36 Beste manieren om geld te verdienen vanuit huis (legitiem) - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

36 Beste manieren om geld te verdienen vanuit huis (legitiem)

42 min


118
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Inhoudsopgave

Legitieme mogelijkheden voor werk-van-huis

De volgende zijn een verscheidenheid van legitieme manieren om extra inkomen te verdienen, een tweede baan te krijgen, start een full-time solo carrière, of start je eigen kleine bedrijf – allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis. Sommige van deze mogelijkheden bouwen voort op hobby’s die je misschien al nastreeft zonder economisch gewin; vindt u velen in dit artikel van Top Trends Guide over inkomen producerende bezigheden. Zorg ervoor dat schrijnend vaak werk-van-huis oplichting die daadwerkelijk kan kosten u geld te voorkomen.

1. Bloggen: Verkoop uw inzichten

Blog White Desk

Blogs zijn niet alleen locaties voor verveelde mensen om hun gedachten over alles en nog wat te delen. Ze kunnen ook een legitieme bron van inkomsten zijn.

Uw bloggen reis begint met een idee. Dit is een vroege make-or-break beslissing voor uw blog – als het niet helemaal uniek, uw idee moet op zijn minst scherper en dwingender dan uw concurrenten’. U moet weten dat uw blog onderwerp koud – idealiter uit persoonlijke ervaring of formele opleiding – en hebben geen moeite met het schrijven vloeiend over. Na verloop van tijd, zult u aanscherpen van uw schrijfproces en produceren grote inhoud in minder tijd, waarschijnlijk met hulp van deze snelheid bloggen tips.

Vervolgens komen de moeren en bouten: het kiezen en kopen van een webdomein, het hosten en ontwerpen van uw site, en het plannen van inhoud. Hoewel dit is een hoop werk te zetten in voor het publiceren van uw eerste post, weerstaan aan de verleiding om hoeken te snijden. Je legt de basis, hopelijk, voor een lange termijn inspanning. Zodra u een kwaliteitsplaats hebt gemaakt en een volgende hebt gebouwd, zijn er tal van manieren om geld te verdienen met uw blog.

Pro tip: Je hosting kopen via Bluehost voor minder dan $ 5 per maand, en je ontvangt een gratis domein voor het eerste jaar.


2. Online enquêtes en focusgroepen: verkoop uw mening

Online Survey Computer Rating

Uw meningen zijn waardevoller dan u zou denken. Talloze bedrijven betalen mooie bedragen om meer te weten te komen over de motivaties en voorkeuren van hun doelgroepen.

Online enquêtes

U online enquêtes in het comfort van uw huis wanneer u maar wilt – tijdens de werkuren, tijdens de lunch of diner, wanneer u een gratis moment in de avond, of in de slapeloze wee uurtjes.

Tijdsinvestering

Hoewel uw antwoorden eerlijk en zinvol moeten zijn, hoeft u uw volledige aandacht niet te besteden aan online enquêtes – muziek aan de oren van multitaskers. En je zoveel of zo weinig tijd investeren als je wilt. Individuele enquêtes kunnen overal duren van een paar minuten tot 20 of 30 minuten in te vullen, en je zo veel of zo weinig als je wilt in een vergadering.

Verdienpotentieel

Online enquêtes maken je niet rijk. Als u zich aanmeldt bij meerdere enquêtebedrijven en ijverig uw toegewezen taken voltooit, u iets meer verdienen dan het minimumloon – misschien $ 10 per uur. Maar dat is niets om naar te niezen, vooral als je in staat bent om andere taken uit te voeren terwijl je bent ingelogd op je enquêteaccounts.

Gerenommeerde online enquêteopties

De online enquête landschap is behoorlijk druk. Deze behoren tot de meest gerenommeerde en potentieel lucratieve mogelijkheden voor amerikaanse consumenten:

 • Enquête JunkieSurvey Junkie is een populaire online enquête site met veel enquête-nemen mogelijkheden. U verdient punten voor elke met succes ingevulde enquête en uw rekeningsaldo uitbeten zodra deze 1.000 punten ($ 10) bereikt.
 • Amerikaanse consumentenadviesAmerican Consumer Opinion stuurt gebruikers een screening enquête per maand en ongeveer een full-length enquête per kwartaal. Screening enquêtes betalen minder dan full-length enquêtes – niet meer dan $ 0,50 per stuk. Full-length enquêtes kunnen betalen tot $ 50 per stuk.
 • Advies Buitenpost. Vergeleken met American Consumer Opinion, zijn er over het algemeen meer mogelijkheden op Advies Outpost. Het totale verdienpercentage is echter lager.
 • Swagbucks. Swagbucks biedt meerdere mogelijkheden om online extra inkomsten te verdienen, waaronder betaalde enquêtes. Eng gerichte, tijd-intensieve enquêtes kunnen betalen vrij goed, maar sommige van de meer fundamentele mogelijkheden – die slechts een minuut of twee in beslag nemen – betalen bijna niets. Lees meer over Swagbucks in onze Swagbucks review.

Andere mogelijkheden in overvloed, maar zorg ervoor dat uw due diligence doen voordat u zich aanmeldt. Wees op uw hoede voor bedrijven die vereisen dat u betaalt om hun panelen te sluiten.

Online focusgroepen

Online focusgroepen zijn nauw verwant aan online enquêtes, en in sommige gevallen beheren dezelfde bedrijven ze. Net als persoonlijke focusgroepen vereisen online focusgroepen meer tijd en concentratie dan online enquêtes. Configuraties variëren, maar over het algemeen moet u lid worden van een panel en deelnemen aan een bepaald aantal problemen per week of maand. Online focusgroepen zijn vaak selectiever dan online enquêtes – als u niet voldoet aan specifieke demografische of inkomenscriteria, komt u mogelijk niet in aanmerking.

Het resultaat: Het loon is veel beter, net als de mogelijkheden voor prijzen en gratis spullen. Met inspanning u $ 500 en mogelijk meer per maand in contanten of in-kind awards verdienen.


3. Virtuele begeleiding: Verkoop uw expertise (deel 1)

Woman Online Tutor

Virtuele begeleiding is een meer persoonlijke manier om geld te verdienen door het delen van uw onderwerp expertise. In tegenstelling tot online cursussen, die beschikbaar zijn voor tientallen of zelfs honderden betalende klanten tegelijk, zijn bijlessessies meestal een-op-een. U echter zoveel studenten hebben als uw schema toestaat.

Net als bij online onderwijs, om uw kansen op succes als een online tutor te maximaliseren, vasthouden aan onderwerpen die je goed kent. Gebruik een gerenommeerde en goed zichtbare locatie, structureer uw sessies verstandig, prijs uw diensten in lijn met de markt, volg best practices bij het plannen van best practices en promoot uzelf enthousiast (of kies een platform dat dit namens u doet).

De beste plaatsen om online tutoring banen te vinden zijn platforms die zich specifiek richten op bijles, zoals Education First, VIPKid, en Chegg. Beide betalen per uur of per sessie tarieven op basis van de gekozen onderwerpen van docenten – bijvoorbeeld, informatica docenten verdienen over het algemeen meer dan Engels docenten. Chegg begint docenten op $ 20 per uur en beweert productieve docenten kunnen verdienen omhoog van $ 1.000 per maand. Voordat u zich aanmeldt, moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten van uw gekozen platform – u hebt een redelijk snelle processor en realtime videochatmogelijkheden nodig. In de meeste gevallen moet u ook een TEFL-certificering verdienen die kan worden gedaan via Premier TEFL.


4. Downsize & Declutter: Verkoop uw ongewenste spullen

Declutter Packing Box

Voordat u uw mouwen opstropen en geld te verdienen met uw persoonlijke of professionele vaardigheden, waarom niet wat geld verdienen door het schoonmaken van uw ruimte? Het verkopen van uw ongewenste spullen is een geweldige manier om te downsize en declutter je leven, terwijl het verdienen van een aantal inkomsten aan de kant. Als u overgaat naar full-time werk-at-home status, dat inkomen kan u helpen een goede kantoor aan huis te creëren of u uw levensstijl te handhaven tijdens magere tijden.

Als het gaat om thuis inkomen, de verkoop van uw ongewenste spullen is de definitie van laaghangend fruit. Zelfs als je opzettelijk in uw koopgewoonten, heb je waarschijnlijk bezittingen die je doen zonder. Voorbeelden hiervan zijn oude kinderkleding en speelgoed, sportartikelen die u niet meer gebruikt, out-of-fashion garderobe accessoires, elektronica, waardevolle maar niet-sentimentele aandenkens zoals horloges en sieraden, oude meubels, stoffige gereedschappen en outdoor apparatuur, en misschien zelfs big-ticket items zoals een motorfiets of tweede auto.

Er zijn verschillende manieren waarop u uw ongewenste spullen verkopen.

Digitale opties

Afhankelijk van de hoeveelheid inspanning die u bereid bent te geven en uw favoriete verkoopmodel, zijn deze digitale verkoopplatforms het overwegen waard:

 • EBayEBay is een van de meest populaire websites in de wereld. Dat betekent dat het een uitstekende manier om veel oogbollen aan te trekken om uw ongewenste items, snel. Aanvankelijk ontworpen als een veilingsite voor doe-het-zelfverkopers, is het nu vooral een locatie voor vaste prijs – en vaak zwaar gereduceerd – verkoop door professionele handelaren. Zolang u foto’s van hoge kwaliteit en grondige beschrijvingen in uw productvermeldingen opneemt, u waarschijnlijk het lawaai doorbreken. Het kostenschema van eBay is complex, maar verwacht in de regel 10% van uw uiteindelijke verkoopprijs te verliezen aan de commissie van de site.
 • Amazon. Veel mensen realiseren zich niet dat Amazon is een toevluchtsoord voor derden verkopers schoonmaken van hun zolders en garages. Als u van plan bent om meer dan 40 objecten per maand op Amazon te verkopen, u overwegen u te registreren als professionele verkoper. U moet ongeveer $ 40 maandelijkse abonnementskosten betalen, een verwijzingsvergoeding die meestal varieert van 6% tot 20%, en een afsluitingskosten per artikel voor media-artikelen. U betaalt echter niet de verkoopkosten per object. U zich ook registreren als individuele verkoper. Het tariefschema is hetzelfde als voor professionals, behalve dat u de verkoopkosten moet betalen en het abonnementsgeld niet hoeft te betalen.
 • CraigslistCraigslist is de scrappiest van de belangrijkste online wederverkoop opties. De belangrijkste extraatje is de verleidelijke winst potentieel, dankzij het totale gebrek aan notering en verkoopkosten voor de meeste items. De nadelen zijn talrijk en omvatten potentiële veiligheidsrisico’s en hogere kansen op niet-betaling. Als u kiest Craigslist, houd je verstand over je en gebruik het buddy-systeem.
 • Inruil (wederverkoop) Marktplaatsen. Er zijn tal van andere plaatsen om uw spullen online te verkopen, vooral als het elektronisch is. Populaire en gerenommeerde online wederverkoop marktplaatsen omvatten SellCell, Gazelle, en MaxBack. Grote retailers zoals Best Buy hebben uitgebreide inruilprogramma’s ook, net als nationale vervoerders zoals Verizon en AT & TDecluttr, een hybride optie, snijdt de tussenpersoon en beweert een betere waarde te leveren voor ongewenste tech-items.

Houd een yard of garage verkoop

Doe je het liever op de ouderwetse manier? Verkopen wat je niet of niet wilt online te lossen op een garage te koop plaats.

Volg deze tips voor een succesvolle garage verkoop:

 • Stel een populaire tijd en datum in. De meeste garage verkoop gebeuren in het weekend, en voor een goede reden – dat is wanneer de meeste mensen zijn uit en over. Om uw blootstelling te maximaliseren, overweeg dan een driedaags evenement tijdens een lang weekend. Als je in een koud klimaat leeft, wacht dan tot het weer opwarmt.
 • Zorg ervoor dat je legaal bent. Voordat u uw verkoop instelt, moet u ervoor zorgen dat dit legaal is om dit in uw community te doen. Er is een goede kans dat je een vergunning nodig hebt, maar het krijgen van een is meestal een formaliteit en zelden vereist een aanzienlijke financiële investering.
 • Adverteer lokaal. Adverteer uw garageverkoop op geschikte lokale locaties: de Craigslist-pagina van uw stad, sociale mediasites van de community, zoals Nextdoor,uw lokale krant (online en in print) en alle relevante lokale publicaties, zoals buurtafdrukkende kranten of tijdschriften.
 • Zet borden op. Ga er niet van uit dat elke potentiële koper zijn weg naar uw plaats zal vinden met behulp van een navigatie-app. Zet borden op die mensen naar uw adres leiden op zichtbare locaties in uw buurt, idealiter op hoofdwegen die naar uw straat leiden en meerdere straathoeken in de directe omgeving van uw huis.
 • Onderzoekskosten en stel eerlijke startprijzen in. Voordat u de prijzen voor elk item, onderzoek uw lokale Craigslist website en nabijgelegen werf verkoop om een gevoel van hoe ze prijs te krijgen. Vergeet niet dat veel kopers zullen proberen af te dingen, dus stel de prijzen een beetje hoger dan uw onderste dollar, maar niet zo hoog dat je afschrikken eerste biedingen. Ongeveer 10% tot 15% hoger is een goede vuistregel. Overweeg om items met een lage waarde, zoals oude cd’s, in veel van vijf of 10 te steken.
 • Geschikt voor meerdere betalingsvormen. Veel deal-zoekers dragen contant geld, maar u wilt elke potentiële koper tegemoet te komen. Dus in de dagen voorafgaand aan het evenement, overwegen de aankoop van een point-of-sale systeem dat creditcards kan accepteren. Square is een populaire en relatief kosteneffectieve optie. Het kost niets vooraf en bundelt credit card verwerking vergoedingen in een relatief lage vergoeding: 2,6% plus $ 0,10 per transactie, voor een netto van $ 97,30 voor elke $ 100 in rekening gebracht. Het is een kleine prijs te betalen om de steeds groeiende cashless demografische consument vast te leggen. Op de dag voor de verkoop, bezoek de bank en pak $ 100 in kleine biljetten en muntrollen om ervoor te zorgen dat u genoeg verandering voor kopers die liever contant geld.

5. Freelance Schrijven: Verkoop uw woorden

Freelance Writer Laptop Woman

Talloze Amerikanen, van middelbare school en studenten aan gepensioneerden, verdienen extra inkomen uit freelance schrijven. Als je een manier hebt met woorden, het schrijven van blogartikelen en webexemplaar is een gemakkelijke en leuke manier om je full-time inkomen pad.

Als u ernaar streeft om een freelance schrijver te worden, volg dan de volgende stappen:

 1. Een Office-ruimte voor thuis maken. First things first: Je hebt een professionele setup nodig die helpt, niet belemmert, je prospectie activiteiten en schrijfwerk. Als u nog niet beschikt over een, het opzetten van een kantoor aan huis – alles van een extra slaapkamer naar een hoek van uw woonkamer – met een comfortabele stoel, ruime bureau, voldoende verlichting, en fysieke opslagruimte voor papieren. Koop een betrouwbare laptop met een gerenommeerde tekstverwerkingssuite, zoals Microsoft Word, en videochatmogelijkheden via Skype of een cloudgebaseerd telefoonsysteem. Sterk overwegen te investeren in een printer. Upgrade naar het snelste internetpakket voor consumenten dat uw internetprovider aanbiedt. Koop een lichtgewicht cloudboekhoudprogramma zoals Quickbooks of meld u aan voor een gratis versie. Je hebt het nodig als je eenmaal meer dan een paar klanten hebt. Houd er rekening mee dat veel zakelijke kosten in aanmerking komen voor belastingaftrek.
 2. Begin met freelance copywriting platforms. Toen ik voor het eerst begon te werken als freelance schrijver, was ik geschokt om te ontdekken hoeveel freelance schrijven banen beschikbaar waren voor het nemen. U werk vinden op tientallen gerenommeerde websites, van algemene doeleinden freelance platforms zoals Upwork tot het schrijven van alleen schrijven portals zoals Textbroker. Deze optredens betalen niet rijkelijk – beginnende schrijvers verdienen weinig meer dan $ 0,01 per woord op Textbroker, bijvoorbeeld. En het schrijven is vaak eentonig: veel productbeschrijvingen, advertentietekst, persberichten en wegwerpblogs. Maar ze zijn geweldig voor het krijgen van je voet in de deur, leren wat redacteuren verwachten van freelance schrijvers, en steeds een betere schrijver in het algemeen.
 3. Bouw een portfolioop. Tenzij je veel geluk of een referentie-expert in een gewilde niche, zoals de wet of de boekhouding, uw eerste freelance schrijven optredens zal waarschijnlijk niet komen met een byline. Maar dat betekent niet dat u uw vroege werk niet toevoegen aan uw schrijfportfolio met toestemming van uw klanten. Hoe meer stukken je produceert, hoe meer variatie je hebt om klanten langs de lijn te laten zien. Als uw portfolio groeit, gebruik maken van een professionele website of content marketing platform zoals Contently om het openbaar te presenteren.
 4. Word een querymachine. Als je eenmaal vertrouwen hebt opgedaan op freelance copywriting platforms en bouwde een bescheiden portfolio, op zoek naar bedrijven die actief adverteren voor schrijvers – zowel traditionele publicaties en bedrijven met duidelijke content behoeften, zoals PR-bedrijven. Doe wat onderzoek naar het bewerken en personaliseren van querybrieven, wat een kunstvorm op zich is. Begin vervolgens met het verzenden van vragen naar blogs, tijdschriften, dagbladen en andere content-hongerige organisaties die passen bij uw schrijfstijl en kennisbank. Als u op zoek bent naar byline werk, moet elke query een duidelijke pitch bevatten voor een enkel artikel of artikelreeks. Voor optredens achter de schermen, zoals ghostwriting ad copy of persberichten, condenseer en communiceer je waardepropositie. Niet zweten niet reageren. Dit is een getallenspel en meer query’s dan niet worden genegeerd.
 5. Wees consistent en professioneel. Zelfs als je gewoon probeert om een paar extra dollars per week te verdienen, aanpak van uw freelance schrijven optredens met dezelfde consistentie en professionaliteit die je zou toepassen op een carrière-track positie. Klanten respecteren ijverige, betrouwbare schrijvers die doen wat ze zeggen dat ze zullen doen, wanneer ze zeggen dat ze het zullen doen, en produceren regelmatig werk dat verwachtingen overtreft. Als u zich aan uw deel van de afspraak houdt, moeten klanten u belonen met meer werk. Als je het drukker krijgt, kun je veilig degenen achterlaten die je inspanningen niet waarderen in het stof.
 6. Weet wat u moet opladen (en wanneer u meer moet opladen). Het instellen van freelance schrijftarieven is notoir uitdagend. De waarde van uw werk hangt af van vele factoren, waaronder uw schrijfstijl en kwaliteit, uw niche, uw onderwerp sterke punten en professionele referenties, uw onderzoeksvaardigheden, uw productiesnelheid, en uw vermogen om te werken op deadline. Als vuistregel kunnen licentieprofessionals (zoals advocaten, CPA’s en artsen) meer dan niet-experts met bovengemiddelde schrijfvaardigheden in rekening brengen. Maar ga er niet van uit dat je verdienpotentieel statisch is. Naarmate u vaardigheden en vertrouwdheid binnen uw niche of met de behoeften van individuele klanten en uw professionele zichtbaarheid verbetert, zult u meer waard voor huidige en toekomstige klanten.
 7. Bescherm uzelf met afdwingbare contracten. Je hoeft geen advocaat te zijn om een afdwingbaar freelance contract op te stellen. Je hoeft alleen maar een legitieme freelance contract sjabloon te vinden en te wijzigen voor uw gebruik. Het is prima om een door de klant geleverd contract te gebruiken, zolang je het grondig te herzien, piercing vragen te stellen indien nodig, en het advies van een advocaat inwinnen bij twijfel.

6. Freelance editing en proeflezen: Verkoop uw grammaticale vaardigheden

Editor Scrabble

Freelance editing en proeflezen volgen natuurlijk van freelance schrijven. Hoewel niet elke schrijver is een geboren editor of corrector, de vaardigheden gaan vaak hand in hand.

Freelance bewerken

Zodra u met een paar verschillende redacteurs hebt gewerkt, zult u waarschijnlijk een betekenis van de vaardigheden en de plichten krijgen die voor de baan worden vereist. Dan is het gewoon een kwestie van het vinden van de juiste bewerkingsoptredens.

Als nieuwe redacteur, begin klein. Zoek naar parttime of projectmatige kopieerbewerkingstaken. Indien mogelijk, hefboomwerking bestaande freelance schriftelijk regelingen. Bijvoorbeeld, als u weet dat een van uw freelance klanten gebruikt contract editors op te ruimen schrijvers werk, hen benaderen over het nemen van die verantwoordelijkheden direct.

Zodra u uw bestaande klantenbestand ontgroeid bent, kijkt u naar online jobboards zoals Upwork en mediaspecifieke platforms zoals Mediabistro. Veelvoorkomende typen onlinebewerkingstaken zijn:

 • Editor kopiëren. Copy editors zorgen voor geschreven exemplaar wordt gepolijst voordat hun bazen hit “publiceren” en vaak dienen als het belangrijkste aanspreekpunt met bijdragende schrijvers. Hoewel het niet uitzonderlijk goed betaald, kopiëren bewerken is vaak een springplank naar meer lucratieve bewerken of productie mogelijkheden.
 • Adjunct-redacteur. Assistent-redacteuren begeleiden copy editors, fotoredacteuren, schrijvers en andere ondersteunende medewerkers die betrokken zijn bij het produceren van digitale publicaties. Grotere blogs en online-print hybriden hebben over het algemeen ten minste een assistent-editor op het personeel. Deze optredens kunnen deel- of fulltime zijn. Ze zijn meestal intermediair tussen het bewerken van kopiëren en het beheren van bewerkingstaken.
 • Hoofdredacteur. Managing editors begeleiden en sturen redactionele teams, waaronder lagere redacteuren. Deze banen zijn moeilijker te komen door en vereisen meer van uw tijd, maar tijdelijke regelingen zien er geweldig uit op uw CV. Als u niet veel formele bewerkingservaring, beginnen met kleinere blogs en niche publicaties met bescheiden budgetten en beperkte inhoud behoeften. Sommige publicaties hebben niet genoeg werk voor een full-time editor, waardoor het haalbaar is om een handvol part-time bewerkingsoptredens aan elkaar te rijgen of een enkele positie uit te proberen om te zien hoe het bij u past.
 • Foto-editor/webeditor. Foto- en webredacteuren maken of bewerken visuals die worden weergegeven op websites en andere digitale media, zoals whitepapers en bedrijfsrapporten. Deze lijn van het werk is een geweldige manier om uw visuele vaardigheden uit te oefenen en meer vertrouwd te raken met lay-out en bewerken van programma’s zoals Quark, WordPress, en Photoshop. Deze optredens vereisen vaak basis- tot intermediaire codeervaardigheden, dus ze zijn geweldig voor freelancers die hun expertise verder willen uitbreiden dan het geschreven woord.
 • Manuscript Editor. Op zoek naar een langere termijn engagement? De zelfpublicerende boom heeft geleid tot een ongekende vraag naar manuscripteditors – specialisten die schrijvers helpen bij het organiseren en aanscherpen van boeklengtewerken voor publicatie. Afhankelijk van de budgetten van uw klanten kan het bewerken van manuscripten lucratief zijn, hoewel het waarschijnlijk tijd zal kosten om uw reputatie op te bouwen tot het punt dat u met volleerde schrijvers werkt. Entry-level kansen in overvloed op gerenommeerde freelance platforms en met niche uitgeverijen.

De voorwaarden en best practices die freelance editors succesvol maken zijn in grote lijnen vergelijkbaar met die freelance schrijvers nodig hebben. Een geschikt kantoor aan huis is belangrijk, net als agressief netwerken, een sterke arbeidsethos, een duidelijk begrip van uw waarde, en een honger naar zelfverbetering.

Freelance proeflezen

Freelance correctoren putten uit dezelfde vaardigheden en competenties als freelance schrijvers en redacteuren, maar hun carrièrepaden zijn verschillend. De beste manier voor iemand die nieuw is in de freelance proeflezen spel om te beginnen (zelfs met voorafgaande schrijven of bewerken ervaring) is om te investeren in een proeflezen cursus om geloofwaardigheid bij potentiële werkgevers vast te stellen. Proeflezen Anywhere is een goed voorbeeld. Met gratis introductiemodules is er geen verplichting als u besluit dat het optreden niets voor u is.

Hoewel de niche is verrassend gevarieerd, proeflezen banen vallen over het algemeen in twee brede categorieën: algemene proeflezen en technische proeflezen. De eerste heeft betrekking op niet-technische, relatief ongespecialiseerde media zoals blogs en boeken. Dit laatste heeft betrekking op transcripties en andere technische materialen; rechtbank verslaggevers, bijvoorbeeld, zijn doorgewinterde technische correctoren. Welke u kiest hangt af van uw aangeboren sterke punten als een corrector en wat je hoopt te krijgen van de baan. Technische proeflezen is moeilijker in te breken, maar meestal beter betaalt; algemene proeflezen is concurrerender, maar gemakkelijker te lanceren.


7. Huisdier Zitten: Start een Doggy Day Care in uw huis

Leuk en lonend als het kan zijn, huisdier zitten is een bedrijf als alle andere. Succesvolle huisdier sitters – die legale doggy dagverzorging uit hun huizen – investeren in lokale marketing, commerciële verzekering, formele boekhouding, georganiseerde administratie, en misschien zelfs juridische diensten (om contracten te beheren en aansprakelijkheid te verminderen).

U zelf jongleren met al deze verplichtingen, of u een groot deel van het zware werk uitbesteden aan een zitplatform voor huisdieren zoals Rover. Zie Rover als de Airbnb van het zitten met huisdieren – een schaalbaar platform dat veel van het werk achter de schermen van het runnen van een winstgevende home-based onderneming behandelt zonder je werk te micromaneren. Rover beweert dat zijn huisdier sitters verdienen tot $ 1.000 per maand, hoewel de werkelijke inkomsten variëren per klantvolume en de hoeveelheid tijd die u in het bedrijf.


8. Remote Accounting: Start een Virtual Bookkeeping Business

Als u liever klanten die niet zal werpen over uw hele huis en je hebt een affiniteit voor spreadsheets, een virtuele boekhouding bedrijf kan net wat je nodig hebt om een stabiel inkomen te verdienen zonder het huis te verlaten.

Omdat de boekhouding is een concurrerende industrie die beloont geschoolde professionals met een solide reputatie, de zekerste manier om in te breken in het bedrijf is om te investeren in een geloofsbrieven cursus. Zo biedt Bookkeepers drie verschillende tracks (“communities”) voor boekhouders in verschillende stadia van het leren van het vak en het opbouwen van hun bedrijf. Leer de touwen met Bookkeeper Launch en ga vervolgens verder naar Bookkeeper Lab en Bookkeeper Elite – als je hebt wat nodig is.


9. Retail Arbitrage: Leer hoe laag te kopen en verkopen Hoog

“Koop laag, verkoop hoog” is een uitdrukking vaker gehoord in de luidruchtige bullpen van een investeringsbank of makelaardij huis dan de relatieve rust van iemands kantoor aan huis. Maar er is een soort arbitrage – de kunst van de verkoop van activa voor meer dan je betaald zonder toegevoegde waarde – dat is perfect voor thuiswerkers.

Dat zou retail arbitrage, een van de top carrières voor zelfstandigen introvert . Beoefenaars van retail arbitrage kopen producten voor centen op de dollar op veilingen, van online retailers, zelfs bij garage en werf verkoop, en dan verkopen ze online op soms-aanzienlijke markups. Fulfillment door Amazon (FBA) is het meest populaire platform voor Amerikaanse verkopers, maar andere opties werken ook. Leer de FBA touwen met deze goedkope Udemy cursus.


10. E-books & audioboeken: Neem uw schrijven (of handelen) carrière naar het volgende niveau

Audiobooks Headphones Books

Zelfs de meest ijverige freelance schrijvers vervelen en gedesillusioneerd na een tijdje. Als je moe bent van het schrijven van webcontent of blogposts op contractbasis, of als je gewoon je horizon wilt verbreden, overweeg dan om projecten in lange vorm aan te pakken die je creatieve spieren uitoefenen en een aanzienlijk passief inkomenspotentieel dragen.

U geld verdienen met audioboeken op een paar verschillende manieren:

 • Het opnemen van uw werk. Als je al een boek hebt geschreven, kun je een geheel nieuwe inkomstenstroom gebruiken door er een audioboek van te maken. Het hoeft niet je stem te zijn op de opname. In feite, tenzij je voice acting of radio-ervaring hebt, is het beter om een getrainde stemacteur in te huren. Gerenommeerde platforms zoals ACX hebben doorgaans lage productiekosten en innovatieve royaltydelingsregelingen die het inkomstenpotentieel van rechthebbenden (schrijvers) maximaliseren. Controleer Publishers Weekly voor een lijst met platformopties.
 • Het opnemen van anderd’s werk. Als je een getrainde stemacteur of verteller bent, of als je denkt dat je hebt wat nodig is om in te breken in de niche, kun je ACX en andere verkooppunten gebruiken om audioboekopnamebanen te vinden. Je moet auditie doen voor elke rol, maar zodra je een optreden hebt, verdien je geld op twee manieren: tegen een overeengekomen tarief per uur voor de eigenlijke baan en een gedeelde royalty-regeling met de rechthebbende en anderen die betrokken zijn bij de productie. Als je een vakbondsacteur (SAG-AFTRA) bent, moet je een minimumvergoeding (variabel, maar boven $ 200) per afgesloten uur (ongeveer twee studio-uren) in rekening brengen. Op een 10-uurs audioboek, dat is een minimum betaaldag van $ 2.000 voor royalty’s.

Hoewel het zien en horen van uw naam in print is een waardige prestatie op zich, de verkoop van audioboeken zal waarschijnlijk niet je rijk. In de meeste gevallen, uw royalty-sharing regeling zal oplopen tot slechts een paar dollar per download. Veel hangt af van de mate waarin u uw audioboek promoot en hoe zichtbaar het is op platforms zoals Audible en iTunes. Als je geluk hebt, kan een succesvol audioboek een vijfcijferige jaarlijkse inkomstenstroom genereren. Meer obscure titels kunnen verdienen slechts een paar honderd dollar per jaar.


11. Politieke Advocacy: Verkoop uw passie voor de kwesties

Woman Phone Taking Notes

Misschien wil je de wereld beter maken. Misschien hou je gewoon van een goed argument. Hoe dan ook, u werken als een politieke organisator en pleiten vanuit het comfort van uw huis.

Belangenorganisaties zoals NextWave Advocacy en DDC Public Affairs werven en betalen uitgaande, communicatie-savvy teamleden om steun te verhogen rond politieke kwesties verdedigd door hun klanten – particuliere bedrijven, non-profitorganisaties, handelsorganisaties, en lobbyen groepen. De soorten werkzaamheden omvatten:

 • Coördineren van telefoon- en e-mailuitsvoorlichting aan kiezers
 • Organiseren van brieven- en call-incampagnes
 • Reacties op openbare commentaarperioden galvaniseren
 • Activeren van kleine en middelgrote bedrijfsonderdelen

Advocacy organisaties hebben over het algemeen full-time kernteams die werken op locatie in de hoofdsteden van de staat of Washington, DC At-home kansen zijn meestal project-based en kan aanzienlijke tijd verplichtingen vereisen – tot en misschien meer dan 40 uur per week.

Afhankelijk van de aard van de baan, kan het loon bescheiden zijn – $ 10 tot $ 20 per uur. Echter, als u op zoek bent naar een carrière in de politieke organisatie te lanceren, kunnen deze optredens krijg je voet in de deur. Merk op dat ze betrekken pleiten voor een breed scala van oorzaken, zodat ze mogelijk kunnen mensen met diep gehouden overtuigingen in lastige posities.


12. Lessen en webinars: Verkoop uw expertise (deel 2)

Webinar Computer

Online enquêtes en focusgroepen zijn ideaal voor gewone mensen die hun mening willen delen en de besluitvormingsprocessen van bedrijven willen beïnvloeden. Maar hoe zit het met mensen die bonafide onderwerp expertise – of, althans, boven het gemiddelde vaardigheden in een gewilde discipline?

U hoeft niet te snag een adjunct professorschap aan uw lokale universiteit om uw kennis te delen met uw collega’s en verdien wat geld in het proces. Dankzij de magie van het internet u de tussenpersoon uitsnijden en lessen rechtstreeks onderwijzen aan levenslang lerenden zonder het huis te verlaten. Hier is wat je in gedachten moet houden om te beginnen en onderhouden van een succesvolle thuis onderwijs onderneming:

 • Geloofwaardigheid. Het verkopen van uw expertise werkt het beste als je enige geloofwaardigheid. In veel verticalen, formele geloofsbrieven zijn een bijna-noodzaak. Studenten die zich aanmelden voor een les over online belastingvoorbereiding willen leren van een CPA. Ondernemers die op zoek zijn naar de inside track op small-business recht willen horen van een advocaat of seriële ondernemer.
 • Locatie. Wanneer u voor het eerst begint, kiest u gerenommeerde locaties met een hoge zichtbaarheid voor uw lessen. Verwacht niet dat studenten hun weg vinden naar uw persoonlijke of professionele website voordat u een reputatie voor uzelf hebt opgebouwd. Udemy is een geweldige optie voor ontluikende thuisleraren op zoek naar echt geld te verdienen aan hun werk. YouTube is een andere haalbare optie, hoewel je mensen niet direct opladen om je YouTube-video’s te bekijken. Je moet er indirect inkomsten mee genereren (we leggen uit hoe je in sectie 12.)
 • Onderwerp en structuur. Het is niet genoeg om een populaire verticale te selecteren. Je hebt een overtuigend onderwerp en een strakke structuur voor elke klasse. Immers, iedereen wil leren programmeren, maar je niet elke populaire programmataal leren in een uur. Bouw je curriculum op rond interessante, veelgevraagde onderwerpen binnen je niche. Gebruik real-life voorbeelden, hands-on oefeningen, en aantrekkelijke graphics (whiteboards werken goed) waar mogelijk.
 • Prijzen en aanbiedingen. Zoals met elke professionele achtervolging, moet u weten hoeveel uw onderwijsvaardigheden waard zijn en hen dienovereenkomstig prijzen. Helaas, thuis onderwijs is een concurrerende business, dus je bent waarschijnlijk iemand die minder kosten voor vergelijkbaar werk te vinden. Manieren om dit te omzeilen zijn multi-course kortingen, package deals en gratis producten of informatie voor vroege aanmeldingen.
 • Promotie. U hoeft geen digitale advertenties te kopen om uw lessen te promoten, maar het is zeker de moeite waard om ondersteuning per e-mail op te trommelen – het verzenden van gerichte ontploffingen naar uw professionele en persoonlijke netwerken – en sociale media-accounts. Naarmate je studenten wint, zullen gerenommeerde platforms zoals Udemy je zichtbaarheid vergroten en een deel van het harde promotiewerk voor je doen. U moet echter kiezen voor het uitgebreide cursusmarketingnetwerk.

13. Vraag Marktplaatsen: Verkoop uw expertise (deel 3)

Question Mark Post Its Pastel

Het internet zit vol vragen. Als je deskundig en onbevooroordeeld bent, kun je geld verdienen door ze te beantwoorden.

Online vraag marktplaatsen betalen geverifieerde experts om vragen van leden van de gemeenschap te beantwoorden. Als je bijzonder goed geïnformeerd bent over een specifiek onderwerp of discipline, kun je een respectabel neveninkomen verdienen door simpelweg je feitelijke inzichten te delen.

Een van de meest gerenommeerde en lucratieve online vraag marktplaatsen is JustAnswer. JustAnswer’s verticals omvatten gezondheid, home improvement, auto’s, recht, bedrijf, tech, huisdieren, en huiswerk. Voor de meeste verticalen hebt u relevante officiële referenties nodig, zoals een wet of een boekhoudkundig diploma.

Betalen varieert per verticaal, maar lijkt vrij gul. JustAnswer beweert dat je verdienen omhoog van $ 35 per uur – en soms aanzienlijk meer – als je een expert in een hoge vraag onderwerp. Uw werkvolume is afhankelijk van de kwaliteit van uw antwoorden en het aantal vragen dat gebruikers stellen, dus u vindt misschien niet zoveel werk als u in eerste instantie verwacht. Toch is JustAnswer rijp voor multitasking, waardoor het een perfecte work-from-home-kans is.

Andere opties zijn Wonder,waarvoor geen formele referenties nodig zijn. Wonder is terughoudend over hoeveel het betaalt, maar de prijsstelling van klanten begint bij ongeveer $ 40 per voltooide query, dus het is waarschijnlijk bijdragers zien ten minste de helft van dat cijfer. Wonder lijkt echter lagere vraagvolumes te hebben dan JustAnswer, waardoor uw inkomstenpotentieel wordt beperkt.


14. Betaald zoeken: uw zoekopdrachten verkopen

Search Query Internet Desk Table

Je zou kunnen verdienen kleine, maar zinvolle bedragen van dezelfde online zoekopdrachten die u ongetwijfeld gedrag elke dag, dankzij een hoop websites en plug-ins die uw zoekopdrachten bijhouden en u betalen voor elke voltooide query.

Betaalde zoekopdrachten zijn lang niet zo lucratief als expert-answer platforms zoals JustAnswer. Het is zeldzaam om meer dan een paar cent te krijgen voor een enkele zoekopdracht. Echter, omdat je honderden zoekopdrachten in een uur voltooien, is het inkomenspotentieel echt. Populaire, gerenommeerde opties zijn:

 • InboxDollarsInboxDollars is een van de eerste legitieme thuis geld verdienen websites van het internet. Betaalde zoeken is slechts een van de vele manieren om een paar extra dollars te verdienen aan de kant met deze site. En InboxDollars betaalt hard geld, een groot voordeel ten opzichte van sommige concurrenten. Lees meer over Inboxdollars door onze InboxDollar review telezen.
 • Swagbucks. Swagbucks is een InboxDollars concurrent met een hoop online geld-maken van kansen, met inbegrip van betaalde zoeken. Zoekopdrachten verdienen Swagbucks, een on-site loyaliteitsvaluta die u inwisselen voor cadeaubonnen en andere items.
 • QmeeQmee is een browser plug-in die u betaalt om te zoeken naar specifieke partner merken. Je krijgt nog meer via cash-back kortingen wanneer je spullen kopen van deze merken, maar er is geen verplichting om geld uit te geven.

15. Betaalde sociale berichten: betaald worden om te tweeten, berichten, pin en delen

Social Media Likes Computer

Je hebt geen miljoenen volgers nodig om een social media influencer te worden. Je hoeft alleen maar de basisregels van sociale media etiquette te volgen en een gerenommeerd platform dat u betaalt om gesponsorde inhoud van haar klanten te delen of affiliate producten te bevorderen vinden.

Pay-per-tweet platforms zoals PaidPerTweet kan je op weg, maar ze zijn niet de meest lucratieve opties die er zijn. Tenzij je tienduizenden Twitter-volgers hebt, verdien je niet meer dan een paar dollar per tweet op Paid Per Tweet – en dat veronderstelt dat je betalende klanten vindt waarvan de kopersbases overeenkomen met je volgersbasis.

Als je serieus bent over het maken van echt, duurzaam geld op sociale media, probeer dan een van deze strategieën:

 • YouTube Partner Programma. Met het YouTube-partnerprogramma kunnen youTube-kanaalbeheerders inkomsten genereren met bepaalde soorten video’s. Het vinden van betalende adverteerders is hard werken, en je hebt een flinke volgende nodig voordat je bedrijven vinden die bereid zijn te betalen voor directe of indirecte promotie. Bovendien moeten je video’s voldoen aan de criteria voor het genereren van inkomsten van YouTube,die expliciete of gekopieerde inhoud verbieden. Het salarispotentieel is direct evenredig met de grootte van je kanaal die volgt en, in mindere mate, doelgroepdemografie.
 • Affiliate Marketing. Affiliate marketing is een geweldige manier om geld te verdienen met uw blog of website, maar het kan ook inkomsten genereren uit uw sociale media eigenschappen. (Veel affiliate marketeers doen beide.) ClickBank is een goede plek om te beginnen. Betalen is direct evenredig aan het aantal volgers en de demografische gegevens van het publiek.

16. Software- en gamereviews: verkoop je testvaardigheden (deel 1)

Gamer Headset Computer Screen Neon Silhouette

Betaald worden om nieuwe videogames en consoles te testen klinkt als een droom die uitkomt voor gamers. Maar video game testen is een baan als alle andere. Het vergt aanzienlijke tijd- en energieverplichtingen. Het is niet iets wat je doen met een paar vrije minuten of met minder dan je onverdeelde aandacht.

Om aan de slag te gaan als een game tester, meld je aan bij een gerenommeerd netwerk zoals Keywords Studio, waarvan Het Global Beta Test Network (GBTN) game-ontwikkelaars helpt hun producten tot het uiterste te duwen en ervoor te zorgen dat ze naar de markt gaan met zo weinig mogelijk bugs. GbtN’s tests omvatten meestal tientallen tot honderden testers over de hele wereld die gelijktijdige tests uitvoeren op verschillende aspecten van games van klanten. De meeste tests zijn tijdelijke, projectmatige zaken. Het loon varieert, maar varieert meestal van $ 20 tot $ 50 per uur. Ijverige, ervaren testers die parttime werken, kunnen $ 10.000 tot $ 20.000 per jaar verdienen; testers die werken op of in de buurt van full-time kan gemakkelijk meer dan $ 50.000 per jaar.

Succesvolle gametesters hebben bepaalde mogelijkheden en persoonlijkheidskenmerken gemeen:

 • Een professionele gaming setup. Als je een fervent gamer, heb je waarschijnlijk dit gedekt. Zo niet, de kosten van het upgraden van uw setup in de hoop dat je zal worden ingehuurd als een tester kan onbetaalbaar zijn.
 • Onwrikbare aandacht voor detail. Video game testen is niet zoals gewone gameplay. Het hele punt is om te prikken voor eventuele bugs en gebreken die mogelijk invloed kunnen hebben op spelen, ongeacht hoe klein of onwaarschijnlijk. Uw ogen moeten worden geschild voor elke afwijking van de verwachte resultaten.
 • Flexibele schema’s met lange blokken ononderbroken tijd. Gelijktijdige speltests vinden meestal plaats op het gemak van de klant. Als de ontwikkelaar van uw game in het buitenland is gevestigd, kan dat betekenen dat u midden in de nacht moet testen. Voor nachtbrakers, dat is geen big deal, maar 9-tot-5ers kan worstelen. Ook, tests meestal enkele uren duren, dus dit is niet iets wat je doen voor 20 minuten op een moment en verder gaan.

17. Website- en producttesten: verkoop uw testvaardigheden (deel 2)

User Testing Web Designer

Websites en producten moeten ook getest worden. Dit is wat je moet weten over elk type optreden.

Website testen

Als je niet veel van een gamer, of je niet sparen de lange blokken van tijd en onwrikbare aandacht vereist van professionele game testers, overweeg dan aanmelden met UserTesting om nieuwe websites en mobiele apps uit te proberen.

UserTesting’s website testen optredens vereisen focus en strengheid, maar ze zijn veel korter en hoeven niet tegelijkertijd gebeuren, waardoor ze veel gemakkelijker te passen in uw schema. Ze betalen niet zo goed als game testen, dat wel. Als je ijverig bent, kun je betrouwbaar $ 20 per uur verdienen, hoewel het totale werkvolume soms dun is. Je hebt een fatsoenlijke, relatief nieuwe computer of smartphone nodig om tests te voltooien.

Producttesten

Als u liever hands-on testen, overweeg dan aanmelden om producten te testen met Toluna, een toonaangevend marktonderzoeksbureau. Je hebt de mogelijkheid om echte productprototypes en bètaversies uit te proberen voordat ze worden vrijgegeven aan het grote publiek, en je feedback kan hun ontwikkeling zinvol beïnvloeden.


18. Cash Back & Coupons: Verdien wanneer je winkelt

Cash Back Phone Mug Laptop

Cash back is technisch gezien geen inkomen, omdat je iets moet kopen om het te verdienen. Het is meer een korting. Maar als je het verdient voor aankopen die je toch zou maken, is het een geweldige manier om een beetje extra geld te verdienen.

De meest voorkomende manier om geld terug te verdienen op aankopen is met een cash-back creditcard. Maar terwijl een creditcard is een geweldig hulpmiddel voor het opbouwen van krediet,zijn er veel legitieme argumenten tegen het gebruik van een. Als uw onregelmatige krediet of persoonlijke voorkeuren u beletten een creditcard aan te vragen, maak je er dan niet druk om. Je hebt tal van andere mogelijkheden om geld terug te verdienen op aankopen gedaan in het comfort van uw eigen huis. Kijk naar deze opties:

 • Capital One ShoppingCapital One Shopping is een browserextensie die mensen helpt een lagere prijs te vinden op duizenden producten wanneer ze online winkelen. Gebruik het wanneer je nodig hebt om iets te kopen zonder het huis te verlaten.
 • RakutenRakuten (voorheen Ebates) is een razend populaire coupon site die meerdere manieren om online op te slaan biedt. Cash back wordt onmiddellijk gegenereerd, dus het is niet nodig om een extra terugbetalingsproces te doorlopen. U kiezen uit duizenden partnerhandelaren.
 • TopCashbackTopCashback maakt gebruik van affiliate regelingen met duizenden handelaren om een hoop instant korting en cash-back mogelijkheden voor de VS gevestigde shoppers te leveren. Er is wat wrijving betrokken, als je nodig hebt om door te klikken naar specifieke aanbiedingen van de website van TopCashback,maar de diepte van de besparingen maakt deze extra stap de moeite waard.
 • PiggyPiggy is een intelligente coupon plug-in die werkt op de achtergrond als je bladert en automatisch bedient u met de meest relevante, up-to-date coupons op uw favoriete shopping websites. Met meer dan duizenden handelaren in het netwerk, vrijwel elk groot merk is hier. De besparingsmogelijkheden lopen tot 70%.
 • Qmee. Als plug-in met lage wrijving geeft Qmee u de mogelijkheid om te handelen op of te negeren shopping korting aanbiedingen. U cashen in vrijwel elk bedrag, dus het is de moeite waard om te gebruiken, zelfs als je slechts een sporadische online shopper.
 • Giving AssistantGiving Assistant geeft een charitatieve draai aan online shopping kortingen. Functioneel, het is vergelijkbaar met Qmee en Piggy, maar gebruikers hebben de mogelijkheid om hun inkomsten te doneren aan hun favoriete goede doelen. Natuurlijk, degenen die liever hun geld zak nog steeds kan. Je betrouwbaar 5% cash back verdienen met Giving Assistant en meer bij geselecteerde verkopers.

19. Vertaling: Verkoop uw taalvaardigheden

Translate Flags

Vertaalsoftware wordt steeds beter en vertalers worden algemeen beschouwd als kwetsbaar voor automatisering en kunstmatige intelligentie. Er is echter nog steeds een levendige markt voor vertalers, met name die met bovengemiddelde woordsmederijvaardigheden of vloeiendheid in obscure talen.

U tal van vertaalbanen vinden op algemene freelance platforms zoals Upwork, maar de kwaliteit van de mogelijkheden op niet-gespecialiseerde platforms is meestal ongelijk. Verdienpotentieel varieert ook sterk. Entry-level, niet-gespecialiseerde vertaalwerk betaalt vaak minder dan $ 10 per uur, terwijl zeer technische banen kunnen betalen meer dan $ 50 per uur. In het algemeen verdien je meer als je ervaring opdoet, je vloeiendheid verbetert en verticaal-specifieke referenties bereikt.

Om uw verdienpotentieel als online vertaler te maximaliseren, meldt u zich aan met zoveel mogelijk van de volgende mogelijkheden:

 • GengoGengo is een beginnersvriendelijk platform dat een scala aan onderwerpen en projecttypen omvat. Betalen is meestal aan de lage kant, maar betaling is frequent en voorspelbaar – het komt via PayPal twee keer per maand. Ervaren en productieve vertalers kunnen Senior Translators worden, die hogere salaristarieven hanteren en verantwoordelijk zijn voor het evalueren en bewerken van het werk van instapvertalers.
 • ProTranslatingProTranslating is een boutique bureau met een verfijnde digitale aanwezigheid en een in-house marketing apparaat dat waarde toevoegt aan haar kerndiensten: vertaling en transcreatie (de wetenschap van het aanpassen van proza in een tweede taal zonder de betekenis ervan te veranderen). ProTranslating richt zich op content op expertniveau aan de bovenkant van de markt, dus als je een professionele vertaler bent met verifieerbare vakkennis, kun je het heel goed doen. Beginners kunnen willen beginnen met Gengo of een ander entry-level platform voordat u zich hier aanmeldt.
 • Een uur vertalingOne Hour Translation is een bulkvertalingsdienst die ideaal is voor vertalers op instapniveau. Het loont door het woord, met uurtarieven uit te werken tot $ 10 tot $ 20, afhankelijk van vaardigheid en snelheid. Het is een goede optie voor beginners, en er is voldoende ruimte voor vooruitgang door de uitgebreide hiërarchie van de site.
 • Unbabel. Unbabel is een andere instapoptie. Gefactureerd als initiator van “betrouwbare grootschalige vertalingen”, het betaalt zo weinig als $ 8 per uur, maar het werk is overvloediger en stabieler dan op sommige concurrerende platforms. Als er niets anders, het is een goede plek om te beginnen.

20. Online Boetieks: Verkoop uw ambachten

Sell Craft Online Camera Photos

The sky’s the limit for at-home crafters. Het runnen van een succesvolle thuisambacht bedrijf betekent niet langer schlepping uw waren naar rommelmarkten elk weekend of bedelen om ruimte in uw lokale kunstgalerie. Alles wat je nodig hebt is een betrouwbare internetverbinding, een fatsoenlijke camera, en een bescheiden startup fonds.

Legitieme plaatsen om uw creaties online te verkopen zijn:

 • Etsy. Verkopen op Etsy is een fantastische manier om geld te verdienen met je hobby voor crafting. En met een transactiekosten van slechts 3,5%, het is een stuk goedkoper dan populaire alternatieven zoals eBay en Amazon.
 • E-commerce portals. De beste manier om de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van uw thuisambachtsbedrijf te verbeteren, is door uw eigen website te lanceren. En de beste manier om geld te verdienen met die website is met een kant-en-klare e-commerce portal. Shopify is een relatief kosteneffectieve, functierijke optie voor serieuze verkopers – u een fatsoenlijke winkel bouwen en onderhouden voor $ 15 tot $ 20 per maand. Volusion en Squarespace zijn waardige, vergelijkbaar geprijsde concurrenten.
 • Niche websites. Afhankelijk van wat je verkoopt, niche websites kunnen goedkoper en effectiever dan Etsy en onsite e-commerce portals. Check out Handmade Artists, die kost $ 50 per jaar en is voor handgemaakte goederen alleen, en Zibbet, die kost $ 5 en meer per maand en heeft een handige functie die naadloos overdrachten Etsy listing content.

21. Technische ondersteuning: Verkoop uw vaardigheden voor het oplossen van problemen

Technical Support Laptop Wrench

Hou je van chatten met mensen? Heeft u bovengemiddelde technische of probleemoplossingsvaardigheden of de bereidheid om te leren?

Als dat zo is, zou je een goede technische ondersteuning rep. Terwijl veel klantenservice en technische ondersteuning vertegenwoordigers nog steeds werken in gecentraliseerde call centers, at-home werknemers hebben tal van mogelijkheden.

At Home Adviseurs

Een van de grootste en bekendste thuis-tech support werkgevers is Apple, waarvan At Home Advisor programma stelt duizenden mensen op concurrerende, experience-based salarissen. At Home Advisors zijn deel- of fulltime werknemers, geen onafhankelijke aannemers, dus er is hier een zekere mate van veiligheid die vaak ontbreekt bij work-at-home optredens. De voordelen pakket, met inbegrip van Apple voorraad, is vrij mooi ook, en elke At Home Advisor krijgt een gratis iMac.

Het nadeel is dat het wervingsproces zeer concurrerend is, dus u zult waarschijnlijk voorafgaande ervaring moeten aantonen of een goede indruk moeten maken op de wervingsmanager. Als je wordt aangenomen, moet je een betaalde training volgen die vijf tot zeven weken duurt. En je moet de lente voor een legit kantoor aan huis, die Apple beschrijft als “een rustige, afleiding-vrije kamer met een deur die dicht kan om omgevingsgeluid te houden … een bureau, een ergonomische stoel en uw eigen snelle internetverbinding van een betrouwbare provider die voldoet aan de minimale eisen van 5 megabits per seconde download en 1 megabit per seconde uploaden.”

Dingen om te onthouden

Voordat u op zoek naar at-home tech support banen, houd een paar dingen in gedachten:

 • Het spotten van oplichting. Veel thuis stemwerk is legitiem, maar er zijn tal van oplichters ook. Investeer geen geld vooraf zonder de geloofsbrieven van uw potentiële werkgever grondig te controleren. Begin met de Better Business Bureau en cross-reference met first-person getuigenissen op waakhond sites zoals Ripoff Report en carrière boards zoals Indeed.
 • Eisen aan uw tijd en persoonlijkheid. Technische ondersteuning is een 24/7 bedrijf. Je hebt waarschijnlijk wat vrijheid om je schema in te stellen, maar je bent er vrijwel zeker van dat je een aantal werkverschuivingen hebt die niet met je levensstijl passen. U zult waarschijnlijk ook verantwoordelijk zijn voor een aantal vakantie en weekend dekking, maar hoeveel varieert per werkgever. Tot slot moet je te allen tijde “aan” en knap zijn. Als je denkt dat je niet in staat bent om een zonnige gezindheid te behouden als je aan het einde van een acht uur durende dienst bent, is dit misschien niet de taak voor jou.
 • Kansen voor vooruitgang. Entry-level tech support werk betaalt meestal tussen de $ 10 en $ 20 per uur, hoewel blue-chip werkgevers zoals Apple kan veroorloven hogere lonen. Als u dit werk op lange termijn wilt doen, zoekt u naar optredens die mogelijkheden bieden voor vooruitgang in de gelederen van het lagere en middenmanagement – bij voorkeur zonder een begeleide verschuiving naar on-site werkgelegenheid.

22. Remote Call Centers: Verkoop uw stem

Call Center Headphones Notepad Pen Keyboard

Heb je geen vertrouwen in je technische ondersteuningsvaardigheden of weet je niet zeker of je aan de strenge normen van Apple voldoet? Als je een vriendelijke, overtuigende prater bent, vind je tal van mogelijkheden bij externe callcenteroperators.

Hoewel ze enigszins van bedrijf tot bedrijf verschillen, zijn de technische en apparatuurvereisten van externe callcenterexploitanten vergelijkbaar met externe klantenondersteuningsbedrijven”. U hebt een headset, een snelle internetverbinding, een bovengemiddelde desktop- of laptopcomputer en alle eigen software nodig die nodig is om uw werk te doen.

Remote call center mogelijkheden zijn gevarieerder dan remote technische ondersteuning optredens. Veel call center bedrijven dienen als externe verkoopaannemers voor bedrijven zonder interne verkoopteams van hun eigen. Als thuisoperator werk je als zelfstandig aannemer die namens de klant wordt verkocht. Als je knap, overtuigend, en geloven in wat je verkoopt, is er echt geld te verdienen in deze niche. Echter, aangezien onafhankelijke verkoopagenten zijn meestal commissie-based, u moeite hebben om een respectabele te houden verdienen als je niet een geboren verkoper.

Andere gemeenschappelijke mogelijkheden zijn de verwerking van verzekeringsclaims, het routeren van pechhulp en klantenservice voor consumenten in de gezondheidszorg. LiveOps verpakt al deze functies, plus een gezonde dosis inkomende verkoop, onder één dak. Houd er rekening mee dat er een bescheiden opstartkosten – minder dan $ 100 – betrokken zijn, en je bent niet gecompenseerd voor de opleiding. LiveOps is dus niet geschikt voor thuiswerkers die direct geld nodig hebben.


23. Virtual Assistant Services: Verkoop uw organisatorische vaardigheden

Woman Virtual Assistant

Drukke professionals en eigenaren van kleine bedrijven missen vaak de middelen of kantoorruimte om een assistent ter plaatse in dienst te nemen. Velen kiezen ervoor om virtuele assistenten (AS) in te huren op een part-time of contract basis, het krijgen van alle voordelen van een trouwe assistent, terwijl het opslaan van de kosten en regelgevende hoofdpijn van een full-time werknemer.

Taken van virtuele assistenten omvatten doorgaans:

 • Gesprekken screenen, berichten aannemen en beantwoorden en belangrijke informatie naar de klant sturen
 • Aanvragen voor tijd en aandacht van de klant accepteren, afbuigen en plannen en up-to-date agenda’s onderhouden
 • Basistaken op het gebied van administratieve en organisatorische taken
 • Rapporten opstellen en uitvoeren
 • Inhoud beheren, plannen en produceren voor sociale media, e-mailmarketing en websites
 • Beheer van e-commerceactiviteiten, inclusief afhandeling

Noodzakelijke of aanbevolen apparatuur omvat:

 • Een comfortabel bureau en werkruimte
 • Een gestandaardiseerd en schaalbaar elektronisch organisatiesysteem
 • Een snelle internetverbinding
 • Een betrouwbare telefooninstallatie (een vaste of een cloud-based business phone systeem), bij voorkeur met een headset
 • Een veilig middel om betaling te factureren en te ontvangen, zoals FreshBooks of PayPal
 • Een beveiligde e-mailsuite
 • Bescherming tegen malware
 • Een virtual private network (VPN) van NordVPN,vooral als anonimiteit een overweging is of als u werkt met klanten buiten uw eigen land
 • Machtigingen en wachtwoorden voor de hoofdaccounts waartoe u toegang hebt, zoals e-mail en factureringssoftware

Virtuele assistenten kunnen werken zo weinig als een paar uur per week, per klant, hetzij in een blok van tijd of gelijkmatig verspreid over. Werk is overvloedig, dus het is niet moeilijk om meerdere optredens aan elkaar te rijgen en een volledige of bijna-full-time baan te creëren.

De virtuele assistent personeel is wereldwijd, wat betekent twee dingen. Ten eerste, als je in de VS of een ander high-cost land, zult u waarschijnlijk worden onderboden door Engels- en Spaans-sprekende professionals in goedkopere markten. Ten tweede moet u zich aan klanten in of in de buurt van uw tijdzone houden of bereid zijn om oneven uren te werken. Een redelijk startloon voor Noord-Amerika gevestigde VAs is $ 10 tot $ 20 per uur, maar bevoegde VA’s commando veel hogere tarieven.

Ga op zoek naar virtuele assistent optredens op algemene doeleinden freelance platforms zoals Upwork en Freelancer, maar overweeg de lancering van uw eigen website.

Pro-tip:Als je niet zeker weet hoe je aan de slag, zijn er online cursussen beschikbaar die je alle informatie kunnen bieden die je nodig hebt.


24. Online video’s en tv: verkoop uw kijktijd

Watching Tv Living Room Woman Rug

Als je een fervent consument van online video’s, tv-programma’s, of beide, u uw gewoonte om te zetten in een legitieme bron van bijverwerking.

Sommige kansen betalen beter en betrouwbaarder dan andere. Netflix betaalt naar verluidt ‘taggers’, die Netflix-programma’s bekijken en categoriseren, ten minste $ 10 per uur. Individuele shows of productiebedrijven adverteren af en toe voor vergelijkbare posities, hoewel deze mogelijkheden steeds minder en verder tussen. De concurrentie is stijf wanneer posities zich openen.

Andere mogelijkheden zijn gemakkelijker te krijgen, maar lang niet zo lucratief. Veel marktonderzoeksbedrijven hebben videokijkende verticalen waardoor deelnemers voor elke weergave punten kunnen verdienen. Swagbucks en InboxDollars zijn twee legitieme opties. U punten verdienen met hen, die u inwisselen voor cadeaubonnen en af en toe contant geld. De uurtarieven uit te werken tot minder dan minimumloon in de meeste gevallen, maar zijn niet slecht voor een paar vrije minuten van uw tijd hier en daar.


25. Tailoring: Verkoop je modevaardigheden

Sewing Machine Scissors String

Tailoring is niet echt een snelle weg naar rijkdom, maar het kan dienen als een waardevolle bron van bijverwerking of zelfs een volwaardige cottage industrie voldoende om een twee-inkomen familie te ondersteunen. Volgens de BLS, het gemiddelde jaarsalaris voor kleermakers, kleermakers, en aangepaste riolen is ongeveer $ 31.000. Dat komt uit op ongeveer $ 14 per uur.

De meest voorkomende at-home naaiachtervolging is kleding veranderingen, een hoog volume niche die altijd in de vraag. Echter, afhankelijk van uw vaardigheden en interesses, u zich storten in een hoop andere mogelijkheden: het maken van aangepaste gordijnen en gordijnen, het repareren van erfstuk beddengoed en wandtapijten, monteren en repareren van duurzame stoffen zoals canvas zakken en totes, of het produceren van grootschalige items zoals boot covers.

Voordat u een huiswijziging of een op maat gemaakt naaibedrijf start, moet u het volgende overwegen:

 • Jouw vaardigheden. Dit is een detail-georiënteerde achtervolging die geduld en vaardigheid vereist. Je moet bovengemiddelde naaivaardigheden hebben, en vertrouwen in die vaardigheden, om je stempel te drukken. Ervaring heeft ook de voorkeur.
 • Reclame en promotie. U zult geen reusachtig budget hebben om uw huiszaken te bevorderen, zodat gebruik maken van kosteneffectieve outreach gericht op uw meest waarschijnlijke klanten, zoals vliegers in lokale ambachtelijke en kledingwinkels, een basiswebsite (bij voorkeur met boekings- en betalingsportalen), een verwijzingsnetwerk en vrienden en familie bereid om uw lof te zingen. Ook overwegen toetreding tot de American Sewing Guild voor $ 50 per jaar. Het is een geweldige manier om andere enthousiastelingen te ontmoeten en je naam naar buiten te brengen.
 • Apparatuur kosten en ruimte. Je hebt minimaal een werktafel, een naaimachine, een rek en opslagruimte voor grondstoffen nodig. U vindt een goedkope maar stevige tafel voor minder dan $ 20, en misschien gratis als je geluk hebt. Gebruikte naaimachines beginnen bij minder dan $ 50, maar dat zal niet snijden voor een echte at-home custom naaibedrijf. Je hebt een zwaar apparaat nodig, bij voorkeur nieuw. Verwacht hier $2.000 of meer voor te betalen. Overweeg financiering met een low-APR creditcard als uw kredietwaardigheid het toelaat.
 • Wettigheid. Bevestig met de lokale autoriteiten dat uw buurt is gezoneerd om thuis bedrijven toe te staan. Als dit niet het geval is, moet u een variantie aanvragen of anderszins in overeenstemming komen. Zelfs als dit kost iets upfront, het is beter dan het riskeren van een boete of een cease-and-desist orde op de weg.

26. Medische transcriptie: Verkoop uw aandacht aan detail

Typing Medical Transcription

Als u een snelle, nauwkeurige typist bent, u als medisch transcriptionist aanzienlijke bedragen verdienen door gesproken notities van artsen te transcriberen in leesbare, nauwkeurige tekst.

Medische transcriptie is semi-bekwaam werk. Hoewel u geen arts of verpleegkundige hoeft te zijn, moet u wel een intensieve opleiding volgen die een jaar of langer kan duren en enkele duizenden dollars kan kosten. Tijdens periodes van toegenomen vraag, kunnen sommige werkgevers bereid zijn om uw opleiding te financieren, of op zijn minst geheel of gedeeltelijk vergoeden u na het feit. Zodra u in dienst bent, u verwachten te verdienen ongeveer $ 16 per uur gemiddeld, volgens PayScale.

Om uw aantrekkelijkheid voor werkgevers te stimuleren, overweeg dan om te werken als een on-site schrijver in uw lokale ziekenhuis of kliniek. Hoewel ze minder betalen, vereisen de meeste van dergelijke banen minder voorafgaande ervaring dan volwaardige transcriptiebanen.

Het resultaat: Net als gerenommeerde tech support banen, legitieme medische transcriptie optredens vereisen meestal niet veel investeringen vooraf, behalve voor high-speed internet en een mobiele of vaste telefoon. Legitieme werkgevers bieden alle software die nodig is om uw taken te voltooien, en sommige kunnen zelfs de aankoop van een zakelijke laptop of desktop te verstrekken of te financieren.


27. Freelance Consulting: Verkoop uw professionele inzicht

Consultant Glasses Paper

Thuisconsulten is een geweldige manier voor nieuwe ouders die hun uren hebben teruggeschroefd of hun carrière hebben afgedreven om hun vaardigheden scherp en hun namen te houden. Het is ook een geweldige side gig voor professionals die zijn gegroeid verstikt in hun huidige rollen, maar nog niet het vertrouwen of het klantenbestand om hun 9-tot-5s te stoppen en staking uit op hun eigen. Na verloop van tijd kan een consulting side business gemakkelijk veranderen in een full-time baan, met alle vrijheid die dat met zich meebrengt.

De lancering van een at-home consulting bedrijf betekent dat je comfortabel met het idee van marketing jezelf. Begin met het wijzigen van uw LinkedIn-profiel om uw adviesdiensten en relevante professionele ervaring te benadrukken. Stel een website op die uw consultingwerk in meer detail beschrijft en getuigenissen van voormalige collega’s en klanten bevat. En maak een blog die uw expertise speelt.


28. P2P Lending: Zet uw overtollig kapitaal aan het werk (deel 1)

Lending Money Bags Hands

De deeleconomie heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor gewone mensen om hun overtollige kapitaal aan het werk te zetten. Person-to-person (P2P) leningen platforms zoals LendingClub en Prosper zijn gerenommeerde verkooppunten voor niet-geaccrediteerde individuen op zoek naar bovengemiddelde rendement op de investering – overal van 4% tot meer dan 10% per jaar, na de boekhouding voor niet-presterende leningen en de platforms ‘servicekosten.

Een woord van waarschuwing: In tegenstelling tot high-yield spaarrekeningen en cd’s, P2P leningen zijn niet FDIC-verzekerd of SIPC-beschermd. Dat betekent dat zij het zeer reële risico van verlies van hoofdsom. Leen geen geld dat u zich niet veroorloven om te verliezen, en lees de prospectussen en disclaimers van platforms grondig voordat u deelneemt.


29. Investeren: Zet uw overtollig kapitaal aan het werk (deel 2)

Bepaalde soorten effectenrekeningen zijn SIPC-beschermd, hoewel beleggen in aandelen, beleggingsfondsen en ETF’s niet zonder risico is. Terwijl je nooit geld moet investeren dat je niet veroorloven om te verliezen, is het zetten van uw overtollige kapitaal om te werken in de markt is een geweldige manier om aanhoudend lage spaarrekening rente te verslaan.

Aan de slag door het controleren van onze roundup van de beste brokerage account promoties – Robinhood’s gratis voorraad aanbod is bijzonder overtuigend op dit moment.https://moneymade.io/expandableDiscovery?utm_campaign=paidOnly&utm_medium=embed&utm_source=moneycrashers&frameId=__mm_7582


30. Storage Space Leasing: Maak van uw extra ruimte een opslagruimte

Heeft u een onderbenutte garage, schuur, kelder of zolder? Ben je bereid om het op te ruimen? Dan ben je een goede pasvorm voor Neighbor.com, een P2P-platform dat mensen die behoefte hebben aan extra opslagruimte verbindt met degenen die het in schoppen (en zijn niet met behulp van het zelf).

Neighbor.com adverteert huurtarieven tegen 50% van het gangbare tarief voor zelfopslageenheden, hoewel u een beetje minder dan dat zult verdienen nadat het platform zijn besnoeiing neemt. Toch is dat nogal een beetje passief inkomen voor het doen van in principe helemaal niets.


31. Website Flipping: Kopen, repareren en verkopen ondergewaardeerde websites en domeinen

Website Chrome Tab

Flipping een website is een partij als het bouwen en monetariseren van een persoonlijke blog. Het belangrijkste verschil is dat wanneer je flip, je werkt in de richting van de duidelijk gedefinieerde korte termijn doel van de verkoop van de site voor een nette winst. U en moet geld verdienen door middel van reclame en affiliate relaties langs de weg, maar je bent niet op zoek naar de site te houden op de lange termijn.

Elke website flip draagt zijn eigen unieke kanttekeningen en overwegingen. Om te beginnen zijn er twee belangrijke soorten website-flips:

 • Het kopen van een ongebouwd domein en het creëren van uw eigen website vanaf nul
 • Het kopen van een bestaande website en het verhogen van het omzetpotentieel

In ongeveer chronologische volgorde, de typische website flip omvat deze stappen:

 1. Vind uw niche en stel doelen. Begin met het kiezen van een sterke niche voor uw website. Het zou een onderwerp moeten zijn waarmee je persoonlijk bekend bent. Identificeer en onderzoek de inhoudsstrategieën, verkeerscijfers en inspanningen voor het genereren van inkomsten van potentiële concurrenten. Stel vervolgens basisdoelen en parameters in voor uw flip, waaronder lengte, verkeersdoel, omzetdoelstelling en richtverkoopprijs.
 2. Koop en host uw domein. Uw domeinnaam moet pakkend en relevant zijn voor uw niche. Het moet ook rollen van de tong en geluid zo vergelijkbaar mogelijk met de werkelijke naam van uw site. Als het domein nog niet is geregistreerd, u het waarschijnlijk vinden op GoDaddy of een vergelijkbaar domeinmagazijn voor minder dan $ 15 per jaar. Reeds geregistreerde domeinen kunnen honderden of duizenden dollars kosten, afhankelijk van de kwaliteit van de naam. Reeds gebouwde sites kunnen tientallen of honderdduizenden dollars kosten, afhankelijk van het verkeer, inkomsten en andere factoren. Goed presterende domeinen zijn buiten bereik voor low-budget flippers.
 3. Selecteer een sjabloon en begin met het maken van inhoud. Implementeer een flexibele WordPress-sjabloon – die niet meer dan $ 99 per jaar mag kosten – en begin uw site te vullen met geschreven, visuele en video-inhoud. Om kosten te besparen, u sommige of alle van deze inhoud zelf te produceren op het eerste. Maar dat is waarschijnlijk te tijdrovend als uw aandacht verschuift naar monetariseren, marketing, en de verkoop van uw site. Zoek naar hoogwaardige, goedkope freelancers op platforms zoals Upwork, Freelancer en 99designs. Als uw budget hoger is, u rechtstreeks werknemersschrijvers, editors en multimediaproducenten inhuren of contracteren.
 4. Begin inkomsten te genereren. Zodra uw inhoudspijplijn is ingeschakeld, u inkomsten genereren. Ontvang een Google AdSense-account om uw site kosteneffectief te vullen met inkomstenproducerende advertenties. Ontdek affiliate relaties met handelaren in uw niche. Werk samen met andere uitgevers, marketeers en merken om gesponsorde (betaalde) content op uw site te draaien.
 5. Rijden verkeer. Hoe meer verkeer uw site ontvangt, hoe meer inkomsten het produceert en hoe waardevoller het wordt voor potentiële kopers. Uw verkeersgerichte strategie is afhankelijk van een groot aantal factoren, waaronder uw budget en doelgroep. Maar het is waarschijnlijk een combinatie van organische SEO, betaalde zoekadvertenties, content partnerships, pay-per-click (PPC) reclame, en sociale media marketing te betrekken.
 6. Begin het verkoopproces. Terwijl u uw verkeers- en omzetdoelstellingen nadert, begint u met het plannen van uw af exit. Het internet tjokvol website makelaars, van flipper-georiënteerde platforms zoals Flippa tot high-end agentschappen zoals FE International.
 7. Rond de verkoop en herhaal. De website-selling proces maar al te vaak dient als een onbeleefdontwaken voor site-eigenaren die denken dat hun domeinen zijn veel meer waard dan wat de markt zal dragen. Als u geen aanvaardbare aanbiedingen krijgt, ga dan terug naar de tekentafel en bedenk wat u moet doen om uw site aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Zodra u aanbiedingen die voldoen aan of hoger zijn dan uw doelgroep verkoopprijs, het is gewoon een kwestie van het aanvaarden van de beste, de overdracht van het domein, en trechter de winst in uw volgende flip.

Houd er rekening mee dat dit een zeer ruwe gids. Elke flip is anders, en uw ervaring hangt in grote mate af van factoren zoals de niche van uw site en uw doelen. Plus, het kost veel hard werken – en niet te vergeten een aanzienlijke hoeveelheid tijd – te trekken uit een succesvolle flip.


32. Accommodatie: Verhuur ruimte in uw huis

Room For Rent Sign

Bent u het maximaliseren van uw huis inkomen potentieel? Als u een lege logeerkamer, schoonmoeder suite, of duplex eenheid op het terrein, het antwoord is waarschijnlijk nee.

U hoeft geen lange termijn huurder te vinden om inkomsten te verdienen uit de ongebruikte vierkante meters van uw huis. Met apps als AirbnbVrboen HomeAway kun je je huis ‘s nachts of wekelijks verhuren aan zakelijke en recreatieve reizigers. Afhankelijk van de heersende huurprijzen in uw lokale markt en de grootte van uw ruimte, voorzieningen en privacy, u overal verdienen van $ 40 of $ 50 tot $ 500 of meer per nacht.

Verhuurplatforms op korte termijn behandelen de meeste van de netelige logistieke overwegingen die ervoor zorgen dat reguliere huiseigenaren geen verhuurders worden, inclusief betalingsverwerking en borgsom. En na een reeks van zeer openbare ongelukken in hun eerste paar jaar, ze zijn steeds veiligheidsbewuster, dus de kans is groot dat je in staat om de identiteit van elke persoon die crasht bij u thuis te verifiëren.

Niet elk huis is huurklaar, natuurlijk. Voordat je je plaats op sites als Airbnb en Vrbo plaatst, overweeg dan:

 • Stranger Gevaar. Belangrijker nog, moet u bepalen of u en uw familieleden zijn comfortabel met het verwelkomen van vreemden in uw huis. Als u een tweede eenheid met een aparte ingang, dit is minder van een knelpunt, maar het nog steeds smeekt zorgvuldige overweging.
 • Lokale regelgeving. Gemeenten zijn steeds meer vatbaar voor kortetermijnverhuur, maar holdouts blijven. Verrassend genoeg zijn toeristische steden soms het felst tegen. Blijf op de hoogte van de regelgeving in uw omgeving. En als uw stad op korte termijn verhuur toestaat, zorg er dan voor dat u alle toepasselijke lokale en staatsaderbelastingen betaalt.
 • Huisdieren. Honden en katten bemoeilijken de verhuur op korte termijn. Het is moeilijk om een bezoeker vrij spel te geven over uw plaats wanneer u zich zorgen maakt over hen per ongeluk fido of fluffy uit te laten wanneer ze thuis komen in het midden van de nacht. Op zijn minst, moet u bekend maken het feit dat je huisdieren hebt, opdat een allergische huurder laat een giftige beoordeling op uw anders ongerepte online vermelding.
 • Reiniging en schade. Online verhuurplatforms u schoonmaakkosten in rekening brengen, zodat u niet financieel aan de haak voor de volledige kosten van een post-tenant professionele reiniging. De meeste dekken de kosten van huurder veroorzaakte schade ook, op voorwaarde dat u goed document en meld het. Maar financiële genoegdoening gaat alleen zo ver. Je hebt nog steeds te maken met de onvermijdelijke investering van tijd en energie om de schade op te lossen of het opruimen van de puinhoop.
 • Hands-On Hosting. Hoewel u niet hoeft te dienen als persoonlijke gids van uw bezoekers, moet u wel bereikbaar en bereid zijn om te helpen als zich een probleem voordoet. Als u niet bereid bent om te laten vallen wat je doet – of op zijn minst pak je telefoon – om een huurder in nood te helpen, op korte termijn verhuur hosting misschien niet uw beste inzet voor thuis inkomen.

33. Autoverhuur: Verhuur uw auto

Car Key Sunset

Heeft u geen extra slaapkamer of tweede unit om ‘s nachts te verhuren? Als u een persoonlijk voertuig hebt, u het verhuren aan reizigers en mensen die geen eigen auto bezitten – zonder achter het stuur te kruipen of zelfs uw huis te verlaten.

Autoverhuur apps in overvloed. Voordat u er een kiest, lees de kleine lettertjes en zorg ervoor dat het een adequate aansprakelijkheidsverzekering die u beschermt in het geval van een ernstig ongeval met verwondingen en schade aan eigendommen. Getaround heeft een goede reputatie en een relatief lange staat van dienst. Volgens zijn website, kunnen de autoeigenaars in high-demand steden zoals San Francisco tot $10.000 per jaar verdienen. Dat is een indrukwekkende passieve inkomstenstroom. Een andere optie om te overwegen is Turo.


34. Parkeerplaats verhuur: Verhuren van uw oprit of straatslot

Reserved Parking Spot

Een ander voertuig-gerelateerde passieve inkomen kans is uw huis parkeerplaats. In drukke steden als Chicago en Boston zijn parkeerplaatsen waardevolle grondstoffen. Als je het geluk hebt om te bezitten of hebben gegarandeerde toegang tot een on-of off-street parkeerplaats, u geld verdienen door het te verhuren aan mensen die een bezoek aan of het passeren van uw buurt.

Check out SPOT, een steeds populairder app die bestuurders en parkeerplaatseigenaren verbindt op dezelfde manier Airbnb verbindt reizigers en huiseigenaren. SPOT zal je niet rijk ‘s nachts, maar het kan u helpen verdienen een paar honderd dollar per maand op een veelgevraagdparkeerplek. Neighbor.com heeft ook een parkeerplaats verhuur functie.


35. Maaltijd delen: Verkoop uw kookkunsten

Meal Prep Cooking Containers

Once upon a time, een professionele-grade kok betekende squat zonder opstarten kapitaal om een restaurant te openen of een food truck bedrijf te lanceren.

Nu niet meer. Vandaag de dag u een kleinschalig eethuis runnen – en een nette winst te verdienen in het proces – zonder het verlaten van uw huis. Het geheim: een snel vermenigvuldigend cohort van maaltijd-sharing startups die ontluikende chef-koks verbinden met hongerige diners bereid om de dop van geld voor authentieke, restaurant-kwaliteit thuis koken.

Maar eerst, een voorbehoud: Maaltijd delen platforms opereren in een juridisch grijs gebied. De food service industrie is sterk gereguleerd, en veel rechtsgebieden maken het allemaal maar onmogelijk voor thuiskoks om te profiteren van hun passies. U moet er minimaal voor zorgen dat u voldoet aan alle richtlijnen van de lokale gezondheidsafdeling en alle toepasselijke licenties verkrijgt voordat u begint met het uitnodigen van diners in uw huis.

Het is ook vermeldenswaard dat het delen van maaltijden gaat hosting vreemden voor het diner, die kan een nog meer intieme vooruitzicht dan waardoor ze om te slapen in uw huis, terwijl je weg bent. Elke app doet pijn om de veiligheid van de gastheer en het diner te beschermen, maar als je terughoudend bent om mensen uit te nodigen die je nog nooit in je huis hebt ontmoet, wil je misschien twee keer nadenken.

Als je comfortabel bent met vreemden in je huis en ervan overtuigd dat je aan de goede kant van de wet, bekijk deze populaire maaltijd delen opties. Afhankelijk van uw platformkeuze, gastcapaciteit en lokale markt, u verwachten dat u overal van $ 50 tot enkele honderden dollars per maaltijd binnenharkt na het verantwoorden van onkosten. Hosting mogelijkheden zijn meer overvloedig in de grote steden.

 • Maaltijd delen. De toepasselijke naam Meal Sharing is actief in meer dan 150 landen. Er zijn zeer weinig beperkingen op wat je koken, en je bent vrij om je eigen prijzen in te stellen om een volledige tafel te garanderen – hoewel je genoeg wilt kosten om je kosten te dekken en iets over te houden voor jezelf.
 • ChefsFeedChefsFeed is gericht op aspirant-en semi-gevestigde chef-koks. Veel koks gebruiken het om inkomsten verdiend in echte restaurants of food trucks aan te vullen of om in te breken in zeer concurrerende culinaire scènes in plaatsen als New York City en San Francisco.
 • EatwithEatwith, een Europese startup, benadrukt het gemeenschappelijke aspect van maaltijddelen. Het doorlichtingsproces voor nieuwe chef-koks is vrij rigoureus, maar er is genoeg ruimte voor getalenteerde koks om in te breken.
 • Plaat cultuurPlate Culture is een goedkope app die het “geheime sociale” aspect van maaltijddelen speelt (denk aan ouderwetse speakeasies).

36. Tech Work: Investeer in uw toekomst

In tegenstelling tot wat vaak wordt gezegd, zijn niet alle goed betaalde banen waarvoor geen hbo-diploma nodig is gevaarlijk of slopend. Sommige kunnen worden gedaan vanuit het comfort van uw kantoor aan huis, met niets meer dan een snelle internetverbinding en een high-end laptop.

En de juiste vaardigheden, natuurlijk. Verhoog uw verdienpotentieel op gebieden als UI/UX en data-analyse – waar de volledige salarissen voor instapbanen gemakkelijk meer dan $ 50.000 per jaar bedragen – met een bootcamp van Springboard, een toonaangevende cursusprovider voor tech-certificeringen.

Hoewel Springplank niet gratis is, biedt het wel een terugval: Als je geen baan krijgt na actief zoeken naar zes maanden na je afstuderen, zal Springboard je cursuskosten terugbetalen. Dat is geen slechte deal voor een investering die letterlijk de loop van je carrière zou kunnen veranderen.

Codecademy’s money-back garantie is niet zo genereus, maar de cursus database is veel expansiever dan Springboard’s. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, doe dan de quiz om te leren hoe je bestaande vaardigheden passen in de brede (en vaak verwarrende) wereld van programmeren.


Laatste woord

Veel van deze work-at-home kansen te betrekken ofwel passief inkomen of vrije tijd inspanningen die waarschijnlijk niet veranderen in full-time bezigheden. Maar sommige, zoals freelance schrijven en bewerken, zijn gemakkelijk schaalbaar.

Als u bereid bent om de stoep pond op zoek naar betalende klanten en kan de productiviteit tips voor thuiswerkerste volgen, er is niets dat je weerhoudt van het draaien van uw at-home passie project in een volwaardige carrière.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *