21 beste website-ideeën om een ​​online bedrijf te starten in 2021 - DeLaatbusiness

21 beste website-ideeën om een ​​online bedrijf te starten in 2021

9 min


128
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Bent u op zoek naar website-ideeën om in het nieuwe jaar een bijzaak te starten?

Er zijn talloze mogelijkheden online met winstgevende website-ideeën die u gemakkelijk kunt omzetten in een duurzaam bijverdienste.

In dit artikel delen we de beste website-ideeën die we dit jaar kunnen lanceren. We laten u ook zien hoe u gemakkelijk aan de slag kunt zonder een grote investering.

Wat u nodig hebt om website-ideeën in actie om te zetten

Het is een algemene mythe dat je technisch onderlegd moet zijn of een programmeur moet zijn om een ​​website te starten . Dit was waarschijnlijk waar in de jaren 90, maar tegenwoordig heb je geen speciale vaardigheden nodig om een ​​website te bouwen.

Dit is wat je eigenlijk nodig hebt om een ​​website te maken:

  • Een domeinnaam . Dit is het adres van uw website op internet, bijvoorbeeld wpbeginner.com) .
  • Webhostingaccount. Dit wordt de thuisbasis van uw website en waar u al uw websitebestanden opslaat
  • Een websitebouwer . We raden aan om WordPress.org te gebruiken, de beste websitebouwer die meer dan 39% van alle websites op internet ondersteunt.

We raden aan om Bluehost te gebruiken om uw website te maken. Ze zijn een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en worden officieel aanbevolen door WordPress.

Ze installeren automatisch WordPress voor u en u kunt binnen enkele minuten snel aan uw website-idee werken. Als je meer hulp nodig hebt, volg dan de stappen in onze WordPress-installatiegids om je website in te stellen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de meest winstgevende website-ideeën om dit jaar te lanceren en er een levensvatbaar bedrijf van te maken.

Hier is een korte lijst met website-ideeën waar we het over zullen hebben. U kunt naar degene springen die u interessant vindt of lezen terwijl u verder scrolt.

1. Start een persoonlijke website / blog

Start een persoonlijke website / blog

Blogs zijn een populair website-idee dat al een tijdje bestaat en nog steeds sterk is. Ondernemers als Darren Rowse, John Lee Dumas en Pat Flynn begonnen allemaal als bloggers en verdienen nu een inkomen van zes cijfers.

Het starten van een blog is vrij eenvoudig, en het kan over elk onderwerp gaan waar je een passie voor hebt. Het voordeel van het starten van een blog is dat u deze later als platform kunt gebruiken om vele andere website-ideeën te lanceren.

Er zijn ook een heleboel opties voor het genereren van inkomsten die bloggen een winstgevend website-idee maken. U kunt programma’s zoals Google AdSense gebruiken om advertenties weer te geven, gelieerde producten te promoten , directe advertenties te verkopen, of u kunt zelfs uw eigen producten aan uw lezers verkopen, zoals online cursussen, eBooks, enz.

2. Bouw een online winkel

Start een eCommerce-winkel

Een ander sterk groeiend website-idee is om een ​​eCommerce-winkel te bouwen. Veel mensen denken dat het waarschijnlijk te technisch is om te beginnen, wat niet helemaal waar is.

Je kunt gemakkelijk dingen online gaan verkopen met Shopify . Het is ‘s werelds populairste e-commerceplatform voor grote bedrijven.

Het is supergemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om elk type digitale, virtuele of fysieke producten te verkopen die moeten worden verzonden. U kunt eenvoudig online betalingen accepteren met PayPal, Stripe of vele andere betaaldiensten.

3. Maak een lidmaatschapswebsite

Lidmaatschap website

Een ander populair website-idee dat veel vaart krijgt, is het maken van een op lidmaatschap gebaseerde website.

Kortom, u beperkt de toegang tot bepaalde inhoud op uw website die alleen beschikbaar is voor betalende leden. Dit kan een online cursus zijn, alleen voor leden forums, audio- of video-inhoud of iets anders.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door MemberPress te gebruiken . Het is een plug-in voor WordPress-lidmaatschap waarmee u abonnementen kunt maken, toegang kunt beperken en lidmaatschapsplannen op uw website kunt verkopen.

4. Verkoop online cursussen

Verkoop online cursuswebsite

Het maken en verkopen van online cursussen is een ander populair website-idee dat erg snel groeit.

Deze groeiende website-niche wordt gevoed door de moderne gig-economie waarin mensen nieuwe vaardigheden moeten leren om nieuwe banen te vinden, bestaande vaardigheden te verbeteren of gewoon iets nieuws als hobby te leren.

MemberPress is de beste WordPress LMS-plug-in waarmee u eenvoudig online cursussen op uw website kunt maken en verkopen.

5. Maak een Dropshipping-website

Dropshipping

Dropshipping is een ander groeiend website-idee dat u zonder veel investeringen kunt lanceren. Een dropshippingwinkel is een online winkel waar je producten verkoopt, maar deze rechtstreeks door de verkoper worden verzonden. Met shopify + de oberlo app kun je je eigen dropshippingwinkel bouwen

Dit bespaart u het gedoe van het beheren en opslaan van dingen, het bijhouden van inventaris en het verzenden van dingen. U kunt er ook een breed scala aan producten mee verkopen.

6. Maak een aangesloten website

Aangesloten website

Een van de meest populaire website-ideeën is om een ​​aangesloten website te starten.

Affiliate marketing is een verwijzingsregeling waarbij een online winkel (adverteerder) u een commissie betaalt wanneer gebruikers hun product kopen via uw verwijzingslink.

Dit is een enorme industrie, wat betekent dat je een niche-aangesloten website kunt maken en erop kunt bouwen. U kunt in bijna elke branche affiliate-programma’s vinden.

U kunt bijvoorbeeld een website maken die volledig gericht is op het beoordelen van alle nieuwste damestassen, nieuwe internetrouters, nieuwe smartphones, enz.

Wanneer gebruikers een aankoop doen op basis van uw aanbeveling, ontvangt u verwijzingskosten.

7. Start een modeblog

Modeblog

Mode en lifestyle is een ander winstgevend website-idee met veel potentieel. Er zijn veel modebloggers en influencers die een inkomen van zes cijfers verdienen.

U kunt geld verdienen met display-advertenties, affiliate marketing, Instagram-partnerschappen met merken en meer.

Met WordPress kun je alle tools toevoegen die je nodig hebt om je merk te laten groeien. U kunt uw Instagram-feed , YouTube-video’s verbinden , thema’s voor modewebsites zoeken, advertentie-plug-ins gebruiken en meer.

8. Start een reiswebsite

Reisblog

Het maken van een reisblog is een ander geweldig website-idee dat gemakkelijk kan worden geïmplementeerd en waarop kan worden voortgebouwd.

U kunt een ervaren reiziger, vlogger of marketeer zijn die verschillende toeristische bestemmingen promoot. U kunt inkomsten genereren met display-advertenties, reispartnerschappen, speciale voordelen en meer.

Invloedrijke reisbloggers gebruiken hun reisblogs om verschillende producten te lanceren en een aanzienlijk passief inkomen te verdienen.

9. Maak een website over eten / recepten

Voedsel blog

Voedsel- en receptenwebsites zijn al een populair website-idee met veel ruimte voor nieuwe websites.

U kunt eenvoudig een blog of website starten, recepten delen, voedsel, gezondheid of andere gerelateerde onderwerpen bespreken. De meeste receptenwebsites verdienen geld met advertenties, affiliate marketing en het verkopen van lidmaatschapsabonnementen.

WordPress wordt geleverd met plug-ins waarmee u eenvoudig recepten in SEO-vriendelijk formaat kunt schrijven. 

10. Start een podcast-website

Podcast-website

Podcasting is een ander populair website-idee dat u kunt starten. Het is een snelgroeiende niche met tal van opties voor het genereren van inkomsten.

Een podcast is een episodische reeks audiobestanden waarop gebruikers zich kunnen abonneren om ze te downloaden en te beluisteren.

Succesvolle podcasters verdienen online veel geld met sponsoring, advertenties, het verkopen van producten en meer. Het vereist wel wat hardware en wat oefening met het opnemen en uploaden van bestanden.

11. Start een Job Hunt-website

Vacaturebank

Een ander populair website-idee is het maken van een website voor het zoeken naar banen. Het is gemakkelijk om geld te verdienen en u verdient geld op basis van door gebruikers gegenereerde inhoud.

Kortom, een jobboard-website stelt bedrijven in staat om vacatures te plaatsen en werkzoekenden te faciliteren door te bladeren en naar banen te zoeken.

Er zijn WordPress-plug-ins waarmee u snel een vacaturezoekmachine kunt maken. U kunt zelfs online betalingen van werkgevers accepteren om vermeldingen te plaatsen.

12. Maak een Coupons-website

Coupons website

Een kortingswebsite helpt klanten bij het vinden van kortingsbonnen en aanbiedingen voor hun favoriete producten.

Het verbindt bedrijven met de klanten en biedt hen tools om deals en kortingen te vinden. Er wordt geld mee verdiend door gelieerde links, partnerschappen en display-advertenties.

U kunt uw website volledig automatiseren en bedrijven toestaan ​​om rechtstreeks deals in te dienen. Hiermee kunt u online geld verdienen met door gebruikers gegenereerde inhoud.

13. Creëer een online marktplaats

Marketplace-website

Veel succesvolle marketeers gebruiken ideeën met door gebruikers gegenereerde inhoud om geld te verdienen. Het maken van een online marktplaatswebsite is zo’n website-idee dat u gemakkelijk kunt repliceren.

Op een marktplaatswebsite biedt u een e-commerceplatform voor anderen om hun producten te verkopen. U krijgt een korting op elke transactie die op uw website wordt gedaan, terwijl de verkopers de verzending en uitvoering beheren.

14. Start een restaurantwebsite

Website van het restaurant

Het maken van een restaurantwebsite is een idee dat specifiek is voor mensen in de restaurant- en voedingsindustrie. Door een restaurantwebsite te maken, kunt u tafelreserveringen accepteren en zelfs online bestellingen accepteren voor het bezorgen van eten.

Met WordPress kunt u tools zoals WPForms gebruiken om boekingen en bestellingen voor voedselbezorging te accepteren . Het geeft u ook toegang tot veel professioneel ontworpen restaurantsjablonen die u aan uw eigen behoeften kunt aanpassen.

Door een restaurantwebsite te maken, kunt u ook gemakkelijk uw bedrijf promoten, nieuwe klanten bereiken en uw merkimago versterken.

15. Bouw een recensieswebsite

Beoordelingen website

De meeste gebruikers bekijken online beoordelingen voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Dit maakt een recensieswebsite een echt lucratief website-idee.

Een website met recensies kan vertrouwen op zowel door gebruikers gegenereerde als originele inhoud. U kunt geld verdienen met display-advertenties, affiliate marketing, sponsoring en meer.

16. Maak een fotografiewebsite

fotografie website

Een ander opwindend website-idee is om een ​​fotografiewebsite te lanceren. Dit kan een blog zijn over fotografie zelf, of het kan een plek zijn om je eigen foto’s te presenteren en te verkopen.

U kunt ook een marktplaats zoals Shutterstock creëren waar gebruikers foto’s, illustraties en andere grafische ontwerpitems kunnen verkopen of kopen.

17. Start een portfoliowebsite

Portfolio website

Een geweldig website-idee is om een ​​portfoliowebsite te maken. Als je een artiest, fotograaf, muzikant of videograaf bent, helpt een portfoliowebsite je om je werk te laten zien en nieuwe kansen te vinden.

U hoeft echter geen artiest te zijn om een ​​portfoliowebsite te maken. Hetzelfde idee kan worden gebruikt door elk soort professional, zoals schrijvers, webontwerpers, ontwikkelaars, fotomodellen en meer.

U kunt portfolio-plug-ins gebruiken om uw werk te laten zien of kies uit deze prachtige portfoliothema’s om aan de slag te gaan.

18. Start een website voor online bezorging van eten

Website voor eten bezorgen

De online bezorgdienst voor eten is booming en het zou een winstgevend website-idee kunnen zijn met een beetje investering.

U kunt lokale restaurants vinden en een website maken waarop deze restaurants worden getoond en waarmee klanten online eten kunnen bestellen. U kunt dan de bestelling doorgeven aan het restaurant en zij bezorgen het eten.

U kunt WPForms gebruiken om bestellingen voor voedselbezorging te verzamelen . Na het indienen van het formulier kunt u gebruikers een pagina laten zien met een geschatte bezorgtijd en een telefoonnummer voor het restaurant.

19. Verkoop handwerk online

Verkoop handwerk online

Zelfgemaakte items verkopen op internet? Het is heel gemakkelijk om te doen en zou het begin kunnen zijn van een succesvol bedrijfsidee.

U kunt een online winkel starten met shopify, wat supereenvoudig is in te stellen. 

20. Start een dierenwinkel / community

Dierenwinkel website

Het maken van een online dierenwinkel is een ander eenvoudig te starten website-idee. Het is zo’n enorme industrie dat je veel onbenutte niche-ideeën kunt vinden voor specifieke klanten.

U kunt met shopify een dierenwinkel bouwen

21. Start een nieuwswebsite

Nieuws website

Als je van actualiteiten en politiek houdt, kan het maken van een nieuwswebsite het idee zijn waar je naar op zoek bent.

U kunt een nieuwswebsite starten en hiermee inkomsten genereren door middel van display-advertenties en door abonnementen te verkopen. Veel traditionele kranten plaatsen hun inhoud al achter paywalls en genereren geld.

Je kunt klein beginnen met een paar artikelen per week en daarop voortbouwen. U kunt zelfs gastauteurs uitnodigen, een podcast starten en merchandise verkopen om een ​​duurzaam bedrijf op te bouwen.

Nu lokale kranten het moeilijk hebben, is er een grote vraag naar hyperlokale nichenieuwswebsites, en we denken dat dit een enorme trend zal worden in 2021 en daarna.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van het beste website-idee om in het nieuwe jaar te lanceren. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *