Hoe online eten/food te verkopen - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

Hoe online eten/food te verkopen

14 min


89
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Ken de wet

Het eerste ding om te weten over de levensmiddelenwetgeving is dat de regelgeving variëren afhankelijk van waar je vandaan komt. Regels in de VS zijn anders dan die in de EU, bijvoorbeeld.

Als je in de VS woont, moet je de zogenaamde Cottage Food Lawsvolgen. Nogmaals, deze kunnen enigszins verschillen van state-to-state, maar we gaan lopen door een aantal van de benodigdheden die u nodig hebt om zich bewust te zijn van, waar je ook vandaan komt.

Om juridische goedkeuring te krijgen, heb je een paar dingen nodig:

 • Een jaarlijkse keukeninspectie uitgevoerd door de gezondheidsdienst
 • Een bestemmingsplan goedkeuring/vergunning van het ministerie van landbouw of gezondheid
 • Een geldige bedrijfslicentie voor de status
 • Bewijs dat uw winkel voldoet aan sanitaire voorschriften voor alle voedselopslagplaatsen, koud en droog
 • Geen huisdieren in de keuken, of in het huis als het een huiskeuken is

Of u nu besluit om te koken in uw huis keuken of in een commerciële keuken, moet u vertrouwd te raken met de lokale regelgeving die u verwacht te volgen. Als u besluit om voedsel online te verkopen via een leverancier (in plaats van het omgaan met het voedsel zelf), moet u de supply chain onderzoek om ervoor te zorgen dat uw ingrediënten zijn aan de norm.

Ongeacht uw plan, weet dat de federale, staats-, en lokale autoriteiten zijn hier om u te helpen! Het is hun taak om de wetten van binnen en van buiten te kennen, dus ze zijn een geweldige bron om te raadplegen. Jennifer Irvine van maaltijdbezorgdienst Balance Box legt uit hoe haar bedrijf het meeste uit deze bronnen heeft gehaald:

“Toen ik begon, werkte ik vanuit mijn thuiskeuken. Maar naarmate het bedrijf is gegroeid, zijn we verhuisd naar een commerciële keuken. In termen van de juridische vraag, het eerste wat we deden was bellen met de Environmental Health Office en hen uitnodigen om binnen te komen en ons te zien, en ons te adviseren over wat we moesten doen – en ze waren briljant.”

balance box kitchen
Balance Box maakt gebruik van een team van voedingsdeskundigen en chef-koks om een op maat gemaakt, gezond voedselmenu voor te bereiden voor levering.

Natuurlijk, de eisen die we hier hebben vermeld zijn het minimum dat nodig is om uw voedsel bedrijf te runnen. We zouden hier de hele dag als we allesvermeld, maar we zouden aanraden met een goede lezen van de Cottage Food Laws website voor meer details, en om informatie te vinden over uw specifieke staat.

Als u in de EU woont, zijn er aparte regels en voorschriften waaraan u zich moet houden. Voor meer informatie over deze, ga naar de Europese Commissie van Food Law General Principles.

Dingen om te doen voordat je naar de volgende stap gaat:

 • Lees meer over uw nationale en lokale staatswetten
 • Verkrijg de juiste licenties die nodig zijn om uw levensmiddelenwinkel te runnen
 • Onderga een vorm van voedselbehandelingstraining

Vind uw niche

Sommigen van jullie kunnen al verkopen voedsel in persoon. Anderen kunnen gewoon worden ingesteld op een killer idee. Maar als je nog aan je niche te nagel, laat ons om te helpen.

Een goede plek om te beginnen is door het onderzoeken van voedseltrends. Afvalvermindering is op dit moment een hot topic, dus reclame die je kookt met verkeerd fruit of groenten kan bijvoorbeeld een mooie hoek zijn.

Vervolgens moet je weten waar je zit in een drukke markt. Bent u een betaalbaar, alledaags merk? Of een gastronomische luxe? Is uw focus schoon eten gezondheid? Of heerlijke traktaties?

Dit alles zal spelen in hoe je merk en adverteer jezelf. Alles, van het kiezen van een bedrijfskleurenpalet tot het begrijpen van welk tekst- en logoontwerp moet worden gebruikt, hangt af van hoe u uw producten wilt laten zien.

Daarna moet je een budget en een aantal verwachtingen instellen. Hoeveel u zich veroorloven om maandelijks uit te geven? Bent u van plan om lokaal, nationaal of wereldwijd te verkopen? Waar ziet u uw bedrijf in drie tot vijf jaar tijd?

De antwoorden op deze vragen zal u helpen weten hoeveel geld te investeren in dingen zoals uw online winkel, marketing en ingrediënten – die uiteindelijk dicteren de prijzen die u klanten in rekening brengen.

Tot slot, vraag jezelf af – wat breng je aan de tafel? Om op te vallen, heb je een USP (Unique Selling Point) nodig. Hier is een voorbeeld.

JK Gourmet
JK Gourmet heeft een nichemarkt gevonden die meer dan een miljoen Amerikanen helpt.

JK Gourmet genageld zijn niche door de productie van graan-vrije producten gericht op mensen die hulp nodig hebben bij het beheer van colitis ulcerosa – een aandoening die 1,6 miljoen Amerikanen beïnvloedt. Hoofd van het bedrijf Jodi vertelde Shopify:

“We hebben onze niche uitgehouwen met graanvrije producten, wat ervoor zorgt dat we ook glutenvrij zijn. We pakken ook in op de behoeften van de groeiende paleogemeenschap, en omdat we het gebruik van geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen altijd hebben afgeschaft, doen we een breder publiek dan ooit tevoren.”

Dingen om te doen voordat je naar de volgende stap gaat:

 • Onderzoek nationale en lokale voedseltrends om een gat in de markt te vinden
 • Bepaal waar u zich wilt positioneren in de markt en merk op de juiste manier
 • Kom met een USP om klanten te laten zien waarom ze uw producten moeten kopen

Bron uw leverancier

Of het koken van uw eigen voedsel of het kopen van pre-made goederen te verkopen, moet u een leverancier te vinden. Het lastige is om te weten welke geloofwaardig zijn.

Met behulp van sites zoals Food Master kan u helpen bron leveranciers die gespecialiseerd zijn in de ingrediënten die u nodig hebt. Zodra u een lijst hebt opgesteld, wilt u controleren op certificaten en u zelfs om referenties vragen.

Dit is allemaal heel gebruikelijk, dus wees niet bang om een leverancier te vragen over zijn geloofsbrieven. Vergeet niet, alles wat aan u wordt geleverd zal direct uw bedrijf vertegenwoordigen. Als de leverancier zegt dat zijn producten biologisch zijn, neem dat dan niet alleen als evangelie – kijk ernaar.

Top tip: Veel kleine bedrijven beginnen met het gebruik van Costco. Het is een betrouwbaar, bekend merk en een betrouwbare leverancier.

wholesale supplier example
wholesale supplier example

Dingen om te doen voordat je naar de volgende stap gaat:

 • Besteed wat tijd aan het vinden van een leverancier die levert wat je nodig hebt (ingrediënten of kant-en-klare goederen)
 • Controleer of de leverancier is gerenommeerde en heeft de legitieme referenties

Maak uw merk, verpakking en etikettering

Op dit punt, moet je een duidelijk idee van wat voedsel dat u wilt verkopen en hoe je gaat om het te produceren. Je hebt ook nagedacht over je branding. Nu is het tijd om je beslissingen in de praktijk te brengen.

Bedrijfsnaam

Een bedrijfsnaam moet drie dingen zijn: memorabel, relevanten gemakkelijk te spellen.

Tuurlijk, ‘Mary’s cupcakes’ is relevant en makkelijk te spellen, maar zal het in de hoofden van mensen blijven hangen?

Probeer creatief te worden. Denk buiten de kaders, en vraag anderen om hun mening. Als u van plan bent internationaal te verkopen, wilt u er ook voor zorgen dat de naam niet verkeerd wordt weergegeven of verloren gaat in de vertaling.

Merkkleuren

Een kleur is niet alleen een schaduw – het is een emotie. De kleuren die u kiest maken mensen voelen bepaalde manieren. U vet en inspirerend, verwarmd en gepassioneerd, of cool en innovatief, allemaal door de kleuren die u besluit.

Als het gaat om psychologie, voedingsbedrijven hebben de neiging om te gaan voor felle kleuren. Ze zijn spannend, duidelijk, en kunnen impulsaankopen aanmoedigen. Geel, rood en sinaasappelen worden allemaal geassocieerd met toegeeflijk voedsel, terwijl groen en blauw meestal uiten gezondheid en vitaliteit.

Productafbeeldingen

Uw productafbeeldingen zijn het eerste aanspreekpunt van een klant met uw eten – en de eerste indrukken tellen!

Tenzij je jezelf als een ervaren fotograaf, zouden we aanraden te betalen voor professionele productbeelden. Dit kan helpen om uw voedsel springen van uw webpagina en in de kar van een klant.

Verder lezen

Verpakkingsvoorschriften

Dit is een belangrijke. Volgens de Amerikaanse wet moet uw verpakking de volgende gegevens bevatten:

 • Een volledige lijst van alle ingrediënten die in het product worden gebruikt
 • De hoeveelheid of hoeveelheid binnen de verpakking
 • Het gewicht van het product
 • Uw bedrijfsnaam en elke leverancier die u hebt gebruikt
 • ‘Used by’ / ‘best before’ data

Dit moet niet alleen op al uw verpakkingen, maar in uw online productbeschrijvingen ook. Het is ook goed om voedingsinformatie ook op te nemen, zodat mensen een idee hebben van de voordelen voor de gezondheid / zorgen die bij uw voedsel komen.

Dingen om te doen voordat je naar de volgende stap gaat:

 • Bedenk een bedrijfsnaam
 • Kies uw merkkleuren en lettertypestijl
 • Neem (of betaal voor) hoogwaardige productafbeeldingen
 • Alle benodigde juridische informatie op uw verpakking hebben

Prijs uw producten

Het is allemaal heel goed het creëren van een cool merk met een grote USP, waarachter zit een aantal smakelijke lekkernijen – maar zoals het oude gezegde gaat, ‘money talks.’

Hoe goed uw producten ook zijn, u moet nog steeds weten hoe u ze prijzen. Onder- of over-waardering van uw voedsel op de lange termijn kan uw zakelijke tank te zien. Dus, hoe kun je de juiste prijs uit te werken?

Nou, Shopify heeft een briljante stap-voor-stap-gids die je helpt dit uit te werken, die we je hieronder een kort overzicht geven.

Bereken uw variabele kosten

Ten eerste, je moet weten hoeveel uw voedsel kost om te produceren en te verkopen. Zaken als de kosten van ingrediënten, verpakking en verzending moeten allemaal in aanmerking worden genomen.

Als u soepen verkoopt, bijvoorbeeld, voeg dan alle variabele kosten die ermee gemoeid zijn op en ontdek hoeveel u eigenlijk per doos betaalt.

Een winstmarge maken

Vervolgens moet u weten hoeveel van een winst u wilt draaien. Denk hiervoor aan het bedrag van de winst dat u wilt genereren (bijvoorbeeld 15% winst).

Zodra u een percentage in gedachten hebt, moet u het omzetten in een decimaal. Dit wordt eenvoudig gedaan door het door 100 (b.v. 15/ 100 = 0.15) te verdelen.

Nu heb je een cijfer voor je variabele kosten, en een decimaal getal dat de winstmarge vertegenwoordigt. Bereken vanaf hier hoeveel u per product moet in rekening brengen. Dit kan een beetje wiskunde-y krijgen, maar maak je geen zorgen – volg gewoon shopify’s eenvoudige vergelijking, hieronder weergegeven:

Richtprijs = (Variabele kosten per product) / (1 – gewenste winstmarge als decimaal)

Factor in vaste kosten

Andere kosten te overwegen zijn dingen zoals huurruimte voor voedselbereiding, kookgerei, opslag verhuur, verzekering, licentiekosten, en werknemer lonen. Al deze moeten worden meegewogen om ervoor te zorgen uw bedrijf op zijn minst pauzes zelfs.

Top tip: Shopify’s break-even calculator kan u hierbij helpen.

Proef en verandering waar nodig

Misschien vind je je de spijker op de kop de eerste keer rond. De kans is echter groot dat u uw richtprijzen moet testen en ze elke maand of zo moet bekijken. Het kan even duren om goed te komen, maar als je eenmaal je positie in de markt hebt gevonden, ben je op de goede weg.

Dingen om te doen voordat je naar de volgende stap gaat:

 • Uw variabele en vaste kosten per product uitwerken
 • Beslis over een winstmarge
 • Bereken de prijs van uw producten

Uw online winkel maken

Het is het moment waar je op hebt gewacht… tijd om uw plan in actie te zetten!

Er zijn drie effectieve plannen voor de verkoop van voedsel van thuis. U profiteren van online marktplaatsen (denk aan Amazon of Etsy), uw eigen e-commercewebsite maken (met platforms zoals Shopify of BigCommerce), of samengestelde producten verkopen via een leverancier.

Wil je dat ik een online winkel voor je maak, vraag dan hier een gratis demo aan: https://home.delaatchat.com

Hieronder bekijken we je drie opties, wegen we de voor- en nadelen van elk af en leggen we uit voor wie ze het meest geschikt zijn.

Online eten verkopen via marktplaatsen

Voor- en nadelen

ProsTegens
Verkopen via een platform dat een wereldwijd publiek aantrektNiet verantwoordelijk voor het beheer van uw eigen websiteEenvoudig installatieproces en automatiseringGeen creatieve controle over hoe uw producten worden weergegevenMinder geloofwaardig dan het hebben van een eigen websiteAmazon zal zijn eigen producten boven die van jou prioriteren

Online marktplaatsen, zoals Amazon en Etsy,zijn gevestigde e-commerce websites waar je een account aanmaken en je producten te koop aanbieden. Online marktplaatsen zijn het beste voor degenen die snel willen beginnen met verkopen, omdat er geen website-installatie of personalisatie bij betrokken is. En omdat je geen website vanaf nul bouwt, hoef je je geen zorgen te maken over het genereren van verkeer naar een online marktplaats – het publiek zal er al zijn.

Dat gezegd hebbende, als je geïnteresseerd bent in het verkopen van voedsel vanuit huis met een online marktplaats, moet je concurreren met alle andere verkopers op het platform om de aandacht van kopers te trekken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral wanneer sommige marktplaatsen bevorderen bepaalde producten over anderen. Je moet ook bereid zijn om een beetje persoonlijkheid op te offeren bij het gebruik van een online marktplaats. Als branding en flair belangrijk voor je zijn, wil je deze specifieke route niet nemen.

Als u besluit om te gaan voor het gemak van een online marktplaats, zult u verkopen op een website die niet uw eigen – dus je moet die specifieke website regelgeving te bestuderen. Natuurlijk, deze regelgeving eisen de basis die je nodig hebt om toch te hebben gedekt, zoals juridische documentatie, licentieverlening, en de juiste verpakking.

Maar elke marktplaats heeft ook zijn eigen specifieke normen. Amazon vereist bijvoorbeeld de volgende prestatiedoelen van zijn verkopers:

 • Het hebben van een order defect tarief van minder dan 1%
 • Met een pre-fulfillment annuleringspercentage van minder dan 2,5%
 • Met een late verzendkosten van minder dan 4%

Het is het beste om de vereisten van elke online marktplaats te bestuderen voordat u het juiste platform voor uw bedrijf kiest.

Online eten verkopen via een e-commerce websitebouwer

Voor- en nadelen

ProsTegens
U hebt de volledige controle over de manier waarop uw producten worden gezien en weergegevenEr is hulp en ondersteuning beschikbaar om u te helpen bij eventuele problemen die u ondervindtJe ziet er geloofwaardiger uit, en het is makkelijker om te adverterenJe moet shoppers naar uw site trekkenJe moet een beetje tijd besteden aan het ontwerpen van je eigen online winkelU bent verantwoordelijk voor het onderhouden/bijwerken van de lay-out van de site

E-commerce websitebouwers, zoals Shopify stellen u in staat om uw eigen e-commercewinkel te maken, zonder technische vaardigheden die nodig zijn – u kiest gewoon een websitesjabloon, past deze aan en begint met verkopen. Of u nu gebakken producten van thuis verkoopt of ‘s werelds beste keto-maaltijdplan maakt, er zullen tonnen sjablonen zijn die bij uw stijl passen.

ecommerce store template
Populaire e-commerce bouwer Wix maakt het gemakkelijk om te zien hoe uw winkel eruit zou kunnen zien met elke sjabloon.

Deze tools zijn ontworpen voor alledaagse verkopers die geen tonnen tijd, geld of digitale expertise hebben. E-commerce websitebouwers zijn het beste voor degenen die shoppers de volledige ervaring willen geven, van een prachtige merkwebsite tot een gepersonaliseerd kassaproces en die niet willen omgaan met regelgeving van derden.

Deze platforms helpen u bij het creëren van een op maat gemaakt huis van het merk voor uw producten. En zodra de shoppers beginnen te komen, hoeft u niet te concurreren met andere verkopers op de manier waarop je zou doen met een online marktplaats.

Als u besluit om shopify websitebouwer te gebruiken, hebt u geen tekort aan opties om uit te kiezen.

Als het gaat om betalingen en verzending, zal elk platform verschillende betalingsgateways gebruiken. Ze hebben allemaal de neiging om de grote te gebruiken, hoewel: denk aan PayPal, Apple Pay, Stripe en Square. Shopify heeft zelfs een eigen betalingsgateway.

Zodra u hebt geselecteerd welke betalingsmethoden u wilt accepteren, u de verzending aanpakken. Nogmaals, deze platforms hebben ingesteld koeriers die u gebruiken: FedEx, DHL etc. Je zult moeten kijken welke koeriers voedsel eerst kunnen verzenden, hoewel, als de FDA (Food and Drug Agency) heeft voorschriften rond dingen zoals snelheid en temperatuur.

Online eten verkopen via leveranciers

Voor- en nadelen

ProsTegens
U hoeft niet zelf een grote voorraad (mogelijk bederfelijke) voedingsmiddelen te beherenU hoeft de verpakking en verzending niet zelf te doenU moet nog steeds klachten van klanten bezitten, zelfs als u niet fysiek verantwoordelijk bent voor het proces – dus u moet uw leveranciers zorgvuldig kiezen!Omdat dit een handige manier is om te beginnen met verkopen, is er veel concurrentie die er zijn

Online voedsel verkopen via een leverancier betekent dat u, de retailer, geen van de werkelijke voedingsproducten hoeft op te slaan of te behandelen. In plaats daarvan gebruikt u een online marktplaats of een e-commercewebsitebouwer om een ruimte te creëren waar u bestellingen opneemt en met klanten communiceert. Vervolgens waarschuwt u uw leveranciers voor elke nieuwe bestelling en verzenden de leveranciers de producten naar elke klant. In wezen, je bent het runnen van de show, zonder dat je handen vuil. Een ander woord voor dit model is dropshipping.

Het starten van een dropshipping bedrijf is het beste voor degenen die willen een laag risico manier om te proberen de verkoop van voedsel online. Dropshipping via een leverancier betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het houden van voorraad vers, dat is een grote zorg voor iedereen die producten verkoopt in hun huis keuken of een commerciële keuken.

Met dit leveranciersmodel u meer tijd besteden aan branding, maatwerk en klantenservice. Het is belangrijk op te merken dat klantenservice vooral belangrijk is bij dropshipping – omdat u externe leveranciers gebruikt als tussendoorgang voor u en uw klanten, wilt u ervoor zorgen dat u altijd beschikbaar bent als communicatie- en verduidelijkingspunt.

Dingen om te doen voordat je naar de volgende stap gaat:

 • Bepaal hoe u uw eten online wilt verkopen
 • Meld u aan bij een gerenommeerde marktplaats- of e-commercewebsitebouwer
 • Upload uw producten, ontwerp uw website en sorteer verzending en betalingen
 • Begin met verkopen!

Verder lezen

E-commerce website builder vergelijkingsgrafiek – Onze best beoordeelde vijf platforms, naast elkaar vergeleken in een grafiek in één oogopslag.

Hoe werkt Shopify? – Een complete gids voor ons best scorende e-commerceplatform

Hoe we ons e-commerce websitebuilderonderzoek uitvoeren – Een blik op onze diepgaande onderzoeksmethodologie en hoe we het ene platform vol vertrouwen kunnen aanbevelen boven het andere.

Gratis Ecommerce Website Templates – Onze compilatie van de beste gratis sjablonen voor elke online winkel.Ga naar de top 7

Uw producten op de markt brengen

Het opbouwen van een relatie met uw klanten is een van de pijlers van e-commerce succes. Marketing is een fantastische manier om niet alleen uw producten in het openbaar te krijgen, maar ook een verstandhouding op te bouwen met shoppers en ze het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van de visie van uw bedrijf.

Er zijn vele manieren om uw bericht die er zijn – te veel voor een sectie in een artikel, toch – dus we gaan richten op een aantal van de meest impactvolle dingen die je doen.

Seo

SEO (Search Engine Optimization) is het proces van het krijgen van uw site te verschijnen op zoekmachines, zoals Google en Bing. Google heeft momenteel meer dan 200 manieren om te beslissen hoe hoog websites rang in de zoekresultaten, maar hier zijn een paar belangrijke punten om bewust te zijn van:

 • Trefwoorden – U moet ervoor zorgen dat de inhoud rond uw producten is gerelateerd aan wat u verkoopt. Als je een bagelbedrijf uit Manhattan bent, wil je zinnen als ‘New York bagels’ in je productbeschrijvingen, zodat het gemakkelijk is voor Google om te vertellen waar je webpagina over gaat.
 • Metagegevens : dit is de tekst die in de zoekresultaten wordt weergegeven. Het moet een optimale lengte, trefwoorden, en verleiden de lezer te klikken op uw link.
 • Backlinking – Een manier om Google uw eten te laten zien is populair en gerespecteerd. Andere websites die naar de jouwe linken, worden hoog bekeken, een soort aanbeveling.
 • Mobile Responsiveness – Een ding zoekmachines haten is sites die niet goed werken op mobiele en tablet-apparaten. Gelukkig zijn alle e-commerceplatforms die we hierboven hebben vermeld automatisch volledig mobiel responsief, dus het is niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken.

Sociale media

Het hebben van een sterke sociale aanhang draagt alleen maar bij aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf. Het is ook een manier om met uw klanten om te gaan en hen een aanspreekpunt te geven. Als u social sharing knoppen op uw website (die u doen met een van onze aanbevolen platforms), dan shoppers kunnen ook uw voedsel te delen met hun volgelingen – het is letterlijk gratis reclame!

Shopify en BigCommerce gaan een stap verder, zodat u rechtstreeks verkopen op sociale media en marktplaatsen. Of het nu Gaat om Facebook of Instagram,Amazon of Etsy, je je website als hub gebruiken terwijl je ook gebruik maakt van andere online markten.

E-mailmarketing

E-commerce websitebouwers hebben hun eigen, ingebouwde e-mailmarketing. U vooraf ontworpen e-mailsjablonen invullen met uw nieuwste aanbiedingen en aanbiedingen, voordat u ze naar al uw abonnees stuurt.

Of het nu lekker, gratis monsters van aardbeien of koop een gratis op donuts, e-mail marketing is een trefzekere manier om de interesse van een klant te wekken en houden ze terug te komen naar uw winkel.

Verkopen bij Food Markets/Festivals

Met al deze fancy online manieren om uw bedrijf op de markt, is het gemakkelijk om te vergeten over goede ouderwetse mond-tot-mondreclame. Ga naar buiten en adverteer uw eten persoonlijk op lokale markten en festivals. Immers, de beste manier om reclame te maken voor uw eten moet worden door anderen te laten proeven, toch?

Voedselmarkten en festivals bieden ook een geweldige kans om nieuwe producten en smaken uit te testen. Als je je afvraagt of een nieuw productidee de moeite waard is om te lanceren, is er geen betere plek dan een festival om zoveel mogelijk onbevooroordeelde meningen te verzamelen. U gratis voorbeelden van uw nieuwste creatie aanbieden en bezoekers zelfs vragen om te beoordelen wat ze hebben geprobeerd op een schaal van 1-5. Marktonderzoek is nog nooit zo lekker geweest!

Dingen om te doen voordat je naar de volgende stap gaat:

 • Een marketingstrategie ontwikkelen
 • Optimaliseer uw online winkel voor zoekmachines
 • Beperk je niet tot één website of marktplaats – maak gebruik van sociale media
 • Neem contact op via e-mail of persoonlijk en communiceer met uw klanten

Hoe food online te verkopen: Samenvatting

De voedingsindustrie is booming als nooit tevoren. Er is altijd een reden om uit te stellen om online te komen, maar als voedsel is de focus van uw bedrijf, dan is er geen tijd als het heden.

Door onze uitgebreide gids in zeven stappen te volgen voor het online verkopen van voedsel, u uw droom werkelijkheid maken. Om samen te vatten, hier zijn die zeven stappen weer.

7 stappen naar het verkopen van Food Online

 1. Ken de wet
 2. Vind je niche
 3. Bron uw leverancier
 4. Maak uw merk, verpakking en etikettering
 5. Prijs uw producten
 6. Uw online winkel maken
 7. Uw producten op de markt brengen

Deze stappen zijn niet alleen de ingrediënten voor het krijgen van uw voedsel bedrijf online, maar ook uw recept voor succes.

In tegenstelling tot velen van u, zullen we niet sugarcoat het – je zal moeten tijd investeren in het krijgen van uw online business up-and-running. Net als zweepslagen tot een soufflé, kun je niet zomaar haasten je een weg doorheen – het bewijs zal altijd in de pudding.

Volg onze stappen, neem een afgemeten aanpak en kijk hoe je eigen online foodbedrijf tot leven komt. Geloof ons, weinig dingen zullen zoeter smaken.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op