Top 5 beste WordPress-thema's voor Elementor in 2020 - DeLaatbusiness
chatbot bouwen

Top 5 beste WordPress-thema’s voor Elementor in 2020

5 min


109
6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Gebaseerd op de WordPress Theme Directory, zijn er meer dan 4.000 populaire thema’s en ongeveer twee keer zoveel voor de nieuwste thema’s. Als je bedenkt dat je maar één of twee thema’s voor je website nodig hebt, heb je zoveel keus als… laten we zeggen… moet moeilijk zijn geweest.

Als u een professionele webontwikkelaar of webontwerper bent, heeft u hier waarschijnlijk niet veel problemen mee, omdat u gewoon een thema hoeft te kiezen en het gewoon zelf aan uw behoeften moet aanpassen.

Maar wat als je een beginner bent? Welk WordPress-thema past bij uw Elementor-website?

We houden echt van PublicWWW , dus we zullen dat hier in dit artikel gebruiken. Als je nieuwsgierig bent naar hoe we aan onze gegevens zijn gekomen, bekijk dan onze tutorial Hoe je websites kunt vinden en ik beloof je dat het het lezen waard is!

Hoe dan ook, we hebben meer dan honderd populaire thema’s uit de WordPress Theme Directory doorzocht en ze allemaal doorzocht in PublicWWW. Vervolgens hebben we Google Data Studio gebruikt om de resultaten te genereren door het CSV-bestand te importeren. Dit zijn de resultaten van onze bevindingen:

Dus, wat is hier aan de hand?

Welnu, onze top 5 valt niet echt ver van hun werkelijke ranglijst in Google Trends.

Maar zoals je hier kunt zien, de ranking tussen Astra en OceanWP wordt verondersteld anders te zijn!

Hoe dan ook, we kunnen de resultaten van Google Trends waarschijnlijk gewoon negeren, omdat we het hebben over populaire WordPress-thema’s op Elementor-websites, niet over populaire WordPress-thema’s die in Google worden doorzocht. Het is echter nog steeds leuk om te weten, toch?

Laten we verder gaan, onze top 5 WordPress-thema’s analyseren en zien waarom ze zo populair zijn voor Elementor-websites.

De top 5 WordPress-thema’s


05

Flox

De ranking van Phlox is heel gemakkelijk uit te leggen. Ten eerste is Phlox volledig gratis. Ten tweede is het multifunctioneel. En ten derde, het is vooral een WordPress-thema aangedreven door Elementor zelf! Geen wonder dat meer dan 8.000 Elementor-websites die gebruiken. Bovendien lijkt Phlox erg populair te zijn onder fotografen en bloggers, waarschijnlijk omdat het extreem flexibel is en volledig compatibel is met echt krachtige WordPress-paginabouwers zoals Elementor.

Download Phlox nu

Hier zijn enkele voorbeelden van Elementor-websites die het Phlox-thema gebruiken:


04

Hestia

Gebaseerd op de Material Design-richtlijnen van Google, stelt Hestia u in staat echt modern ogende en nette websites te maken. En voeg Elementor erover toe, je kunt waarschijnlijk wel raden waarom zoveel ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers er de voorkeur aan geven! Maar waarom staat Hestia op nummer 4? Nou, het is eigendom van een van de grootste producenten van WordPress-thema’s, ThemeIsle! En hoewel het ook een gratis versie heeft met concurrerende functies, biedt het prestaties van topkwaliteit en een professioneel ontwerp, zelfs alleen voor de standaardinstellingen, dus dat verklaart zo ongeveer waarom 10.000 Elementor-websites het nu gebruiken!

Download Hestia nu

Hier zijn enkele voorbeelden van Elementor-websites die het Hestia-thema gebruiken:


03

GeneratePress

Met momenteel meer dan 100.000 actieve installaties en 800+ 5-sterrenbeoordelingen (volgens WordPress.org), zou GeneratePress nummer 3-positie geen verrassing moeten zijn. Bovendien is de slogan van GeneratePress “lichtgewicht” en “snel laden” waarschijnlijk aantrekkelijk voor kleine bedrijven of nieuwe bedrijven, aangezien ze zich niet veel hoeven te concentreren op optimalisatie en al hun aandacht moeten besteden aan het er goed uit laten zien van hun websites. GeneratePress heeft ook een gratis versie, dus er is ook dat …

Download GeneratePress nu

Hier zijn enkele voorbeelden van Elementor-websites die het GeneratePress-thema gebruiken:


02

Astra

Als freemium WordPress-thema is het heel gemakkelijk om goede recensies over Astra te vinden. En vrijwel allemaal zijn ze echt herkenbaar; het is gratis, snel, lichtgewicht, ongelooflijk aanpasbaar, eenvoudig en werkt goed met WordPress Page Builders zoals Elementor. Dus waarom is Astra onze nummer 2, die momenteel wordt gedownload naar meer dan 300.000 sites? Als wat ik eerder heb genoemd nog niet genoeg is, wordt het geleverd met Schema.org-code-integratie en is het ook Native AMP, waardoor het echt aantrekkelijk wordt voor SEO-bewuste website-ontwikkelaars en eigenaren.

Download Astra nu

Hier zijn enkele voorbeelden van Elementor-websites die het Astra-thema gebruiken:


01

OceanWP

Geïnstalleerd door meer dan 300.000 actieve gebruikers en 5 van de 5 2100+ keer beoordeeld (volgens WordPress.org) en momenteel gebruikt door meer dan 55.000 Elementor-websites, is OceanWP echt acceptabel op nummer één. Als de cijfers niet genoeg zijn om zijn waarde te bewijzen en uw aandacht te trekken, heeft het unieke WooCommerce-functies, het is gratis, beschikbaar op Github voor diepere aanpassingen en talloze extensies zoals White Label, Elementor Widgets, Cookie Notice en nog veel meer!

Download OceanWP nu

Hier zijn enkele voorbeelden van Elementor-websites die het OceanWP-thema gebruiken:


Gevolgtrekking

Het is echt grappig om dit soort statistieken te leren, omdat het ons een beter beeld geeft van het grotere geheel van onze Elementor-gebruikers en de algehele Elementor-gemeenschap. Het installeren van WordPress-thema’s is als de stap één van het bouwen van een WordPress-website. Het is belangrijk om het beste thema te krijgen dat bij uw behoeften past, zodat u in de toekomst geen hoofdpijn krijgt.

Bedankt dat je zover bent gekomen! 🙂

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond en nuttig vindt! Wat is jouw mening over elk van deze thema’s die deze ranking krijgen op Elementor-websites? Waarom OceanWP onze nummer 1 en niet Astra of GeneratePress? Waar zijn StudioPress, Avada en Shoppe?


What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format