4 beste e-commerceplatforms om een winkel te lanceren in 2020 - DeLaatbusiness

4 beste e-commerceplatforms om een winkel te lanceren in 2020

6 min


118
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Als het gaat om het kiezen van een e-commerce oplossing voor uw bedrijf, kunnen de mogelijkheden eindeloos lijken. Wanneer u de beste e-commerceplatforms overweegt, moet u nadenken over zaken als uw budget, welke functies en tools u nodig hebt, enzovoort.

Aangezien verschillende platforms verschillende functies bieden, is het belangrijk om er een te kiezen die nauw aansluit bij uw verkoopstrategie en -doelen. Om u te helpen die beslissing te nemen, hebben we een lijst samengesteld van de vier beste e-commerceplatforms, waaronder Shopify, WordPress, Wixen, BigCommerce.

In dit artikel nemen we een kijkje op elk platform en wat het te bieden heeft. Laten we aan de slag gaan!

1. Shopify

The Shopify eCommerce platform.

Ten eerste, Shopify is een van de meest populaire e-commerceplatforms ter wereld. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor de lancering van een nieuwe winkel een fluitje van een centis. Het is vooral geschikt voor kleinere merken met een laag verkoopvolume.

Belangrijkste kenmerken:

Shopify gebruikt één dashboard om bestellingen, verzending en betalingen te beheren. Deze minimalistische aanpak is perfect voor nieuwe e-commerce-eigenaren.

Daarnaast biedt dit platform tools om u te helpen uw bedrijf van de grond af aan te creëren en op te bouwen. Het zal u helpen een domein te registreren, uw website te ontwerpen en uw bedrijf op de markt te brengen. Je krijgt ondersteuning voor het weergeven van Google- en Facebook-advertenties, maar ook voor het opnemen van titeltags, metabeschrijvingenen productgegevens in je winkel. Shopify biedt ook een eigen betalingsgateway(Shopify Pay),hoewel u nog steeds andere populaire betalingsgateways zoals PayPal en Stripe gebruiken(hoewel Shopify extra kosten in rekening brengt als u een andere gateway gebruikt).

Als u op zoek bent naar een platform dat veel van het werk voor u kan doen en wordt geleverd met veel ondersteuning, kan Shopify iets voor u zijn. Aan de andere kant, als u het beheer van hogere verkoopvolumes of zijn een meer ervaren verkoper, dan wilt u misschien andere platforms te overwegen.

Aanpassingsopties:

Shopify heeft weinig aanpassingsopties voor het uiterlijk en de functionaliteit van uw winkel. Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om een aantal producten te verkopen, het is een solide keuze. Grotere merken kunnen echter merken vinden dat het schaalbaarheid en geavanceerde functionaliteit mist.

Gebruiksgemak:

Een van de grootste troeven van Shopify is hoe gemakkelijk het is om te gebruiken. Het eenvoudige dashboard en het eenvoudige systeem maken het perfect voor iemand die nieuw is voor e-commerce en gewoon de grond wil raken.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiliging en onderhoud, omdat Shopify die dingen voor u verwerkt.

Prijs:

Afhankelijk van de functies die u wilt, variëren Shopify-abonnementen van $ 29 tot $ 299 per maand. Het basisplan stelt u in staat om een onbeperkt aantal producten te verkopen, terwijl de meer geavanceerde abonnementen meer accounts en opties bieden. Shopify brengt u ook extra kosten in rekening als u uw eigen betalingsgateway wilt gebruiken in plaats van Shopify-betalingen.

2. WordPress + WooCommerce (of EDD)

The WooCommerce plugin.

WordPress is een platform voor het bouwen van websites waarmee u een e-commercewinkel opzetten met behulp van een speciale plug-in. Twee populaire opties zijn WooCommerce en Easy Digital Downloads (EDD). Beide bieden volledige integratie met uw website en zijn een geweldige manier om online te verkopen, vooral als je al een WordPress-site.

Belangrijkste kenmerken:

WooCommerce is een open-source eCommerce platform gebouwd op WordPress. Hiermee u fysieke en digitale producten verkopen en is modulair en volledig aanpasbaar. U hebt ook volledige controle over het uiterlijk en de functionaliteit van uw e-commerce winkel, inclusief duizenden extensies voor alles, van betalingen en verzending tot marketing en boekhouding.

Door de cijfers, WordPress / WooCommerce is de meest populaire manier om een e-commerce winkel te creëren – nog populairder dan Shopify.

The Easy Digital Downloads plugin.

Zoals we al zeiden, een andere optie die u proberen is Easy Digital Downloads. Dit eCommerce-platform is ideaal voor diegenen die alleen digitale producten willen verkopen. Het heeft een aantal extensies beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen en stelt geen beperkingen op het aantal bestanden dat u verkopen.

Aanpassingsopties:

Beide plugins komen met veel aanpassingsmogelijkheden, zolang je bereid bent om te werken in WordPress. Omdat het open-source tools zijn, zijn ontwikkelaars vrij om te coderen in elke functionaliteit die ze willen.

Gebruiksgemak:

Ofwel plugin is vrij eenvoudig om mee aan de slag te gaan, vooral als je bekend bent met WordPress. Zo niet, dan is er misschien een beetje een leercurve, maar je nog steeds snel een functionele winkel instellen.

Prijs:

WooCommerce is een gratis plug-in, hoewel de meeste winkeleigenaren ten minste een paar premium-extensies moeten kopen. Zoals voor Easy Digital Downloads, er is een beperkte gratis versie, samen met premium lagen die variëren van $ 99 tot $ 499 per jaar.

Je hebt ook WordPress-hosting nodig om je winkel van stroom te brengen. Dedicated WooCommerce-hosting kan een goede optie zijn als u ervoor kiest om met WooCommerce te gaan.

3. Wix

The Wix eCommerce platform.

Wix is one of the simplest eCommerce platforms. It’s actually a general-purpose website builder that includes eCommerce functionality, rather than a tool 100% focused on eCommerce.

It’s the ‘no-frills’ option, making it perfect for new online stores that intend to keep things small. It offers just enough features to get you started, but may not scale well alongside fast-growing stores.

Key features:

Wix is uitgerust met een drag-and-drop store builder en een grote selectie sjablonen voor het ontwerpen van uw e-commerce website. Het heeft een eenvoudig winkelwagentje en een naadloos afrekenproces, samen met een aantal opties voor het weergeven en presenteren van uw producten. Andere functies zijn mobiele optimalisatie en aangepaste ‘dank u’ berichten.

Dit platform kan een solide keuze zijn als uw bedrijf gloednieuw is en u op zoek bent naar een alles-in-één optie. Het biedt online hosting voor uw winkel tegen een zeer redelijke prijs, en vereist geen complexe setup of extra tools.

Aanpassingsopties:

Hoewel Wix is zeer eenvoudig op te zetten, het heeft niet veel aanpassingsmogelijkheden. Als u tevreden bent met het gebruik van een eenvoudige sitebuilder met een vooraf ontworpen sjabloon, kan het uw online winkel in recordtijd operationeel krijgen. Echter, je loopt het risico van eindigend met een ‘cookie-cutter’ look.

Gebruiksgemak:

Over het algemeen is dit een geweldig platform voor beginners, omdat het zeer eenvoudig te gebruiken en te beheren is. Het enige wat u hoeft te doen is aanmelden, bouwen van een snelle website,en je bent klaar om te beginnen met de verkoop van uw producten.

Prijs:

Wix is een van de meest betaalbare opties op deze lijst. U een online winkel up and running voor slechts $ 23 per maand.

4. BigCommerce

The BigCommerce eCommerce platform.

Tot slot, als u op zoek bent naar een volledig aanpasbaar platform dat wordt gebruikt door zowel nieuwe als zakelijke e-commercebedrijven, kan BigCommerce geschikt voor u zijn. Het heeft een breed scala aan ingebouwde functies en opties, zodat u uw online winkel maken zoals u wilt.

Belangrijkste kenmerken:

BigCommerce is een uitgebreid platform. Het heeft toonaangevende uptime, geavanceerde beveiliging en integratie met veel verschillende plug-ins en e-commerce apps. Het werkt ook samen met alle van de meest populaire betalingsgateways.

Bovendien is dit platform schaalbaar. Dat maakt het een geweldige optie als u denkt dat uw bedrijf snel kan groeien, en u hebt een alles-in-één platform nodig voor het bouwen van een volwaardige online winkel. Als u op zoek bent naar een e-commerceplatform dat het allemaal kan doen, is BigCommerce een van de beste e-commerceplatforms.

Aanpassingsopties:

BigCommerce is zeer aanpasbaar, met een back-end waarmee u niet alleen uw verkoop beheren, maar u ook in staat stelt om uw e-commercewebsite te ontwerpen op welke manier u ook kiest. U de vooraf gebouwde sjablonen en andere bronnen gebruiken of uw site van de grond af opbouwen met de functionaliteit die het beste bij uw bedrijf past.

Gebruiksgemak:

Dit is een complex systeem met veel opties en add-ons, waardoor BigCommerce een van de moeilijkere platforms is om mee aan de slag te gaan. Echter, het is niet moeilijk te gebruiken als je eenmaal voorbij de eerste leercurve.

Prijs:

BigCommerce biedt zowel kleine bedrijfs- als ondernemingsplannen. Kleine bedrijven plannen beginnen voor zo weinig als $ 29,95 per maand.

Hoe te kiezen uit een van de beste e-commerce platforms

De bottom line is dat als het gaat om e-commerce, er is geen one-size-fits-all optie. Het platform dat het beste is voor uw bedrijf, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw omzet en budget.

Bij de beslissing tussen de beste e-commerceplatforms, kan het helpen om de volgende vragen te overwegen:

 • Welke betalingsgateways ondersteunt het platform? Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van uw gewenste betalingsgateway?
 • Zal het integreren met de andere tools die u van plan bent te gebruiken?
 • Is het zoekmachine geoptimaliseerd (SEO)?
 • Is er een manier voor klanten om beoordelingen achter te laten?
 • Hoe gaat het platform om met beveiliging en onderhoud?
 • Kan het schaal als uw bedrijf groeit?
 • Is het mobiel vriendelijk?

Als u nog steeds niet zeker weet, is onze belangrijkste aanbeveling voor nieuwe eigenaren van e-commercewinkelwoorden En WooCommerce. Deze combinatie van tools is zeer eenvoudig om mee aan de slag te gaan,maar toch ongelooflijk flexibel en schaalbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Conclusie

Met zoveel opties beschikbaar voor het bouwen van uw e-commerce winkel, het is moeilijk om te weten welke te kiezen. Het goede nieuws is dat dit overschot u in staat stelt om het platform te selecteren dat het beste past bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Hier zijn vier van de beste e-commerce platforms te overwegen voor uw online winkel:

 1. Shopify: Een populaire optie voor kleinere winkels en een geweldige eenvoudige optie voor beginners.
 2. WordPress:Zowel eenvoudig te gebruiken als zeer flexibel.
 3. Wix:Krijgt uw winkel zeer snel opgezet.
 4. BigCommerce: Vooral goed voor bedrijven.

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format