Hoe u een transparante koptekst maakt met de Elementor-sjabloon - DeLaatbusiness

Hoe u een transparante koptekst maakt met de Elementor-sjabloon

2 min


120
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Als u overweegt om de koptekst van uw thema aan te passen of er gewoon een te maken volgens uw voorkeur, stop dan met dat soort gedachten! Met de Elementor-  paginabuilder is het maken van aangepaste headers nog nooit zo eenvoudig geweest! Geen opgeblazen CSS of andere onnodige aangepaste methoden meer om zo simpel als dit te bereiken. In deze Elementor-zelfstudie is het maken van dit net zo eenvoudig als slepen en plakken!

Volg onderstaande stappen om aan de slag te gaan: 
Stap 1
Ga naar het dashboard van uw website. Ga verder naar “Elementor” en klik op “Mijn sjablonen”.

Transparante koptekst - Stappen

Stap 2
Klik op ‘Nieuw toevoegen’. Daarna wordt een paneel geopend waarin u het sjabloontype kunt selecteren dat u wilt maken. Kies in dit geval ‘Header’ in de vervolgkeuzelijst en noem deze ‘Custom Header’ (in het belang van deze tutorial) of een andere naam naar keuze.

Stap 3
Bij het aanmaken verschijnt een ander paneel met verschillende vooraf gemaakte sjablonen die u kunt bewerken. Sluit dit paneel voorlopig, want we zullen er zelf een maken. Net als bij het maken van pagina’s met Elementor, zullen we de koptekst bouwen met Elementor Builder.

Stap 4
Het is aan jou of je de header in een boxcontainer of vol wilt laten zien. Voor dit voorbeeld heb ik de koptekst ingesteld op de inhoudsbreedte ‘Volledig’. Vul daarna de gewenste inhoud voor de koptekst in.

Maak een transparante koptekst - Stappen

Stap 5
Ervan uitgaande dat u de koptekst al hebt gemaakt, is de volgende stap om de achtergrond van de sectie transparant te maken. (OPMERKING : het kan zijn dat u de achtergrond in zwart moet veranderen als de teksten wit zijn wanneer u de inhoud van de koptekst wilt bewerken. U hoeft deze alleen direct daarna transparant te maken.)

Maak een transparante koptekst - Stappen

Stap 6
Voeg een klasse toe aan de koptekst en voeg de volgende CSS toe. Dit is zodat de koptekst overlapt met uw pagina-inhoud en er geen spatie achter blijft. (OPMERKING: mogelijk moet u de opvulling van het eerste gedeelte van de pagina aanpassen om plaats te maken voor de transparante koptekst. )

Maak een transparante koptekst - Stappen

De koptekst komt nu bovenaan de pagina te staan ​​en is transparant! Houd er rekening mee dat de opvulling die ik hier heb gebruikt naar uw voorkeur kan worden gewijzigd – dit is alleen om ervoor te zorgen dat de inhoud voldoende ruimte heeft ten opzichte van de transparante koptekst.

Maak een transparante koptekst - Stappen

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format