LearnDash Review - De beste plugin voor online leeromgeving? - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

LearnDash Review – De beste plugin voor online leeromgeving?

14 min


117
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

LearnDash is een beproefd leerbeheersysteem (LMS) waarmee u online leercursussen kunt maken en hosten vanuit een WordPress-website. Met de opkomst van eLearning is er een toenemend aantal LMS-producten op de markt die een gemakkelijke manier willen bieden om geld te verdienen en mensen te helpen opleiden met een minimum aan gedoe. Maar werken ze?

Voldoet LearnDash aan zijn facturering? Hoe gemakkelijk is het in het gebruik? Biedt het een goede prijs? Hoe concurreert het in een zeer drukke markt tegen concurrentie van topkwaliteit? Aan het einde van dit artikel heeft u geïnformeerde antwoorden op al deze vragen en meer! 

LearnDash recensie

learndash-logo

LearnDash is een WordPress LMS-plug-in die rechtstreeks verbinding kan maken met uw WordPress-website, zodat u online leren kunt aanbieden als onderdeel van uw kernaanbod of als een compleet online leerplatform. De bedoeling is om leren voor iedereen toegankelijk te maken en het maken van online cursussen zo eenvoudig mogelijk te maken.

LearnDash 3.0 is de nieuwste versie van het LMS die eerder dit jaar is uitgebracht. We zullen het meestal LearnDash noemen, maar voor de duidelijkheid vermelden we LearnDash 3.0 indien nodig.

Klik hier om de website te bezoeken

Samenvatting van LearnDash

Samenvatting

LearnDash is een volledig functionele LMS-plug-in die alles bevat wat u nodig hebt om online cursussen te maken en deze op uw website te hosten. De kernplug-in bevat alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief een PayPal-betalingsgateway-add-on. De ontwikkelaar biedt ook gratis extensies om het verder te brengen , inclusief add-ons voor Stripe, WooCommerce, Zapier, BuddyPress en een reeks andere. Er zijn ook premium plug-ins om het nog verder te brengen als u dat wilt.

PrijsVan $ 159 tot $ 329 per jaar
Gratis proefperiodeGeen gratis proefperiode, maar er is een 30 dagen geld-terug-garantie.
Wat we leuk vonden Focusmodus – Een nieuwe gebruikersinterface waarmee de cursusinhoud kan schitteren in een afleidingsvrije interface.
 Nieuwe cursusbouwer – Eenvoudige cursusconfiguratie volgens dezelfde principes als WordPress-paginabouwers.
 Astra-thema-integratie – Zowel LearnDash als Astra hebben ingebouwde compatibiliteit met elkaar.
 Add-ons inbegrepen – Sommige belangrijke add-ons zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn extra premium add-ons die ook optioneel zijn.
Wat we niet leuk vonden Alles zit achter registratie – Documentatie, helpvideo’s en communityforums moeten allemaal geregistreerd zijn om toegang te krijgen.
 Geen gratis proefperiode – Hoewel LearnDash een 30 dagen geld-terug-garantie biedt, is er geen gratis proefperiode.
 Veel te leren – LearnDash is gemakkelijker onder de knie te krijgen dan de meeste LMS, maar er is nog veel te leren.
Makkelijk te gebruiken 
Betrouwbaarheid
Ondersteuning
Waar voor je geld
Al met al
 Bezoek website

Makkelijk te gebruiken

Een belangrijke uitdaging met een LMS is het bieden van een reeks functies terwijl de zaken eenvoudig blijven. LearnDash is een van de weinige plug-ins van dit type die daaraan voldoen. De nieuwe LearnDash 3.0 houdt de zaken zo eenvoudig mogelijk met slepen en neerzetten van cursussen en logische navigatie.

Waarde

Waarde is zeker daarboven met de beste. Het is goedkoper dan veel concurrenten en een stuk goedkoper dan sommige. De add-ons zijn een mix van gratis en premium. Belangrijke add-ons zoals WooCommers en anderen zijn gratis, terwijl premium-add-ons ongeveer $ 29 kosten. Om eerlijk te zijn, vind ik LearnDash eigenlijk te goedkoop gezien het aanbod, maar vertel de ontwikkelaars dat niet!

Betrouwbaarheid

Zolang uw hosting de taak aankan, is LearnDash net zo betrouwbaar als mogelijk. We hebben geen problemen gezien, geen downtime en er ging niets mis bij de cursussen die we hebben gebouwd of de plug-in als geheel.

Ondersteuning

LearnDash gebruikt een ticketsysteem voor ondersteuning, maar we hoefden het niet te gebruiken. De meegeleverde documentatie en de schat aan online video’s en bronnen zorgden ervoor dat we onze cursussen konden bouwen en alles in een mum van tijd aan de gang konden krijgen. Andere recensenten hebben gezegd dat LearnDash fulltime ondersteunend personeel heeft, maar we hoefden ze niet te gebruiken.

Algehele beoordeling

Over het algemeen is LearnDash een uitstekend LMS dat bewijst dat technologie niet ingewikkeld hoeft te zijn om veel functies en opties te bieden. Navigatie is logisch, het maken van cursussen is ongeveer net zo eenvoudig als het wordt, er zijn veel gratis add-ons om het verder te brengen als dat nodig is en de plug-in biedt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

LMS-plug-ins

LMS-plug-ins

Een van de belangrijkste nadelen van LMS-plug-ins is hun complexiteit. Sommige zijn ongelooflijk complex en vereisen uren werk om een ​​online cursus samen te stellen en te publiceren. Dat is niet eens inclusief de tijd die nodig is om de cursus zelf te ontwerpen!

Cloud LMS is een haalbaar alternatief dat korte metten maakt met het opzetten van online leren en veel minder configuratie en installatie nodig heeft. Het nadeel van Cloud LMS is een relatief gebrek aan vrijheid in termen van hoe het eruit ziet, hoe het werkt en uw aanpassingsmogelijkheden. WordPress LMS-plug-ins bieden totale controle over de ervaring en daarom zijn ze zo populair.

De ontwikkelaars achter LearnDash hebben buitensporig veel tijd besteed aan het zoveel mogelijk stroomlijnen van het maken van cursussen. In plaats van uren en uren door een obscuur dashboard te navigeren om een ​​cursus te maken, belooft LearnDash een veel eenvoudigere ervaring.

We hebben een paar dagen met LearnDash 3.0 doorgebracht om te zien of het zijn beloften waarmaakt. We werken al meer dan 12 jaar met WordPress en hebben meerdere websites op onze naam staan ​​die allemaal het CMS draaien.

We hebben cursussen gemaakt met het concurrerende LifterLMS en hebben gespeeld met  LearnPress  en  WP Courseware,  dus we hebben een goed idee van wat je kunt verwachten.

Dus hoe presteert LearnDash als een LMS-plug-in?

Voordelen van LearnDash

Voordelen van LearnDash

Een belangrijk voordeel van LearnDash als WordPress LMS-plug-in is het enorme aantal aangeboden functies. Bovendien zijn deze functies ofwel opgenomen in de kernplug-in of worden ze aangeboden als gratis add-ons. Veel collega’s van LearnDash brengen kosten in rekening voor deze add-ons, maar ze komen hier als onderdeel van het pakket.

Wat is LearnDash

Andere voordelen van LearnDash zijn:

 • Focus modus
 • De nieuwe cursusbouwer
 • Quizzen en opdrachten
 • Opties voor het genereren van inkomsten
 • Cursusforums
 • Astra-integratie
 • Verscheidenheid aan add-ons

Focus modus

Focus modus

Voor ons is de focusmodus in LearnDash wat deze plug-in onderscheidt van vele andere. Het is de voorkant die de student ziet wanneer hij een cursus gebruikt. De meeste plug-ins bieden barebones UI’s die er helemaal niet erg aantrekkelijk uitzien. Focus Mode maakt gebruik van een eenvoudige interface, maar deze is volledig ontworpen voor de cursus en ziet er erg professioneel uit.

Focusmodus is optioneel, maar het zou gek zijn om het niet te gebruiken, tenzij je je eigen gebruikersinterface hebt ontworpen rond de cursusinhoud. Het is nog steeds eenvoudig, maar ziet er veel professioneler uit en wekt een zeer gunstige indruk bij studenten. Het is ook een afleidingsvrije gebruikersinterface, zodat studenten kunnen leren.

De nieuwe cursusbouwer

LearnDash 3.0 brengt een nieuwe cursusbouwer die het supergemakkelijk maakt om je eerste cursus te maken. Het gebruikt een slepen-en-neerzetten-interface zoals veel andere LMS, maar doet het op zo’n manier dat het volledig intuïtief lijkt om je cursus samen te stellen. Het is een mix van het standaard WordPress-dashboard en een speciaal ontworpen interface die WordPress combineert met zijn eigen cursusbouwer.

Quizzen en opdrachten

Quizzen en opdrachten zijn beide belangrijke onderdelen van online leren. Ze testen het leren van de student en bieden een uitdaging die de leerling aanmoedigt om de gelegenheid aan te gaan. Beide elementen komen goed aan bod in dit LMS.

Er is een geavanceerde quizfunctie in LearnDash die verschillende vraagformaten biedt, gebieden biedt voor aangepaste berichten en optionele quiz-timers.

Opdrachten zijn even configureerbaar en kunnen worden geïntegreerd in LearnDash’s Gradebook voor automatisch of handmatig scoren en beoordelen.

Opties voor het genereren van inkomsten

Er is een reeks opties voor het genereren van inkomsten binnen LearnDash. U kunt een eenmalige cursus verkopen, abonnementen aanbieden, groepsaankopen, terugkerende betalingen instellen, PayPal- of Stripe-betalingen en meer. Andere LMS-plug-ins brengen extra kosten in rekening voor de mogelijkheid om betalingsopties te implementeren, maar LearnDash neemt dit in de prijs op.

Cursusforums

Omdat we online cursussen hebben ontworpen en deze hebben bijgewoond, weten we dat zoiets eenvoudigs als een cursusforum echt een voordeel is. Je kunt op een aparte maar samenhangende manier met andere studenten chatten over vakken, leerresultaten, essays en allerlei onderwerpen. Er zijn maar weinig LMS die deze functie bieden en het is zeer welkom.

Astra-integratie

Astra-integratie

Vaste lezers zullen weten dat we een zwak hebben voor het Astra-thema. We hebben het beoordeeld , uitgebreid gebruikt en geven er de voorkeur aan boven de meeste andere WordPress-thema’s. LearnDash past perfect in het Astra-thema en de thema’s zelf zijn ontworpen om goed te spelen met LMS zoals LearnDash.

De twee maken het bouwen van een speciaal online leerportaal zo eenvoudig als het wordt.

Klik hier om de specifieke integratiefuncties van LearnDash van Astra te bekijken .

Verscheidenheid aan add-ons

De Addons-pagina op de LearnDash-website zit vol met functies . Van WooCommerce-integratie tot Stripe, Samcart, Zapier-integratie, BuddyPress en BBPress, Restrict Content Pro, MemberPress, Mailchimp, Slack en anderen. Er zijn tientallen add-ons die u kunt gebruiken om nog meer functies aan uw installatie toe te voegen.

Sommige zijn gratis en bij de prijs inbegrepen, terwijl andere een extra premie hebben. Mailchimp kost bijvoorbeeld $ 29 extra.

Naast die headline-functies, heb je ook de ondersteunende cast die de mogelijkheid omvat om video, audio en rich media te gebruiken in lessen, content-drip-feed voor het geval je cursussen of lessen wilt plannen, de optie om een ​​studentenforum te maken vanuit LearnDash, de cijferlijst met automatische of handmatige beoordeling, cursusbadges, een degelijke rapportage-engine, winkelwagen, cursusbundeling, leergroepen en nog veel meer.

Het enige dat je niet tekort komt met LearnDash zijn functies!

Bekijk nu ALLE add-ons

LearnDash installeren en gebruiken

Add-ons van derden

Er zijn ook externe add-ons van andere leveranciers die u kunt downloaden of kopen, WBCOMDesigns heeft hier bijvoorbeeld een aantal zeer populaire LearnDash-plug-ins . Vooral LearnDash Dashboard is een koopje.

LearnDash installeren en gebruiken

LearnDash wordt op precies dezelfde manier geïnstalleerd als andere plug-ins. Nadat u voor de plug-in heeft betaald, kunt u deze rechtstreeks van de ontwikkelaar downloaden en het .zip-bestand in uw WordPress-installatie installeren.

 1. Maak een account aan bij LearnDash en koop de plug-in.
 2. Download het .zip-bestand naar uw computer.
 3. Log in op WordPress waar u LearnDash wilt installeren.
 4. Selecteer Plug-ins en voeg bovenaan toe.
 5. Selecteer Upload bestand, selecteer het LearnDash zip-bestand van uw computer en upload.
 6. Selecteer Activeren zodra de plug-in is geüpload.

Als je klaar bent, zou je een LearnDash LMS-menu moeten zien verschijnen in de zijbalk van je WordPress-dashboard. Hier zult u het grootste deel van uw tijd besteden aan het bouwen van uw cursussen.

U kunt LearnDash ook als zijn eigen subdomein installeren als u dat wilt. We hebben dit geprobeerd tijdens het spelen met de plug-in. We ontdekten dat het het beste werkte toen we een standaard zakelijke website aan het opzetten waren en naast andere producten cursussen wilden aanbieden.

LearnDash geïntegreerd thema

Zoals we al eerder zeiden, een solide thema voor gebruik met LearnDash is Astra, dat je hier kunt downloaden .

We zouden dan het standaardthema voor bedrijven en het Astra-thema specifiek voor cursussen kunnen gebruiken. Het is een andere optie om te overwegen of u uw eigen cursussen opzet als aanvulling op een website in plaats van een volledige eLearning-site te maken.

Er zijn echter andere thema’s die compatibel zijn met LearnDash. 

Opnieuw hebben WBCOM Designs, die een goede werkrelatie hebben met LearnDash, dankzij de meerdere add-ons die ze hebben voor de plug-in, ook een LearnDash-specifiek thema gemaakt.

Reign LearnMate is een geïntegreerd LearnDash-thema dat u hier daadwerkelijk een live demo kunt proberen . Als je geïnteresseerd bent in dit thema, hebben we een exclusieve 20% KORTING op alle producten van WBCOM Designs, als je de kortingscode gebruikt: COLLECTIVE20(alleen geldig tot november  2020 ).

leermaatje leren regeren

Cursussen maken

Het maken van cursussen in LearnDash kost tijd, maar het proces is hier veel eenvoudiger dan in veel andere LMS-plug-ins. Het maakt gebruik van de standaard hiërarchie, categorie, cursus, les, onderwerp, quiz en beoordeling. Certificaten kunnen ook worden toegevoegd als beloning voor al het harde werk van de student.

Cursussen maken in LearnDash1

Voordat u begint met het maken van uw cursussen, wilt u misschien de LearnDash-widgets inschakelen voor uw WordPress-thema. We vergaten dit te doen bij het bouwen van de eerste paar cursussen en moesten rond jagen om de omgeving te vinden. Het is een standaard WordPress-widget, dus selecteer Tools, Widgets en schakel Cursusnavigatie en Cursusvoortgang in een zijbalk in.

Nu bent u klaar om een ​​cursus te maken.

 1. Selecteer LearnDash LM’s in het linkermenu en selecteer Cursussen.
 2. Selecteer Nieuw toevoegen vanaf de bovenkant.
 3. Geef uw cursus een naam en voeg de beschrijving toe.
 4. Selecteer Builder op de bovenste tabbladen om toegang te krijgen tot de cursusbouwer.
 5. Selecteer Nieuwe les om uw eerste les te maken of selecteer een bestaande les in het rechtermenu.
 6. Geef uw nieuwe les een naam om deze aan de cursuslijst toe te voegen.
 7. Selecteer een nieuwe les om uw lesinhoud, koppen, video en andere lesitems naar behoefte toe te voegen.
 8. Om onderwerpen binnen lessen te maken, opent u de les die u zojuist hebt gemaakt en selecteert u Nieuw onderwerp.
 9. Voer een onderwerpkop in en voeg indien nodig inhoud toe.
 10. Selecteer Nieuwe quiz om op elk moment tijdens de les een lesquiz toe te voegen.
 11. Als u klaar bent, selecteert u Publiceren om uw cursus op te slaan en live te maken.
 12. Selecteer bovenaan het tabblad Instellingen.
 13. Scroll naar Toegangsmodus om het betalingstype te selecteren, gratis te maken, een abonnement te nemen of wat je maar wilt.
 14. Werk door instellingen en voeg zo nodig cursusinhoud, eventuele vereisten, punten, certificaten en cursusnotities toe.

Van alle LMS-plug-ins die we hebben geprobeerd, is dit ongeveer net zo eenvoudig als het wordt. Als je al lessen, onderwerpen en cursusinhoud hebt, kun je deze selecteren in het menu aan de rechterzijbalk en ze overal toevoegen in plaats van Nieuwe les of Nieuw onderwerp te gebruiken.

Als je alles hebt ingesteld, kun je elk item slepen en neerzetten om de volgorde te wijzigen en je cursus op elke gewenste manier in te delen. Zolang u uw cursus opslaat wanneer u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, bent u klaar om te gaan.

Quizzen aan uw cursussen toevoegen

Quizzen aan uw cursussen toevoegen

Dezelfde bouwmechanismen die u hebt gebruikt om uw cursus te maken, kunnen worden gebruikt om de quizzen te maken die u gebruikt om het leren tijdens lessen en cursussen te beoordelen. Het is een heel eenvoudige installatie die al snel een tweede natuur wordt zodra je iets hebt gemaakt met de builder.

Ga als volgt te werk om een ​​geheel nieuwe quiz te maken:

 1. Selecteer Quizzen in het linker LearnDash LMS-menu.
 2. Selecteer Builder op het bovenste tabblad.
 3. Selecteer Nieuwe vraag of gebruik bestaande vragen in het rechterzijbalkmenu.
 4. Schrijf uw vraag op dezelfde manier waarop u een titel aan andere inhoud zou toevoegen.
 5. Selecteer het vervolgkeuzemenu Enkele keuze in het vraagvak om het vraagtype te wijzigen.
 6. Voeg uw antwoordopties toe, afhankelijk van het vraagtype dat u hierboven heeft toegevoegd. Sommige typen hebben meerdere antwoorden nodig, andere niet.
 7. Selecteer het juiste antwoord rechts van het antwoord in het dashboard.
 8. Voeg uw juiste en onjuiste berichten en hints toe indien nodig onder elke vraag.
 9. Voeg vragen toe en bewerk ze totdat uw quiz is voltooid.
 10. Bewaar je quiz.
 11. Selecteer Instellingen in het bovenste tabbladmenu.
 12. Werk door de instellingen om voldoende scores, certificaten, limiet voor herkansingen in te stellen, een tijdslimiet toe te voegen en alle variabelen die u uw quiz wilt personaliseren.
 13. Sla uw quiz op en voeg deze toe aan uw les met behulp van Nieuwe quiz en selecteer deze in het rechtermenu.

U kunt meerdere vraagtypen selecteren uit enkelkeuzevragen, meerkeuzevragen, vrije keuze, invulvragen en andere. Het is een zeer intuïtieve manier om quizzen te maken. U kunt vragen op dezelfde manier hergebruiken als lessen en bestaande vragen selecteren in het zijmenu aan de rechterkant. Vink het vakje naast de vraag aan en het zal in het middelste quizvak verschijnen. Bewerk en schik naar eigen inzicht.

Als u eenmaal een basiscursusindeling heeft, kunt u certificaten of prestaties toevoegen om het leren een beetje te stimuleren. U moet uw certificaten buiten LearnDash ontwerpen, maar u kunt ze afhankelijk van uw behoeften als afbeeldingen, pdf’s of ander documenttype toevoegen. Deze kunnen vervolgens worden weergegeven in het gebruikersprofiel en worden afgedrukt of gedownload, afhankelijk van uw instellingen.

learndash ondersteuning en documentatie

Ondersteuning en documentatie

Behalve dat het achter de registratie is vergrendeld, is de documentatie die LearnDash ondersteunt uitstekend. Het is goed geschreven, duidelijk en beknopt en brengt de boodschap op een effectieve manier over. Er is ook een elementaire FAQ-sectie voor veelgestelde vragen.

Elke optie in LearnDash heeft ook infovakken om uit te leggen wat het doet. Dit is ook goed geschreven en legt letterlijk alles uit wat er binnen de plug-in gebeurt. Voeg daar nog de instructievideo’s aan toe die rijkelijk in de plug-in zijn gestrooid en je hebt alle informatie die je nodig hebt om cursussen van topklasse te maken.

Naast die documentatie is er de LearnDash-community op Facebook, aanvullende documentatie op de website en talloze video’s op YouTube en elders. Niet al deze aanvullende informatie heeft betrekking op LearnDash 3.0, maar een deel ervan wel.

De voor- en nadelen van LearnDash

Voors en tegens

Zoals alle producten heeft LearnDash zijn sterke en zwakke punten die uw ervaring kunnen maken of breken. Dit zijn volgens ons de voor- en nadelen van deze plug-in.

PRO’s

De hoogtepunten van LearnDash zijn onder meer:

Focus Mode – Het is een enkele instelling binnen de cursusopties, maar het maakt een enorm verschil. Het werkt met paginabouwers, kan worden gebrand en geconfigureerd zoals u wilt, maar hoe u het ook opzet, het levert een ongelooflijk professionele studenteninterface die uw cursussen onderscheidt.

Astra-thema-integratie – Het Astra-thema is een van onze favorieten aller tijden. Het is glad, heel snel en heel, heel configureerbaar. LearnDash werkt naadloos samen met Astra dankzij de door het thema ontworpen integratie voor LMS als geheel en LearnDash in het bijzonder.

Inbegrepen plug-ins – Sommige concurrenten van LearnDash bieden ook plug-ins aan om het LMS uit te breiden, maar brengen kosten in rekening voor de meeste of alle. LearnDash heeft premium add-ons, maar voor kernfuncties zoals betaling of gebruikersbeheer hoeft u niet extra te betalen.

De nieuwe cursusbouwer – De nieuwe cursusbouwer in LearnDash 3.0 is fantastisch. Als je Divi of Elementor hebt gebruikt, is het principe hetzelfde. Voeg een blok toe, voeg een cursus, les of onderwerp toe, gebruik slepen en neerzetten om inhoud toe te voegen of de volgorde te wijzigen en op te slaan. Makkelijker kan het niet.

Prijsstelling – De prijs is uitstekend. We denken echt dat het duurder zou moeten zijn gezien de kwaliteit van het aanbod.

Nadelen van LearnDash

Nadelen

Hoe goed LearnDash ook is, het is niet perfect. Er zijn een aantal verbeterpunten waarvan we denken dat ze baat kunnen hebben bij enige aandacht.

Alles zit achter registratie – U moet zich registreren om de LearnDash-documentatie te zien, de volledige FAQ’s te bekijken, officiële documentatie te bekijken en toegang te krijgen tot ondersteuning. Hoewel je je moet registreren om de plug-in te kopen, zou het leuk geweest zijn om de kwaliteit van de documentatie vooraf te kunnen beoordelen. Zelfs de voorbeeldcursussen zijn vergrendeld achter inschrijving!

Geen gratis proefperiode – Hoewel LearnDash een 30 dagen geld-terug-garantie biedt, is dat nog steeds extra administratie om het LMS uit te proberen. Het zou leuk zijn om een ​​volledig gratis proefperiode te hebben zonder de rompslomp van registreren en kopen.

Veel te leren – LearnDash is gemakkelijker dan elk ander LMS dat we hebben geprobeerd, maar er is nog steeds ongelooflijk veel te leren en te leren kennen. Plug-ins zijn veel moeilijker te hanteren dan cloud-LMS en vereisen veel meer leren van de kant van de website-eigenaar.

Prijsstelling

Prijsstelling is een ander sterk punt van LearnDash. Op het eerste gezicht is $ 159 per jaar een behoorlijke brok verandering, maar als je dat vergelijkt met andere LMS op de markt, is het ongelooflijk competitief. Zelfs als u de grootte en reikwijdte van de plug-in in overweging neemt zonder deze te vergelijken met die van LifterLMS in termen van kosten, krijgt u veel voor uw geld.

Er zijn drie prijspakketten voor LearnDash. Ze zijn Basic, Plus en Pro.

learndash prijzen

LearnDash Basic

LearnDash Basic is de goedkoopste optie voor $ 159 per jaar. Daarvoor krijg je:

 • Een enkele sitelicentie
 • Onbeperkt aantal cursussen, gebruikers, lessen, quizzen en inhoud
 • Inhoudsbescherming
 • Geavanceerde quizzen
 • Cursusforumfunctie
 • Opties voor e-mailmeldingen
 • Toegang tot gratis websites
 • 1 jaar ondersteuning en updates
 • Een gratis websitesjabloon

LearnDash Plus

LearnDash Plus is het middelste niveau, kost $ 189 per jaar en biedt:

 • 10 sitelicenties
 • Onbeperkt aantal cursussen, gebruikers, lessen, quizzen en inhoud
 • Inhoudsbescherming
 • Geavanceerde quizzen
 • Cursusforumfunctie
 • Opties voor e-mailmeldingen
 • Toegang tot gratis websites
 • 1 jaar ondersteuning en updates
 • Een gratis websitesjabloon
 • ProPanel-functie

LearnDash Pro

LearnDash Pro is het hoogste niveau en kost $ 329 per jaar. Het bevat:

 • 25 sitelicenties
 • Onbeperkt aantal cursussen, gebruikers, lessen, quizzen en inhoud
 • Inhoudsbescherming
 • Geavanceerde quizzen
 • Cursusforumfunctie
 • Opties voor e-mailmeldingen
 • Toegang tot gratis websites
 • 1 jaar ondersteuning en updates
 • Een gratis websitesjabloon
 • ProPanel-functie

Het belangrijkste verschil is het aantal websitelicenties dat elke laag biedt. Het basisplan omvat ook niet het ProPanel. Anders is de inhoud hetzelfde op alle niveaus.

ProPanel is een administratiedashboard dat een gedetailleerd overzicht geeft van studenten, cursussen en veel aanvullende gegevens over hoe uw cursussen presteren. Het is niet nodig dat de site functioneert en de extra kosten op zichzelf niet waard is, maar het is nuttig als onderdeel van het aanbod.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *