschillende soorten en een die je maken om te verkopen is de schelp spiegel. De maandelijkse zoekvolume op Google is 600 en Amazon klokken in op slechts 154.

6. Kussenhoes

Hoewel mensen op zoek zijn naar kussenhoezen op Amazon – 36.432 – en Google – 2.200 -, is de truc om ze te verkopen gespecialiseerd voor een specifiek publiek. Het ontwerp van de kussenhoes van een kind is anders dan dat van een volwassen atleet.

7. Mason Jar Vaas

Het creëren van interessante stukken voor een huis is een manier om te gaan. Versierde metselaar potten zijn een van hen, vooral die die kunnen worden gebruikt als vazen. U ook verkopen een aantal oude unieke stukken voor een partij. De maandelijkse zoekvolume van mason jar vaas op Google is slechts 300 en Amazon is 475.

8. Hangmat Stoel

Hangmat stoelen worden gebruikt in veranda’s, achtertuinen en zelfs in het huis. Het zoekvolume op Amazon is 41.631 en Google is 19.000.

U vindt een groot aantal bloggers in home decor schrijven over dit product.

9. Houtprint

Ik ben geen kunstenaar, maar ik waardeer de kunst van het afdrukken van beelden op hout.

Er zijn mensen op zoek naar hun bruiloft foto’s over te dragen in hout of krijgen een landschap verf op hout in hun woonkamer. Met houtprint is print-on-demand het meest winstgevend omdat u afdrukt op basis van bestelling.

Het zoekvolume op Google is 1.100 en Amazon klokt in op 428 de afgelopen maand.

9 Sieraden Product Ideeën

Selling DIY Jewelry

De verkoop van zelfgemaakte sieraden is een van de meest voorkomende manieren om geld in. Mensen stapelen zich op om zelfgemaakte sieraden online te kopen vanwege het gemak. In feite groeit de e-commerce sieradenmarkt jaarlijks met 6% met de VS op de tweede plaats met $ 2,7 miljard aan inkomsten.

Om hefboomwerking op deze, je hoeft te beseffen dat – net als elke andere creatieve bedrijf – het maken van sieraden kost veel tijd, creativiteit, vaardigheid, en inspanning. Ideeën kunnen niet komen elke keer en als u op zoek bent naar verschillende ontwerpen te verkopen, kan dit zich voordoen als een probleem voor jou.

Mensen meestal niet zoeken naar specifieke zoekwoorden bij het winkelen van sieraden. Ze hebben de neiging om algemene zoekwoorden te gebruiken en op zoek naar iets wat ze willen binnen die categorie.

Overgaan op de beste doe-het-zelf sieraden die je in 2019 moet verkopen, hebben we:

1. Medaillonketting

Lockets zijn rond voor een lange tijd en mensen nog steeds kopen. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 7.200 en op Amazon is het 3.921.

Als ik deze zou verkopen, zou ik leren hoe ik ze eerst kon maken:

2. Cufflinks

Het dragen van manchetknopen zijn altijd al een mode-ding voor mannen vanwege het beperkte aantal sieraden die we kunnen dragen in een formele setting; vrouwen zijn ook vangen op dit stuk. 44K mensen op Google zijn op zoek naar hoe ze te dragen. 10K mensen zijn op zoek naar Amazon op zoek om ze te kopen.

Bekijk hoe je manchetknopen maakt:

3. Oorkboeien

Oorboeien zijn rond sinds voordat de Griekse aristocraten van weleer werden geboren. Genoeg mensen zijn nog steeds zoeken ze op Amazon om hier te vermelden.

Word lid van de markt als verkoper met een aantal unieke stukken:

4. Viking Armband

We zijn in een Viking sieraden golf weer, dankzij Game of Thrones en Vikingen. Dit kan een geweldige niche voor de juiste persoon. Meer informatie over hoe u ze maken:

5. Boeddha Armband

Boeddha armbanden worden nu gebruikt voor meer dan waar ze oorspronkelijk voor gemaakt waren – gebed. Ze zijn geworden mode sieraden voor mannen (en sommige vrouwen) die verkopen. Ik hou van hen – ze zijn eenvoudig en zien er goed uit.

Voor elk productidee is zoekvolume belangrijk voordat u het gaat maken. Voor dit product, het is 1,600 op Google. Het is duidelijk dat het wordt gekocht – de Amazon zoekvolume is 1,015.

6. Vriendschap Armband

Vriendschap armbanden zijn gemakkelijk te maken en zijn geweldig als je niet hebt geleerd hoe te haken of breien.

Ze zijn een goedkopere optie om gouden ketens, dus mensen kopen ze. U deze combineren met Boeddha armband of verkopen als een standalone.

De verkoop is meestal hoger in de zomer of evenementen zoals Coachella, maar het is nog steeds gekocht in elk seizoen. Momenteel is het maandelijkse zoekvolume 23.700.

7. Double Pearl Oorbellen

Dit is een product dat mensen kopen deze dagen, Amazon toont 25.174 in maandelijkse zoekvolume. U ze maken met parels of een juweeltje dat u zich veroorloven om mee te beginnen.

8. Kralen Kwast Ketting

Kwasten zijn niet alleen voor gordijnen deze dagen, van oorbellen tot kettingen en sjaals, ze zijn uitgegroeid tot een mode favoriet voor sommige mensen. Hoewel het zoekvolume daar niet hoog is met vriendschapsarmbanden, is het goed genoeg bij 5.391 op Amazon en 400 op Google.

9. Steampunk Oorbellen

Het zoekvolume van Steampunk Earrings op Google is 700 en Amazon is 304. Het goede ding over het leren van dit ambacht is dat je kiezen om te beginnen met het maken van kettingen en andere steampunk sieraden ook.

8 Haarverzorgingsproducten En Accessoires Ideeën

Selling DIY Hair Care Products

Ik denk niet dat de haarverzorging of accessoires markt ooit zal naar beneden gaan, voor een, de haarverzorging markt is klaar om te brengen in meer dan $ 110 miljard aan inkomsten in 2024.

Ten tweede, mensen zullen altijd willen zorgen voor hun haar en een groot aantal van hen zijn op zoek naar hun haar accessorize voor verschillende functies, zij het voor bruiloften of casual uitjes.

De beste haarverzorging en accessoires ambacht te maken en te verkopen nu, omvatten:

1. Kant Voorpruiken

Pruiken zijn niet nieuw, maar de rave voor hen onlangs toegenomen. De meeste verkopers gebruiken hun websites om ze te verkopen – dat is de beste optie. Het maandelijkse zoekvolume op Amazon is 638 en Google is 250.

Het is een goede markt; materialen die worden gekocht voor ongeveer $ 10 worden verkocht voor $ 25 en hoger in afgewerkt product.

2. Fascinator

Wanneer er een groot Brits evenement is, is er altijd een piek in de verkoop van dit product; ze verkopen nog steeds op elk seizoen. Het aantal zoekopdrachten op Google is 20.000 en Amazon doet het goed met 5.601 zoekopdrachten. Ontdek hoe u ze maken:

3. Haar Sieraden

Het aantal zoekopdrachten die zich maandelijks voor haar sieraden is 4,401. Een goed stuk om mee te beginnen is haarkettingen. U leren om ze te maken en te verkopen voor een goed bedrag:

4. Haar Barrette

Mensen zoeken naar haarbogen – 12.402 maandelijkse zoekvolume – omdat het woord ‘barrette’ is niet al te populair. Je kijken naar de verkoop ervan. Het maandelijkse zoekvolume op deze exacte zin is 1.600 op Google en 458 op Amazon.

5. Haak Hoofdband

Een snelle zoekopdracht op Amazon of Etsy zal je laten zien dat mensen deze dingen kopen voor tussen de $ 10 – $ 30. Het zoekvolume is 3.900 op Google en 304 op Amazon. Maak hier deel van uit door te leren hoe je:

6. Haarkam

Haarkammen zijn een ander accessoire dat mensen zoeken, met 5.300 in Google maandelijkse zoekvolume en 8,014 op Amazon.

7. Haarspelden

In de grote markt die haar accessoires, Haar pinnen zijn een zeer gezocht item met 11.695 in Amazon maandelijkse volume en 5.300 op Google.

Di8. Kant Hoofdbanden

Een product dat je kijken in is kant hoofdbanden. Het zoekvolume is niet zo sterk als ik zou willen, met 800 op Amazon en 600 op Google. Kant hoofdbanden kan een mooi kruis te verkopen met haar pinnen.

9 Briefpapier Product Ideeën

Selling Stationery Crafts Online

Het gemak van de technologie heeft ons de voorkeur aan eCards, online notities, woorddocumenten en e-mails over fysieke briefpapier. Voeg dat toe aan de ‘print minder’ beweging, de verkoop gaat omlaag voor briefpapier producten.

Niettemin, ‘papier en potlood’ ambachten nog steeds verkopen, vooral in de feestdagen als gevolg van de persoonlijke gevoel dat ze brengen. Deze categorie heeft ook een aantal van de goedkoopste ambachten te maken.

Op dit moment, stationair dat mensen kopen vaak ook:

1. Potlood Cup

Terwijl sommigen van ons gebruik maken van willekeurige kopjes om onze potloden te plaatsen, zijn er mensen op zoek naar betere potlood bekers. Op Amazon is het zoekvolume 5.121 en Google 1.500. Je moet leren hoe je dit product te maken:

2. Bladwijzers

Bladwijzers zijn dunne items die we gebruiken om de pagina’s van onze boeken te markeren om er gemakkelijk op terug te keren.

Niet alle boeken komen met hen, zodat mensen op zoek zijn naar hen, de Google-zoekvolume is 101.000 en Amazon is 20.961. Dit is een markt die je moet kijken.

3. Potlood Zakje

Net als potlood bekers, potlood zakjes worden gebruikt om potloden, slijpers, pennen, lijm stokken, gummen, en nog veel meer op te slaan. Er is veel interesse in dit product; Amazon toont 38.417 als het maandelijkse zoekvolume.

4. Glazen Magneet

Glazen magneten zijn niet duur om te maken. Ze worden gebruikt als pinnen voor planken en muur decor. Specifieke zoekopdrachten naar DOE-magneten zijn 85 op Amazon en 50 op Google. Hoewel dit niet zozeer, als je geïnteresseerd bent in het maken van een zeer eenvoudig ambacht, u kijken naar deze:

5. Notitieblok

Papieren notebook is een product dat de meeste mensen zullen gebruiken op een bepaald punt. Een specifieke zoekopdracht voor handgemaakte notebooks is slechts 70 op Google en 68 op Amazon, maar omdat het een product dat mensen nodig hebben, heb je een grote markt in notebook verkoop.

Op Amazon, notebook zelf heeft 149.035 zoekopdrachten per maand, maar dat kan de laptop.

6. Bureaupad

Een bureaupad wordt gebruikt om uw bureau te beschermen. Sommige mensen gebruiken ze ook om hun bureau te verfraaien. Er is een goed genoeg zoekvolume van 13.157 op Amazon en 6.200 op Google. U de materialen kiezen die u zou gebruiken; leer is duurder en gekleurd behang is een goedkopere keuze.

7. Wenskaart

Elk jaar, ongeveer 7 miljard wenskaarten worden gekocht in de Verenigde Staten, wat neerkomt op ongeveer 7,5 miljard dollar. Dit is een goede markt om in te verkopen; het zoekvolume van Google is 8.200 en Amazon is 1.264.

Er zijn zoveel soorten kaarten en ook voor verschillende doelgroepen, dus je moet je niche verkleinen.

8. Prikbord

Dit is een andere markt die een hoog zoekvolume heeft. Het aantal zoekopdrachten in de afgelopen maand op Amazon is 56.400 en Google komt in op 5.500. Het is de moeite waard om te kijken naar:

9. Stickers

U handstickers, laptopstickers, deurstickers, enz. Zoekvolume komt binnen bij 94.000 op Google en 130.054 op Amazon. Een van de meest gezochte producten in deze niche is de laptop stickers die een volume van 31.624 hebben.

13 Kleding Product Ideeën

Selling DIY Apparel

Een basisbehoefte van mensen is kleding, en mensen geobsedeerd over kleding veel. Dat terzijde, deze industrie is vrij groot; het zal naar verwachting groeien tot ongeveer 2 biljoen dollar in 2022.

Omgaan met de verkoop van kleding is niet zo moeilijk ook omdat ze gemakkelijk op te slaan en klein om te verzenden, maar er zijn een heleboel mensen verkopen. De industrie is zo concurrerend.

Om te slagen, moet je slijpen in je niche, zeer creatief en geïnformeerd. Het goede ding is dat je oversteken verkopen – strikjes en bretels bijvoorbeeld – of beginnen met een zakje en hoger verkopen met een tas.

Dit zijn grote kleding ambachten om nu te verkopen:

1.

Er zijn vele soorten zakjes te maken. Van make-up tassen tot mode zakjes. Er waren 11.378 zoekopdrachten naar dit product in de afgelopen maand op Amazon en 16.000 op Google.

2. Tas

Tote zakken zijn een soort handtassen die zeer groot zijn. Vrouwen zijn de primaire gebruikers van deze tas en uit mijn zoekopdracht, het maandelijkse zoekvolume op Amazon is 67.225 en Google komt in op 22.000.

Hoewel het niet de makkelijkste of goedkoopste ambachtelijke te maken, het is heel winstgevend.

3. Zonnebril Geval

De zomer van 2019 zou volgende maand ten einde komen, maar dat betekent niet dat je geen zonnebrillen maken en verkopen. Er zijn plaatsen in de wereld die het hele jaar door nodig hebben. Het maandelijkse zoekvolume komt uit op 2.200 op Google en 20.935 op Amazon.

4. Boxy Tas

Boxy tassen worden gebruikt voor veel dingen uit het dragen van toiletartikelen en lunch en reizen benodigdheden. U besluiten om boxy zakken die specifiek zijn voor een gebruik te maken. Lunchtassen en reistassen hebben een goede markt, maar maandelijkse zoekopdrachten op de algemene term ‘boxy bag’ zijn slechts 80 op Google en 17 op Amazon.

5. Sjaals

Sjaals verkopen op elk moment van het jaar; meer nog tijdens de winter of herfst. Er is ook een groot publiek dat je beperken tot. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 27.000 en Amazon is 5.391.

6.

Beanie – net als sjaals – verkopen meer tijdens de koude seizoenen, maar er zijn nog steeds mensen die ze kopen op elk gewenst moment, en omdat je online verkoopt, bent u niet beperkt tot uw geografische seizoen alleen. Het is zomer, maar het zoekvolume op Amazon is 15.865 en Google is op 77.000. Ik denk dat dit een goede markt.

7. Wanten

Wanten is een ander product dat je moet kijken naar het creëren. Google zoekvolume is op 23.000 en Amazon is op 1,967.

8. Sokken

Er zijn zoveel soorten sokken te maken. U kiezen voor de dunne slip-on sokken voor schoenen, winter wollen sokken, voetbalsokken, sokken voor baby’s, en nog veel meer. Sokken verkopen op elk seizoen. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 115.000 en op Amazon, het is maar liefst 6.809.305.

9. Leren Riem

Riemen zijn een noodzaak voor de meeste outfits. Ik verkleinde het tot leren riemen, omdat ze de meest populaire. Ten tweede, afgezien van gebreide / stof riemen, ze zijn de enigen die je zelf doen. Het maandelijkse zoekvolume is 9.400 op Google en 9.150 op Amazon.

10. Strikken

Als u ervoor kiest om strikjes te maken, uw markt is groot. Er was 15.535 maandelijkse zoekopdrachten op Amazon en 17.000 op Google. U ook cross verkopen met Suspenders.

11. Bretels

Bretels zijn een ander gemakkelijk te maken ambachtelijke, met een maandelijkse zoekvolume van 60.000 op Google en 14.387 op Amazon.

12. T-Shirts

De aangepaste t-shirt printindustrie is miljarden dollarswaard. Er is ook een groot aantal niches in hier. Een interessant idee is Christelijke t-shirts, die momenteel een volume van 1890 hebben. Het maandelijkse zoekvolume van T-shirts is 38.018 op Amazon en 23.000 op Google

13. Handwarmers

Het zoekvolume voor handwarmers is 27.000 op Google en 8.284 op Amazon.

9 Kaars En Wierook Product Ideeën

Making Candles To Sell Online

De vraag naar kaarsen en wierook zal hoger gaan als het weer daalt.

Ik vind ze leuk omdat ze een van de gemakkelijkste ambachten te maken; hun recepten zijn meestal gemakkelijk te volgen. Er zijn ook verschillende soorten en ze verkopen allemaal goed zowel online als offline.

Een ander goed ding over de verkoop van dit vaartuig is dat je oversteken verkopen met kaarsenpotten of wierookhouders

Deze producten hieronder zijn degenen die je nodig hebt om nu te verkopen:

1. Wierookstokjes

Wierookstokjes zijn zeer eenvoudig te maken. Binnen 24 uur u een grote batch eruit halen. Mensen zijn ook op zoek naar het veel. Het is 11.000 op Google en 9.462 op Amazon voor maandelijkse zoekopdrachten.

2. Wierookhouders

Als u ervoor kiest om wierook houders te maken, wierook stokken zijn een mooi kruis te verkopen te overwegen. Het maandelijkse zoekvolume voor de houders op Google is 700 en Amazon is 20.494.

3. Was Smelt

Deze miljardenmarkt is gemakkelijk te rangschikken. Met 20.897 zoekopdrachten op Amazon en 7.900 is dit een winstgevende markt.

4. Votieve Kaarsen

Votive kaars is een ander goed product met 15.000 maandelijkse zoekvolume op Google en 11.044 op Amazon.

5. Nieuwigheid Kaarsen

Nieuwigheid kaarsen hebben de hoogste Amazon maandelijkse zoekvolume in deze categorie. Het is 34.954. Het is ook gemakkelijk te rangschikken voor dit zoekwoord.

6. Pijlerkaarsen

Het maandelijkse zoekvolume voor pijler kaars is 9.000 op Google en 11.961 op Amazon.

7. Kaarspot

Dit zijn kaarsen die worden gemaakt en verkocht in potten. Het maandelijkse zoekvolume is 1.100 op Google en 604 op Amazon.

8. Kruiden Wierook

Er zijn verschillende kruidenmaterialen die u gebruiken om wierook te maken. U kijken naar dat als je geïnteresseerd bent. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 4.800 en Amazon is 120.

9. Kandelaar

Ik heb zoveel vormen en grootte van kaarsenhouders gezien. Het is een leuke manier om te pronken met je creativiteit. Het is nog beter dat u gemakkelijk rangschikken voor dit zoekwoord.

Het maandelijkse zoekvolume is 7.000 op Google en 9.072 op Amazon.

13 Beauty Product Ideeën

Het verkopen van zelfgemaakte schoonheidsproducten is een andere perfecte manier om je hobby om te zetten in een full-time inkomstenstroom. Je zou kunnen kiezen om haarproducten, huidverzorgingsproducten, of make-up te verkopen. Elk van hen maakt grote geschenken.

Welke u ook kiest, zorg ervoor dat u zich houdt aan de regels voor zelfgemaakte cosmetica die aanwezig zijn op waar u ook woont en de markt die u verkoopt.

Deze markt heeft een aantal van de duurste producten te maken, maar het heeft ook een aantal van de snelst verkopende producten. Met zowat elke prijs punt beschikbaar en vele mogelijkheden om cross verkopen, producten die u moet kijken naar zijn:

1. Lippenbalsem

Lippenbalsem wordt gebruikt door iedereen en op elk seizoen. De markt is ingesteld op 824 miljoen dollar in 2021. Voor het maandelijkse zoekvolume zijn dat er 21.000 op Google en 39.810 op Amazon.

2. Lip Scrub

Met de toename van de populariteit van gezicht scrub, interesse in lip scrub en andere lip behandeling items groeit ook. Maandelijks zoekvolume op Google is 12.000 en Amazon heeft 16.401.

3. Body Scrub

Als het gaat om exfoliëren, body scrubs zijn een goedkope go-to.

Er is veel interesse in dit product; het maandelijkse zoekvolume op Amazon is 27.325 en op Google is het 8.600.

4. Vaste Parfum

Met de populariteit van vloeibare parfums, stevige degenen vallen een beetje achter. Er is nog steeds een goede markt voor hen. In de afgelopen maand werd vaste cologne 1.950 keer doorzocht en werd 2.100 keer naar parfum gezocht.

5. Badbommen

Mensen worden gek van badbommen. Ze veranderen je water in een kleur en soort ontploffen terwijl op het. Er zijn veel fans, vandaar het maandelijkse zoekvolume van 95.000 op Google en 86.425 op Amazon.

6. Melkbaden

Melkbaden hebben zijn voordelen. Sommige deskundigen zeggen dat het stress verlicht. Mensen kopen erin. Het maandelijkse zoekvolume op Amazon is 1.251. Google is minder op 350.

7. Gezichtspoeder

Iedereen gebruikt gezichtspoeder. Als je je gaat specialiseren in het maken van instellingspoeder, dan is je publiek vooral vrouwen. Ze hebben een groeiende interesse in zelfgemaakte gezichtspoeder. Het heeft een maandelijks zoekvolume van 2.400 op Google en 5.597 op Amazon.

8. Shampoo

Shampoo zal altijd verkopen. Je hoeft niet elk type shampoo te maken. Droge shampoo is een goede niche om in te blijven. Het wordt geschat om te groeien tot 4 miljard dollar in 2022. Het zoekvolume voor droge shampoo is 80.202. U ook kiezen voor de vloeibare shampoo als dat u interesseert.

9. Zeepbars

Soap bar werd gezocht op Amazon 20.995 keer vorige maand. Google had 600 zoekopdrachten. U zich specialiseren en maken natuurlijke zeep. Het volume daarvan is 4.650.

10. Douche Gelei

Douchegelei – net als douchegel – wordt gebruikt bij het opruimen. Ze worden ook gebruikt om een warme / koude spiermassage te geven. Mensen vinden ze ook leuk vanwege hun ontwerp. Op Google zijn er 1.500 en 377 op Amazon.

11. Voet Weken

Pedicure items verkopen nog steeds veel. Voetschil, bijvoorbeeld, heeft een volume van 52.710 zoekopdrachten. Voet weken hier komt in op 6.200.

12. Bodywash

Behalve als je alleen op een eiland woont, moet je je regelmatig wassen. Body wash heeft een hoog zoekvolume (98.275 op Amazon en 12.000 op Google). Het is ook gemakkelijk voor u om te rangschikken voor dit zoekwoord, zolang je in inspanning en de juiste tactiek.

13. Baardolie

Baarden hebben een comeback gemaakt. Veel mannen zijn getrokken in, dus de verkoop van baard zorg en groei producten zijn gestegen ook. Er waren 61.242 zoekopdrachten op Amazon in de afgelopen maand. Google zoeken was 78.000.

9 Keuken Product Ideeën

DIY Kitchen Products

Keuken producten zijn de laatste items die in je opkomt als we denken aan ambachten, maar ze verkopen goed. U ze verkopen op elk seizoen, dus er zijn minder beperkingen hier.

Trending producten te verkopen in deze categorie zijn:

1. Snijplank

Een snijplank is een essentieel keukenitem zodat hebt u een grote markt om aan te verkopen. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 33.000 en Amazon komt binnen op 51.085.

2. Hot Handle Houder

De vraag naar dit product is niet zo hoog waarschijnlijk te wijten aan andere alternatieven. Zoekvolume op Google is slechts 150 en Amazon is 338. Toch zijn ze gemakkelijk te maken.

3. Gepersonaliseerd Wijnglas

Gepersonaliseerd wijnglas heeft geëtste tekens op. Het zoekvolume op dit specifieke zoekwoord is 1.100 op Google en 338 op Amazon. Mensen zouden voor wijnglas over gepersonaliseerde/geëtste glas zoeken dan kiezen.

4. Gebruiksvoorwerpen

Het zoekvolume voor gebruiksvoorwerpen op Amazon is 3.454 en 60 op Google.

5. Schort

Schorten zijn al lang voor de wereldoorlogen gebruikt. Ze zijn nog steeds in de vraag tot datum. Ze hebben een maandelijks zoekvolume van 42.000 op Google en 33.385 op Amazon.

6. Zout- En Pepershakers

U de gemakkelijke manier gaan door te schilderen al gemaakt shakers om ze te gloeien of maken het van ‘enigszins’ kras. Welke je ook verkiest, er is een goede markt. Maandelijks zoekvolume op Google is 12.000 en 38.738 op Amazon.

7. Messenhouder

Als u geïnteresseerd bent in eenvoudige houtsnijwerk of schilderen, u geld verdienen met dit product. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 4.000 en op Amazon hebben we 9.621.

8. Touwkom

Je zou het een touwkom of een touwmand kunnen noemen. Met touw mand, gemiddeld volume is 590, maar met de kom, hebben we 200.

9. Vloeibare afwasmiddel

Afwasmiddel wordt gebruikt om afwas, potten en een aantal andere gebruiksvoorwerpen. Vloeibare afwaszeep werd 1.354 keer gezocht op Amazon in de afgelopen maand. Google kwam binnen bij 350. Hoewel dat niet hoog is daar, dit product is er een die je niet moet negeren, omdat mensen niet altijd zoeken naar het exacte woord, maar het wordt gebruikt in bijna elk huis.

8 Kinderen Product Ideeën

Selling Kids Crafts

Het goede ding over de verkoop van kinderen producten is dat je nooit opraken van mensen om te verkopen aan. Tegen 2020 zal het aantal kinderen in de VS ongeveer 80 miljoen zijn en ze beïnvloeden $500 miljard aan huishoudelijke uitgaven.

Voor ambachtelijke makers, een goed nieuws is dat de verkoop van traditioneel speelgoed is duwen verleden 22 miljoen dollar (dit omvat geen videogames), en kleding voor kinderen is omhooggeschoten verleden dat. Hoewel het niet groeit in een snel tempo, zoals de sieraden industrie, het is gemakkelijk om uit te reiken naar klanten via advertenties en bloggers.

Als je interesse hebt in het maken van kleine dingen, dan kan dit je ding zijn. U uw keuze uit de onderstaande producten om tonnen geld te maken van:

1. Baby Cocoon

Cocons zijn uitgegroeid tot een fotografie trend voor baby’s. Ze worden ook wel slaapzakken genoemd. Een alternatief is swaddle wraps die werden gezocht 9.690 keer in de afgelopen maand. Het zoekvolume voor babycocon is 1.100. U haak het:

2. Fopspeenclips

Ouders klagen over fopspenen die uitvallen, dus ze hebben clips nodig. Geen wonder dat het zoekvolume op Amazon 51.698 is en Google 3.700. Omdat mensen kinderen blijven krijgen, heb je altijd een publiek om aan te verkopen.

3. Pluche Speelgoed

Pluche speelgoed of opgezette dieren zijn naald / naaimachine werk. Kinderen houden van ze, sommige volwassenen nog steeds gebruiken. Het maandelijkse zoekvolume op Amazon is 43.971 en Google is 1.800.

4. Speelgoedemmer

Sommige kinderen hebben veel speelgoed, dus ze hebben een organisator nodig om alles schoon te houden. U een speelgoedemmer maken en de mensen bereiken die het 19.697 keer op Amazon zoeken.

5. Peuter Slaapzak

Bij het gaan kamperen, een ding dat nodig is, is een slaapzak. Het maken van slaapzakken voor kinderen is een goed product idee. Het zoekvolume op Google is 1.500 en op Amazon, het is 6,012.

6. Crayon Organisator

Hoewel ik dit in de kinderafdeling plaatste, zijn er sommige volwassenen die hen gebruiken omdat zij andere punten zoals potloden of tandenborstels wanneer het reizen passen. Het zoekvolume op Amazon is 3.047 en op Google, het is 250.

7. Babyschoenen

In de schoenenindustrie zijn babyschoenen een van de gemakkelijkste om te maken. Er is veel zoekopdrachten ook. In de afgelopen maand, 17.000 zoekopdrachten werden gedaan op Google en 34.431 zoekopdrachten werden gedaan op Amazon.

8. Dollhouse

Dit is een markt waar producten worden verkocht voor zo hoog als $ 100.000. Het zal veel tijd kosten om een poppenhuis te maken dat zoveel waard is, maar de vraag is ook hoog. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 35.000 en op Amazon, het is 36.711. Ontdek hoe je een eenvoudig poppenhuis maken:

6 Ideeën Voor Huisdierproducten

Selling DIY Dog Treats

Na kinderen items en interieur zijn huisdier producten. Heel wat huisdiereneigenaars zien hun harige metgezellen als hun kinderen zodat zijn zij constant op zoek om hen gelukkig met traktaties, speelgoed en andere toebehoren te houden.

De objecten die je moet maken om hier te verkopen zijn:

1. Hondenkoekjes

Honden houden van traktaties. Zelfgemaakte hondentraktaties? Nog beter. Het zoekvolume is 3.000 op Google en 3.848 op Amazon.

2. Houder Van De Leiband

Het hebben van een plek om uw hond riem op te slaan is leuk; het helpt om het verkeerd te bestrijden. Mensen zijn inhaalslag op dit met het zoekvolume op Amazon wordt 968 en Google op 200.

3. Hondenstappen

Hond stappen / trappen werden doorzocht 11.211 keer op Amazon in de afgelopen maand. Google zoeken was 7.000. Als je ze wilt maken en verkopen, heb je een doelgroep om je op te richten.

4. Kattententen

Bij het maken van kattenhuizen, een optie die mensen kopen is kattententen. Ze zijn een van de gemakkelijkste producten die u maken in de kat huis categorie.

De zoektocht naar kattenhok waa 14.760 keer en kattententen specifiek kwam in op 600.

5. Pet Bowl Stand

Een verhoogde hond kom voorkomt te veel strooisel wanneer een hond eet / drinken. In de afgelopen maand werd er 12.758 keer naar gezocht op Amazon. Op Google waren het er 250.

6. Catnip Speelgoed

Sommige katten genieten van kattenkruid. De eigenaars van de kat kijken naar het voor één of andere reden aangezien de Katten verschillend aan het reageren. Het zoekvolume op Amazon is 1.988. Google is slechts 70. Dit is een goede markt nog steeds.

9 Andere Productideeën

DIY Phone Cases

De ambachten in deze categorie vallen niet in een van de bovenstaande categorieën, maar mensen kopen ze online en zoek volume voor hen is ook heel goed.

1. Telefoonhoesje

Telefoonhoesjes zijn trending en het is niet alleen omdat ze uw telefoon te beschermen. Beroemdheden maken het nog beter door ze te populariseren. Het zoekvolume op Amazon is 23.421 en op Google 13.000.

2. Zelfgemaakte Vanille

Je vanille-extract maken en verkopen. Het zoekvolume voor organisch vanille-extract is 1.000

3. Tablet- En IPad-Hoesje

Specifieke zoekopdracht op iPad geval in de afgelopen maand was 215.292. Mensen kopen ze om dezelfde reden dat ze telefoonhoesjes kopen.

4. Sleutelhanger

Zonder sleutelhanger verliezen de meeste mensen altijd hun sleutels. Geen wonder dat het zoekvolume op Amazon 67.144 is en Google 30.000.

5. Ringschotel

Voor mensen die zelf veel ringen / sieraden, een ring schotel is een wonder. Het zoekvolume op Google is 1.900 en Amazon is ver vooruit met 6.368 zoekopdrachten in de afgelopen maand.

6. Kop Gezellig

Cup gezellig wordt vooral gebruikt voor het warm houden van drankjes. De omzet is hoger tijdens koude maanden. Op dit moment is het zoekvolume slechts 600 op Google en 180 op Amazon.

7. Tandenborstelhouder

Als u graag interessante producten te maken, dit is een markt die u testen uw vaardigheden en verkopen. Ik heb gezien tandenborstel houders die grappig zijn om naar te kijken en degenen die eenvoudig zijn. Het zoekvolume voor dit product is 9.800 op Google en 85.230 op Amazon.

8.

Voor sommige mensen, het zien van water ringen op de salontafel is niet leuk. Voor sommigen, het is gewoon over de esthetiek die de achtbaan toevoegt. Het maandelijkse zoekvolume op Google is 34.000 en op Amazon, het is 14.352.

9. Polymeer Klei Charmes

De maandelijkse zoekvolume van polymeer klei charmes in de afgelopen maand op Google is 4.600, Amazon kwam in op 505. Je hebt een markt om dit gemakkelijk te verkopen om ambacht te maken.

Tips Voor Het Verkopen Van Spullen Online

Ik hoop dat mijn lijst van dingen te maken en te verkopen leidde tot een aantal gedachten van uw eigen!

Maar voordat u wegloopt om uw website te lanceren, moet u de essentie van het runnen van een e-commercebedrijf kennen. Dit zal jullie voorbereiden op enkele van de uitdagingen en kansen die onderweg zullen ontstaan. aking ambachten is een ding, de verkoop van spullen online is iets heel anders.

Heeft u vragen of zorgen over de verkoop van uw ambachten online?

Laat het me weten in de comments.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *