Welke e-commerce statistieken u moet meten (en waarom ze belangrijk zijn) - DeLaatbusiness

Welke e-commerce statistieken u moet meten (en waarom ze belangrijk zijn)

13 min


130
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Statistieken. Iedereen wil ze, iedereen heeft ze nodig. Of je nu een wiskundeleraar op de middelbare school, een NFL-scout of een digitale marketeer bent, statistieken zijn hoe we allemaal prestaties observeren en beslissingen nemen.

En dat leidt ons naar een van de schoonheden van de digitale wereld… Het is niet magisch, het is meetbaar.

In vergelijking met andere marketinginspanningen biedt digitaal veel meer zichtbaarheid voor gedrag en acties. Je niet zien hoeveel mensen je billboard langs de weg zien, maar je wel zien hoe het aantal mensen naar je website komt. Je niet zien hoeveel mensen naar je restaurant zijn gekomen nadat je een advertentie in de communitykrant hebt gezien, maar je wel zien hoeveel mensen naar je site zijn gekomen door op een banneradvertentie te klikken.

Deze zichtbaarheid in uw digitale komen en gaan is al lang een industrie op zich,

praktisch vanaf het begin van digitaal zelf. Metingen en termen zoals Google Analytics, bezoekers, pagina’s per bezoek, bouncepercentage, tijd op locatie en conversieratio zijn net zo gewoon als Gene, Paul, Peter en Ace.

Maar deze statistieken zingen geen e-commercelied, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van inzichtelijke, bruikbare, e-commercegerichte statistieken.

Maar voordat we bij de statistieken komen die de prestaties van je winkel kunnen verbeteren, welke ARE-statistieken? En waarom zeggen sommige mensen KPI’s? Zijn ze hetzelfde, of rijmen ze gewoon?

Wat is een statistiek?

Artboard 2@0.5x

Een statistiek is elke kwantificeerbare, consistent gedefinieerde meting van de prestaties van de website. Voorbeelden van relevante e-commercestatistieken variëren van conversieratio tot gemiddelde orderwaarde, van het verlaten van winkelwagentjes tot verkeersbronnen.

De lijst met e-commercestatistieken is lang en niet voor niets. Google Analytics, sociale media,uw online winkel, productpagina’s, homepages, kassa- en winkelwagentjes – dit zijn allemaal rijke gegevensbronnen die kwantificeerbare gegevens vastleggen, rijp zijn voor uw interpretatie en trendmeting in de tijd.

Wat is een KPI?

KPI staat voor key performance indicator. Hoewel een statistiek een gekwantificeerde meting is, is een KPI een belangrijke statistiek. Dit zijn de getallen die u bijhoudt voor groei.

Hoewel sitebezoeken belangrijk kunnen zijn, kunnen bestellingen uw KPI zijn. Meestal een handvol kritisch belangrijke getallen is hoe je wordt geëvalueerd. Dit zijn je KPI’s.

Wat is het verschil tussen een statistiek en een KPI?

Dus wat is het verschil tussen een statistiek en een KPI, vooral omdat ze vaak worden uitgewisseld? Laten we beginnen met het feit dat metrics het proces meten,terwijl KPI’s de prestaties van die processen meten. Anders gezegd, key performance indicators zijn subjectieve, specifieke doelen die u wilt dat uw winkel te bereiken.

De gemiddelde orderwaarde is bijvoorbeeld zeker een statistiek, maar het is geen KPI. Aan de andere kant, een AOV doel van $ 40 is een KPI. Als we deze voorbeelden zouden toepassen op de sportwereld, zouden punten per spel een statistiek zijn, en 30 PPG zou een KPI zijn.

Dit wordt gesproken over ad nauseum wanneer statistieken worden besproken, maar het is de moeite waard te herhalen … statistieken moeten VOORSPELLENd zijn, niet reactief.

U moet uw statistieken (en de KPI’s die u voor hen definieert) kunnen gebruiken om de toekomst van uw winkel vorm te geven op de manier die u wilt.

En tot slot moeten uw statistieken relevant zijn voor uw bedrijf. Als e-mailmarketing een essentieel onderdeelvan uw strategie is, verdient e-mail CTR (click-through-rate) serieuze overweging. Als alternatief, als het verhogen van uw gemiddelde customer lifetime value is een essentieel onderdeel van uw strategie, dan AOV rechtvaardigt serieuze overweging.

Hoe e-commerce succes te meten

Artboard 3@0.5x

Een laatste ding voordat we bij de statistieken komen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien: we hebben bij Irish Titan ontdekt dat het nuttig is geweest om een index te maken die uw prestaties in geselecteerde marketingactiviteiten samenvat.

Als eigenaar van een e-commercesite u dus vier statistieken uit de onderstaande statistieken selecteren en de KPI’s voor elk van deze statistieken bepalen. Als twee van deze statistieken presteren op 90% van uw KPI-doel en de andere twee statistieken presteren op 100% van uw KPI-doel, is uw index 0,95.

Dit kan verder worden verbeterd (ingewikkeld?) door het wegen van uw statistieken (misschien een van de vier is belangrijker?). We raden aan om dat niet te doen, in ieder geval niet om te beginnen.

Afhankelijk van uw grootte kunnen uw teams of teamleden de specifieke kenmerken van de activiteiten beheren die uw statistieken omvatten, maar deze index kan een handige manier zijn om uw prestaties op ondernemingsniveau te meten.

Hoe vaak moet ik mijn e-commercestatistieken controleren?

Als we naar onze lijst met aanbevolen e-commercestatistieken gaan, vraagt u zich misschien af hoe vaak u uw statistieken moet controleren? Het antwoord is hetzelfde antwoord toen hem werd gevraagd: “Hoeveel kost een rode auto?” en dat antwoord is: “Het hangt ervan af.”

1. Wekelijks.

Sommige statistieken moeten wekelijks worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de status van uw bedrijf gezond is. Voorbeelden hiervan zijn websiteverkeer, betrokkenheid op sociale media en vertoningen.

2.

Uitzoomend op uw wekelijkse statistieken zijn tweewekelijkse statistieken de statistieken die het meest geschikt zijn voor een grotere steekproefgrootte, minder beïnvloed door variaties die zich binnen een bepaalde week kunnen voordoen. Deze tweewekelijkse statistieken kunnen de gemiddelde orderwaarde (AOV), kosten per acquisitie (CPA) en het verlaten van winkelwagentjes omvatten.

3. Maandelijks.

Voor maandelijkse statistieken is een langer gegevensvenster vereist vanwege verkeerspatronen of, waarschijnlijker, uw eigen marketingpatronen. Deze maandelijkse statistieken kunnen dus e-mailopenkoers, multichannel-betrokkenheid, bereik en add-to-cart-verlating (of andere microconversies) omvatten.

4.

Kwartaalstatistieken zijn de meest strategische, althans zoals gedefinieerd door deze perioden. Omdat uw wekelijkse en tweewekelijkse statistieken hebben bewezen dat uw bedrijf gezond is en overleeft, zullen deze kwartaalstatistieken de long-tail-activiteiten zijn die bewijzen dat uw bedrijf floreert en groeit. Dit kunnen e-mailklik, klantlevensduurwaarde en abonnementstariefzijn.

Inzicht in klantstadia

Artboard 6@0.5x

We gaan deze dialoog vormgeven op een manier dat de best presterende e-commercebedrijven de neiging hebben om na te denken over de prestaties van hun winkel – de e-commercetrechter, weergegeven in het bovenstaande diagram.

Elke stap van deze trechter heeft verschillende statistieken die relevanter zijn. In tegenstelling tot wat veel mensen zeggen, is geen van deze fasen inherent belangrijker dan alle andere. Hun relatieve belang wordt echt bepaald door uw persoonlijke voorkeur, ondernemingsstrategieënen waar u zich in uw bedrijfslevenscyclus bevindt (omdat bijvoorbeeld het creëren van belangenbehartiging inherent moeilijk is in de vroege stadia van uw bedrijf).

Dit zijn de belangrijkste statistieken voor u zijn om een succesvolle e-commerce winkel te runnen:

 1. Indrukken.
 2. Bereiken.
 3. Betrokkenheid.
 4. Klikfrequentie per e-mail.
 5. Kosten per acquisitie (CPA).
 6. Organisch acquisitieverkeer.
 7. Betrokkenheid op sociale media.
 8. Stopzetting.
 9. Micro- tot macroconversiepercentages.
 10. Gemiddelde orderwaarde (AOV).
 11. Verkoopconversiepercentages.
 12. Klantretentiepercentage.
 13. Customer lifetime value (CLV).
 14. Herhaal het klanttarief.
 15. Terugbetaling en retourtarief.
 16. E-commerce churn rate.
 17. Net promoter score (NPS)
 18. Abonnementstarief
 19. Deelname aan het programma.

1. Productdetectiestatistieken.

Artboard 9 copy1

Het lijkt vrij elementair, maar je geen bezoekers naar je site trekken als je niet het bewustzijn creëert dat leidt tot hun ontdekking van je merk. Met deze statistieken u uw activiteiten meten die helpen bij het creëren van bewustzijn en ontdekking.

Indrukken

Simpel gezegd, vertoningen zijn het aantal keren dat uw advertentie of stuk inhoud aan iemand wordt gepresenteerd. Deze vertoningen kunnen optreden via betaalde advertenties op sites van derden, zoekresultaten, sociale platforms, enz.

Het is belangrijk om te onthouden dat een vertoning niet noodzakelijkerwijs gelijk staat aan een klik (we zullen dat later dekken). Je vertoningen zijn beschikbaar op elk platform waarop je inhoud deelt: door Google betaalde advertenties, Facebook of Instagram, platforms van derden.

Vertoningen zijn een van de meest controleerbare statistieken die u hebben, omdat ze bijna volledig zijn gebaseerd op het budget dat u aan uw verschillende activiteiten toewijst.

Bereiken

Simpel gezegd, bereik is het totale aantal van uw volgelingen en abonnees – in principe, de som van al degenen die uw inhoud te zien. Dit kunnen uw e-mail opt-in abonnees, uw Facebook-volgers, en uw loyaliteitsprogramma abonnees.

Bereik wordt het best verbeterd door consistente campagnes (sociale media, e-mail of anderszins) om abonnees, volgers, enz. Hoe beter gedefinieerd uw merk en stem zijn, hoe effectiever uw campagnes zullen zijn om het bereik te verbeteren.

Betrokkenheid

Engagement is het snijpunt van je impressies en je bereik. In wezen: hoeveel van uw volgers en abonnees (uw bereik) zijn bezig met uw inhoud (uw vertoningen). Dit kan acquisitiegerelateerde activiteiten omvatten, zoals doorklik, maar het kan ook niet-acquisitiegerelateerde activiteiten omvatten, zoals vind-ik-leuks en aandelen.

Engagement zal het meest profiteren van continue activiteiten om uw merk en product te promoten. Het is belangrijk om deze inspanningen op een continue manier te doen. Deze inspanningen lijken veel meer op de landbouw (aan de gang), dan ze jagen (eenmalig).

2. Overwegingsstatistieken (of acquisitie).

Artboard 10 copy1

Je geen koper hebben als ze niet op je site komen. Nu ze zich bewust zijn van uw merk, laten we een aantal statistieken definiëren die meten om ze naar uw site te brengen. Er zijn veel, veel statistieken in deze fase van de trechter, dus we zullen ons slechts op een paar richten.

Doorklik via e-mail

E-mailklikfrequentie is hoeveel van uw e-mailabonnees (die de e-mail hebben ontvangen en deze hebben geopend, wat andere statistieken zijn) doorklikte naar uw site.

U dit positief beïnvloeden door goed ontworpen e-mails te maken (inclusief mobielvriendelijk ontwerp), sterke calls-to-action en goede onderwerpregels.

Kosten per acquisitie (CPA)

Denkt u dat het nuttig zou zijn om te weten hoeveel u betaalt voor het verwerven van uw klanten (of uw CAC, klant acquisitie kosten)? We nemen dat als een ja, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen exorbitante campagnes lanceert die slechts een klein aantal klanten produceren.

Als winkeleigenaar weet u dat u zult moeten investeren in e-mailcampagnes, betaalde zoekcampagnes en andere marketinginvesteringen om verkeer en uiteindelijk verkoop te stimuleren. Maar als de kosten van die campagnes opwegen tegen de totale inkomsten die ze genereren, dan maak je een slecht gebruik van je allerbelangrijkste dollars.

Het is essentieel om in gedachten te houden dat CPA sterk profiteert van de context van uw AOV. Als uw CPA is $ 25 en uw AOV is $ 100, dat is een goed teken. Als, aan de andere kant, uw AOV is $ 30, dan is een CPA van $ 25 ziet er niet zo goed.

Uw CPA kan worden verbeterd door uw campagnes te segmenteren om klanten beter te targeten die het beste kunnen reageren op de call-to-actions van uw campagnes, bestemmingspagina’s die uw call-to-actions helpen versterken en uw campagnebudgetten zorgvuldig beheren.

Organisch acquisitieverkeer

Op de lange termijn en in een blauwe hemel, hoop je mensen aan te trekken naar uw site zonder te betalen voor hen. Hieruit volgt dat het belangrijk is om te meten hoeveel van uw bezoekers de site organisch bereiken, wat algemeen beschikbaar is in alle analyseplatforms.

U uw organisch verkeer verbeteren door ervoor te zorgen dat uw on-site / technische SEO trouw blijft aan best practices (goede tagging, goede responstijd, enz.) en dat uw off-page SEO presteert goed (dieringen terug naar een aantal van de concepten in de ontdekking sectie van deze blog).

Betrokkenheid op sociale media

Social media metrics kunnen veel waarde bieden aan uw e-commerce bedrijf. Dit zijn de top social media engagement KPI’s die je regelmatig moet bijhouden:

 • Vind-ik-leuks per bericht: ‘Vind-ik-leuks’ is een catch-all metric die ik gebruik voor mensen die je berichten op sociale media hebben toegestemd. Deze komen in de vorm van Vind-ik-leuks, thumbs ups, favorieten of +1’s. Om het te berekenen, moet je vind-ik-leuks verzamelen op elk social media platform en het delen door het aantal berichten op het individuele platform.
 • Aandelen per bericht: “Aandelen” is een catch-all metric voor “aandelen”, “retweets” en “repins.” Deze statistiek is indicatief voor het gemiddelde aantal keren dat berichten worden gedeeld over een bepaalde tijd.
 • Reacties per bericht: “Reacties” is een catch-all metrische voor vermeldingen en opmerkingen op uw sociale media berichten. Deze statistiek is een graadmeter van hoeveel van een community uw merk oogst op sociale media.
 • Klikken per bericht: De statistiek klikken per bericht meet linkklik-throughs van berichten op sociale media over een bepaalde periode. Als u deze statistiek wilt berekenen, verzamelt u het aantal klikken van uw berichten op sociale media over een bepaalde periode (meestal over een maand) en deelt u deze vervolgens door het aantal gepubliceerde berichten op sociale media over dezelfde periode.

3. Conversiestatistieken.

Artboard 11 copy1

Nu je het geluk hebt om een bezoeker van uw winkel te hebben, hoe u uw prestaties meten door ze om te zetten van een winkelbezoeker naar een betalende klant, producten toe te voegen aan hun winkelwagentje en daadwerkelijk uit te checken? Deze statistieken moeten u helpen dat te doen.

Het verlaten van de winkelwagen

Verlating kan op een paar verschillende manieren worden gemeten, wat handig is om het gedrag van de site te meten. Winkelwagenverlating is een maat voor hoeveel mensen iets toevoegen aan hun winkelwagentje, maar laat uw site zonder het maken van een aankoop. Deze maatregel is belangrijk om te zien of er haperingen in de site of winkelwagen proces voordat ze naar de kassa proces.

Verlating van de kassa

Afzonderlijk, checkout verlaten is een kritische metrische van hoeveel mensen verlaten uw site zonder het maken van een aankoop, maar pas nadat ze beginnen met het afrekenproces. Hoewel vergelijkbaar met winkelwagenverlating, is het belangrijk om ze afzonderlijk te meten om te zien of het afrekenproces de oorzaak is van verlatingen of dat het probleem iets heel anders is.

Uw verlatingstarieven kunnen voornamelijk worden verbeterd door intuïtief winkelwagenbeheer, waaronder permanente pagina’s, dringende berichten, het opslaan van klantenkarren, enz.

Micro- tot macroconversiepercentages

Dit is een interessante benadering voor het identificeren van activiteiten die van bijzonder belang zijn voor de meting. In principe zijn een micro- en macroconversies kleine (micro)activiteiten die leiden tot grotere (macro)activiteiten.

Deze zijn vergelijkbaar met de verlatingspercentages,maar kunnen u de mogelijkheid geven om activiteiten te meten die u belangrijk vindt voor uw trechter, zoals het aantal bezoekers dat op een productdetailpagina klikt of het aantal bezoekers dat zich als e-mailabonnee opt-ingeeft.

Gemiddelde orderwaarde (AOV)

Uw AOV is de gemiddelde prijs die uw klanten betalen voor de artikelen in hun winkelwagentje wanneer ze uitchecken. Het kan en moet worden gemeten in de tijd, zodat u bepalen hoe het evolueert. Het is een belangrijke meting om te weten als het gaat om metingen van marketing effectiviteit.

Uw AOV kan worden verhoogd door add-ons, loyaliteitsprogramma’s of andere, meer fundamentele businessmodelvragen zoals prijzen, productkwaliteit, enz.

Verkoopconversiepercentages

Dit is het totale aantal verkopen gedeeld door het totale aantal sessies naar uw winkel.

Inzicht in dit aantal is van cruciaal belang om te bepalen hoeveel verkeer nodig is om uw doelverkoop te genereren.

Dat gezegd hebbende, net als uw verkoopgegevens, moet u meer gedetailleerd inzicht in de conversiepercentages.

Hier volgen belangrijke manieren om uw conversieratio-statistiek te ontleden:

 • Conversieratio instellen per kanaal: bijvoorbeeld AdWords, SEO, Facebook, enz.
 • Conversieratio instellen per categorie producten: sommige categorieën hebben mogelijk hogere conversies dan andere
 • Conversieratio instellen per campagne: als voorbeeld, als u werkt met filialen of influencers
 • Streef ernaar uw verkoopconversiepercentages in uw campagnes te optimaliseren. Als u een kanaal of categorie goed presteren, na te denken over het zetten van meer achter, als er iets ondermaats presteert, misschien is er een oplossing die de tarieven zou stimuleren, of misschien de campagne moet worden beëindigd (soms is het het beste om uw verliezen te snijden). Conversion Rate Optimization (CRO) kan de groei voor een campagne echt maximaliseren.

4. Bewaarstatistieken.

Artboard 12 copy1

Afhankelijk van de bron is het verwerven van een nieuwe klant 5 tot 25 keer duurder dan het behouden van een bestaande klant. Ongeacht het exacte bedrag, de gegevens vrij sterk geeft de waarde in het behoud van die klanten die u hebt geconverteerd.

Houd er rekening mee dat elk van deze statistieken op retenties zal profiteren van een gemeenschappelijk thema: goede klantenservice, loyaliteitsprogramma’s, herhaalde aankoopcampagnes en een echte investering in klanttevredenheid.

Klantretentiepercentage

Retentiepercentage wordt het best gedefinieerd als het percentage klanten dat u als klant over een bepaalde periode onderhoudt. Hoe hoger dit aantal, hoe beter u het doet in het onderhoud van uw klanten. Het is belangrijk om te onthouden om uw nieuwe klanten af te trekken van het aantal klanten bij het berekenen van dit. Die nieuwe klanten zijn belangrijk, maar deze statistiek is gericht op hoe goed je bestaande klanten behoudt.

Customer lifetime value (CLV)

CLV is het totale bedrag dat u van uw klanten verdient over de lengte van hun relatie met u, zoals gemeten door AOV, herhaaltransacties en bewaartermijn. Dit is belangrijk om te berekenen, want het is een getal om te meten aan uw AOV (hopelijk met aanzienlijk verschil) en kan ondermaatse herhalen en retentie activiteiten opgraven.

Herhaal het klanttarief

Dit is gemakkelijk te meten, maar belangrijk om dit te doen. U wilt weten welk percentage van uw klanten meerdere aankopen heeft gedaan. Dit is een andere manier om te meten hoe goed u uw klanten onderhoudt, want als u ze goed onderhoudt, komen ze terug.

Restitutie- en retourbedrag

Terugbetalings- en retourtarieven kunnen een plaag zijn voor e-commercewebsites. Zelfs hoge inkomsten online winkels kunnen uiteindelijk worden gedaan door hoge restitutie en rendement. Afhankelijk van uw branche, rendementen kunnen zeer gebruikelijk zijn en al gebakken in uw financials modellen, of als alternatief, ze kunnen uiterst zeldzaam zijn.

Retouren kan ook een krachtige driver zijn om klanten te verleiden om ‘nu kopen’ te raken. Als een klant weet dat uw winkel gratis retourzendingen of uitwisselingen biedt, kan dit de zorgen over kopers wroeging wegnemen. Gebruik retourzendingen en terugbetalingen als brandstof om uw bedrijf te rijden, niet om u te verbranden.

Hoe dan ook, het bijhouden van deze statistieken is belangrijk voor de gezondheid van uw winkel. Is uw restitutie tarief spiking op een bepaald deel van uw winkel? Het is misschien tijd om te onderzoeken waar dat vandaan komt.

E-commerce churn rate

Churn rate is een statistiek om de omzet van uw klanten bij te houden. Het meet het aantal gebruikers dat over een bepaalde periode verloren is gegaan. Afhankelijk van uw branche en verkoop aanpak, u een lange investering tijd in elke gebruiker, maar ze blijven bij u voor jaren, of klanten komen gemakkelijk, maar ze lijken niet voor altijd te blijven. Wat uw churn rate ook is, het is belangrijk om strategieën te meten en te werken om uw klanten te verrassen wanneer ze in de buurt zijn. Het is altijd makkelijker om door te verkopen aan een huidige klant dan om een nieuwe te krijgen.

5. Advocacy metrics.

Artboard 13 copy1

Dit deel van de trechter is ontegenzeggelijk het meest over het hoofd gezien, wat jammer is, omdat je beter je witte handschoenen aantrekt. Deze klanten zijn uw goudmijn, dus je beter behandelen ze als zodanig. Deze statistieken helpen u de inspanningen te meten die u doet om hen te laten zien dat u er om geeft.

Net promoter score (NPS)

Zoals recente adoptees onszelf, we zijn fans van deze eenvoudige metrische: hoe waarschijnlijk zou uw klanten zijn om u te verwijzen? Op basis van hun numerieke antwoord, klanten vallen in een van de drie categorieën – tegenstanders, passieven, en promotors. Hoe meer promotors je hebt, hoe beter (je raadt het al).

Het is belangrijk op te merken dat verschillende industrieën verschillende schalen van goede en slechte NPS scores hebben.

Uw NPS zal profiteren van de combinatie van alles in uw bedrijf, van uw productkwaliteit tot uw klantenservicekwaliteit, van de klantervaring die u biedt tot de kwaliteit van de werkervaring die u uw medewerkers biedt. NPS meet alles en is ongelooflijk waardevol om te meten.

Abonnementstarief

Aangezien e-mailmarketing van grote waarde blijft, is het belangrijk om te weten welk percentage van uw bezoekers zich heeft aangemeld voor uw e-maillijsten. Dit geeft aan dat uw klanten van u willen horen. En dat is natuurlijk een goede zaak.

Uw abonnementstarief kan worden verbeterd door te zorgen voor een goede e-mailcommunicatie-ervaring (ken uw merk, wees consistent in berichten, “spam” uw lijst niet met eindeloze of onnodige berichten), een eenvoudige abonnementservaring en sterke call-to-action.

Aan de andere kant is het afmeldtarief net zo belangrijk als nieuwe abonnementen. Als u grote groepen gebruikers ziet die vluchten voor uw e-mails, is het misschien tijd om uw aanpak te heroverwegen. Afmeldingen zullen altijd in de buurt zijn, maar het is belangrijk om het te minimaliseren, gericht op minder dan 0,5% (en minder dan 0,25% is geweldig).

Deelnamepercentage programma

Naarmate e-commercetechnologieën en -praktijken zijn gerijpt, hebben steeds meer verkopers zich tot belangenbehartigingsprogramma’s zoals loyaliteitsprogramma’s of beoordelingsplatforms gewend. Er zijn tal van oplossingen in beide rijken, maar laten we loyaliteitsprogramma’s gebruiken als een voorbeeld, die relevanter voor u kunnen zijn als u een meer merkintensieve handelaar bent.

Als u een klantenloyaliteitsprogramma hebt,welk percentage van uw klanten zijn er lid van? Hoe hoger dat percentage, hoe groter uw vermogen om ze met zorg te behandelen, ze speciaal te laten voelen en veel andere statistieken te verbeteren die we hebben besproken, zoals CLV, terugkerende klanten,enz.

Uw programma participatie tarief kan verbeteren door … ten eerste, het starten van een! Buiten dat, doe dit op een manier waar er werkelijke voordelen aan inclusie. Vergeet niet dat afzien van enige marge in ruil voor de behandeling van deze klanten goed zal vruchten afwerpen na verloop van tijd. Herinner je je onze eerdere statistiek dat het ergens tussen de 5 tot 25 keer duurder is om een nieuwe klant te werven? Dat is vooral belangrijk om in gedachten te houden bij het denken van het programma participatiegraad.

Conclusie

Artboard 1@0.5x

Het exploiteren van een succesvolle e-commerce winkel vereist uw aandacht op een aantal manieren – van het bouwen van uw winkel tot het definiëren van uw merk tot het creëren van uw product tot het aanbieden van klantenservice van hoge kwaliteit.

Vertrouwdheid met de hierboven genoemde e-commercestatistieken zal u helpen te identificeren hoe goed u deze activiteiten uitvoert en de gebieden markeren waarin u uw strategieën en tactieken verfijnen om de prestaties en het bedrijfsresultaat van uw winkel te verbeteren. Veel succes, en vergeet niet om te zorgen voor die klanten.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format