10 beste gratis Elementor-thema's voor 2020 - DeLaatbusiness
call to action voorbeelden

10 beste gratis Elementor-thema’s voor 2020

4 min


100
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Elementor is een bekende plug-in die wordt gebruikt voor het bouwen van WordPress-pagina’s. Met Elementor kunt u eenvoudig aangepaste lay-outs maken voor uw WordPress-pagina’s met een drag & drop-interface. Vooraf gemaakte sjablonen zijn ook beschikbaar voor starters, zodat u uw pagina gemakkelijk kunt aanpassen. 

Als uitgangspunt zijn vooraf gemaakte sjablonen gemaakt, zodat gebruikers die nieuw zijn in webontwikkeling en -ontwerp gemakkelijk hun eigen pagina kunnen maken. Er zijn ook gratis Elementor-thema’s die eenvoudig zijn maar erg handig kunnen zijn.

We hebben enkele van de beste gratis thema’s en sjablonen voor Elementors opgesomd die u kunt gebruiken om uw professioneel ogende websites te bouwen.

Neve

Minimalistisch zijn is de nieuwe esthetiek voor het jaar 2020, en Neve kan je een plezierige schoonheid geven die je op je pagina zou willen bereiken. Dit thema is ook lichtgewicht en reageert volledig. De belangrijkste kenmerken zijn behoorlijk indrukwekkend om te denken dat dit slechts een gratis thema is. 

Enkele van de belangrijkste functies zijn een SEO-vriendelijke structuur en code, om goed presterende sites te maken, gebruikers in staat te stellen realtime wijzigingen te zien tijdens het bewerken in de live customizer, en bevat demo-inhoud om u op weg te helpen.

De demo’s en live customizer van Neve bieden nog meer tools die het gemakkelijk maken om uw perfecte site te maken. De demo-inhoud is ook gebouwd met Elementor en je hebt de mogelijkheid om de plug-in automatisch te installeren tijdens het importproces.

Dit gratis Elemento-thema hoeft nooit een regel code aan te raken om het gewenste resultaat te krijgen. Dit betekent dat zelfs gebruikers met weinig ervaring een professioneel ogende site kunnen maken. Dit kan ook een voordeel zijn voor ontwikkelaars die snel moeten werken en uitvoer moeten indienen vóór de vervaldatum.

Customify

Het is duidelijk dat we een op maat gemaakte pagina wilden die bij ons bedrijf past. Welnu, de naam van dit gratis Elementor-thema werd gerechtvaardigd door zijn functie. Customify is een gratis multifunctioneel WordPress-thema dat uitstekend werkt met populaire paginabouwers met slepen en neerzetten, waaronder Elementor. 

Dit gratis Elementor-thema kan worden gebruikt om een ​​website voor elke zakelijke niche te maken. Met Customify krijgt u toegang tot een kop- en voettekstbouwer, evenals de mogelijkheid om visuele wijzigingen aan te brengen in de aanpasser. Enkele van de functies zijn: biedt tientallen vooraf gemaakte sites die u kunt importeren en aanpassen aan uw behoeften, bevat een kop- en voettekstbouwer voor uitgebreide aanpassingen, en biedt snelle prestaties met een SEO-vriendelijk ontwerp.

Essence Pro

Essence Pro is een aantrekkelijk gratis Elementor WordPress-thema dat ons een lichte maar levendige sfeer geeft. Dit gratis Elementor-thema kan het best worden gebruikt voor wellness- en lifestyle-websites. Het is gebouwd bovenop het Genesis-themakader, waardoor het solide prestaties levert.

Essence Pro heeft aangepaste widgets, paginasjablonen, aangepaste koptekst en meerdere zijbalken. Je kunt Essence Pro ook volledig aanpassen met de Elementor-paginabuilder en WordPress live customizer.

Sydney

Sydney is het beste gratis thema voor Elementor als je een bedrijfsgerichte website wilt bouwen. Dit gratis Elementor-thema biedt een breed scala aan aanpassingsfuncties. Het brengt de tools om een ​​conversie-aansturende site te maken binnen handbereik en is een van de beste gratis Elementor-thema’s die beginners kunnen leren. Het biedt ook toegang tot Google Fonts, parallax-achtergronden en sociale pictogrammen. 

Dit gratis Elementor-thema biedt aangepaste Elementor-blokken om je startpagina te helpen bouwen en maakt extra aanpassingen mogelijk met thema-opties en aangepaste headers. Als u net nieuw bent in het bouwen van een zakelijke website, zal een gratis thema voor Elementor zoals Sydney het proces gemakkelijker maken. 

Potenza

Potenza is een van de beste gratis thema’s voor WordPress die is gebouwd voor paginabouwers met slepen en neerzetten, zoals Elementor. Het wordt geleverd met meerdere kolomlay-outs en een widget-startpagina om gemakkelijk elk type website te maken. Het wordt geleverd met handige functies zoals een aangepaste achtergrond, animaties, parallax-scrollen en een afbeeldingsschuifregelaar. Het is beginnersvriendelijk en vereist weinig tijd om op te zetten.

Alec

Alec is een eenvoudig gratis Elementor-thema voor WordPress-sjabloon, prachtig gemaakt om aangepaste bestemmingspagina’s voor uw muziek- en bandwebsite te maken. Het wordt geleverd met een achtergrondafbeelding op volledig scherm die u kunt aanpassen met de Elementor-paginabuilder met slepen en neerzetten. Deze sjabloon is het meest geschikt voor het maken van online profielen voor muzikanten.

Alethea

Als je een bloemenwinkel, een plantenwinkel, tuin of kwekerij hebt, is Alethea de beste stijlvolle gratis WordPress Elementor-sjabloon. Het heeft een prachtige lay-out en een flexibel ontwerp met alle gebruikelijke functies die u van een premium-thema mag verwachten. U kunt de standaardthema-instellingen aanpassen via live customizer of Elementor gebruiken om aangepaste lay-outs te maken.

OceanWP

OceanWP is een gratis downloadthema voor Elementor en WordPress met meer dan 3 miljoen downloads. We kunnen zeggen dat OceanWP een van de snelstgroeiende gratis thema’s voor WordPress is. Dus waarom kiezen veel ontwikkelaars en hobbygebruikers voor dit gratis thema? Dit gratis thema biedt meer dan 60 demo’s om uw site op te baseren, inclusief eenvoudige WooCommerce-integratie voor online retailers en biedt snelle laadtijden van pagina’s en ingebouwde SEO.

Flox

De slogan van Phlox is om vandaag uw droomwebsite te ontwerpen. En wat denk je, ze bieden hun service gratis aan! Er zijn maar weinig thema’s die zoveel Elementor-gerelateerde functies kunnen bieden als Phlox. Het biedt een groot aantal vooraf gebouwde functies die het gemakkelijk maken om pagina’s in te stellen en individuele elementen toe te voegen. Dit gratis thema voor WordPress bevat meer dan 30 exclusieve Elementor-elementen en biedt toegang tot een brede selectie demo’s en paginasjablonen. Het maakt het ook mogelijk om compacte, geoptimaliseerde pagina’s te creëren zonder enige codering.

De bibliotheek met geavanceerde elementen van Phlox biedt extra functionaliteit aan Elementor, waardoor het gemakkelijk is om functies toe te voegen zoals testimonials en Google Maps. Dit thema bevat de tools die je nodig hebt om een ​​portfoliosite, blog, online winkel of bedrijfssite te bouwen, met veel flexibiliteit.

Astra

We zijn het er allemaal over eens dat Astra een van de toonaangevende lichtgewicht, snelle en volledig aanpasbare startthema’s voor Elementor is. Astra biedt meer dan 100+ kant-en-klare Elementor-demosites voor uw nieuwe website of online winkel. Astra Theme is sterk geoptimaliseerd voor prestaties en snelheid.

Conclusie

Of u nu een ondernemer of een hobbyist bent, het opbouwen van uw pagina kan stressvol zijn. Gelukkig zijn er vooraf gemaakte thema’s voor ELementor en WordPress gemaakt, en veel daarvan zijn gratis. Combineer de gratis Elementor-plug-in en vul aan met dit thema, je zult zeker een site van hoge kwaliteit uitvoeren.


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format