10+ best bruikbare Elementor-thema's en sjablonen/templates - DeLaatbusiness
positionering bekende merken

10+ best bruikbare Elementor-thema’s en sjablonen/templates

5 min


116
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Elementor is een van de meest succesvolle plug-ins voor het maken van webpagina’s. Elementor begon in 2016, maar bereikte in slechts vier jaar 3 miljoen actieve installaties bij WordPress. Elementor-thema’s en -sjablonen zijn beroemd geworden door nieuwkomers in webontwikkeling. Zonder ingewikkelde codes te onthouden, kan iedereen zijn pagina maken.

Een WordPress-thema is anders dan de sjabloon. Het WordPress-thema wordt geleverd met alle benodigde functies en lay-outontwerp om een ​​website, blog of een eCommerce-site te maken. Terwijl de sjabloon een lay-out is voor een specifieke pagina van een deel van de website.

Veel WordPress-thema’s zijn speciaal gemaakt om goed samen te werken met de Elementor. Hier is de lijst met de beste goede Elementor-thema’s en -sjablonen die u voor uw volgende project kunt gebruiken.

 1. OceanWP

OceanWP is een beroemd WordPress-thema dat uitstekend werkt met Elementor Builder. Het wordt geleverd met veel paginasjablonen en een 1-klik demo-inhoudinstallatieprogramma voor een eenvoudigere installatie.

Met behulp van de premium-extensies kunt u de functies en functionaliteit van uw website uitbreiden. Het heeft de snelste laadtijd van pagina’s en ondersteunt WooCommerce uit de doos. 

OceanWP reageert volledig. Het betekent dat uw website er geweldig uitziet, zelfs op mobiele en tabletschermen. Het krijgt ook het hoogste cijfer in de meeste testtools op topsnelheid. OceanWP heeft ook een ingebouwde SEO en ondersteunt RTL-talen en kan in uw eigen taal worden vertaald. En het beste van alles: het is 100% gratis.

 1. Astra

Astra-thema is een krachtig WordPress-thema dat is ontworpen om elke soort website te bouwen. Het integreert volledig met de Elementor-paginabuilder en stelt u in staat elk aspect van uw website aan te passen.

Astra heeft kant-en-klare websites om de ontwerptijd van websites te verminderen met behulp van pixel-perfect kant-en-klare website-demo’s uit onze bibliotheek met startersjablonen. U kunt het ontwerp ook wijzigen via een reeks opties in WordPress Customizer. U kunt dit allemaal doen zonder de benodigde codeerkennis.

Het staat vol met tientallen kant-en-klare demo’s en startersites. Astra Theme is sterk geoptimaliseerd voor prestaties en snelheid.

 1. Hallo 

Hallo is een officieel thema gemaakt en beheerd door Elementor. Hallo is het snelste WordPress-thema ooit gemaakt. Het thema wordt geleverd met een minimalistisch ontwerp en stijlopties om Elementor Pro-gebruikers een leeg canvas te bieden.

Hallo kenmerken:

 • Het thema voor Elementor – Hallo is speciaal gemaakt voor en door Elementor.
 • Makkelijk om landingspagina’s te bouwen – Het bouwen van landingspagina’s met Hello en Elementor Pro is gemakkelijk gemaakt.
 • Snelle prestaties – Vanwege het minimalistische ontwerp is het een erg lichtgewicht thema. Dat zal u helpen om snel ladende websites te bouwen.

Hallo, het is de beste optie wanneer u het met Elementor Pro gebruikt, aangezien het thema geen ingebouwde opties heeft voor kopteksten, voetteksten en andere secties. Ze uitbouwen met Elementor Pro is de gemakkelijkste manier om het te doen. Hallo is ook gratis voor WordPress-gebruikers. Maar je hebt eerst de Elementor Pro-plug-in nodig om je website te ontwerpen.

 1. Hestia PRO

Hestia is een modern en stijlvol thema van één pagina dat perfect is voor elk type bedrijf. Iedereen kan genieten van de hoge prestaties die gepaard gaan met een uitstekende gebruikerservaring. Het maakt gebruik van een moderne materiaalontwerpstijl die perfect integreert met de inhoud die u met Elementor maakt.

Net als andere Elementor-thema’s biedt het meer diepgaande bedieningselementen op paginaniveau. Afgezien daarvan biedt het geoptimaliseerde code om een ​​schone en moderne website te maken.

Markeerkenmerken:

 • Hestia wordt geleverd met een krachtige customizer die meer flexibiliteit biedt om zowel eenvoudige als complexe websites te bouwen.
 • Compatibiliteit met paginabuilder – Dit thema is compatibel met populaire WordPress-paginabouwers zoals Elementor, Divi, Brizy, Beaver Builder en meer.
 • WooCommerce-integratie – Gemakkelijk te integreren met WooCommerce en helpt u bij het bouwen van een aantrekkelijk gebruikersgericht website-ontwerp. Het wordt ook geleverd met 2 opties voor winkelontwerp, out-of-the-box.
 • Vooraf gemaakte demosites – Biedt vooraf gemaakte sitelay-outs om websites te bouwen.
 • Handige secties op de voorpagina – Prijzen en portfolio zijn twee secties die onlangs aan Hestia pro zijn toegevoegd. Met behulp van deze secties kunt u uw productprijzen en creatief werk onder de aandacht brengen.
 • Volledig aanpasbare startpagina – Met dit thema kunt u startpagina-secties opnieuw ordenen in de WordPress-aanpasser.
 1. Debutant

Debutant is een WordPress-thema voor alle soorten websites. Met meer dan 40+ complete Elementor-demo’s, kan het alleen importeren en bewerken op Elementor. Bouw een verbluffende website voor uw startup, bureau, adviesbureau, freelance of ander bedrijf met het Debutant-thema. Het is snel en gemakkelijk om aan de slag te gaan dankzij de meegeleverde voorbeelddemo’s, lay-outsjablonen en bouwblokken. 

Debutant omvat WooCommerce-ondersteuning voor winkels, een gratis GDPR-nalevingsplug-in, een krachtige Elementor-enabled header en een footer-builder, Google maps-styling, enz. 

 1. Neve

Neve is een snel en toegankelijk thema met volledige Elementor-ondersteuning om u eindeloze opties te bieden bij het maken van uw site. Neve’s mobile-first benadering, compatibiliteit met AMP en populaire paginabouwers maken het bouwen van websites voor iedereen toegankelijk. 

Het is mogelijk om eenvoudig aangepaste achtergronden, kolommen, knoppen en scheidingslijnen toe te voegen. Bovendien zijn er toegevoegde Customizer-instellingen en kant-en-klare demo’s om u op weg te helpen. Maar het beste van alles is dat Neve ook gratis is! U hoeft dus geen bank te breken om een ​​uitstekende site te bouwen.

Je kunt altijd upgraden naar een Neve premium-abonnement om toegang te krijgen tot de aangepaste lay-outs van het thema, premium startersites, uitgebreide Elementor-booster voor het bouwen van pagina’s, header- en blogbooster, aangepaste WooCommerce-boosterelementen en meer.

 1. Journez

Journez is een spannend en elegant ontworpen WordPress-thema voor reizen. Dit Elementor-thema is zorgvuldig gebouwd met de Elementor-paginabuilder. U kunt uw inhoud maken met de nieuwste paginabuilder met slepen en neerzetten, die is uitgerust met een groot aantal goed ontworpen modules.

De homepage is een visueel canvas met adembenemende achtergronden. Dankzij LazyLoad worden prachtige bijschriften, geanimeerde tellers en andere elementen van de startpagina tijdens het laden geanimeerd. Bovendien heeft Journez een goed gedaan Mega Menu met meerdere niveaus dat zich achter een hamburgerknop verbergt.

Andere kenmerken van Journez:

 • Uitgebreide paginaset
 • Afbeeldingen gratis
 • Zorgvuldig gebouwd met Elementor
 • Google-lettertypen en kaarten
 • Jet-elementen, blokken en tabbladen
 • SEO-vriendelijk
 1. GeneratePress

GeneratePress is een goed gebouwd, netjes gecodeerd en lichtgewicht WordPress-thema waardoor het een van de snelst ladende thema’s in WordPress is. De gratis versie van GeneratePress heeft beperkte functies en is beschikbaar op WordPress.org.

GeneratePress-functies:

 • Wijzig de koptekst, voettekst en zijbalk
 • Schakel koptekst, navigatie, aanbevolen afbeelding, titel of voettekst uit
 • Verander de breedte van containers
 • Sitebibliotheek – U vindt tientallen vooraf gemaakte lay-outs met Elementor en andere paginabouwers.
 • Typografie – Er zijn meer dan 70 typografie-opties beschikbaar.
 • WooCommerce-integratie – Het thema biedt kleuren, typografie en lay-outopties om WooCommerce-winkels te bouwen.
 • Indelingsknoppen – Het is mogelijk om opvulling, marges, zijbalk en andere thema-elementen aan te passen.
 • Secties – Sectie werkt als een kleine paginabuilder, die u kunt gebruiken om inhoudsgebieden aan uw webpagina toe te voegen, zoals Astra-haken.
 1. Flox

Ontwerp vandaag nog gratis uw droomwebsite met Phlox. Dit populaire Elementor-thema is een veelzijdig WordPress-thema voor Elementor-gebruikers. Het wordt geleverd met 160+ premium-elementen voor Elementor, wat helpt om de functionaliteit van Elementor uit te breiden.

De lite-versie van het thema bedient meer dan 40.000 websites.

Belangrijkste kenmerken:

 • Premium-elementen voor Elementor – Biedt meer dan 160 details voor Elementor, waarmee de functionaliteit van de paginabuilder wordt uitgebreid.
 • Compatibiliteit met paginabouwers – Compatibel met de meeste populaire paginabouwers zoals WPBakery, Site Origin, enz., En biedt uitgebreide elementen voor elke paginabuilder.
 • WooCommerce-integratie – Het bouwen van WooCommerce-winkels is een eenvoudig proces en kan goed worden geïntegreerd met WooCommerce.
 • Gebruiksklare sjablonen – Het thema biedt meer dan 40 elegant ogende sjablonen die u kunt gebruiken om websites te bouwen.
 • Live customizer – Live WordPress customizer is er om de live previews en wijzigingen te zien die je hebt aangebracht.
 • Portfolio-indelingen – Phlox wordt geleverd met tientallen prachtige portfolio-indelingen, waarmee creatieve mensen hun werk kunnen laten zien.
 • WPML- en RTL-ondersteuning – Dit thema is 100% klaar voor vertaling en ondersteunt ook RTL 
 1. Page Builder Framework

Page Builder Framework is een modern, snel en minimalistisch thema dat is ontworpen voor het nieuwe WordPress-tijdperk. Het heeft een transparante koptekstlay-out met een plakkerig navigatiemenu, een afbeeldingsschuifregelaar en een achtergrond.

 • Een van de snelste WordPress-thema’s en is gebouwd voor maximale prestaties. 
 • Dit thema is ontworpen om te werken met WordPress-paginabouwers.
 • Pas kleur, menu en nog veel meer aan, allemaal in de WordPress-aanpasser. 

Het is zeer flexibel met tientallen aanpassingsopties in de WordPress live-aanpasser. Dit thema ondersteunt ook WooCommerce- en WPML-plug-ins uit de doos.

 1. Potenza

Potenza is een WordPress-thema met één pagina dat is gebouwd voor paginabouwers met slepen en neerzetten, zoals Elementor. Potenza is een krachtig WordPress-thema van één pagina, dat verbluffende looks combineert met echt flexibele functies.

Het wordt geleverd met handige functies zoals een aangepaste achtergrond, animaties, parallax-scrollen en een afbeeldingsschuifregelaar. Het is beginnersvriendelijk en vereist weinig tijd om op te zetten.

Verbluffende eigenschappen:

 • Drag & Drop Homepage – Bouw de homepage van uw website precies zoals u die wilt met behulp van onze aangepaste inhoudswidgets. Geen codeervaardigheden nodig.
 • Flexibele lay-outopties – Inhoudswidgets worden geleverd met meerdere kolommen en lay-outvariaties waaruit u kunt kiezen.
 • Eindeloze ontwerpcombinaties – Aangepaste achtergrond, afbeeldingen, animaties, parallax-modules zorgen ervoor dat uw website echt opvalt tussen de rest.
 • SEO-geoptimaliseerd – Onze WordPress-thema’s helpen u hoger te scoren in zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo!
 • Aangepaste widgets – Aangepaste widgets betekenen meer functionaliteit. Contentwidgets, sociale netwerken, Twitter, Instagram en meer!

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format