Dynamische inhoud en aangepaste lay-out maken op Elementor - DeLaatbusiness
e-commerce chatbots

Dynamische inhoud en aangepaste lay-out maken op Elementor

5 min


115

Ziek van het standaard uiterlijk dat de berichten hebben? U hoeft zich geen zorgen te maken, wat we kunnen doen is u toestaan ​​om dynamische inhoud voor Elementor te maken, zodat uw berichten er unieker, authentieker en geschikter uit kunnen zien volgens uw voorkeur! Volg de onderstaande gids voor het maken van dynamische inhoud voor Elementor om aan de slag te gaan!

Voor iets anders…

Misschien wil je een nieuwe Elementor-add-on proberen die speciaal is ontworpen voor Dynamic Content for Elementor? Introductie van Dynamic.ooo ! Opvallende kenmerken en add-ons van deze nieuwe Elementor-add-on zijn onder meer:

  • Geanimeerde tekstTRENDING- Hiermee kunt u boeiende geanimeerde tekstreeksen maken. U kunt kiezen uit 8 verschillende soorten inkomende en uitgaande animaties en parameters instellen zoals snelheid, hoeveelheid, vertraging, versoepeling en vergelijking.
  • WebGL Images Distortions Hover – Met de Images Distortion Hover-widget kunt u speciale roll-over-effecten toevoegen op basis van webgl, threejs en transformation shaders.
  • Globale instellingen Vloeiende overgang – Met de vloeiende overgang-widget kunt u de geanimeerde overgang tussen pagina’s op een zachte manier beheren. Door een overgangseffect te creëren, wordt de gebruikerservaring verbeterd.

Download nu

Laten we nu beginnen met deze tutorial!

Stap 1. Ga naar het gedeelte “Sjablonen” van uw WordPress Admin Dashboard. We zullen het moeten instellen op Single en posten. Ik heb de mijne Custom Post Layout genoemd. Dit stelt ons in staat om onze aangepaste lay-out voor afzonderlijke berichten te creëren zonder codering met behulp van de dynamische inhoud die Elementor te bieden heeft.

OPMERKING: dat er een pop-up wordt geopend wanneer u op sjabloon maken drukt, waarmee u vooraf gemaakte versies uit het thema kunt kiezen. Sluit het in dit geval gewoon. We doen ons eigen 🙂

Stap 2. Oké! Laten we beginnen met ontwerpen! Ik heb een sectie met één kolom gemaakt om onze dynamische inhoud voor Elementor te maken. Dit zal dienen als de koptekst van het bericht dat we zullen maken. Ik heb het uitgerekt, zodat het de hele breedte van de pagina beslaat.

Daarna ging ik naar het tabblad Stijl> Achtergrondtype Klassiek> Dynamisch> Uitgelichte afbeelding . Hierdoor wordt de Uitgelichte afbeelding van het bericht automatisch ingesteld als de koptekstachtergrond.

Ik wilde een parallax-headerafbeelding gebruiken voor onze dynamische Elementor-berichten, dus ging ik verder met de afbeeldingsinstellingen

Nadat ik de achtergrondafbeelding heb ingesteld, heb ik een eerste opvulling boven en onder aan de sectie ingesteld. Merk op dat ik voor procent ging; je kunt voor px of em gaan als je dat liever hebt. Merk op dat dit alleen ter wille van deze dynamische inhoud voor elementor tutorial is en gewoon voornamelijk in overeenstemming met mijn persoonlijke voorkeuren.

Stap 3. Laten we nu de titel van het bericht toevoegen! U kunt het toevoegen door de module ‘Titel van bericht’ te gebruiken. Dit werkt net als de titelmodule, zodat u de typografie etc. eenvoudig kunt instellen op uw gewenste ontwerp.

Ik maakte de mijne vet en gebruikte een open sans-stijl. Het ziet er nu zo uit.

Nu hebben we een parallax-header voor berichten! (De achtergrond en het titelvoorbeeld van het bericht worden opgehaald uit het laatste bericht op uw site.)

Stap 4. Onze header is compleet, nu hebben we de daadwerkelijke inhoud van het bericht nodig. Laten we nog een sectie maken onder de koptekst. Vergeet niet wat opvulling aan de boven- en onderkant toe te voegen! Deze keer gebruiken we de postcontentmodule en maken we dynamische content voor Elementor.

Net als bij de tekstmodule kunt u de typografie etc. naar uw voorkeur instellen.

Stap 5. (Optioneel) We kunnen ook berichtnavigatie toevoegen onder onze berichten. Maak gewoon een nieuwe sectie aan en gebruik de module ‘Postnavigatie’. U kunt het naar uw voorkeur aanpassen, maar voor dit voorbeeld heb ik ervoor gekozen om het niet toe te voegen. Er zijn ook een paar andere modules die u kunt opnemen in uw sjabloonontwerp dat dynamisch is voor afzonderlijke berichten. U kunt experimenteren met de enkele modules en / of andere soorten modules om de gewenste lay-out te krijgen.

Andere modules kunnen ook worden gebruikt. Dynamische inhoud voor elementor-optie is niet beperkt tot enkele modules. De header-module heeft bijvoorbeeld dynamische opties, net als andere modules. U kunt de instellingen verkennen door de dynamische opties aan de zijkant te bekijken.

Stap 6. Oké! We zijn klaar met de koptekst en inhoud! Hoe stellen we dit nu in voor de enkele berichten? Klik op publiceren en een pop-upvoorwaarde wordt weergegeven.

Omdat we vanaf het begin al hebben gespecificeerd dat dit een sjabloon is die we zullen gebruiken voor afzonderlijke berichten, zouden de opties automatisch moeten worden ingesteld. Zo niet, dan kunt u dit op dit instellen:

Druk op Opslaan en kijk hoe de lay-out van uw enkele bericht is veranderd!

Gevolgtrekking:

Dit zijn slechts de basisprincipes van het gebruik van dynamische inhoud voor elementor. U bent vrij om de sjablonen en modules te verkennen en ermee te experimenteren om uw gewenste lay-out voor berichten te creëren. Ik vind het leuk hoe we de mogelijkheid krijgen om onze berichten uniek te maken zonder noodzakelijkerwijs te coderen. (We moeten het gewoon bouwen via elementor builder. Yay!). Heeft u vragen? Opmerkingen? Laat het achter in de reacties hieronder!


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format