Hoe start je een online boetiek - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

Hoe start je een online boetiek

17 min


88

Een online boetiek openen

Alleen al in de VS wordt voorspeld dat er in 2023 meer dan 300miljoen online shoppers zullen zijn. Dus, nu is het perfecte moment om uw online boetiek up and running. Echter, dat kan blijken een lastige onderneming als je niet weet waar te beginnen.

Maar wees niet bang! Met onze uitgebreide e-commerce-expertise hebben we alles wat je nodig hebt om een mooie (en winstgevende) boetiek te bouwen, allemaal op één plek. 

Een online boetiek starten:

 1. Een businessplan maken
 2. Ontwerp uw merk
 3. Registreer uw online boetiek
 4. Beslissen wat te verkopen en leveranciers te betrekken
 5. Kies een e-commerceplatform
 6. Uw online boetiek instellen
 7. Markt uw Online Boutique

Denk aan dit artikel als uw personal shopper; het vertelt je welke stappen je moet nemen en welke onderdelen je moet samenbrengen om online een succesvol merkimago te creëren. Laten we aan de slag…

1

Een businessplan maken

Niet voor te bereiden is de voorbereiding om te mislukken. Het maken van een business plan is als het opstellen van een blauwdruk voor een bouwproject – het zal u helpen plannen voor de reis vooruit en moet u vertellen vanaf het begin of uw bedrijf idee zal slagen.

Of u nu t-shirts of smokings wilt verkopen, uw bedrijfsplan moet details bevatten over uw financieel plan, ideeën voor marketingcampagnes en het algemene bedrijfsmodel, evenals diverse andere in kaart gebrachte strategieën. Hier zijn zes dingen op te nemen in uw plan:

 1. Uw business model – wat voor soort bedrijf zal je zijn, en hoe gaat u geld verdienen?
 2. Geschatte opstartkosten – hoeveel geld moet u investeren?
 3. Omzetvoorspellingen – hoeveel zal uw bedrijf verdienen?
 4. Verwachte problemen – u voorzien in eventuele hik?
 5. Concurrent analyse – wat ontbreekt de concurrentie, en u een niche te vinden?
 6. Marketingstrategie – welke digitale marketingmethoden helpen om uw bedrijf te laten groeien?

Binnen uw bedrijfsplan u ook uw financiële prognoses berekenen om uw bedrijf te pitchen aan potentiële investeerders en klanten. Het is alsof je zegt ‘kijk eens hoe winstgevend mijn boetiek zal worden. Waarom doe je niet mee aan het feest?’.Ga naar de top 2

Ontwerp uw merk

Met meer dan 1,8 miljoen online retailers in de VS vandaag, moet u een online merk dat helpt uw boetiek opvallen. Je zou kunnen verkopen van de meest trendy kleding in de wereld, maar de consument zal snel vergeten over uw bedrijf als uw merk zuigt.

Wat bedoelen we dan met merk? Ten eerste is het meer dan alleen een naam en logo. Uw merk is waar uw bedrijf voor staat – het doel, de visie, de missie en de waarden. Hier zijn vier manieren om uw merk te ontwikkelen:

Merkwaarden ontwikkelen

Uw merkwaarden leiden uw algemene boodschap en persoonlijkheid. Zie ze als je principes. Het ontwikkelen van waarden helpt consumenten zich te identificeren met uw merk en als hun waarden overeenkomen met die van u, kiezen ze u boven de concurrentie.

De kernwaarden bij het duurzame kledingmerk Everlaneomvatten ‘radicale transparantie’ waarbij wordt samengewerkt met ethische fabrieken en verhalen over die relaties worden gedeeld.

Een ander voorbeeld is de online boetiek PinkLily (zie hieronder), waarvan de waarden zich richten op het brengen van felgekleurde vreugde aan mode-savvy, social-media-gebruikende Amerikanen met duurzaam gemaakte producten.

how to start an online boutique pinklily
De merkwaarden van PinkLily.com sluiten aan bij jonge, zorgeloze Amerikanen die graag roze dragen

Een logo ontwerpen

Uw logo is hoe consumenten uw online boetiek herkennen. Het moet uw merk vertegenwoordigen en uw waarden communiceren. Afgezien van op zoek naar geweldig, moet uw logo leesbaar zijn op elke maat, en nog steeds effectief zijn op elke achtergrond of in elke kleur.

U zelf een grafisch ontwerper vinden en hen vragen om een logo te maken, of een logo-design tool te gebruiken, zoals Tailor Brand, waardoor het echt gemakkelijk is om zelf een professioneel logo te ontwerpen.

Ik probeerde mijn hand bij het ontwerpen van emblemen voor mijn denkbeeldige online boutique opslag gebruikend sjablonen op de vrije hulpmiddel BrandCrowd. Zoals je zien aan mijn glansloze ontwerpen, ben je waarschijnlijk beter af met het inhuren van een professionele ontwerper of het gebruik van Tailor Brand om een logo te creëren dat echt opvalt.

starting an online boutique with logos

Kies uw kleuren

Als mode-expert begrijp je de kracht van kleur. Hetzelfde geldt voor uw merkimago – kleur is alles. Meer specifiek, consistentie in uw kleuren is alles.

Psychologie speelt een grote rol.

Wilt u dat uw online boetiek er luxueus uit ziet? Schoon? Verse? Excentrieke? Het komt allemaal neer op uw keuze van kleur.

We raden altijd aan om één primaire kleur en een gratis secundaire kleur te kiezen. Bekijk de infographic hieronder voor wat kleurrijke inspiratie…

opening an online boutique colors

Vertrouwen leveren

Modieuze items zijn niet de enige dingen die je moet leveren; u moet een betrouwbaar merkimago aan uw klanten leveren. Dit betekent reageren op negatieve beoordelingen, transparant zijn over uw prijzen en vasthouden aan uw beloften bij levering of retourzendingen.

Het Edelman Brand Trust Report 2019 constateerde dat ‘brand trust’ een van de belangrijkste ‘koopoverwegingen’ is voor consumenten, waarbij 81% van de deelnemers zegt ‘het merk te kunnen vertrouwen om te doen wat juist is’.Ga naar de top 3

Registreer uw online boetiek

Ga naar de top 

Voordat u begint met de verkoop van kleding en het verdienen van geld, moet u uw online boetiek registreren om te voorkomen dat gestraft of beboet. Niemand houdt van een bezoek van de fiscus, of wel? Gelukkig is het registreren van uw boetiek vrij eenvoudig.

Kies uw bedrijfsstructuur

Het type structuur dat u kiest, is afhankelijk van de grootte en het type van uw bewerkingen. U ervoor kiezen om te werken als een:

 1. Sole Proprietorship – run de hele winkel op uw eigen, onder uw eigen naam, met volledige aansprakelijkheid voor haar wettelijke verplichtingen, met zeer weinig papierwerk vereist.
 2. Limited Liability Company (LLC) – u bent niet persoonlijk aansprakelijk voor de schulden van uw boetiek, het aanbieden van uw bedrijf meer bescherming.
 3. Corporation – ideaal als u van plan bent op te schalen en te werken met investeerders.

Registreren bij uw staat

Gekozen voor de LLC of corporatie structuur? U moet uw bedrijfsnaam registreren binnen de staat waarin u actief bent. U moet ook controleren of u een licentie nodig hebt om te verkopen in uw staat.

Als u als eenmanszaak actief bent en onder een andere bedrijfsnaam wilt opereren dan uw persoonlijke naam, of DBA (Doing Business As), moet u uw DBA ook registreren bij uw staat.

De regels en procedures verschillen van staat tot staat, dus het is de moeite waard om uw staatswetten online te controleren.

Sorteer uw financiën

Voordat u begint met verkopen, ongeacht uw bedrijfsstructuur, moet u een btw-vergunning aanvragen en een federaal btw-nummer aanvragen bij de Internal Revenue Service (IRS). Als u uw bedrijf of logo wilt registreren of een handelsmerk wilt, moet u ook praten met het Us Patent and Trademark Office.

Voldoen aan de belastingvereisten

Zodra u bent begonnen met het maken van geld in de toekomst (woohoo!) moet je voldoen aan de fiscale eisen voor uw staat. Om dit te doen, moet u uw state department vinden op de IRS-site, ze bellen en meer te weten komen over de belasting- en licentievereisten.

start an online boutique and register your licence
U moet de IRS-website bezoeken voor alles wat met belasting en licenties te maken heeft

Ga naar de top 4

Beslissen wat te verkopen en leveranciers te betrekken

Ga naar de top 

We vermeldden in de sectie ‘Maak een business plan’ dat je een niche moet vinden. Wat we bedoelen is dat je moet streven naar producten die uw winkel te onderscheiden van de dagelijkse boutique bos te verkopen.

Weet je niet zeker wat je moet verkopen? Welke niche je ook kiest, we raden je aan om groen te gaan waar je. Studies tonen aan dat 74% van de 18-29-jarigen liever koopt bij duurzaam bewuste merken. Dus, of u nu duurzame sari’s of biologisch afbreekbare laarzen verkoopt, u zult bij de meeste consumenten populair en betrouwbaar blijken.

Zodra u uw niche hebt gevonden, moet u een leverancier in de bron (tenzij u van plan bent om de kleding zelf te maken, natuurlijk). U gebruik maken van een groothandel, die het opslaan en verzenden van items zelf, of uitgegroeid tot een dropshipping bedrijf en verkopen producten van een andere leverancier via uw eigen website, waardoor de leverancier om te zorgen voor opslag, verpakking en verzending voor u. Maar hoe vergelijken ze?

Gebruik een groothandel

De meer traditionele route, met behulp van een groothandel gaat akkoord gaan met een bepaalde hoeveelheid inventaris en het opslaan van deze items zelf, of het nu in uw kelder of magazijn. Je moet dan zelf artikelen verpakken en verzenden. We raden u aan wholesale te gebruiken als u controle wilt hebben over uw logistiek en merkimago.

GroothandelsprofessionalsGroothandel Nadelen
Kleding is vaak eenvoudig op te slaan in uw eigen huis of magazijnMeer overheadkosten dan dropshipping, met opslag, verpakking en verzendkosten te overwegen
Volledige controle over verpakking en verzending die u kunnen helpen uw merk op te bouwen zoals u dat wiltVerplicht om artikelen te kopen van groothandel in bulk die op korte termijn duur kunnen zijn
Mogelijkheid om de kwaliteit van artikelen te beoordelen voordat u ze naar klanten stuurt

Om een groothandel leverancier te vinden, alles wat je hoeft te doen is Google zoeken [uw niche] + ‘groothandel’. U vindt dan een hele lijst van potentiële leveranciers om mee in contact te komen. U ook gebruik maken van sites zoals Alibaba om gerenommeerde leveranciers te vinden tegen goedkopere prijzen. We raden u aan contact op te nemen met zowel internationale als binnenlandse leveranciers en te zien welke werkt goedkoper voor uw boetiek.

how to start an online boutique wholesale
Gebruik sites zoals Alibaba om te zoeken naar groothandel leveranciers die voldoen aan de behoeften van uw boetiek

Word dropshipper

Hou je niet van het idee van verpakking en verzending op de top van uw andere taken? Dan moet je nadenken over het starten van een dropshipping bedrijf. Dit business model stelt u in staat om samen te werken met leveranciers en verkopen hun producten via uw eigen website. Als dropshipping-bedrijf neemt u een percentage voor elk object dat u verkoopt.

Dropshipping Pro’sDropshipping Nadelen
Geen behoefte om te vinden of te betalen voor opslag (het is inbegrepen)U producten niet beoordelen op schade etc voordat u
Verzending en verpakking wordt voor u verzorgd door de kledingleverancierHet kan langer duren voordat klanten artikelen ontvangen omdat verzending buiten uw controle ligt
Minder controle over de scheepvaartlogistiek dan bij groothandel, waardoor het moeilijk is om uw merkimago af te dwingen

Net als bij het vinden van een groothandel, kunt u gemakkelijk de bron dropshipping bedrijven die geschikt zijn voor uw niche via een Google-zoekopdracht. Of u direct zoeken naar dropshipping leveranciers op sites zoals AliExpress of WholeSale2b.

starting an online boutique dropshipping
Dropshipping bedrijven zoals Doba hoeven zich geen zorgen te maken over het verpakken en verzenden van producten

Doorlichting: Is de leverancier up to scratch?

Bij het uitzoeken hoe je een online boetiek te starten, zorg ervoor dat u dierenarts uw leveranciers. Gewoon om duidelijk te zijn, bedoelen we niet om ze gecastreerd (hey, gewoon veilig).

Doorlichting houdt in het onderzoeken van de leverancier om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor de normen van uw online boetiek. Hier zijn enkele van de beste manieren om uw leverancier te controleren:

 Vraag monsters voordat u koopt om de kwaliteit te controleren.

 Zorg ervoor dat de leverancier een aanspreekpunt biedt voor wanneer er iets misgaat.

 Onderzoek de geschiedenis en reputatie van de leverancier door gebruikersbeoordelingen te doorzoeken.Ga naar de top 5

Kies een e-commerceplatform

Ga naar de top 

Nu is het tijd om uw online etalage te bouwen. Op dezelfde manier waarop u een leverancier koopt, moet u ervoor zorgen dat uw e-commerceplatform de juiste pasvorm is voor uw boetiek. Heeft het platform de tools, sjablonen en prijzen die passen bij uw bedrijfsmodel?

Er zijn twee belangrijke keuzes als het gaat om het kiezen van een e-commerceplatform: gebruik een e-commerce websitebouwer,zoals Shopify, of gebruik WordPress met een e-commerce-plug-in,zoals WooCommerce.

Na meer dan 50 websitebouwers en e-commerceplatformste hebben getest, zijn we experts in e-commerce. Dankzij ons diepgaande onderzoekzijn we in de beste positie om u te helpen vinden welk e-commerceplatform de juiste keuze is voor uw online boetiek. We nemen je mee door beide opties!

Een e-commercewebsitebouwer gebruiken

Een e-commerce websitebouwer is een online tool die is ontworpen om mensen te helpen hun eigen online winkels te bouwen – zonder dat er technische vaardigheden nodig zijn!

Als u een winkel wilt maken met behulp van een e-commercebouwer, meldt u zich gewoon aan, kiest u een vooraf gemaakte sjabloon die u leuk vindt, past u het ontwerp en de instellingen aan, voegt u uw eigen producten toe en publiceert u uw winkel. Geen codering, ontwikkelaars of webdesigners nodig.

E-commerce websitebouwers zijn het beste als u:

 • Wilt u uw winkel snel bouwen
 • Heb geen codeervaardigheden
 • Geef de voorkeur aan eenvoudig te budgetteren kosten
 • Zijn enthousiast om te beginnen met de bouw vandaag

Bekijk de onderstaande tabel voor een overzicht van e-commerce bouwer voors en tegens:

ProsTegens
Je hebt praktische hulp en ondersteuning beschikbaar om je te helpen wanneer je je vast voelt.Als u een aangepaste of complexe winkel plant, u zich beperkt voelen door de mogelijkheden van een e-commercebouwer.
U uw etalage eenvoudig aanpassen aan uw branding zonder enige coderingskennis of betaalde hulp van een professional.Starterprijzen voor e-commercebouwers landen meestal tussen $ 20 en $ 30 per maand, wat als veel kan voelen voor nieuwe bedrijven.
Alle tools en functies die u nodig hebt om uw boetiek succesvol te maken zijn al ingebouwd in het platform, klaar om te worden gebruikt.Sommige e-commerce websitebouwers brengen transactiekosten in rekening.

Als een e-commerce websitebouwer klinkt als de juiste pasvorm voor uw behoeften, hebben we enkele aanbevelingen voor u! Bekijk de onderstaande tabel om de drie beste e-commercebouwers op de markt te vergelijken. Elk heeft zijn plaats in onze rankings verdiend door goed te presteren tijdens ons grondige onderzoeksproces.

Wix e-commerceShopify (Shopify)BigCommerce
Algemene score /54.64.74.2
Beste voor…Beste e-commerce website bouwerHet beste voor grote online winkels, de verkoop van 10 + productenBeste ingebouwde functies
Startprijs (jaarlijks gefactureerd)$23/month$29/month$ 29.95 /maand
Gratis proefperiode / plan?Gratis abonnement (je moet betalen om te beginnen met verkopen, dat wel)14-daagse gratis proefperiode15-daagse gratis proefperiode
App marktJaJa
№. Sjablonen500+ (80+ online winkelspecifieke thema’s)70+
100+

Meer informatie over Shopify

Meer informatie over Wix eCommerce

Meer informatie over BigCommerce

Lees meer:

WordPress gebruiken met een e-commerce-plug-in

WordPress is een populair open-source platform dat meer dan een derde van de websites van de hand doet. Mensen houden van WordPress omdat het je ultieme aanpassing geeft via je website. WordPress is als een leeg canvas – het duurt langer om uw site te bouwen, maar u hebt totale controle over wat u maakt.

Om een winkel te bouwen met WordPress, moet je eerst hosting voor je website vinden. We raden Bluehost aan omdat het de beste WordPress-specifieke hostingplannen op de markt heeft.

Zodra u hosting hebt gevonden, moet u WordPress installeren, uw thema kiezen en installeren en vervolgens plug-ins toevoegen voor functies die u mogelijk nodig hebt. We raden u aan de WooCommerce-plug-in (met Bluehost’s WooCommerce-hosting)te gebruiken om uw winkel te maken, omdat WordPress niet wordt geleverd met ingebouwde e-commercefuncties. WooCommerce is krachtig, flexibel en scoorde 4,2 sterren van de 5 in onze tests.

WordPress is het beste als je:

 • Heb genoeg tijd om WordPress te leren en je winkel te perfectioneren
 • Een complexe of aangepaste website nodig
 • Beschikken over een aantal basiscoterende vaardigheden
 • Wilt u totale controle en aanpassing over uw online boetiek

WordPress wordt gebruikt door zowel beginners als ontwikkelaars, maar is het goed voor u? Bekijk de voors en tegens hieronder voor meer informatie:

ProsTegens
Je hebt totale aanpassingscontrole over je website.Hoewel coderen niet essentieel is, is het handig om het meeste uit WordPress te halen.
WordPress is gratis – er zijn andere kosten betrokken, maar het is mogelijk om de kosten zeer laag te houden.Als je ondersteuning nodig hebt, moet je ofwel vertrouwen op forums, of iemand inhuren om je te helpen.
U een zeer grote of complexe website maken met WordPress, zonder beperkingen tegen te komen.Bouwen met WordPress kost tijd om het goed te doen, van het vinden van de beste webhost tot het beveiligen van uw site.

Als je enthousiast bent om een begin te maken met WordPress, hebben we een paar aanbevelingen voor je, op basis van ons onderzoek, om je te helpen de eerste stappen te zetten. Lees hieronder meer over waarom we WooCommerce en Bluehost aanbevelen.

Meer informatie over WooCommerce

Meer informatie over Bluehost

Lees meer:

Ga naar de top 6

Uw online boetiek instellen

Ga naar de top 

Het is nu tijd om een winkel op te zetten. Letterlijk. Het maakt niet uit welk e-commerceplatform je kiest, er zijn enkele stappen die je moet nemen bij het starten van een online boetiek:

Een domeinnaam kiezen

Uw domein is het unieke URL-adres voor uw website. Bijvoorbeeld, de onze is websitebuilderexpert.com. Uw domeinnaam moet uw bedrijf nauwkeurig weergeven, zodat de gebruiker kan begrijpen welk type website hij bezoekt.

U moet uw domein kopen en registreren bij een domeinregistrar. Als u ervoor kiest om te hosten met Bluehost, krijgt u een gratis domein voor het eerste jaar met een van de WordPress-abonnementen. Wix zal u voorzien van een gratis domeinnaam als u zich aanmeldt voor een jaarabonnement, ook.

Een paar bekende registrars zijn Domain.com en NameCheap. Zodra u uw domein hebt gekocht en geregistreerd, u dat domein eenvoudig verbinden met uw online boetiek via uw gekozen e-commerceplatform. Denk aan uw domein als uw telefoonnummer, en uw website als de mobiele telefoon.

De kosten van uw domein variëren afhankelijk van het URL-achtervoegsel dat u kiest – .com .net. org etc. – en de registrar die u gebruikt, maar een domein kost meestal tussen de $ 10 en $ 20 per jaar.

Productfoto’s en -beschrijvingen toevoegen

We zijn er zeker van dat de mooie items in uw online boetiek zichzelf kunnen verkopen, maar het schrijven van een goede productbeschrijving is essentieel voor het stimuleren van de verkoop en het tevreden houden van klanten. Studies tonen aan dat 50% van de shoppers een item hebben geretourneerd omdat het product niet aan de beschrijving voldeed!

starting an online boutique with product images
Het gebruik van afbeeldingen van hoge kwaliteit op een witte achtergrond is de beste manier om uw producten weer te geven

De perfecte productbeschrijving zal een beroep doen op uw doelgroep, zich richten op de voordelen en niet functies, waarheidsgetrouw en nauwkeurig zijn en verteerbaar en scanbaar lijken voor gebruikers in een haast.

Je moet ook productfoto’s maken. Als u geen fotograaf wilt inhuren, moet u ervoor zorgen dat uw foto’s van hoge kwaliteit zijn, en met de juiste verlichting, zodat gebruikers precies kunnen zien hoe het product eruit ziet.

Kijk uit voor de extra functies die bij elk platform worden geleverd om het meeste uit uw afbeeldingen te halen. In combinatie met uw uitstekende foto’s zou de productzoomfunctie van Wix bijvoorbeeld echt helpen om de winkelervaring voor uw klanten te verbeteren.

Productcategorieën maken

Op dezelfde manier waarop je items groepeer in je fysieke boetiek, moet je je producten in categorieën in je online winkel ordenen. Hierdoor zal, nogmaals, helpen om de winkelervaring te verbeteren,die moet houden klanten terugkomen voor meer!

Elk van de e-commerceplatforms die we hebben besproken, maken het gemakkelijk om pagina’s van productcategories te maken. Of u nu t-shirts, stropdassen of tanktops verkoopt, uw klanten moeten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze willen.

Een betalingsverwerker instellen

Om uw online boetiek te laten groeien, moet u betaald krijgen. Als u een betalingsverwerker instelt, u online betalingen uitvoeren door uw website aan te sluiten op een kassasysteem.

De meest populaire betalingsprocessors zijn Stripe, Square en PayPal, en alle drie de door ons genoemde e-commerceplatforms stellen u in staat om verbinding te maken met deze providers.

Wix en BigCommerce leggen zelf nul transactiekosten op,maar u moet transactiekosten betalen voor het gebruik van Stripe, PayPal of Square, wat 2,3% plus 30 cent per transactiekost. Shopify ondersteunt meer dan 100 betalingsverwerkers,maar het biedt wel zijn eigen methode, Shopify Payments, die wordt geleverd met nul transactiekosten.

WooCommerce biedt vanaf dag één automatisch PayPal en Stripe en heeft integraties met ongeveer 140 andere betalingsgateways waaruit u kiezen, waaronder Square en Amazon Pay. Het heeft ook een eigen betalingsgateway genaamd WooCommerce Payments,die gratis te installeren is.

Verzending organiseren

Producten verzenden? Daar hebben we een stapsgewijze gids voor. We zullen u echter snel door de essentie leiden. Tenzij u als dropshippingbedrijf actief bent, moet u uw eigen verzendlogistiek organiseren.

U moet beslissen of u gratis verzending, vasttarief of realtime verzending wilt aanbieden (wanneer klanten automatisch de realtime tarieven van de vervoerder in rekening worden gebracht). U moet ook verzendlabels maken om uw merkimago te verbeteren (wat kan worden gedaan op Shopify, Wix en BigCommerce) en een duidelijk retourbeleid maken.

U moet ook een vervoerder kiezen om de goederen te leveren. De meest populaire luchtvaartmaatschappijen in Noord-Amerika zijn:

Het is de moeite waard om elke website te bezoeken en de verzendkosten te vergelijken om te zien welke het beste bij uw bedrijf past.Ga naar de top 7

Markt uw Online Boutique

Ga naar de top 

Gefeliciteerd! Uw online boetiek is nu ondertekend, verzegeld en bijna geleverd. Waarom bijna? Nou, je moet nu je boetiek op de markt brengen en een trouwe basis van klanten opbouwen. Hieronder bespreken we de belangrijkste marketingmethoden die u moet gebruiken.

E-mailmarketing

Uw mailinglijst is een directe lijn naar uw klanten. Met e-mailmarketing u uw merk vers in de hoofden van de consument houden door aanbiedingen uit te leveren, verse inhoud over uw seizoensgebonden trends te verzenden en nog veel meer.

Wix Ascend is ideaal voor het maken van e-mailcampagnes, met het prijsplan ‘Basic’ waarmee u vijf e-mailcampagnes maken en uw nieuwsbrief verzenden naar maximaal 9.500 e-mailadressen per maand. Als je Shopify of BigCommerce gebruikt, kun je ook apps zoals MailChimp gebruiken voor je e-mailmarketing.

Als u Bluehost en WooCommerce samen gebruikt, krijgt u een dubbele bonus. Bluehost geeft u een Microsoft 365 Mailbox gratis voor 30 dagen op haar WooCommerce plannen, en WooCommerce heeft eenvoudige integraties met marketing oplossingen, waaronder MailChimp.

mailchimp example
MailChimp biedt gestroomlijnde e-mailsjablonen die het oog van uw klanten zullen trekken

Om e-mailadressen te krijgen, moet u uw websitebezoekers waarschijnlijk iets teruggeven, of het nu gaat om toegang tot uw nieuwsbrief, een kortingsactie voor bezoekers die voor het eerst worden ontvangen of om deel te nemen aan een wedstrijd.

Welk type inhoud u ook via e-mail verzendt, u zult uw winst zeker zien stijgen – e-mailmarketing genereert gemiddeld $ 3,wat een ROI van 3.800% is (return on investment).

Social Media Marketing

Om ervoor te willen dat je modebedrijf in 2020 floreert, moet je adverteren op sociale media. Het is een no brainer. Er zijn 3,5 miljard actieve gebruikers van sociale media en 71% van de consumenten die een positieve ervaring hebben gehad met een bedrijf op sociale media, zullen het merk waarschijnlijk aanbevelen aan vrienden en familie.

Om te beginnen raden we je aan een Facebook Store in te stellen. Hierdoor kunnen Facebook-gebruikers uw producten rechtstreeks van het sociale mediaplatform kopen. Het is alshet openen van een tweede online winkel, maar met veel minder gedoe.

facebook store online boutique
Kledingwinkels van elke omvang kunnen profiteren van het opzetten van een Facebook Store

Boutique kleding items zal echt schitteren op image-led platforms zoals Pinterest en Instagram. Op beide platforms u foto’s van uw items uploaden en een ‘koopknop’ toevoegen die gebruikers rechtstreeks naar uw online boetiek brengt. Adverteren op sociale media is alles over het brengen van sociale media gebruikers aandacht aan uw producten.

eenvoudig integraties installeren op de markt op sociale platforms met Behulp van WooCommerce. Shopify en BigCommerce bieden sociale media-integratie met alle bovenstaande platforms als een ingebouwde functie,maar om op Facebook te verkopen via Wix, moet je de e-commerce-app Ecwid downloaden.

Merkambassadeurs

In de wereld van marketing, soms de oudste methoden zijn precies wat uw bedrijf nodig heeft. Mond-tot-mond verwijzing marketing gaat gebruikers stimuleren andere gebruikers om een bepaald merk of dienst te proberen, en het inhuren van een merk ambassadeur is een van de meest effectieve manieren om dit gedaan te krijgen.

In tegenstelling tot een sociale influencer die je betaalt om te demonstreren met behulp van uw producten aan hun eigen volgelingen, een merk ambassadeur is iemand die uw merk promoot door mond-tot-mond basis op een lange termijn basis, hetzij gratis of tegen een vergoeding.

Idealiter hebben deze mensen al uw producten gekocht en genoten en hebben ze een sterke aanwezigheid op sociale media die ze kunnen gebruiken om uw producten online te promoten.

Om een ambassadeur te vinden, u contact opnemen met uw meest loyale klanten en hen uitnodigen om een ambassadeurrelatie te starten, of u tools zoals CrewFire of BrandChamp gebruiken om een ambassadeur te vinden en een referral marketing programma te maken.

Beurzen

Het bijwonen van modebeurzen en evenementen is een geweldige manier om te netwerken en uw bedrijf uit te breiden. Of u nu een relatie met een investeerder, marketingbureau of een nieuwe set klanten op een rijtje zet, deze shows kunnen een goudmijn van kansen zijn.

Enkele van de grootste Amerikaanse modebeurzen in de kalender zijn NY Women’s, CMC LA Fashion Market, en Magic Mens.Ga naar de top 

Een online boetiek starten: samenvatting

Ga naar de top 

Het starten van een online boetiek vereist veel hard werken, maar als je je aan onze stapsgewijze gids houdt en ons ensemble van tips gebruikt, heb je binnenkort een online boetiek om over op te scheppen. Laten we recapituleren die stappen …

Een online boetiek starten in 7 stappen

 1. Maak een businessplan – schat uw kosten in en denk aan uw strategieën.
 2. Design Your Brand – ontwikkel uw merkimago met een logo en merkwaarden.
 3. Registreer uw online boetiek – dien de juiste staat papierwerk voordat u online verkoopt.
 4. Bepaal wat te verkopen en source leveranciers – vinden en dierenarts kleding leveranciers voor uw boetiek.
 5. Kies een e-commerceplatform – kies een platform dat past bij uw specifieke behoeften.
 6. Stel uw online boetiek in : maak uw boetiek klaar om artikelen te verkopen en betalingen te accepteren.
 7. Market Your Online Boutique – gebruik tactieken zoals sociale media en e-mailmarketing om nieuwe klanten te werven

Bij het openen van een online boetiek, vindt u het werk achter de schermen dat echt kan helpen uw bedrijf om te groeien. Het is belangrijk om trendy threads te vinden en te verkopen, maar we hebben het over zaken als strategieplanning, merkopbouw en marketingcampagnemanagement.

Hoewel mode nooit eindigt, is het helaas tijd om onze gids tot een einde te brengen. We hopen in de toekomst door uw online boetieks te bladeren, maar voor nu is het afscheid, collega fashionista’s!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format