Hoe kapotte Twitter-kaartafbeeldingen in WordPress te fixen - DeLaatbusiness
betekenis chatbot

Hoe kapotte Twitter-kaartafbeeldingen in WordPress te fixen

6 min


116
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u kapotte Twitter-kaartafbeeldingen in WordPress repareren?

Twitter probeert automatisch een miniatuurafbeelding weer te geven wanneer iemand een link deelt vanaf uw WordPress-site. Soms kan het echter de verkeerde miniatuur weergeven, waardoor uw website er onprofessioneel uitziet.

In dit artikel laten we u zien hoe u eenvoudig kapotte Twitter-kaartafbeeldingen in WordPress kunt herstellen.

Herstellen van gebroken of ontbrekende Twitter-kaartafbeeldingen in WordPress

Waarom zijn Twitter-kaartafbeeldingen kapot voor sommige websites?

Twitter gebruikt Open Graph-metadata om naar afbeeldingen te zoeken wanneer een link wordt gedeeld. Dit is vergelijkbaar met hoe Facebook miniaturen toont wanneer u een link op een pagina of groep deelt.

WordPress ondersteunt standaard geen Open Graph-metatags. Dit is de reden waarom wanneer u een link op Twitter deelt, deze mogelijk niet altijd een Twitter-kaartafbeelding weergeeft.

Een link zonder Twitter-kaartafbeelding

Twitter-kaartafbeeldingen helpen u de aandacht van gebruikers te trekken en moedigen hen aan om op een link te klikken. Dit betekent meer verkeer naar uw website via Twitter.

Een link met een grote Twitter-kaartafbeelding

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe we eenvoudig de kapotte Twitter Card-afbeeldingen in WordPress kunnen repareren.

Herstel gebroken Twitter-kaartafbeeldingen met behulp van All in One SEO voor WordPress

Eerst moet u de All in One SEO voor WordPress- plug- in installeren en activeren . 

All in One SEO is de beste WordPress SEO-plug-in op de markt. Hiermee kunt u uw WordPress-website eenvoudig optimaliseren voor zoekmachines en sociale mediaplatforms, waaronder Twitter.

Opmerking: er is ook een gratis versie van All in One SEO die u kunt gebruiken om Twitter-kaartafbeeldingen te repareren. Pro-versie wordt geleverd met krachtigere SEO-functies.

In het belang van deze tutorial zullen we de Pro-versie demonstreren, want dat is wat we gebruiken, maar de instructies zijn ook vergelijkbaar voor de gratis versie.

Na activering moet u de sterke All in One SEO »Algemene instellingen- pagina bezoeken om uw licentiesleutel in te voeren. U vindt deze informatie onder uw account op de plug-inwebsite.

Alles in één SEO-licentie

All in One SEO geeft u volledige controle over welke afbeeldingen u met Twitter-kaarten op uw website wilt gebruiken. We zullen u door alle stappen leiden.

Eerst moet u uw profiel-URL’s voor sociale media toevoegen. Dit zou uw website aan uw Twitter-profiel koppelen.

Ga gewoon naar de All in One SEO »Social Networks- pagina en voer de URL’s van je social media-profiel in, inclusief Twitter.

Voeg uw profiel-URL's voor sociale media toe

Stel een standaard Twitter-kaartafbeelding in

Vervolgens moet je overschakelen naar het tabblad ‘Twitter’ en op de schakelaar naast de optie ‘Twitter-kaart inschakelen’ klikken.

Schakel Twitter Card-instellingen in AIOSEO in

Daaronder ziet u de standaardinstellingen voor Twitter-kaarten die voor de meeste websites zouden werken, maar u kunt ze indien nodig wijzigen.

In het bijzonder zou u de ‘Default Post Image Source’ willen wijzigen. All in One SEO biedt u een heleboel opties.

U kunt bijvoorbeeld de uitgelichte afbeelding, de bijgevoegde afbeelding, de eerste afbeelding in de inhoud, de afbeelding uit een aangepast veld, de afbeelding van de auteur of de eerste beschikbare afbeelding kiezen.

We raden aan om de uitgelichte afbeelding te gebruiken, aangezien de meeste WordPress-thema’s aanbevolen afbeeldingen ondersteunen die geschikt zijn om te worden gebruikt als Twitter-kaartafbeeldingen.

Daaronder vindt u de optie om een ​​standaard afbeeldingsbron voor termen te selecteren. Deze afbeelding wordt gebruikt wanneer iemand een URL deelt naar een categorie, tag of andere taxonomie-termarchiefpagina.

Een standaardtermafbeelding instellen

U kunt hier een standaardafbeelding uploaden, of u kunt een aangepaste afbeelding voor elke categorie of tag uploaden (we laten u later zien hoe u dat moet doen).

Vergeet na het selecteren van de standaard Twitter Card-afbeeldingsbron niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken om uw instellingen op te slaan.

Stel een standaard Twitter-kaartafbeelding in voor de startpagina

Laten we nu eens kijken hoe u een standaard Twitter-kaartafbeelding instelt voor de startpagina van uw website.

Als u geen statische startpagina gebruikt , kunt u een standaard Twitter- kaartafbeelding rechtstreeks instellen vanaf de All in One SEO »Social Networs- pagina op het tabblad Twitter.

Voeg een aangepaste afbeelding toe voor uw startpagina

Als u echter een aangepaste startpagina gebruikt, ziet u de link om uw startpagina te bewerken .

Bewerk uw startpagina om een ​​aangepaste Twitter-kaartafbeelding toe te voegen

Op de pagina bewerken scherm, gewoon scroll naar beneden naar het vakje ‘AIOSEO Settings’ onder de inhoud editor . Vanaf hier moet je overschakelen naar het tabblad ‘Sociaal’ en vervolgens Twitter selecteren.

Twitter-kaartafbeelding repareren voor uw WordPress-startpagina

Onder Twitter-instellingen kunt u de standaardopties overschrijven en een aangepaste Twitter-kaartafbeelding opgeven die specifiek voor uw startpagina moet worden gebruikt.

Aangepaste Twitter-kaartafbeelding voor uw WordPress-startpagina

Klik eenvoudig op het vervolgkeuzemenu naast ‘Afbeeldingsbron’ en u ziet een aantal opties waaruit u kunt kiezen. U kunt een van de opties kiezen of een aangepaste afbeelding selecteren om een ​​nieuwe afbeelding te uploaden die u wilt gebruiken.

Als u klaar bent, vergeet dan niet uw paginawijzigingen bij te werken en op te slaan.

Gebruik een aangepaste Twitter-kaartafbeelding voor elke post of pagina in WordPress

Veel bloggers maken graag aangepaste afbeeldingen voor sociale media voor verschillende platforms zoals Facebook, Twitter, Pinterest en meer.

All-in-One SEO maakt het gemakkelijk om de standaard afbeeldingsinstellingen van je Twitter-kaart te overschrijven en een aangepaste afbeelding te leveren voor elk bericht of elke pagina.

Bewerk eenvoudig het bericht of de pagina en scrol omlaag naar het vak ‘AIOSEO-instellingen’ onder de inhoudeditor. Vanaf hier moet je overschakelen naar het tabblad ‘Sociaal’ en vervolgens ‘Twitter’ selecteren.

Twitter-instellingen voor individuele berichten en pagina's in WordPress met AIOSEO

Vervolgens kunt u aangepaste Twitter-open-graph-gegevens instellen, inclusief een aangepaste afbeelding die specifiek voor dit artikel wordt gebruikt. Blader gewoon naar het gedeelte ‘Afbeeldingsbron’ en klik op het vervolgkeuzemenu.

Een aangepaste Twitter-afbeelding instellen voor berichten of pagina's

Je kunt kiezen uit een heleboel opties of ‘Aangepaste afbeelding’ selecteren om een ​​nieuwe Twitter-afbeelding te uploaden.

Daarna kunt u gewoon op de knop ‘Afbeelding uploaden of selecteren’ klikken om een ​​afbeelding van uw computer te uploaden, of een afbeelding uit uw WordPress-mediabibliotheek gebruiken .

Als u klaar bent, vergeet dan niet uw bericht / pagina bij te werken of te publiceren om uw wijzigingen op te slaan.

Aangepaste Twitter-kaartafbeelding instellen voor categorieën en tags in WordPress

Net als berichten en pagina’s, maakt All in One SEO het ook gemakkelijker om een ​​aangepaste afbeelding te uploaden voor individuele categorieën, tags, productcategorieën (als je WooCommerce gebruikt ) en andere taxonomieën.

Ga gewoon naar de pagina Berichten »Categorieën en klik op de link Bewerken onder de categorie waar u een aangepaste Twitter-kaartafbeelding wilt uploaden.

Categorie bewerken

Dit brengt je naar het scherm ‘Categorie bewerken’ waar je naar beneden moet scrollen naar het vak ‘AIOSEO-instellingen’. Ga vanaf hier naar het tabblad ‘Sociaal’ en selecteer ‘Twitter’ eronder.

Twitter-kaartafbeelding instellen voor een WordPress-categorie

Nu moet u naar beneden scrollen naar het gedeelte Afbeeldingsbron en op het vervolgkeuzemenu klikken. Je kunt kiezen uit een heleboel opties of ‘Aangepaste afbeelding’ selecteren om een ​​nieuwe Twitter-afbeelding te uploaden.

Uw aangepaste afbeelding toevoegen om te gebruiken als Twitter-kaart voor categorie

Daarna kunt u gewoon op de knop ‘Afbeelding uploaden of selecteren’ klikken om een ​​afbeelding van uw computer te uploaden of een afbeelding uit uw WordPress-mediabibliotheek gebruiken.

Als u klaar bent, vergeet dan niet op de knop ‘Bijwerken’ te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

Twitter Card-afbeeldingen testen / problemen oplossen

Nadat u Twitter-kaartafbeeldingen heeft ingesteld, wilt u ze testen om er zeker van te zijn dat ze correct worden weergegeven wanneer iemand een link van uw WordPress-website deelt .

Kopieer gewoon de URL van de pagina of post die u wilt testen en ga vervolgens naar de Twitter Card Validator- website. Plak de URL onder het veld Kaart-URL en klik op de knop ‘Voorbeeldkaart’.

Bekijk en test uw Twitter-kaartafbeeldingen

De kaartvalidatietool haalt vervolgens de link op en laat je een voorbeeld zien van hoe het eruit zou zien als iemand het op Twitter deelt.

Problemen oplossen met gebroken Twitter-kaartafbeeldingen in WordPress

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd en nog steeds niet de juiste afbeelding van de Twitter-kaart kunt zien, kun je deze eenvoudige tips proberen om het probleem op te lossen.

Wis de WordPress-cache

De meest waarschijnlijke oorzaak van kapotte Twitter-afbeeldingen zijn WordPress caching-plug-ins . Hoewel je de Twitter-kaartafbeelding hebt ingesteld in All in One SEO, vertoont je cache-plug-in mogelijk nog steeds een verouderde versie.

Om dit op te lossen, moet u uw WordPress-cache leegmaken en vervolgens opnieuw testen met de Twitter Card Validator- tool.

Kies de juiste afbeeldingsformaten

Zorg ervoor dat de afbeelding die u hebt ingesteld om als Twitter-kaart te gebruiken, niet te klein of te groot is. Twitter raadt afbeeldingen aan met een minimumgrootte van 144 x 144 pixels en een bestandsgrootte van minder dan 5 MB.

Tip: je kunt alles leren over de afbeeldingsformaten van sociale media in ons ultieme spiekbriefje voor sociale media voor WordPress-beginners.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het repareren van kapotte Twitter-kaartafbeeldingen in WordPress. 


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *