Hoe Pinterest-afbeeldingen in uw WordPress-blogberichten te verbergen - DeLaatbusiness
Chatbots marketing

Hoe Pinterest-afbeeldingen in uw WordPress-blogberichten te verbergen

4 min


126
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wil je leren hoe je een Pinterest-afbeelding in WordPress verbergt?

Pinterest kan een geweldige manier zijn om meer bezoekers naar je blog te leiden, maar door een Pinterest-afbeelding in je bericht weer te geven, kan je inhoud moeilijker leesbaar worden.

In dit artikel laten we je zien hoe je gemakkelijk een Pinterest-afbeelding in blogposts kunt verbergen, terwijl je lezers toch een aangepaste Pinterest-afbeelding kunt laten vastzetten wanneer ze je inhoud op Pinterest delen.

Hoe Pinterest-afbeeldingen in WordPress-blogposts te verbergen

Waarom Pinterest-afbeeldingen verbergen op WordPress-berichten?

Het gebruik van Pinterest kan een geweldige manier zijn om meer blogverkeer te genereren .

Maar de door Pinterest aanbevolen afbeeldingsformaten zien er niet altijd goed uit wanneer ze aan blogposts worden toegevoegd. Dat komt omdat de Pinterest-afbeeldingsafmetingen lang en smal zijn (3: 2), wat niet in de meeste bloglay-outs past.

Om nog maar te zwijgen, deze grote afbeeldingen kunnen uw website vertragen.

Dus je vraagt ​​je misschien af ​​waarom bloggers langere Pinterest-afbeeldingen gebruiken?

  • Ze vallen op in de Pinterest-pinfeed en zoekresultaten
  • Hiermee kunt u uw inhoud opnieuw weergeven met nieuwe, frisse afbeeldingen
  • Ze krijgen meer verkeer dan traditionele afbeeldingsformaten

Door de Pinterest-afbeeldingen te verbergen, kunt u het uiterlijk van uw blogberichten verbeteren en uw site sneller maken. En dat terwijl je de vruchten plukt van het laten vastleggen van een afbeelding van hoge kwaliteit.

Stoort het verbergen van afbeeldingen de Servicevoorwaarden van Pinterest?

Je hebt misschien gehoord dat het verbergen van Pinterest-afbeeldingen op je WordPress-blog in strijd is met de Servicevoorwaarden van Pinterest (TOS).

Maar dit is niet waar.

Het verbergen van een Pinterest-afbeelding op uw website is toegestaan, mits u aan de volgende vereisten voldoet:

  • De Pinterest-afbeelding komt overeen met de inhoud van je bericht
  • De pinbeschrijving komt overeen met de inhoud of titel van je bericht

In wezen kunt u afbeeldingen op uw WordPress-blog verbergen zolang de afbeelding die u verbergt relevant is voor uw pagina.

Heeft verborgen Pinterest-afbeeldingen invloed op Google Ranking?

Om uw site correct te kunnen rangschikken , moet Google uw inhoud kunnen indexeren. Dit betekent dat de zoekmachines uw website doorzoeken om te zien welke pagina’s en media uw website bevat.

Google is niet per se een grote fan van verborgen afbeeldingen of verborgen inhoud. Vooral omdat verborgen inhoud kan worden geassocieerd met spamwebsites.

Voor legitieme use-cases zoals deze is het echter helemaal oké om Pinterest-afbeeldingen te verbergen zonder dat dit invloed heeft op je Google-ranking.

Hoe Pinterest-afbeeldingen in WordPress te verbergen

Er zijn verschillende WordPress-plug-ins die het gemakkelijk maken om Pinterest-afbeeldingen in WordPress te verbergen. Er zijn premium plug-ins voor delen, zoals WPTasty of Grow by Mediavine (voorheen Social Pug).

We raden echter aan om de gratis Shared Counts- plug-in te gebruiken en hun gratis Shared Counts – Pinterest Image- add-on.

Deze plug-ins zijn buitengewoon goed gecodeerd en hebben geen invloed op de snelheid van uw WordPress-website . Om nog maar te zwijgen, ze zijn 100% gratis.

Dit is de plug-in die we gebruiken op WPBeginner om onze knoppen voor sociaal delen toe te voegen.

Het eerste dat u moet doen, is de plug-in Shared Counts installeren . Lees voor gedetailleerde instructies onze stapsgewijze handleiding over het installeren van een WordPress-plug-in .

De instellingen van de plug-in zijn redelijk rechttoe rechtaan, maar we hebben wel een gedetailleerde tutorial over het toevoegen van knoppen voor sociaal delen aan WordPress die je als gids kunt gebruiken om aan de slag te gaan.

Zodra de plug-in Shared Counts volledig is ingesteld, moet je de add-on Shared Counts – Pinterest Image op je site installeren en activeren .

Er zijn geen unieke instellingen om te configureren voor deze plug-in.

Het voegt automatisch een aangepast Pinterest-afbeeldingsvak toe aan uw blogberichten.

In plaats van gebruikers willekeurige afbeeldingen uit je blogbericht te laten pinnen, kun je een afbeelding van hogere kwaliteit maken die beter presteert op Pinterest.

Wanneer bezoekers van uw website op uw Pinterest-deelknop klikken, verschijnt Pinterest met de perfecte afbeelding die u voor uw bericht hebt gemaakt.

Om je eigen Pinterest-afbeelding voor je blogposts toe te voegen, ga je naar Berichten »Alle berichten in je WordPress-dashboard en open je het bericht dat je wilt bewerken.

In de WordPress-inhoudseditor zie je rechtsonder een metabox met het label ‘Pinterest Sharing Image’.

Selecteer Pinterest verborgen afbeelding

U moet op de knop ‘Afbeelding selecteren’ klikken en een nieuwe afbeelding uploaden of een bestaande afbeelding uit uw mediabibliotheek kiezen.

Als je de afbeelding hebt gevonden die je wilt gebruiken, kun je de ‘Titel’ en ‘Alternatieve tekst’ toevoegen en vervolgens op de knop ‘Afbeelding gebruiken’ klikken.

Upload Pinterest verborgen afbeelding

Klik vervolgens op ‘Publiceren’ om je nieuwe bericht te publiceren met de Pinterest-afbeelding voor delen, of ‘Update’ als het bericht al live is.

Wanneer uw bezoekers nu op de Pinterest-deelknop klikken, verschijnt er een pop-up met uw Pinterest-afbeelding met de juiste afmetingen.

Pinterest deel afbeeldingspop-up

Een van de beste aspecten van het gebruik van deze plug-in is dat deze automatisch de Pinterest-afbeelding voor je verbergt.

Zodra je je uitgelichte Pinterest-afbeelding aan je blogbericht hebt toegevoegd, zal de plug-in deze onderaan je bericht toevoegen en de “display: none;” toepassen. element automatisch. Dit maakt het volledig aan het zicht onttrokken.

Het is niet nodig om de afbeelding aan uw bericht toe te voegen en deze handmatig te verbergen of aanvullende wijzigingen aan te brengen.

Misschien heb je andere methoden online gezien, zoals het gebruik van CSS om je Pinterest-afbeeldingen te verbergen, of het toevoegen van HTML-code met de “display: none;” element, maar u hoeft zich daarover geen zorgen te maken.

De plug-in-add-on zorgt voor alles voor u, daarom raden we deze optie vooral aan.

Ten slotte is het belangrijk dat u uw afbeeldingen optimaliseert voordat u ze uploadt naar WordPress. Deze plug-in verbergt de afbeelding uit het zicht, maar laadt nog steeds op je bericht. Dus als het niet goed is geoptimaliseerd, kan het uw website vertragen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je Pinterest-afbeeldingen op je WordPress-blogposts kunt verbergen


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *