13 Beste platformen voor content management systeem (CMS) 2020 - DeLaatbusiness
What is a chatbot?

13 Beste platformen voor content management systeem (CMS) 2020

16 min


119
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

ent u op zoek naar het beste Content Management Systeem of CMS platform? We hebben je gedekt. 

Het vinden van het beste contentmanagementsysteem voor uw website kan overweldigend zijn, vooral als er zo veel zijn. 

Je zult een platform moeten vinden dat je een geweldig ontwerp, flexibiliteit, talloze functionaliteiten, absolute veiligheid en onbeperkte aanpassingen kan bieden. Was er maar een artikel om het beste van het CMS aan te duiden. Oh wacht!

Ja, we gaan vandaag een berg kennis met jullie delen. Van de definitie en functies van een Content Management-systeem tot de beste die er zijn, we zullen alles behandelen in termen van beginners om het eenvoudig en gemakkelijk te houden.

InhoudsopgaveZich verstoppen

Wat is een Content Management Systeem (CMS)?

Een inhoudbeheersysteem is software waarmee u uw digitale inhoud kunt maken, bewerken en publiceren. In eenvoudiger bewoordingen is een contentmanagementsysteem een websitebouwer of software om inhoud te schrijven zonder code te hoeven schrijven. 

Een CMS voert alle elementaire maar belangrijke handelingen uit die nodig zijn om uw inhoud live te laten gaan. Het zorgt voor het opslaan van gegevens, het beveiligen van uw website en andere functionaliteiten zodat u meer moeite kunt doen en zich kunt concentreren op het schrijven van mooie inhoud.

Naast het publiceren van uw inhoud, doet een CMS ook veel meer voor u en uw site. Contentbeheersystemen zijn tegenwoordig experts in zoekmachineoptimalisatie, websitebeveiliging, meerdere gebruikersrollen, integratie met andere online services en nog veel meer. 


Hoe kiest u het beste CMS-platform voor uw website?

Het is duidelijk en de beste manier om te zoeken naar functies in een CMS die uw site nodig heeft. Maar het is ook belangrijk om de fundamentele kenmerken in gedachten te houden. Hier leest u hoe u het beste CMS-platform kiest, of de functies die u wilt bestuderen voordat u een keuze maakt.

ik. Makkelijk te gebruiken

Een CMS moet een zeer beginnersvriendelijke interface hebben. Als een CMS een rijke gebruikerservaring biedt, wordt het ongetwijfeld een geweldige ervaring. Functies zoals de interface voor slepen en neerzetten en live aanpasser worden het vaakst gezocht. Om nog maar te zwijgen van een schoon en eenvoudig dashboard.

ii. Aanpassingsmogelijkheden

Het CMS dat u kiest, moet voldoende thema’s, plug-ins en andere uitbreidbare opties hebben, zodat u uw site precies zo kunt maken als u wilt. Het is ook beter als het CMS sjablonen heeft om het gemakkelijk te maken om een ​​website te starten. 

iii. Hulp en ondersteuning

Elke keer dat u een vraag over een CMS tegenkomt, moet deze zo snel mogelijk worden beantwoord. Dit bespaart tijd en is uiteindelijk erg nuttig. Maar helaas zullen veel CMS hun ondersteuning beperken tot een paar veelgestelde vragen. Het is noodzakelijk om een ​​CMS te vinden met een grote en ondersteunende community. Als het toegewijde ondersteuning heeft, is dat nog beter.

iv. Kosten

Veel CMS’en zijn volledig gratis en open-source. Sommige kosten elke maand. Als je al hebt besloten over een premium CMS en je wilt, is dat goed. Maar als je dat nog niet hebt gedaan, is het waarschijnlijk het beste om gratis en open-source CMS te gebruiken. WordPress is ook het populairste CMS-platform ter wereld en is gratis en open-source software.


13 beste CMS-platforms vergeleken

Nu weten we wat een CMS is. We weten ook hoe we er een moeten kiezen. We zijn klaar om enkele van de beste CMS op de markt te bekijken.

1. WordPress.org

Omdat het het populairste CMS ter wereld is, staat WordPress waarschijnlijk bovenaan elke lijst, behalve de lijst met iets slechts. 

WordPress is een gratis en open-source Content Management Systeem dat meer dan 38% van alle websites op internet aanstuurt. Oorspronkelijk begonnen voor bloggen, kan WordPress nu alle soorten websites maken .

WordPress Beste Content Management Systeem

U wilt WordPress.com en WordPress.org niet verwarren. WordPress.com host al uw gegevens en zorgt voor de beveiliging, back-up en andere dingen voor u. WordPress.com is meer geschikt om te bloggen.

WordPress.org is een door uzelf gehost platform. U moet voor uzelf op zoek gaan naar een webhostingservice. Maar WordPress.org geeft u volledige controle over uw site. Je hebt ook onbeperkte functies en aanpassingsmogelijkheden.

We gaan WordPress.org in deze post bespreken, want WordPress.org past meer bij de definitie van een Content Management Systeem. Als je meer wilt weten over WordPress.com en WordPress.org, bekijk dan onze gedetailleerde vergelijking van WordPress.com versus WordPress.org.

WordPress.org Voordelen:

 • Geeft u volledige vrijheid om geld te verdienen met uw website.
 • Eenvoudige en beginnersvriendelijke interface
 • Een grote verzameling zeer goede thema’s en enkele beste plug-ins maken maatwerk zeer flexibel
 • Enorme en sterke gemeenschap
 • Zeer goede SEO-plug-ins en functionaliteiten beschikbaar
 • Hiermee kunt u inhoud in XML-indeling downloaden om naar een ander platform te gaan

WordPress.org Nadelen:

 • Grotere betrouwbaarheid van plug-ins voor betere functionaliteiten vergroten de kwetsbaarheid van websites voor hacking
 • WordPress.org is een door uzelf gehost platform. Beveiliging, back-up en andere belangrijke dingen zijn dus volledig de verantwoordelijkheid van de gebruiker, waardoor het moeilijker wordt voor beginners

Kosten voor het gebruik van WordPress.org :

WordPress.org kost niets. Maar de hostingservice doet dat wel. De prijs van de beste WordPress-hostingservices varieert van $ 2,59 / maand. tot $ 100 / maand, afhankelijk van de behoeften van uw site.

Bluehost , een van de door WordPress aanbevolen hosts, kost slechts $ 2,95 / maand. Er zijn duizenden gratis thema’s en plug-ins beschikbaar. En u kunt oplossingen voor uw vragen vinden via de grote gemeenschap. U kunt uw website dus met WordPress starten voor minder dan $ 3 / maand. Ga naar WordPress.org!


2. Joomla

Joomla is ook een gratis en open-source Content Management Systeem. Het is een door uzelf gehost platform, wat betekent dat u zelf een webhostingservice moet vinden. 

Logo Banner Joomla

Joomla is een multifunctioneel platform dat meer geschikt is voor ontwikkelaars en ervaren websitebouwers. Joomla houdt het echter gemakkelijk voor beginners met verschillende sjablonen en extensies. Vanwege de vele functionaliteiten en functies is het al lang een van de beste WordPress-concurrenten .

Joomla-voordelen:

 • Een flexibel platform, meer geschikt voor het bouwen van complexe websites
 • Grote community voor ondersteuning en oplossingen
 • Wordt geleverd met sjablonen om het bouwen van een website te vergemakkelijken
 • Meertalige functies komen met de kern zelf
 • De gegenereerde URL’s hebben betere mogelijkheden om een ​​goede SEO-rangschikking te krijgen

Joomla Nadelen:

 • Heeft niet veel opties voor extra extensies
 • Kan compatibiliteitsproblemen hebben als u veel verschillende extensies heeft
 • De interface is in het begin misschien niet gemakkelijk te begrijpen

Prijs :

SiteGround is een zeer goede hostingprovider voor Joomla. U kunt hosting en domeinnaam krijgen voor $ 7,75 / maand met SiteGround. Als je met een andere goede optie wilt gaan, zoals Bluehost , kun je beginnen bij $ 2,95 / maand. Het kopen van een premium extensie kost u ook. Ga naar Joomla!


3. Drupal

Drupal is een andere gratis en open-source software in de CMS-wereld. Het platform heeft de voorkeur van ontwikkelaars en is zeer aanpasbaar. Maar geen ideale keuze als je een beginner bent in het maken van websites. Omdat je geen geweldige website kunt maken in Drupal als je een aantal codeertalen zoals HTML en CSS niet kent.

Drupal-logobanner

Drupal is ook een zelfgehost platform. U moet een webhostingserviceprovider zoeken. Drupal is waarschijnlijk het best bekend om zijn beveiliging op bedrijfsniveau. Verbeterde gegevensverwerking heeft Drupal ook populairder gemaakt.

Drupal voordelen:

 • Aangepaste inhoudstypen in Drupal zijn flexibel
 • Er zijn duizenden modules en verschillende thema’s beschikbaar om meer functionaliteiten en stijl toe te voegen
 • Een grote community biedt goede ondersteuning voor Drupal-gebruikers
 • Eenvoudig en goed beheersysteem voor gebruikersrollen
 • Minder betrouwbaar op extensies van derden voor maatwerk en beveiliging
 • Meertalige functionaliteiten ingebouwd in de kern
 • Beveiliging op bedrijfsniveau

Drupal nadelen:

 • Ontbreekt aan beginnersvriendelijkheid en goede gebruikerservaring
 • Het beste uit Drupal halen is duurder dan andere platforms

Prijs:

Als u Drupal wilt gebruiken voor persoonlijke en kleine websites, dan kan het kiezen van een shared hosting-service zoals Bluehost een goede keuze zijn. Daarmee kunnen de kosten zo laag zijn als $ 2,95 / maand. 

Maar als je Drupal gaat gebruiken voor een grotere website, zeg maar voor een kleine organisatie, dan doet shared hosting het niet goed met Drupal. U heeft een speciale hostingservice nodig. Acquia is goed voor dedicated hosting van Drupal en kost $ 141 / maand. Om nog maar te zwijgen, u moet betalen voor premium-thema’s of -modules (hetzelfde als plug-ins in WordPress).

Als je niet weet welke Drupal en WordPress je moet kiezen, bekijk dan ons artikel over WordPress versus Drupal .Ga naar Drupal!


4. Weebly

Weebly is een gratis en volledig gehoste websitebouwer. U hoeft zich geen zorgen te maken over hosting, aangezien de server van Weebly al uw gegevens host. Het gratis abonnement van Weebly voegt een ‘.weebly.com’-subdomein toe aan je sitetitel en beperkt enkele functies. 

Weebly Logo Banner

Weebly is erg beginnersvriendelijk. U kunt binnen enkele minuten een eenvoudige website maken. Weebly heeft ook sjablonen om het beginners nog gemakkelijker te maken. Omdat Weebly meer een beginnersplatform is, staat het bekend als het meest geschikt voor kleine websites.

Weebly Voordelen:

 • Makkelijk om te beginnen en zeer beginnersvriendelijke kijk
 • Mooie Weebly-sjablonen beschikbaar om het maken van websites te vergemakkelijken
 • Op Weebly gebaseerde sites hebben hoge laadsnelheden
 • Sterke community voor ondersteuningsopties
 • Het aanpassen van websites is eenvoudig met Weebly-apps

Weebly nadelen :

 • De integratie van geavanceerde marketingtools op uw site is moeilijk
 • Geen optie om aangepaste inhoudstypen aan uw site toe te voegen. U moet een aangepast inhoudstype toevoegen voor individuele pagina’s
 • Relatief moeilijker om naar andere platforms te migreren

Prijs: 

Het gratis abonnement voor Weebly plakt een ‘.weebly.com’-subdomein op het domein van uw site. Om daar vanaf te komen, kunt u het persoonlijke of basisplan voor Weebly gebruiken. Dit plan kost $ 5, maand. Maar u krijgt slechts 500 MB opslagruimte. Als je onbeperkte opslag wilt, heb je een pro-abonnement nodig dat beschikbaar is voor $ 12 / maand. Bekijk Weebly-plannen .

Voor een gedetailleerde vergelijking met WordPress, zie onze handleiding Weebly versus WordPress naast elkaar .Ga naar Weebly!


5. Wix

Wix is ​​een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-platforms op de markt. Het starten van een website met Wix is ​​heel eenvoudig. U meldt zich gewoon aan bij uw Wix-account, kiest een sjabloon en begint met bouwen.

Wix Website Builder
Wix Website Builder

Wix host uw gegevens en neemt zo de zorgen over de hostingservice weg. Het heeft ook verschillende tariefplannen. Het gratis abonnement zal een ‘.wixsite.com’-subdomein op uw site plakken. Er verschijnen ook advertenties in het gratis abonnement. Het is dus het beste om met Wix voor een premium abonnement te gaan. 

Wix staat vooral bekend om gebruiksvriendelijkheid en een zeer goede gebruikerservaring. Het is zeer geschikt voor beginners en kleine websites. Wix biedt ook sjablonen voor beginners om het bouwen van websites te vergemakkelijken.

Wix Pros

 • Beginnersvriendelijke en gemakkelijk te begrijpen interface
 • App-markt beschikbaar om extensies toe te voegen voor meer functionaliteiten
 • Goed ontworpen sjablonen
 • Goede hulp en ondersteuning om antwoorden op vragen te vinden
 • De goede laadsnelheid van sites

Wix nadelen:

 • Sommige sjablonen kunnen niet worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker
 • De Wix-website is niet overdraagbaar
 • Wix-branding en subdomein afgedwongen met het gratis abonnement

Prijs: 

Het gratis abonnement van Wix toont advertenties en dwingt een ‘.wixsite.com’ subdomein af. Als u een basisplan kiest voor $ 4,50 / maand, kunt u het subdomein verwijderen. Maar de advertenties worden nog steeds weergegeven.

Het persoonlijke abonnement van $ 8,50 / maand verwijdert advertenties en geeft je 3 GB opslagruimte. Op basis van tariefplannen kost het starten van een Wix-site meestal meer voor beperkte functies dan met de zelf-gehoste platforms.

Kiezen tussen Wix en WordPress? We hebben WordPress versus Wix vergeleken met hun voor- en nadelen.Wix.com!


6. Squarespace

Squarespace is een ander veelzijdig, krachtig en flexibel platform voor het bouwen van websites. Het is een volledig gehost platform. Net als andere populaire gehoste platforms zoals Wix, biedt Squarespace ook sjablonen om websites te maken die het voor beginners gemakkelijker maken. 

Logo Banner van Squarespace

Squarespace staat bekend om zijn goed ontworpen sjablonen die zijn gericht op zaken en creativiteit. En Squarespace is zeer geschikt voor kleine websites en zorgt voor websitebeheer en beveiliging, zodat u zich meer op uw inhoud kunt concentreren. 

Voordelen van Squarespace :

 • Met de Builder met slepen en neerzetten kunt u uw sjabloonontwerp maken
 • Beginnersvriendelijke en gemakkelijk te begrijpen interface
 • Biedt functies zoals meerdere thema’s op een website, analytische software, gratis logo-maker, enz
 • Goed ontworpen sjablonen en thema’s
 • Goede laadtijd voor blogs met AMP (Accelerated Mobile Pages) ingeschakeld
 • 24/7 toegewijde gebruikersondersteuning

Squarespace nadelen :

 • Minder thema’s vergeleken met andere CMS
 • Squarespace-gebruikers krijgen geen back-up, behalve voor het exporteren van product- en bloggegevens
 • Aanpassingen voor de mobiele omgeving zijn beperkt

Prijs :

In tegenstelling tot andere platforms, wordt Squarespace niet geleverd met een gratis abonnement. Het persoonlijke abonnement kost $ 12 / maand wanneer het jaarlijks wordt betaald. Voor $ 12 / maand krijgt u een gratis domein, SSL-beveiliging, sjablonen, onbeperkte opslag, klantenondersteuning, extensies, enz.

Hoewel de prijs misschien duur klinkt, zijn er functies die u mogelijk niet voor dezelfde prijs op andere gehoste platforms vindt. Bijvoorbeeld onbeperkte opslagruimte, websitestatistieken (analyse), extensies en meer.

Bekijk ook ons ​​artikel Squarespace versus WordPress voor meer informatie over de voordelen en nadelen van het gebruik van Squarespace.Ga naar Squarespace!


7. Blogger

Blogger is een gratis CMS-platform dat eigendom is van Google en gericht is op bloggen. Het is een van de beste blogplatforms op de markt. Het is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Het maken van een eenvoudige blog in blogger duurt slechts ongeveer 10 minuten. 

Als u een gratis blog maakt met blogger, wordt een ‘.blogspot.com’-subdomein aan uw site toegevoegd. Google host al je blogs. Google biedt ook persoonlijke domeinen, maar daarvoor moet u betalen. U kunt uw domein ook verkrijgen door een andere hostingprovider te gebruiken. 

Blogger-voordelen:

 • Heel eenvoudig, beginnersvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken
 • Geld verdienen met uw blog is heel eenvoudig met Blogger via Google Adsense (de grootste advertentiemakelaar op internet)
 • Google handhaaft de veiligheid en snelheid van uw blog
 • De gratis versie biedt ook functies voor het genereren van inkomsten voor je blog
 • Integratie met andere Google-services zoals Google+ om websitefuncties te vergroten

Blogger Nadelen:

 • Add-ons krijgen om de functionaliteit van uw blog uit te breiden, is erg moeilijk
 • Het verkeer gaat snel verloren als u niet regelmatig berichten plaatst

Prijs:

Blogger is een gratis platform. Als u een gratis blog maakt met Blogger, ziet uw site eruit als myblog.blogspot.com. Het kiezen van uw domein met Blogger begint bij $ 12 per jaar. U kunt ook andere hostingservices kiezen die u dienovereenkomstig kosten.

Weet u niet zeker of u Blogger of WordPress voor uw blog moet gebruiken? Zie ons volledige vergelijkingsartikel WordPress versus Blogger .Ga naar Blogger!


8. Geest

Ghost is een gratis en open-source Content Management Systeem en blogplatform dat wordt gedistribueerd onder de MIT-licentie. Met de licentie van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) kunt u de software opnieuw gebruiken. Voorwaarde hierbij is dat u een kopie van de originele MIT-licentie bij de distributie voegt. 

Ghost CMS

Ghost is een relatief nieuwer headless CMS uitgebracht in 2013. Omdat het een headless CMS is, is Ghost flexibeler in termen van de platforms waarop het de gegevens kan presenteren. En, in tegenstelling tot de meeste andere CMS hierboven, is Ghost een CMS dat zich toelegt op bloggen.

Ghost Voordelen:

 • Een van de eenvoudigste en gemakkelijkste dashboards
 • Functies zoals Google AMP, zoekmachineoptimalisatie zijn beschikbaar met de kern
 • Zeer goede laadsnelheden van de site en lage serverbelasting
 • Zeer gebruiksvriendelijk en biedt een live voorbeeld voor eenvoudigere aanpassing van de site

Ghost Nadelen:

 • Mist de grote gemeenschap
 • Het aanpassen en toevoegen van functionaliteiten door middel van plug-ins is erg moeilijk
 • Ontbreekt de enorme verzameling thema’s en plug-ins zoals andere CMS

Prijs: 

Er zijn twee soorten Ghost-software. Een daarvan is de open-source zelfgehoste versie. Helemaal gratis, volledig onder uw controle en volledig uw verantwoordelijkheid. De andere is een door Ghost gehost platform.

Het door Ghost gehoste platform biedt geen gratis versie. In plaats daarvan hebben ze een gratis proefperiode van 14 dagen. Als de software je bevalt, kun je op elk moment upgraden. Het basisplan kost $ 29 / maand, jaarlijks gefactureerd. Dat is een duurdere prijs voor beginners die gewoon een blog willen beginnen. Bovendien kunt u met het basisplan slechts 2 beheerders op uw site hebben. Als u meer personeel op uw site wilt hebben, kost dit $ 79 / maand voor 5 beheerders.

Ghost is een geweldig WordPress-alternatief voor bloggen. Als u wilt weten welke beter is voor uw blog, bekijk dan onze vergelijking WordPress versus Ghost .Ga naar Ghost!


9. Tekstpatroon

Textpattern is een gratis en open-source CMS gemaakt voor bloggen. Het heeft een eenvoudige browsergebaseerde interface. Textpattern is uitgebracht in 2003, dus er zijn veel documentatie en tutorials online om aan de slag te gaan.

Textpattern Logo Banner

Textpattern bevat nu ook meer dan 50 talen die zijn gelokaliseerd in de kerngebruikersinterface. Ontwikkelaars en bijdragers voegen er voortdurend meer functies aan toe. De interface ziet er overzichtelijk en eenvoudig uit en richt zich meer op belangrijke items dan elk item in één venster te proppen.  

Textpattern Voordelen:

 • Enorme verzameling thema’s, plug-ins en sjablonen
 • Elke inhoudscategorie kan zijn uiterlijk en stijl hebben
 • Aanpasbare abonnementsfunctie stelt bezoekers in staat om de inhoudsfeed te beheren volgens hun voorkeur
 • Veel documentatie en tutorials online voor beginners

Textpattern Nadelen:

 • Niet erg eenvoudig te installeren, vooral niet voor beginners
 • Ontbreekt aan populariteit en markt, dus het kan moeilijker zijn om een ​​ontwikkelaar te vinden als je er een nodig hebt

Prijs:

Textpattern is een gratis en open-sourceplatform. Het enige waar u voor hoeft te betalen is hosting en domeinnaam. Als je kiest voor een goede hostingservice voor Textpattern zoals A2 Hosting , dan kost het basisplan $ 2,99 / maand. Voor deze prijs krijg je hosting voor 1 site met 100 GB opslagruimte.Ga naar Textpattern!


10. Shopify

Shopify is een volledig gehost e-commerceplatform voor online winkels. Het is een alles-in-één pakket voor het bouwen van een e-commerce website. Shopify is een geweldig platform voor beginners, omdat gebruikers een online winkel kunnen bouwen met een interface voor slepen en neerzetten.

Shopify-logobanner

Shopify heeft een gratis proefabonnement waarmee u Shopify kunt proberen zonder te betalen. Als je Shopify leuk vindt, kun je altijd upgraden naar een betaald abonnement en je winkel starten.

Shopify Voordelen:

 • Geïntegreerde betalingsoplossing genaamd Shopify-betalingen accepteert bankpassen en creditcards
 • Veel thema’s en extensies beschikbaar om Shopify-functies uit te breiden
 • Shopify-apps van derden voegen ook functies toe aan uw online winkel
 • Online forums en 24/7 ondersteuning via e-mail, livechat, Twitter
 • Veel documentatie, video’s en geschreven handleidingen helpen u op weg met Shopify

Shopify nadelen:

 • Voegt transactiekosten toe voor het gebruik van externe gateways voor betaling
 • Een beperkt aantal apps van derden
 • Aanpassing is beperkt tot platformmogelijkheden en de bijbehorende thema’s

Prijs: 

Shopify heeft een gratis proefabonnement. Maar het duurt niet eeuwig. Je moet dus upgraden naar een betaald abonnement. Het basisplan is voor $ 29 / maand en biedt u basisfuncties met de optie om twee beheerders op uw site te hebben. Als u uw plan verder upgradet, mag u 5 beheerders op uw site hebben voor $ 79 / maand met extra functies.

Het is een geweldig alternatief voor WordPress WooCommerce, dus we hebben ze vergeleken. Zie WooCommerce vs Shopify voor meer informatie.Ga naar Shopify!


11. BigCommerce

BigCommerce is een populair e-commerceplatform voor online bedrijven. Het is een volledig gehost CMS dat ook zorgt voor de beveiliging en back-up van uw sites.

BigCommerce Online winkelplatform

Met het gratis proefabonnement van BigCommerce kunt u BigCommerce en zijn functies uitproberen voordat u beslist. Als u het proefabonnement gebruikt, wordt een ‘.mybigcommerce.com’-subdomein aan uw site toegevoegd. Zodra u upgradet naar een betaald abonnement, heeft u uw domeinnaam en online winkel.

BigCommerce-voordelen:

 • Veel manieren om betalingen aan te nemen, waaronder pinpas en creditcard, digitale portefeuilles zoals PayPal, Apple Pay, Amazon Pay, enz.
 • Helpcentrum toegankelijk vanaf het dashboard voor 24/7 online ondersteuning
 • BigCommerce kan worden gebruikt met WordPress voor meer functies en grotere mogelijkheden

BigCommerce Nadelen:

 • Je hebt niet veel controle over je site 
 • Nadat u een bepaalde verkoopdrempel per jaar heeft bereikt, wordt u automatisch geüpgraded naar het volgende abonnement. Dingen worden duurder.

Prijs:

BigCommerce heeft ook een proefplan. Maar u moet na een bepaalde tijd upgraden naar een betaald abonnement . Het basisplan is $ 29,95 / maand. ervan uitgaande dat uw omzet niet meer dan $ 50.000 / jaar bedraagt. Het duurste abonnement is $ 249,85 / maand. Met dit abonnement kunt u verkopen tot $ 400.000 / jaar.

Als je nog steeds niet zeker weet welk platform je moet kiezen, dan kan ons andere artikel BigCommerce vs WooCommerce je misschien helpen.Ga naar BigCommerce!


12. PrestaShop

PrestaShop is een open-source e-commerceplatform en een Content Management Systeem. Het is beschikbaar in 60 verschillende talen. 

PrestaShop-logobanner

PrestaShop wordt door uzelf gehost. U moet dus zelf een hostingservice aanschaffen. Dit CMS is bij uitstek geschikt voor kleine bedrijven en kan de meeste dingen doen die elke andere grote naam in de e-commercewereld kan. 

PrestaShop-voordelen:

 • Meer dan 300 ingebouwde functies voor het beheren van producten, betalingen, verzending, vermelding enz.
 • Grote community met online forums
 • Thema’s, modules en add-ons breiden de functionaliteiten van uw webwinkel uit.
 • Live configurator voor het bewerken van sjablonen

PrestaShop Nadelen:

 • Relatief minder beginnersvriendelijk
 • Mist goed ontworpen thema’s
 • Werkt niet goed bij middelgrote en grote bedrijven

Prijs:

PrestaShop wordt door uzelf gehost. Dus de kosten van hosting zijn voor jou. Als u kiest voor een populaire hostingservice zoals Hostinger , kunt u uw online winkel starten voor $ 2,59 / maand. Als u modules in PrestaShop wilt toevoegen, beginnen de meeste premiummodules bij $ 59,99. Ga naar PrestaShop!


13. Magento

Magento is een e-commerceplatform van het populaire softwarebedrijf Adobe. Er is zowel een open-source als een betaalde versie van Magento. De open-source versie wordt door uzelf gehost, dus u moet de hostingservice zelf vinden. 

Magento-logobanner

De betaalde versie van Magento wordt volledig gehost en wordt geleverd met speciale ondersteuning. Maar de prijs is veel hoger dan je zou verwachten als je een beginner bent.

Magento Voordelen:

 • Extensies van derden voegen extra functies toe aan uw online winkel
 • Betere afhandeling van een groot aantal producten en klanten
 • Goede laadtijd van de site
 • Functies zoals digitale betaling via PayPal, onder rembours, bankoverschrijving zijn ingebouwd in de kern.

Magento Nadelen:

 • De betaalde versie is erg duur
 • Niet erg beginnersvriendelijk platform
 • Goede ondersteuning voor open-source-versie ontbreekt
 • Belangrijke functies zoals productaanbeveling en wereldwijde beschikbaarheid ontbreken in de open-source versie

Prijs:

Als u de open-source-versie gebruikt, wordt u alleen gevraagd om de kosten van de hostingservice. Als je voor de betaalde versie wilt gaan, zal de prijs stijgen. U zult waarschijnlijk ongeveer $ 2000 / maand of $ 22k / jaar moeten betalen als u jaarlijks betaalt.

Als u Magento en WordPress eCommerce overweegt als uw 2 beste keuze voor online winkels, dan is hier ons nuttige artikel Magento vs WooCommerce om er een te kiezen.Ga naar Magento!


Moet worden vermeld als naam voor e-commerce: WooCommerce

WooCommerce is het populairste e-commerceplatform op de markt. Technisch gezien is WooCommerce geen CMS. Het is de beste e-commerce-plug-in die is gebouwd voor WordPress. Maar we denken dat het het vermelden waard is, omdat WooCommerce de reden is waarom WordPress ook een populair CMS is voor startende online bedrijven. 

WooCommerce - Populairste e-commerceplatform

Kijkend naar w3tech-enquêtes, beheert WooCommerce meer dan 6,5% van alle websites op internet. Als WooCommerce een CMS was, zou het een van de toonaangevende zijn.

WooCommerce Voordelen:

 • Beschikbaar als gratis plug-in in WordPress
 • Er kan een breed scala aan producten worden verkocht, zoals digitale, fysieke producten en zelfs gelieerde producten via gelieerde links
 • Veel aanpassingsmogelijkheden met thema’s en extensies ( WooCommerce-plug-ins )
 • Elke betalingsgateway kan worden toegevoegd via extensies en add-ons
 • De grote gemeenschap van WooCommerce biedt veel documentatie en tutorials om aan de slag te gaan

WooCommerce Nadelen:

 • Het installeren en gebruiken van veel plug-ins kan de laadsnelheid van de site beïnvloeden

Prijs:

WooCommerce is een gratis platform om uw online bedrijf te laten groeien. Maar u moet wel betalen om aan de slag te gaan met WordPress. Omdat je WordPress nodig hebt om WooCommerce te krijgen. U moet dus betalen voor de hosting van uw site om aan de slag te gaan. En als je eenmaal binnen bent, moet je betalen voor premium-extensies die je installeert in WooCommerce, waarschijnlijk rond de $ 25.Ga naar WooCommerce.com!


Wat is het beste CMS-platform voor jou?

Dit waren enkele van de beste CMS-platforms ter wereld. Met CMS-platforms kunt u inhoud maken, beheren en publiceren, maar ze kunnen nog veel meer. U kunt online winkels, interactieve webapplicaties, enz. Creëren.

Het CMS-platform dat u nodig heeft, moet gebaseerd zijn op de vereisten van uw site. Het hangt ook af van hoe ervaren je bent als websitemaker.

Als u een complete beginner bent die uw website wil starten en laten groeien, dan is WordPress het meest populaire platform dat het goed voor u kan doen. Maar als je gewoon een blog uitprobeert om te leren en het gratis wilt doen, dan is een blogplatform zoals Blogger een uitstekende keuze.

Wil je een website voor je organisatie die erg goed is in het omgaan met data, verkeer en beveiliging, dan kan Drupal een goede keuze zijn. 

Wat betreft online winkels is WooCommerce de beste keuze. Het is gratis, het is krachtig en het vraagt ​​niet om meer geld als je meer omzet. Er zijn duizenden mensen die zich inzetten om er de beste van te maken.

Als u op zoek bent naar een alternatief, is PrestaShop misschien een goede plek om te beginnen als u dingen wilt proberen en leren. Als u uw online bedrijf wilt laten groeien, zullen Shopify en Bigcommerce u helpen.

Als u echter een platform wilt dat al deze dingen kan, zoals bloggen, online winkels maken en meer, dan moet u WordPress proberen . WordPress is geschikt voor e-commerce, bloggen, het bouwen van websites en zo. En dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. 

U kunt beginnen bij $ 2,95 / maand. met Bluehost . Er zijn duizenden gratis thema’s en plug-ins . U heeft geen codeerkennis en ervaring nodig. Zelfs als u ooit de behoefte voelt aan een webontwikkelaar, kunt u gemakkelijk een WordPress-ontwikkelaar vinden.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format