Hoe start je een e-commercebedrijf - een stapsgewijze handleiding - DeLaatbusiness

Hoe start je een e-commercebedrijf – een stapsgewijze handleiding

13 min


122
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Net als het starten van een bedrijf, is het leren starten van een e-commercebedrijf niet altijd gemakkelijk- toch is het doel van het opzetten, lanceren en onderhouden van sites waar ondernemers, ontwerpers en makers van alle soorten hun waren kunnen verkopen nu haalbaarder dan ooit is geweest.

E-commercebedrijven – bedrijven die goederen, diensten en fondsen via internet verzenden – variëren in grootte en omvang, van retailkoeletten zoals Amazon tot Etsy craft sites. Online winkelen is slechts een van de vele gebieden die hebben gezien uitgebreide groei in de afgelopen vijf jaar. Volgens een rapport van het U.S. Census Bureau bedroeg de omzet van Amerikaanse e-commerce in het derde kwartaal van 2019 ongeveer $ 154,5 miljard, goed voor 11,2% van alle detailhandelsverkopen in het land.[1]

Daarom, afhankelijk van uw doelen, kan het zinvol zijn om een e-commercebedrijf te starten. Immers, zonder de noodzaak van een fysieke locatie, e-commerce bedrijven bieden meer flexibiliteit, betaalbaarheid, en kansen voor veel ondernemers. Dus, hoe precies start je een online bedrijf? Deze gids is hier om te helpen.

We zullen in slechts zeven eenvoudige stappen opsplitsen hoe u een e-commercebedrijf starten, zodat u alle informatie hebt die u nodig hebt om uw online bedrijf in een mum van tijd operationeel te krijgen.

Hoe start je een e-commercebedrijf

Hoewel er opmerkelijke verschillen zijn in het starten van een e-commercebedrijf in vergelijking met het starten van een fysieke onderneming – zijn er ook een aantal overeenkomsten. Zoals we hieronder bespreken, veel van de planning en juridische stappen die u moet nemen zal hetzelfde proces (min of meer) dan enig ander bedrijf te volgen. Dit wordt gezegd, echter, zodra het tijd is om uw bedrijf daadwerkelijk te starten, zult u zien hoe verschillend het starten van een e-commercebedrijf kan zijn.

Stap 1: Onderzoek de e-commerce wereld en vind uw niche.

De eerste stap in het leren hoe je een e-commerce bedrijf te starten is het uitvoeren van het nodige onderzoek. Net alsof je een restaurant begint en verschillende locaties, voedselopties en thema’s bekijkt, wil je het e-commercegebied waarin je geïnteresseerd bent onderzoeken en een aantal beslissingen nemen met betrekking tot je specifieke bedrijf.

U wilt bijvoorbeeld overwegen wat uw e-commercebedrijf precies gaat bieden. Gaat u producten of diensten verkopen? Als u producten verkoopt, zijn ze dan fysiek of digitaal? Waar koopt u uw producten? In deze richting wilt u ook nadenken over het type bedrijfsmodel dat u wilt gebruiken: biedt u afzonderlijke producten, pakketten, abonnementen of iets anders aan?

Daarnaast wilt u tijdens dit proces ook op een bredere schaal denken: Hoe krijgt u uw producten of diensten aan uw klanten? Hoe zien uw opstartkosten eruit? Zijn er wettelijke of andere voorschriften voor uw product of dienst die u in gedachten moet houden?

Deze vragen, onder andere, zal een integraal onderdeel van het begin van uw bedrijf en zal u helpen beginnen met het maken en schrijven van uw business plan. Dit proces geeft je een beter gevoel van je specifieke doelen en hoe je ze gaat bereiken. Dit wordt gezegd, met name in de e-commerce ruimte, een belangrijk onderdeel van deze stap is het vinden van uw niche.

Hoewel de groei van de e-commerce-industrie een groot voordeel is voor diegenen die willen leren hoe ze een e-commercebedrijf kunnen starten, betekent het ook meer concurrentie. Daarom wilt u onderzoek van concurrenten uitvoeren en een ruimte vinden waar u denkt dat u uw merk vestigen en succes vinden in de verkoop van uw producten en diensten.

Stap 2: Selecteer uw bedrijfsnaam en kies een juridische structuur.

Zodra u het plan voor uw e-commercebedrijf hebt gestold, is de volgende stap het kiezen van een naam. Net als elk ander bedrijf, wilt u een naam kiezen die uniek is, maar ook die duidelijk aangeeft wat uw bedrijf is of doet. Zorg ervoor dat u geen bedrijfsnaam kiest die al door een ander bedrijf is geclaimd.

Dit gezegd zijnde, hoewel u niet te veel tijd wilt investeren op een website vrij nog niet, zal het de moeite waard om te controleren om te zien of uw potentiële zakelijke domeinnaam beschikbaar is. Als uw domeinnaam momenteel wordt gebruikt, u een andere bedrijfsnaam of een andere structuur overwegen, zoals ‘yourbusinessname.co’ in plaats van ‘yourbusinessname.com’.

Nadat u een naam voor uw bedrijf hebt geselecteerd, wilt u de juridische structuur van uw bedrijf kiezen. Het type bedrijfsentiteit dat u kiest, heeft belangrijke juridische en financiële implicaties voor uw e-commercebedrijf. Over het algemeen kiest u ervoor om een eenmanszaak, algemeen partnerschap, LLC of bedrijf te creëren. Er zijn voor- en nadelen aan elk van deze entiteitstypen, dus u besluiten om een advocaat of een andere juridische professional te raadplegen voor advies over de beste optie voor uw bedrijf.

Dit gezegd zijnde, als u ervoor kiest om een eenmanszaak of algemeen partnerschap te starten, hoeft u zich niet daadwerkelijk te registreren in de staat waar u actief bent. In plaats daarvan wordt uw bedrijf wettelijk geassocieerd onder uw individuele naam, wat betekent dat als u wilt opereren onder de naam die u hebt gekozen, u een DBA- of “zaken doen als” aanvraag moet indienen bij uw lokale overheid.

Stap 3: Solliciteer voor een EIN.

Vervolgens wilt u een EIN- of werkgeversidentificatienummer aanvragen voor uw e-commercebedrijf. Hoewel niet alle typen bedrijfsentiteiten verplicht zijn om een EIN te hebben, kan dit negencijferige nummer handig zijn om u te helpen uw persoonlijke en zakelijke financiën te scheiden. Bovendien u gratis een EIN aanvragen bij de IRS, online, per post, fax of telefoon. Aangezien u leert hoe u een e-commercebedrijf starten, zult u waarschijnlijk online deze bedrijfsbelasting-ID willen aanvragen en zodra u dit doet, ontvangt u uw nummer direct.

how to start an ecommerce business EIN
U deze online applicatie gebruiken om een EIN aan te vragen voor uw e-commerce bedrijf. Bron: IRS.gov

Stap 4: Verkrijg bedrijfsvergunningen en licenties.

Nadat u uw EIN hebt aangevraagd, wilt u nu zakelijke licenties of vergunningen verkrijgen die u nodig hebt om legaal binnen uw stad en staat te werken. Zoals we hierboven vermeld hebben, als u uw e-commercebedrijf hebt opgericht als een eenmanszaak of algemeen partnerschap, hoeft u uw bedrijf niet daadwerkelijk te registreren bij de staat, tenzij u een DBA indient om legaal onder een specifieke bedrijfsnaam te opereren. Voor de andere typen bedrijfsentiteiten moet u uw bedrijf echter registreren bij uw staat en een algemene exploitatielicentie ontvangen. Afhankelijk van waar uw bedrijf zich bevindt, moet u mogelijk ook een lokale exploitatielicentie aanschaffen.

Over het algemeen, omdat de meeste e-commercebedrijven thuis zijn, vereisen ze niet zoveel zakelijke licenties en vergunningen als fysieke winkels. Dit gezegd zijnde, echter, wilt u bepalen wat de specifieke eisen zijn in uw omgeving- u deze informatie meestal online vinden via uw staat of lokale overheid website. De meeste locaties vereisen bijvoorbeeld dat huiseigenaren een vergunning voor een woning krijgen om legaal te kunnen werken. Dit type vergunning toont eenvoudig aan dat door uw zaken buiten uw huis te werken, u geen verkeer, lawaai, of problematische voorwaarden aan uw plaats toevoegt.

Enkele andere soorten zakelijke licenties en vergunningen die u mogelijk nodig hebt, zijn:

 • Beroeps- en handelsvergunningen voor bepaalde industrieën
 • Vergunningen voor de omzetbelasting
 • Gezondheids-, veiligheids- en milieuvergunningen
 • Bewegwijzeringsvergunningen
 • Bouw- en bouwvergunningen

Stap 5: Kies uw e-commerceplatform en maak uw website.

Op dit punt hebt u het papierwerk voltooid dat nodig is om uw e-commercebedrijf te registreren en legaal te starten. Op deze manier hebben de meeste van onze stappen tot nu toe het proces van het starten van een fysieke onderneming weerspiegeld. Nu, echter, in plaats van te zoeken naar een locatie en de voorbereiding voor het opzetten van uw fysieke winkel, zult u beginnen met het maken van uw website en online winkel.

Net als een fysieke winkel is deze website het gezicht van uw bedrijf: het is wat uw klanten het eerst zullen zien en wat ze zullen gebruiken om uw producten of services te bekijken en te kopen. Met dit in gedachten zal het maken van uw website een van de belangrijkste onderdelen zijn van het starten van uw e-commercebedrijf. Daarom wilt u een paar verschillende punten overwegen als u uw online storefront ontwikkelt:

Eerst wilt u nadenken over uw domeinnaam, zoals we hierboven vermeld. U wilt dat uw domeinnaam (op zijn minst nauw) overeenkomt met uw bedrijfsnaam. In deze richting, en misschien uw belangrijkste beslissing zal het kiezen van een e-commerceplatform zijn. Of het nu gaat om een alles-in-één software, zoals Shopify, of een open-source platform, zoals Magento, uw e-commerceplatform zal de basis zijn die u gebruikt om uw online winkel te bouwen en te ontwikkelen.

Dit gezegd zijnde, de meeste e-commerceplatforms stellen u niet alleen in staat om uw online winkel te maken en te starten, maar ook uw ontwerp aan te passen, uw domein toe te voegen (of er een te kopen), voorraad te beheren, bestellingen te nemen en te verzenden, betaling te ontvangen en meer.

Hoewel er honderden van deze platforms beschikbaar zijn op de markt, u een van de volgende populaire oplossingen overwegen om uw e-commercebedrijf te starten:

Shopify (Shopify)

Misschien wel de meest bekende en populaire e-commerce software die er is, Shopify biedt een all-inclusive, gebruiksvriendelijke oplossing met een verscheidenheid aan add-ons. U een Shopify-abonnement kopen in een van de vier abonnementen, te beginnen met Shopify Lite voor $ 9 per maand (dit abonnement bevat echter geen volledige online winkel).

WooCommerce

Als u al een WordPress-site bent begonnen of bekend bent met het platform, u WooCommerce downloaden om te beginnen met verkopen op uw WordPress-site. Deze plug-in is open-source, gratis te downloaden en bevat het volledige scala aan e-commercefuncties. Vergeleken met Shopify is WooCommerce echter het meest geschikt voor bedrijfseigenaren die enige technische kennis hebben om te profiteren van het open-source karakter.

Vierkante ruimte

Meestal gezien als website builder, Biedt Squarespace ook e-commercemogelijkheden en staat bekend om hun moderne sjablonen. U kiezen uit twee e-commercespecifieke abonnementen van Squarespace- Basic voor $ 26 per maand of Geavanceerd voor $ 40 per maand.

Net als Shopify is Squarespace uiterst gebruiksvriendelijk en biedt het plaats aan bedrijfseigenaren van alle technische vaardigheidsniveaus. Dit wordt gezegd, echter, als een website bouwer eerste, Squarespace kan niet bieden zo veel functies, tools, of add-ons als een aantal andere alternatieven.

Magento

Ten slotte, als u wilt kunnen elk aspect van uw online winkel aan te passen, u ervoor kiezen om de open-source versie van Magento te gebruiken. Met dit e-commerceplatform u elk element manipuleren en uw site aanpassen, maar u moet ook de technische vaardigheid hebben (of ervoor betalen) om dit te doen.

Hoewel het veilig is om te zeggen dat dit platform meestal niet geschikt is voor e-commerce beginners, als het de technische vaardigheid hebt die nodig is, of het budget om te betalen om met een ontwikkelaar te werken, zult u merken dat Magento waarschijnlijk het meeste biedt van elke open-source oplossing op de markt – plus, het is gratis te downloaden.

Zoals u zien, is er veel betrokken bij deze stap en een verscheidenheid aan belangrijke overwegingen te nemen bij het kiezen van het juiste platform voor uw e-commerce bedrijf. U zult willen nadenken over kosten, functies, bruikbaarheid en meer- uiteindelijk, als de ruggengraat van uw e-commercebedrijf, hebt u een functioneel systeem nodig waarmee u dagelijks aan de slag en uw activiteiten beheren.

Dit gezegd zijnde, als je eenmaal hebt besloten welke oplossing geschikt is voor u, het volgende wat je moet doen is eigenlijk werken aan het aanpassen en lanceren van uw site. U wilt nadenken over hoe u wilt dat uw online winkel georganiseerd, wat u wilt dat het ontwerp eruit ziet, welke kleuren u wilt gebruiken, enz. Afhankelijk van uw platform en budget u besluiten om uw website zelf te maken en te starten, of u investeren in een professionele ontwerper of ontwikkelaar voor hulp.

Stap 6: Bron of ontwikkeling (en lijst) van uw producten.

Nadat u uw e-commerceplatform hebt gekozen en uw website bent gestart, bent u bijna het einde van het proces bereikt. Op dit punt moet u de producten die u gaat verkopen daadwerkelijk in kopen. Gelukkig had je al moeten nadenken over hoe je dit proces gaat doorlopen wanneer je je onderzoek in stap één hebt uitgevoerd. U uw eigen producten maken, bij distributeurs betrekken of – als u uw eigen services verkoopt, zoals als consultant, bijvoorbeeld, moet u deze services mogelijk gewoon beschrijven en vermelden op uw bedrijfswebsite.

Als u producten verkoopt, zoals u zich voorstellen, zal deze stap complexer zijn, omdat u rekening moet houden met de voorraad die u wilt starten en hoe deze opstartkosten eruit zullen zien. U wilt er ook voor zorgen dat u de tijd neemt om uw voorraad in uw online winkel te vermelden, rekening te houden met de klantervaring, SEO en de manier waarop het proces zal werken vanaf het moment dat een klant een product koopt tot wanneer hij dat product daadwerkelijk ontvangt.

Stap 7: Markt uw e-commerce bedrijf.

Daar heb je het – je hebt geleerd hoe je een e-commercebedrijf starten. Nu u uw producten of diensten hebt voorbereid en vermeld in uw online winkel, uw website is up and running, bent u klaar om klanten te bedienen. Om dit te doen, natuurlijk, moet u uw e-commerce bedrijf op de juiste markt brengen.

Er zijn verschillende marketingstrategieën die u zou kunnen gebruiken: Google-advertenties, advertenties voor sociale media, mond-tot-mondreclame en meer. Op het meest elementaire niveau wilt u uw bedrijfswebsite optimaliseren voor SEO en profiteren van alle online marketingtools die zijn opgenomen in uw e-commerceplatform.

Dit gezegd zijnde, als uw e-commerce bedrijf operationeel is en u begint met het ontvangen van bestellingen, wilt u bijhouden welke marketingtactieken werken en welke niet- vooral als u er geld in investeert. Naarmate de tijd vordert, u uw marketingstrategie aanpassen en wijzigen om te vinden wat het beste werkt voor uw bedrijf.

how to start an ecommerce business shopify marketing
Een voorbeeld van een Facebook-marketingcampagne op Shopify. Bron: Shopify.com

Hoeveel kost het om een e-commercebedrijf te starten?

Dus nu we elk van onze stappen hebben doorlopen die betrokken zijn bij het starten van een e-commercebedrijf, bent u misschien nog steeds nieuwsgierig naar één belangrijke factor: kosten. Zoals u zich voorstellen, door het starten van een online bedrijf, bespaart u op een verscheidenheid van kosten die worden geassocieerd met brick-and-mortar winkels-huur, onroerend goed verzekering, meubels, en nog veel meer.

Dit wordt gezegd, hoewel het misschien gemakkelijker is om een e-commercebedrijf te financieren met een krap budget, zijn er nog steeds een aantal verschillende kosten die nodig zijn om aan de slag te gaan. Daarom, zoals het geval is met elk bedrijf, is het moeilijk om precies te bepalen hoeveel het kost om uw e-commercebedrijf te starten. Uw opstartkosten zullen grotendeels afhangen van het type e-commercebedrijf dat u start, de software of het platform dat u kiest, hoe u uw producten inkoopt, onder andere factoren.

Met dit in gedachten, zult u waarschijnlijk willen nadenken over uw budget zorgvuldig als je begint en bijhouden van al uw uitgaven langs de weg. In het bijzonder wilt u rekening houden met de volgende kosten:

 • Bedrijfsvergunningen en vergunningen: Afhankelijk van het type entiteit, de locatie en wat u verkoopt, u een reeks kosten voor licenties en vergunningen onder ogen zien, waarbij sommige staten lage kosten in rekening brengen, variërend van $ 10 tot $ 50, waar anderen een paar honderd dollar kunnen vragen voor het opnemen.
 • E-commercesoftware: Hoewel het gratis kan zijn om een open-source platform te downloaden, zullen er andere kosten verbonden zijn aan dit soort oplossingen (ontwikkelaarskosten, hosting, add-ons, enz.). Voor een all-inclusive platform, aan de andere kant, zult u in staat zijn om een aantal van de meest elementaire opties te vinden tegen lage prijzen ($ 16 per maand voor Square Online Store, bijvoorbeeld). Meer geavanceerde en uitgebreide oplossingen vereisen hogere kosten, met Shopify Advanced-capping voor $ 300 per maand.
 • Domeinnaam en hosting: Sommige e-commerce oplossingen bevatten een domeinnaam of hosting binnen de kosten van het platform en sommige zullen u toelaten om uw domeinnaam via hen te kopen. Als u uw eigen domeinnaam en hosting moet kopen, u echter verwachten om overal te betalen van $ 1 per jaar voor het domein tot ongeveer $ 15 per jaar en een gemiddelde van $ 30 per maand voor hosting.
 • Betalingsverwerking: Als u online betalingen wilt accepteren, moet u werken met een betalingsverwerker zoals Square of Stripe. Nogmaals, sommige e-commerce software-oplossingen zullen hun eigen betalingsverwerking met het platform bevatten, terwijl anderen u zullen toestaan om te integreren met uw voorkeurssysteem. Over het algemeen betaalt u ongeveer 2,9% plus $ 0,30 per transactie die in uw winkel wordt uitgevoerd.
 • Voorraad en verzending: Afhankelijk van wat u verkoopt, kunnen uw voorraad- en verzendkosten drastisch variëren. Dit gezegd zijnde, echter, van alle kosten die we tot nu toe hebben besproken, uw initiële investering voor inventaris zal waarschijnlijk uw grootste. U wilt voorraad zorgvuldig aanschaffen, vooral wanneer u voor het eerst begint: u wilt niet te veel geld uitgeven aan producten die u niet verkopen. Uw verzendkosten zijn uiteraard afhankelijk van uw verkoop, de verzendservices die u gebruikt, de grootte van de producten die u verzendt en de verzendsnelheidsopties die u aan klanten aanbiedt.
 • Marketing en reclame: Als algemene vuistregel geldt dat het veilig is om ongeveer 6% of 7% van uw bruto-inkomsten voor marketing en reclame te budgetteren. Als je begint, kan dit moeilijk in te schatten, dus je zult zeker willen profiteren van alle gratis marketing en reclame-opties die u beschikbaar hebt. Dan, zodra je een beter idee hebt van wat goed werkt voor je e-commercebedrijf, kun je beginnen met het verkennen van betaalde opties voor het promoten van je winkel.

Bovendien u ook extra kosten maken voor zaken als apparatuur, werknemers, consultants en meer.

Uiteindelijk, zoals Roxanne King, eigenaar van The Holistic Mama e-commerce site, ons vertelt, hoewel het verleidelijk kan zijn om goedkopere opties te kiezen voor e-commercebouwers en andere tools, zijn sommige extra kosten onvermijdelijk en sommige zijn het waard om in te investeren. Als voorbeeld gebruikt King extra apps met haar Shopify-winkel, zoals een auto-ship-functie en up-sell pop-ups die $ 50 per maand extra kosten, waarvan ze denkt dat ze de investering waard zijn.

Tips voor het starten van een e-commercebedrijf

Zoals bij de lancering van elk nieuw bedrijf, kan het starten van een e-commercebedrijf soms overweldigend en stressvol aanvoelen. Gelukkig, als onderdeel van de online verkopen gemeenschap, heb je toegang tot een verscheidenheid van ondernemers en ondernemers die zeer waarschijnlijk bereid zijn om hun tips en best practices om u te helpen als je begint. Dit gezegd zijnde, toen we spraken met Roxanne King, eigenaar van The Holistic Mama, hadden we haar aandeel drie van haar tips voor succes:

1. Begin eenvoudig.

Terug in 2011, King-al een productief gezond leven blogger -begon het creëren en verfijnen van haar eigen natuurlijke huidverzorgingsproducten thuis in de nasleep van een zwangerschap en jaren van problemen met conserveermiddel beladen commerciële producten. Het was pas een paar jaar later dat ze de overgang maakte van het uitdelen van haar zelfgemaakte reinigingsmiddelen als cadeaus om ze te verkopen in boerenmarkten en online – dit was haar begin om een e-commercebedrijf te starten.

“Ik zou het in het begin nauwelijks een marktplaats noemen. Het was een pagina op mijn blog die ik noemde ‘Store’ en ik verkocht slechts een product voor een paar maanden,” zei King. “Er was een knop voor mensen om te betalen met PayPal alleen, die ik kreeg met behulp van paypal’s site en copy-geplakt op mijn WordPress blog.”

Hoewel ze haar kleine start als onderdeel van de reden voor haar toekomstige succes credits – ze was in staat om het proces van verkoop en verzending te verfijnen voordat ze overgaat tot grotere schaal verkopen- en uiteindelijk had ze een meer bruikbaar en veilig platform nodig – ze gebruikt nu Shopify.

how to start an ecommerce business the holistic mama
Hier is een voorbeeld van hoe King’s e-commerce winkel er vandaag uitziet. Bron: The Holistic Mama

2. Deel uw bedrijf via meerdere kanalen.

King credits “per ongeluk” met een blog twee jaar voor het openen van haar winkel met het helpen jumpstart haar bedrijf, en beveelt anderen hetzelfde doen.

“Ik had al zoveel volgers dat toen ik voor het eerst een product aanbood, klanten me al vertrouwden,” zei ze.

Op deze manier kan het delen van uw bedrijf of merk via sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat bijzonder nuttig zijn wanneer u net begint met uw e-commercebedrijf. Dit soort vroege marketing zijn gratis en kan worden gebruikt om hints te laten vallen en opwinding op te bouwen over aankomende lanceringen of product reveals.

3. Investeer in multi-channel verkoop.

King’s Holistic Mama producten worden nu uitgevoerd op Whole Foods en op haar uitgebreide winkel site. Ze draagt ook een aantal van haar producten op Amazon als een derde verkoper. Eigenaren van kleine bedrijven die hun eigen site hebben, maar ook verkopen op Amazon – vaak gezien als een concurrent – dekken gewoon elke hoek van de markt.

“Amazon is een zeer klein percentage van mijn omzet, maar het is belangrijk om daar te zijn, omdat sommige mensen alleen winkelen op Amazon,” zei King.

Bovendien zijn er andere voordelen aan de verkoop via een groter verkooppunt zoals Amazon, waaronder de mogelijkheid om te testen of uw product net zo populair zal zijn als u voorspelt, lagere verzendkosten als u vaak Fulfillment door Amazon gebruikt, en een ingebouwde vertrouwensfactor die vaak de aankoop door klanten op de Amazon-marktplaats vergemakkelijkt. Sommige consumenten zijn nog steeds op hun hoede voor online winkelen, maar vertrouwen erop dat een Amazon-doorgelicht verkoper hun bestelling tijdig zal vervullen. Daarom, hoewel het onderhouden van uw eigen winkel en visie van het grootste belang is voor het starten van een e-commercebedrijf, moet u ook niet uitsluiten dat u grotere platforms gebruikt om uw verkoop en merknaam te verhogen.

De onderste regel

Aan het eind van de dag is het niet altijd gemakkelijk om te leren hoe je een e-commercebedrijf starten, maar door het stap voor stap te doen, zoals we hebben aangetoond, kun je het proces beheersbaarder maken en je online winkel vrij snel operationeel maken.

Bovendien zijn er tal van voordelen aan het starten van een e-commercebedrijf in plaats van een fysieke bedrijf – de initiële investering is veel lager, u groot of klein beginnen en uw online winkel kan 24 uur per dag, zeven dagen per week werken voor klanten over het hele land (of de wereld, als u bereid bent om zo ver te verzenden). Het is ook veel gemakkelijker en minder duur om activiteiten uit te breiden indien nodig- allemaal waardoor het starten van een e-commercebedrijf des te meer de moeite waard is voor aspirant-ondernemers.

Er zijn echter belangrijke stappen te nemen en investeringen te maken als u wilt dat uw bedrijf te voorschijn komen als een internet succesverhaal. U moet uw e-commercewebsite behandelen zoals elk ander bedrijf – blijf voldoen aan de belastingwetgeving, verkrijg de nodige vergunningen, investeer in klantenbinding en communicatie en vergeet niet om een mobielvriendelijk platform te bouwen: King zegt dat 60% van haar omzet via mobiele apparaten komt.

Uiteindelijk geeft King toekomstige e-commerce bedrijfseigenaren dit laatste woord van advies:

“Met e-commerce moet je echt vertrouwen opbouwen, omdat mensen je niet persoonlijk zien… zodat ze sceptisch konden zijn. Het goede ding is, met blogs en sociale media, is het makkelijker dan ooit om dat vertrouwen op te bouwen. Geef ze een kijkje in je leven en je bedrijf, en ze zullen je willen ondersteunen.”


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format