leads chatbot

HOE START JE EEN SUCCESVOLLE ONLINE T-SHIRT BUSINESS

11 min


109

T-shirts zijn een nietje deel van kasten over de hele wereld. Bovendien zal de wereldwijde markt voor de aangepaste T-shirtprintindustrie tegen 2025 naar verwachting 10 miljard USD overschrijden.

Slimme ondernemers, zoals jij, hebben de populariteit van dit product geïdentificeerd en zijn begonnen na te denken over het starten van hun eigen T-shirt bedrijven. Het starten van een online T-shirt bedrijf is een populaire keuze voor zowel beginnende als ervaren e-commerce ondernemers. Als e-commerce winkel, T-shirts zijn goedkoop te source, hebben universele aantrekkingskracht, en zijn relatief eenvoudig aan te passen.

Als je hebt nagedacht over het starten van je eigen online T-shirt bedrijf, is het belangrijk dat je je ervan bewust bent dat het een concurrerend veld is in e-commerce. Als u wilt slagen, moet u ervoor zorgen dat uw winkel zich onderscheidt van de rest. Om dit te garanderen, is het belangrijk dat u producten van hoge kwaliteit in de bron, hebben uw eigen T-shirt ontwerpen, en leren hoe het merk.

Dit klinkt misschien als een ontmoedigend proces, vooral als het de eerste keer is dat je een e-commercebedrijf begint, maar maak je geen zorgen – we zijn hier om je te helpen.

Laten we beginnen.

Start uw online T-shirt Business

design and sell t-shirt online

Als u op zoek bent naar uw e-commerce reis te beginnen en je hebt gekeken naar het openen van uw eigen online T-shirt bedrijf, je hebt misschien gemerkt dat het eigenlijk relatief goedkoop en eenvoudig om uw winkel up and running. In feite hebben we al een artikel geschreven waarin wordt uitgelegd hoe e-commerce-ondernemers hun eigen online winkels in minder dan 30 minuten kunnen lanceren met Shopify.

Het starten van uw eigen T-Shirt bedrijf met Shopify is een eenvoudig proces. Je krijgt ook continue ondersteuning van Shopify, zowel bij het starten van je winkel als tijdens het uitvoeren van je winkel. Het is de ideale oplossing voor e-commerce ondernemers.

Is een Online T-Shirt Business winstgevend?

Zoals we al eerder vermeld, iedereen bezit ten minste een T-shirt, ongeacht leeftijd, geslacht, en ga zo maar door, dat is precies de reden waarom een T-shirt bedrijf winstgevend kan worden in een zeer korte tijd. Wat meer is, kan het lage opstartkosten hebben als u uw bedrijfsmodel correct plant. U ervoor kiezen om dropshipping route te nemen of start een print on demand bedrijf. Bekijk deze Wholesale Ted en Oberlo samenwerking om meer te weten te komen over de verschillen tussen de twee modellen. Voor dit artikel, zullen we gaan met dropshipping, omdat het makkelijker is om het opzetten voor een t-shirt bedrijf.


Hoe start je een online T-shirt Business

Hier zijn een paar stappen die u volgen om nu een online T-shirt bedrijf te starten:

1. Vind een niche voor uw online T-shirt Business

Als e-commerce ondernemer die op zoek is naar een succesvolle online T-shirt bedrijf te starten, kan het nuttig zijn om een niche voor uw winkel te vinden. Als u een T-shirt winkel die echt uniek is, hetzij in termen van merkimago of de producten die beschikbaar zijn, uw kansen op succes zal aanzienlijk hoger zijn.

Neem de tijd, en doe uw onderzoek als u besluit om een niche winkel te creëren. Kijk door andere online winkels die je leuk vindt, en gebruik ze om te brainstormen T-shirt ideeën voor uw eigen bedrijf. Noteer alles wat je denkt dat indrukwekkend is, en neem dan de tijd om na te denken over hoe u uw online T-shirt bedrijf nog beter maken. Uiteindelijk kunt u zich richten op elke niche die u interesseert. Als u denkt dat er een onaangeboorde markt, profiteren van het. Het is makkelijker om op te vallen als er weinig concurrentie is, en het zal ook veel goedkoper zijn!

2. Ontwerp je eigen T-shirt

design your own t-shirts

Wanneer u probeert om een succesvolle online T-shirt bedrijf te lanceren, uw ontwerp ideeën zijn van cruciaal belang. Als je T-shirts geweldige ontwerpen hebben, ben je al voor op het spel. Uw producten zullen een sterke basis vormen voor het succes van uw winkel.

Het is veel gemakkelijker om geweldige producten op de markt te brengen, dus probeer dit deel te nagelen. Wees creatief. Wees niet bang om buiten de kaders te denken. Probeer verschillende T-shirt design ideeën die betrekking hebben op uw merk, en zien welke het beste passen bij uw publiek. Als u wilt proberen het maken van uw eigen T-shirt ontwerpen, zijn er veel design websites die er zijn. We verkennen een aantal van deze in onze T-shirt sjablonen voor uw online winkel artikel.

Als u geen vertrouwen in uw eigen vermogen om geweldige producten te ontwerpen voor uw online T-shirt bedrijf, hulp zoeken bij anderen. U contact opnemen met lokale ontwerpers voor hun diensten. U ook profiteren van online freelance platforms, zoals Upwork en Fiverr,die u gebruiken om contact te onderhouden met freelance ontwerpers. Er zijn verschillende manieren waarop u kwalitatief hoogwaardig ontwerpwerk vinden tegen een betaalbare prijs.

3. Valideer je T-shirt ontwerpen

online t-shirt business
Zodra u een paar solide ontwerpideeën voor uw online T-shirt bedrijf hebt samengesteld, moet u validatie van anderen zoeken. U denkt misschien dat de ontwerpen die u hebt bedacht klaar zijn voor het afdrukken, maar anderen kunnen wijzen op een aantal essentiële verbeteringen die uw producten zullen helpen op de lange termijn. Het is ook belangrijk dat de feedback die u ontvangt voor uw ontwerpen onbevooroordeeld is. U dit bereiken door het plaatsen van uw ontwerpen op sommige forums (zorg ervoor dat u uw ontwerpen watermerk, zodat niemand ze kan stelen). U ook wat professionele feedback ontvangen door in contact te komen met een aantal lokale consultants – ze zullen u voorzien van professionele, onbevooroordeelde meningen.

Online discussieplatforms, zoals Reddit,kunnen een essentieel hulpmiddel blijken te zijn wanneer je het succes van de ontwerpen van je T-shirtbedrijf meet. Je kunt mockups van T-shirt maken en je toekomstige ontwerpen op de relevante sub-reddits plaatsen, en je ontvangt eerlijke feedback van mensen die geïnteresseerd zijn in je producten. Als je positieve reacties van je bericht ontvangt, heb je jezelf al bewapend met een aantal potentiële klanten die je bereiken wanneer je je producten lanceert.

4. Bron uw producten

Wanneer u de ontwerpen voor uw online T-shirt bedrijf hebt gevalideerd, moet u de tijd nemen om te overwegen waar u uw T-shirts vandaan haalt. Het is beter om hoogwaardige T-shirts te kopen voor de inventaris van uw winkel, omdat het zorgt voor een superieure klantervaring die zal wedijveren met uw concurrentie.

Een manier om zich te onderscheiden van uw concurrenten is door de sourcing van de hoogste kwaliteit producten die uw bedrijf zich kan veroorloven. Als uw klanten vinden dat uw T-shirts krimpen of rippen na een paar draagt, zal het een slechte reputatie opbouwen voor uw e-commerce winkel. Dit zal drastisch verminderen de kans dat deze klanten de aankoop van uw winkel weer, dat is duidelijk iets wat je wilt vermijden. Als uw online T-shirt bedrijf is gevuld met producten van hoge kwaliteit die zijn gebouwd om lang mee, dan is uw winkel krijgt een grote reputatie die uw bedrijf zal helpen groeien.

how to sell t-shirts online

5. Print uw ontwerpen

Het hebben van hoogwaardige prints op uw producten is essentieel voor een succesvolle online T-shirt business. Als uw klanten vinden dat uw ontwerpen kraken of vervagen na een paar wasbeurten, zal dit hen verlaten met een slechte indruk van uw bedrijf.

Er zijn verschillende opties die u profiteren van uw ontwerpen af te drukken. U in contact komen met lokale drukkerijen, waarmee u de kwaliteit van uw afdrukken controleren voordat u ze naar klanten verzendt. Dit kan echter een duur proces zijn, vooral wanneer uw e-commercebedrijf groeit en de vraag naar meer prints toeneemt.

6. Kies uw bedrijfsmodel

Als het gebruik van een lokaal drukbedrijf te duur is, kan dropshipping uw oplossing zijn. Bij Oberlo geloven we dat online T-shirt bedrijven sterk kunnen profiteren van een dropshipping T-shirt business model. Het is eenvoudig, goedkoop, en je kunt het draaien vanaf elke locatie in de wereld. Verbind Oberlo met uw Shopify-winkel om producten te importeren, te communiceren met leveranciers om uw T-shirtontwerpen af te drukken en dropshipping met gemak te starten.

7. Uw online aanwezigheid instellen

Ten slotte moet u gaan nadenken over waar u uw product wilt verkopen en op de markt brengen. Voor een T-shirt bedrijf, is het super belangrijk om uw publiek te kennen, als T-shirts kunnen veelzijdig zijn, all-inclusive, of zeer niche. In dit stadium, zult u hebben besloten over uw ontwerp en hebben een idee van uw publiek, maar hoe zit het met uw concurrenten? Heb je ze opgezocht en ontdekt waar ze verkopen en marketing hun tees?

De tijd nemen om marktonderzoek te doen zal u helpen om uw publiek te begrijpen voordat u begint met verkopen. Het zal er ook voor zorgen dat u aanwezig bent op de juiste platforms voor uw publiek om uw producten gemakkelijk te vinden. Het kan zijn dat uw doelgroep actief is op Instagram en Snapchat, en ze besteden geen tijd aan het zoeken naar T-shirts via Google Search. Dit betekent dat influencer marketing en reclame zijn uw beste opties voor succes, in plaats van de uitgaven veel tijd en middelen op zoekmachine optimalisatie.

Zodra u in kaart hebt gebracht waar uw concurrenten zijn en waar uw ideale klanten graag online rondhangen, u beginnen met het opzetten en opbouwen van uw online merkaanwezigheid. U bent nu klaar om te beginnen met de verkoop van T-shirts online!


Overwegingen bij het ontwerpen van uw eigen T-shirts

how to start a t-shirt business

Er zijn vele manieren om ontwerpen af te drukken op T-shirts en andere kleding. Het is belangrijk voor u om ze te begrijpen voordat u uw eigen online T-shirt winkel. Door ze te begrijpen, zorg je ervoor dat je de juiste beslissing neemt voor je bedrijf. Hieronder staan drie van de meest voorkomende T-shirt printopties te overwegen voor hun kwaliteit en proces.

  • Schermafdrukken

Zeefdruk is een geweldige optie voor ontwerpen die donkerder zijn of een hoog niveau van levendigheid hebben. Met behulp van stencils of schermen, printers van toepassing lagen van inkt op een T-shirt, met behulp van verschillende stencils voor verschillende gekleurde inkten. Zeefdruk is ideaal voor bulk afdrukken van vijf of minder kleuren als gevolg van de arbeidsintensieve setup.

  • Warmteoverdracht

Bij warmteoverdracht wordt een afbeelding op warmteoverdrachtspapier geplaatst,uit het papier gesneden en vervolgens op een T-shirt geplaatst. Net als een enorm ijzer, verwarmd tot hoge temperaturen, smelt het Heat Transfer papier in de vezels van de kleding, waardoor het deel uitmaakt van het shirt zonder het bovenste beeld te verstoren. Warmteoverdrachten kunnen relatief eenvoudig en snel kleurenafbeeldingen op T-shirts produceren.

  • Direct naar kledingstuk

Met Direct to Garment printenwordt inkt direct op een T-shirt aangebracht via een inkjetprinter. Met behulp van gespecialiseerde inkt op waterbasis worden T-shirtontwerpen gedownload naar een computer en worden ze met een gespecialiseerde printer direct overgebracht naar een fysiek T-shirt. Dit is de goedkoopste afdrukoptie, omdat er relatief geen installatiekosten zijn. Het duurt enige tijd om elk T-shirt af te drukken, dus dit is een goede optie voor kleine lettertjes bestellingen.


Hoe t-shirts online te verkopen

t-shirt design ideas

Hier zijn de belangrijkste dingen om in gedachten te houden voordat u begint met uw eigen online venture dropshipping T-shirts:

  1. Bepaal uw marktVoordat u begint met uw online T-shirt bedrijf, is het belangrijk om te weten de niche die u zult richten op. De T-shirt industrie is oververzadigd, en om succesvol te zijn, moet je weten wat je doelen zijn.
  2. Ontwerp je T-shirtJe zult het moeilijk hebben om mensen te overtuigen om je T-shirts te kopen als de ontwerpen niet goed zijn. Dus, extra aandacht besteden aan wat er gebeurt op de T-shirts die je wilt dropship. Gebruik T-shirt design websites om ervoor te zorgen dat het kunstwerk op uw producten is van hoge kwaliteit en niet handelsmerk.
  3. Kies een quality dropship leverancierZorg ervoor dat u voldoet aan kwaliteitsnormen als het gaat om T-shirts. Het kan lastig zijn om te weten welke T-shirts van hoge kwaliteit zijn als je dropshipping. Bestel een paar monsters van uw leveranciers alleen maar om ze uit te testen. U ontdekken dat het ontwerp niet is wat je wilt of het materiaal is niet naar wens.
  4. Reviews en sociaal bewijs opbouwenHet bereiken van klanten en hen vragen om uw product online te beoordelen is een belangrijk aspect van de verkoop van T-shirts, vanwege het belang van sociaal bewijs in deze niche. Klanten willen weten dat ze waar voor hun geld krijgen bij het kopen van online, en ze willen horen van de werkelijke klanten bij het maken van hun beslissingen.Ecommerce product reviews
  5. Groei je naamsbekendheidMerkbekendheid kan het make-or-break deel van uw nieuwe bedrijf zijn. De juiste branding kan uw bedrijf als betrouwbaar en een leider in uw ruimte vestigen. Dit helpt ook enorm met uw marketing. Een merk vertelt uw klanten wie u bent en waar u over gaat.De basiselementen van een merk zijn hoe je eruit ziet en je tone of voice. Uw logo en website zal vaak het eerste wat een nieuwe klant ziet bij het browsen voor nieuwe T-shirts, dus deze elementen van uw bedrijf moeten een goede eerste indruk te maken. Uw toon van stem en stijl van schrijven beïnvloedt ook alles van verkoop tot betrokkenheid. Denk na over hoe u wilt dat uw klanten u bekijken, en uw toon en stijl vanaf daar vast te stellen.
  6. Outreach naar InfluencersInfluencers kunnen je helpen om in te breken in nieuwe markten of je meer klanten te winnen in je huidige demografische gegevens. Het vinden van influencers op je topplatforms zoals Instagram of Snapchat kan makkelijker zijn dan je denkt, met de komst van micro-influencers en nano-influencers. Dit zijn influencers die misschien maar een paar honderd volgers hebben, maar zeer invloedrijk zijn voor deze mensen.Probeer contact op te nemen met een paar kleinere influencers en bied ze gratis T-shirts aan in ruil voor het delen van afbeeldingen die je product dragen. Deze kleine daad van sociaal bewijs kan bonus merkpunten voor uw online T-shirt bedrijf.
  7. Gebruik Remarketing in uw voordeelAls je veel mensen hebt die T-shirts toevoegen aan hun winkelwagentje en vervolgens van je website verdwijnen, kan remarketing je beste wapen zijn om je conversieratio te verhogen. Wanneer een klant een product aan zijn winkelwagentje toevoegt, kun je ze op verschillende websites retargeten via producten zoals Google Ads of op sociale mediaplatforms via producten zoals Facebook Ads. Je mensen terug leiden naar hun winkelwagentje met kortingscodes, nieuwe aanbiedingen of gewoon een herinnering aan hun items.Criteo vond dat websitebezoekers die zijn retargeted zijn 43 procent meer kans om te converteren in vergelijking met die niet getoond retargeting campagnes. Dit toont de ware kracht van remarketing voor bedrijven in elke niche, maar vooral de T-shirt niche. Dit is een snel bewegende niche die soms vereist dat u klanten te herinneren aan hun verlaten karren.

Dropshipping met uw online T-shirt Business

Als ondernemer die een online T-shirt bedrijf, dropshipping is een geweldig business model. Als je je T-shirts laat vallen,hoef je nooit een inventaris mee tenemen. Vergeet over het hebben van stapels T-shirts bezaaid rond uw huis of het hebben van waardevolle middelen het huren van een opslagruimte afval. In plaats daarvan ontvangt u eenvoudig bestellingen van uw klanten en verzendt u de producten rechtstreeks naar hen vanuit het magazijn van uw leverancier. Een dropshipping T-shirt bedrijf is gestroomlijnd en zal u toelaten om uw bedrijf te beheren vanaf elke plek in de wereld.

make your own t-shirts

Als u kiest voor dropshipping voor uw online T-shirt bedrijf, u profiteren van e-commerce platforms zoals AliExpress. Met AliExpress u producten van hoge kwaliteit kopen tegen een betaalbare prijs. Je bent direct verbonden met een breed netwerk van leveranciers die openstaan voor samenwerking. U contact opnemen met individuele leveranciers op AliExpress die uw ontwerpen rechtstreeks op hun T-shirts kunnen afdrukken. Vervolgens u genoemde producten rechtstreeks naar de deur van uw klant verzenden – zo simpel is het.

Als u besluit dat AliExpress dropshipping de beste optie is voor uw e-commercebedrijf, raden we u aan Oberlotegebruiken. Met Oberlo u eenvoudig producten rechtstreeks importeren in uw e-commerce winkel met slechts een paar klikken. U ook al uw bestellingen eenvoudig beheren met Oberlo. Oberlo is gratis, dus je kunt vandaag beginnen met dropshipping.


Online T-Shirt Business Succesverhalen

Veel succesvolle e-commerce ondernemers creëerden hun online T-Shirt bedrijven met een dropshipping business model. Een van Oberlo’s gebruikers, Melvin Chee, 22, begon zijn eigen e-commerce winkel als een experiment en eindigde met het maken van $ 100K + in slechts 3 maanden.

Melvin besloot dat hij wilde een online T-shirt bedrijf te starten toen hij struikelde over Oberlo in een Facebook-groep. Hij wist dat hij een niche moest vinden die zijn e-commerce winkel in staat zou stellen om te slagen. Hij vestigde zich op een bank van kernproducten, die basis T-shirts met grappige slogans gedrukt op hen waren. Het waren deze producten, verwerkt met zijn marketinginspanningen, die dit experiment transformeerden in een succesverhaal voor e-commerce. U ons volledige artikel over melvin’s verhaal.


Conclusie

Nu dat je hebt gelezen door middel van dit bericht weet je precies hoe je een online T-shirt bedrijf te starten en maak je eigen succesverhaal. Vergeet niet, het ontwerpen en verkopen van T-shirts online in deze niche is concurrerend, dus zorg ervoor dat u gebruik maken van de tips die we hebben genoemd.

Als je nog vragen hebt over het starten van een online T-shirt bedrijf of e-commerce winkel in het algemeen, laat het ons weten in de comments sectie – we zijn meer dan blij om te helpen.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format