Heb je een website nodig? 6 redenen om een website voor uw bedrijf te hebben - DeLaatbusiness

Heb je een website nodig? 6 redenen om een website voor uw bedrijf te hebben

8 min


133
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wist u dat meer dan 70% van de mensen zal een bedrijf op het web onderzoek alvorens te beslissen om te kopen of te bezoeken, maar 46% van de kleine bedrijven in de VS hebben geen website? Als u geen site hebt, kunnen mensen uw bedrijf niet onderzoeken en bepalen of u goed bij hun behoeften past.

Waarom je een website nodig hebt: 6 redenen

Als u geen website voor uw bedrijf hebt, hebt u zich waarschijnlijk afgevraagd: Heb ik een website nodig? Hoewel het lijkt alsof uw bedrijf gedijt zonder een, er zijn vele redenen om een website te hebben.

Laten we eens kijken naar zes redenen om een website voor uw bedrijf te bouwen:

1. Mensen verwachten dat je er een hebt

Als u op zoek bent naar de meest eenvoudige antwoord op de vraag, “Heb ik een website nodig?” het is dit: Mensen verwachten dat je er een hebt. Met de groei van het digitale tijdperk en de mogelijkheid om informatie online te vinden, gaan mensen ervan uit dat de informatie van uw bedrijf ook online is.

Je publiek verwacht dat je een online aanwezigheid hebt, en alleen met een Facebook-pagina is het niet van plan om het te snijden.

Je hebt een website nodig omdat mensen verwachten dat je er een hebt.

Als iemand naar uw bedrijf zoekt, verwacht hij of zij uw site in de zoekresultaten te vinden. Zonder een website zullen mensen uw bedrijf als minder professioneel en betrouwbaar beschouwen en zullen ze zich niet op hun gemak voelen om klant te worden.

Dus, als je vraagt, “Heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?” het antwoord is ja. U hebt een website nodig omdat uw doelmarkt verwacht dat u er een hebt, zodat ze meer te weten kunnen komen over uw bedrijf en klanten kunnen worden.

2. Mensen zoeken online naar je

Stel je voor dat twee vrienden samen zijn, een kop koffie drinken en praten. De ene vriend, Marta, vertelt de andere, Louise, over uw bedrijf, zoals ze bezocht de andere dag, en geeft een gloeiende aanbeveling om uw bedrijf te bezoeken.

Wanneer Louise thuiskomt, besluit ze uw organisatie op te zoeken om meer te weten te komen. Wanneer ze zoekt naar de naam van uw bedrijf, kan ze geen website vinden. Ze vertrouwt haar vriend Marta, maar ze is sceptisch omdat ze uw site niet kan vinden om meer te weten te komen over uw bedrijf.

Dit scenario gebeurt met bedrijven die geen website hebben.

U hebt een website voor uw bedrijf nodig omdat mensen online naar uw bedrijf zoeken.

Of een vriend u aanbeveelt of langs uw locatie rijdt,zullen de mensen uw bedrijf opzoeken om meer te weten te komen. Zonder een website kunnen deze potentiële klanten geen waardevolle informatie krijgen en zullen ze uw winkel daarom niet bezoeken.

Beschouw dit feit ook: 93% van de online ervaringen beginnen met een zoekmachine.

De meeste mensen beginnen hun browsersessies door te zoeken. Om deze zoekers te helpen uw bedrijf te vinden in de zoekresultaten, hebt u een website voor uw merk nodig om deze leads naar uw bedrijf te begeleiden.

3. Mensen willen snel basisantwoorden

Een van de belangrijkste redenen om een website te hebben is dat uw leads snel informatie willen.

Vind je jezelf overweldigd door telefoontjes van mensen vragen over uw uren van de werking, uw specials, of hoe uw bedrijf werkt? Als dat zo is, is het tijd om een website voor uw merk te bouwen.

U bespaart uw bedrijf van het beantwoorden van basisvragen wanneer u de informatie op uw site verstrekt. Een website weerhoudt je ervan om vragen te beantwoorden als: “Hoe laat sluit je?” of ‘Welke specials heb je vandaag?’ tientallen keren per dag.

Wanneer u investeert in het bouwen van een website, creëert u een kans om alle essentiële informatie op één plek te verstrekken.

Je plaatst informatie zoals:

 • Openingstijden
 • Specials
 • Producten/diensten
 • Prijzen
 • Locatie
 • Bedrijfsachtergrond
 • Contactgegevens

Neem even de tijd om na te denken: Hoeveel mensen bellen uw bedrijf met betrekking tot de bovenstaande informatie?

Als u de meeste vragen rond deze onderwerpen vindt, hebt u een website voor uw bedrijf nodig. Met een website u snel essentiële informatie aan uw publiek verstrekken, waardoor u meer tijd hebt om uw energie te richten op het runnen van uw bedrijf en het beantwoorden van complexere vragen.

4. Mensen gebruiken uw website om met uw bedrijf in contact te komen

Als je nog steeds de vraag stelt: “Heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?” hier is nog een uitstekende reden om te investeren in het bouwen van een website: Engagement. Engagement speelt een cruciale rol bij het omzetten van leads in levenslange klanten.

Meer dan 63% van de consumenten gebruikt de website van een bedrijf om met het merk in contact te komen. In deze digitaal gerunde wereld moet u een robuuste online aanwezigheid creëren om prospects te betrekken en hen klanten te laten worden.

Zonder een website mist u deze kritieke momenten waarop u leads omzetten in conversies. Een informatieve en visueel aantrekkelijke website gaat een lange weg in het helpen van uw bedrijf aan te trekken prospects, verrukken ze, en zet ze in klanten voor uw bedrijf.

5. Mensen willen meer doen dan online producten kopen

Veel ondernemers vragen zich af: “Heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?” en reageren met “Ik verkoop mijn producten niet online, dus het heeft geen zin.” We zijn hier om die mythe te verpletteren. Een website is niet alleen voor e-commercebedrijven – het is voor iedereen.

U hoeft geen producten online te verkopen om een website te hebben.

Zelfs als u producten verkoopt die te groot zijn om in een virtueel winkelwagentje te plooien, zoals bouwmateriaal of bouwmaterialen, komt een site nog steeds ten goede aan uw bedrijf. Een website zal prospects aantrekken voor uw bedrijf.

Waarom?

Mensen willen meer doen dan online producten kopen.

Er zijn drie belangrijke typen zoekopdrachten op Google:

 1. Informatieve: Gebruikers die zoekopdrachten uitvoeren om meer te weten te komen over specifieke onderwerpen of onderwerpen.
 2. Navigatie: Gebruikers die op zoek zijn naar een specifieke pagina of website.
 3. Transactioneel: Gebruikers zoeken met de bedoeling om producten te kopen.

Wilt u raden welk type zoekopdracht het populairst is op Google?

Het is informatieve.

Mensen voeren elke dag tientallen zoekopdrachten uit, op zoek naar informatie. Of het nu gaat om het stellen van een eenvoudige vraag als “Hoe oud is Betty White?” of iets meer diepgaande zoals “Hoe maak je mijn credit score op te bouwen,” mensen voeren vragen op zoek naar informatie.

Zelfs als u geen producten online verstrekt, geeft u informatie. Of het nu gaat om informatie over uw bedrijf of inhoud over onderwerpen in uw branche, u hebt een uitstekende gelegenheid om uw publiek te onderwijzen.

Wanneer mensen zich geïnformeerd voelen, hebben ze meer kans om te converteren. Omdat u de nuttige informatie hebt verstrekt die ze nodig hadden, is de kans groter dat ze uw bedrijf kiezen wanneer het tijd is om te converteren omdat ze u vertrouwen.

Nogmaals, u hoeft geen e-commercebedrijf te zijn om een website online te hebben. Wanneer een site goed wordt gemaakt, zal een site elk bedrijf ten goede komen door prospects te voorzien van nuttige informatie, die de naamsbekendheid, het vertrouwen en meer kan vergroten.

6. Mensen zien je met je concurrentie

Weet je wie niet de vraag stelt: “Heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?”

Uw concurrenten – omdat ze al een.

Als je concurrerend wilt blijven, heb je een website nodig. Uw concurrentie is een van de belangrijkste redenen om een site te hebben. Zonder een website voor uw bedrijf, mensen die online zoeken zal vinden en bezoek het bedrijf van uw concurrent plaats.

Wist u dat 50% van de gebruikers een winkel bezoekt binnen een dag na het uitvoeren van een lokale zoekopdracht? Dat betekent dat, als u geen website hebt, deze gebruikers in plaats daarvan uw concurrenten bezoeken. U mist een kans om nieuwe leads aan te trekken en hen naar uw bedrijf te leiden.

Als u wilt blijven concurreren met uw concurrenten, moet u investeren in het bouwen van een website voor uw bedrijf. Het zal u helpen een online aanwezigheid onder concurrerende bedrijven en rijden meer leidt tot uw organisatie in plaats van de concurrentie.

Hoe maak je een website voor uw kleine tot middelgrote bedrijf

Als je vraagt: “Heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?” en nu “Ja” antwoordt, is het tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van de droomwebsite van je bedrijf.

Bekijk deze drie snelle tips voor het maken van uw droomwebsite:

1. Kies wie het gaat ontwikkelen

Bepaal eerst wie uw website maakt.

Je hebt drie opties:

 • Doe het zelf
 • Huur een freelancer in
 • Werk samen met een webdesignbedrijf

Dus, welke optie is het beste voor uw bedrijf?

Dat is aan jou om te beslissen!

Als u geld wilt besparen, u uw website zelf bouwen.

Als je geen ervaring hebt met webdesign, zet dan niet de druk op jezelf om te proberen een website te maken. Het zal ertoe leiden dat u meer stress proberen om het juiste ontwerp te vinden en de juiste elementen toe te voegen aan uw site dan wanneer u een web design bedrijf huren.

In het geval dat je het niet zelf doet, kun je een freelance webdesigner inhuren.

Het grootste probleem met freelancers is dat u ze meestal inhuurt voor eenmalige behoeften, zoals het bouwen van uw ontwerp of het bijwerken van uw ontwerp. Dat betekent dat u nog steeds iemand nodig hebt om uw site te controleren op fouten nadat het ontwerp is up, wat een extra kosten voor uw bedrijf met zich meebrengt.

Als u wilt dat u voortdurend hulp met uw website, een web design bureau kan het beste passen bij uw behoeften.

Een webdesignbureau helpt u bij het bouwen van een aangepaste website die uniek is voor uw bedrijf en helpt u uw ontwerp te controleren om ervoor te zorgen dat alles correct werkt. Een potentiële nadeel van web design bedrijven, echter, is te veel betalen voor diensten.

Als u een webdesignbureau inhuurt, moet u proactief zijn door de kosten voor webontwerp te onderzoeken en een realistisch budget voor uw bedrijf te creëren. Door een budget in te stellen, weet u welke webdesignbedrijven goed met uw bedrijf zullen samenwerken.

Bovendien biedt een goed webontwerpbedrijf transparante prijzen en biedt u alleen de services die u nodig hebt, zoals WebFX. Het juiste webdesignbedrijf respecteert ook uw budget en levert een website die uniek is voor uw bedrijf.

2. Kies uw webontwerpstijl

Een van de beste redenen om een website te hebben is dat het een kans voor u creëert om uw unieke merk te presenteren. Wanneer u uw website ontwerpt, wilt u de ontwerpstijl van uw website kiezen.

Stel uw webdesignstijl vast door een merkstijlgids te maken.

Uw stijlgids helpt u consistent te blijven met webdesign en de unieke stijl van uw merk in uw website te implementeren. Blijf bij kleuren die uw merk weerspiegelen. Als u al een kleurenschema hebt, zoals op traditionele marketingstukken, draag die stijl dan naar uw website.

Stel kleuren en stijlen vast voor elk aspect van uw site, waaronder:

 • Websitekleuren
 • Lettertypekleuren
 • Tekenstijlen
 • Afbeeldings-/videostijlen
 • Kopieerstijl

Of u nu een rustieke of elegante merkidentiteit wilt, een merklook wilt vestigen die voor uw bedrijf werkt.

3. Gebruik zoekmachine optimalisatie (SEO)

Geweldig webdesign gaat verder dan de visuele aspecten. U hebt een website nodig die in de zoekresultaten wordt weergegeven en verkeer naar uw pagina leidt. Met zoekmachine optimalisatie (SEO),zult u helpen uw prachtig ontworpen site verschijnen in meer relevante zoekresultaten.

SEO helpt mensen je te vinden wanneer ze online zoeken. Van trefwoordintegratie tot optimalisatie van paginasnelheid,SEO stelt u in staat om een vindbare website te maken die gemakkelijk voor uw publiek kan browsen.

Deze strategie helpt u concurreren met concurrenten ook.

Als u SEO gebruikt, bereikt u betere rankings in zoekresultaten, waardoor u uw concurrenten overtreffen. U rijdt meer verkeer naar uw website en verdient meer leads voor uw bedrijf.

Als u ervoor kiest om uw website ontwerp uit te besteden, samen met een SEO web design bureau. Een SEO web design bureau zal weten hoe je een prachtig ontworpen site te bouwen en te optimaliseren voor zoekmachines.

Voor meer informatie over SEO, check out onze gids, SEO van begin tot eind!

Heb ik een website nodig voor mijn bedrijf?

Ja! Uw website is het hart van uw online aanwezigheid en al uw digitale marketing inspanningen. Als u verkeer wilt genereren en waardevolle leads wilt verdienen, moet u een website bouwen die uw bedrijf weerspiegelt en zich richt op het leveren van een uitstekende ervaring voor uw publiek.

Als u zich overweldigd voelt door het bouwen van uw website, laat WebFX dat gewicht van uw schouders halen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format