Hoe u automatische update e-mailmelding in WordPress uitschakelt - DeLaatbusiness
call to action voorbeelden

Hoe u automatische update e-mailmelding in WordPress uitschakelt

4 min


121
Dummy image 6 gratis internet marketing ebooks, klik hier voor download

Wilt u automatische e-mailmeldingen voor updates in WordPress uitschakelen?

WordPress verzendt standaard e-mailmeldingen voor automatische updates van WordPress-plug-ins, thema’s en de kern zelf.

In dit artikel laten we u zien hoe u automatische e-mailmeldingen voor updates in WordPress eenvoudig kunt uitschakelen.

Automatische update-e-mailmeldingen uitschakelen in WordPress

Over automatische updatemeldingen in WordPress

WordPress is een open-source contentmanagementplatform dat regelmatig wordt onderhouden en bijgewerkt. Sommige van deze updates worden automatisch geïnstalleerd en u ontvangt een e-mailmelding dat uw site is bijgewerkt.

Voorbeeld van e-mailmelding na een automatische update

Op dezelfde manier kunt u met WordPress ook automatische updates inschakelen voor WordPress-plug-ins en thema’s. Dit betekent dat u minder tijd besteedt aan het bijwerken van plug-ins en meer tijd aan het laten groeien van uw bedrijf.

U kunt automatische updates inschakelen voor plug-ins die u vertrouwt door naar de pagina Plug-ins »Alle plug-ins te gaan . Klik gewoon op de link ‘Automatische updates inschakelen’ naast de plug-in die u zelf wilt updaten.

Schakel automatische updates voor WordPress-plug-ins in

Voor WordPress-thema’s kunt u de pagina Uiterlijk »Thema’s bezoeken en op een thema klikken. Hierdoor wordt een pop-up met thema-informatie geopend waar u kunt klikken op ‘Automatische updates inschakelen’ voor dat thema.

Automatische thema-updates inschakelen

WordPress stuurt u een e-mailmelding wanneer een van uw plug-ins, thema of WordPress-kern is bijgewerkt.

Dit kan vooral vervelend worden voor gebruikers die meerdere WordPress-websites beheren . Zou het niet fijn zijn als u deze e-mailmeldingen kunt bedienen en uitschakelen?

Laten we eens kijken hoe u automatische e-mailmeldingen voor updates in WordPress eenvoudig kunt uitschakelen.

Methode 1: Schakel automatische update e-mailmelding uit met behulp van plug-in

Deze methode is eenvoudiger en u hoeft geen code aan uw WordPress-site toe te voegen. Het geeft je ook de flexibiliteit om te selecteren welke meldingen je wilt uitschakelen.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de plug -in voor het beheren van e-mailmeldingen installeren en activeren .

Na activering moet u de pagina Instellingen »E-mailmeldingen bezoeken . Hier kun je met de plug-in alle WordPress-notificatie-e-mails beheren, inclusief automatische updatemeldingen.

Schakel e-mailmeldingen uit

Blader gewoon omlaag naar de opties voor automatisch bijwerken en schakel het selectievakje uit naast de meldingen die u wilt uitschakelen.

Vergeet niet op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken om uw instellingen op te slaan.

Dat is alles, je hebt met succes de automatische update-e-mailmeldingen van WordPress voor je website uitgeschakeld.

Methode 2: Schakel automatische update-e-mailmelding uit met behulp van code

Voor deze methode moet u code aan uw WordPress-bestanden toevoegen. 

U kunt de plug-in Code Snippets gebruiken om aangepaste code toe te voegen in WordPress of deze code handmatig toevoegen aan het functions.php- bestand van uw thema of een site-specifieke plug-in . Een betere benadering zou zijn om de plug-in Code Snippets te gebruiken om aangepaste code in WordPress toe te voegen .

1. Schakel automatische update-notificatie-e-mails voor kernupdates uit

Voeg eenvoudig de volgende code toe om e-mailmeldingen voor automatische updates van de WordPress-kern uit te schakelen.

12345678add_filter( 'auto_core_update_send_email', 'wpb_stop_auto_update_emails', 10, 4 ); function wpb_stop_update_emails( $send, $type, $core_update, $result ) {if ( ! empty( $type ) && $type == 'success' ) {return false;}return true;}

Deze code voegt een filter toe om e-mailmeldingen uit te schakelen na automatische kernupdates.

2. Schakel automatische update-notificatie-e-mails voor plug-ins uit

Voeg de volgende code toe om e-mailmeldingen voor automatische updates van WordPress-plug-ins uit te schakelen.

1add_filter( 'auto_plugin_update_send_email', '__return_false' );

Dit filter schakelt eenvoudig e-mailmeldingen uit voor automatische updates van plug-ins.

3. Schakel automatische update-e-mailberichten voor thema’s uit

Voeg de volgende code toe om e-mailmeldingen voor automatische updates van WordPress-thema’s uit te schakelen.

1add_filter( 'auto_theme_update_send_email', '__return_false' );

Met dit filter worden e-mailmeldingen voor automatische updates van thema’s eenvoudig uitgeschakeld.

WordPress-updates terugdraaien als er iets misgaat

Omdat WordPress-plug-ins worden uitgevoerd op verschillende onafhankelijke WordPress-hosting- en serverconfiguraties, is het mogelijk dat een update van een plug-in er soms toe leidt dat een functie op uw website wordt verbroken of ontoegankelijk wordt.

Dit is gemakkelijk op te lossen en op te lossen. Eerst moet u erachter komen welke plug-in het probleem heeft veroorzaakt door alle WordPress-plug-ins te deactiveren en ze een voor een opnieuw te activeren.

Nadat u de plug-in hebt geïsoleerd die het probleem veroorzaakt, kunt u de WP Rollback- plug-in gebruiken. Hiermee kunt u overschakelen naar de vorige versie van een WordPress-plug-in of -thema.

Verbetering van de bezorgbaarheid van e-mails van WordPress

Zelfs als u de automatische update-e-mails van WordPress uitschakelt, zijn er andere WordPress-notificatie-e-mails die u misschien niet wilt missen.

Als u bijvoorbeeld een WooCommerce- winkel heeft, wilt u meldingen ontvangen wanneer er een nieuwe bestelling wordt geplaatst.

Evenzo, als u een online cursus verkoopt of een lidmaatschapswebsite beheert , wilt u misschien e-mailwaarschuwingen ontvangen wanneer nieuwe gebruikers zich aanmelden.

U wilt er ook zeker van zijn dat e-mails die naar gebruikers worden verzonden, worden afgeleverd. Zoals wachtwoord-e-mails, e-mails met betalingsbevestigingen of bevestigingsmeldingen voor bestellingen.

Om e-mails te verzenden gebruikt WordPress de PHP-mailfunctie. Deze functie wordt gemakkelijk misbruikt door spammers en uw e-mails kunnen in spam terechtkomen.

Om ervoor te zorgen dat al uw belangrijke WordPress-notificatie-e-mails de inbox van de gebruiker bereiken, moet u een goede SMTP-service gebruiken om e-mails te verzenden.

Dit is waar de WP Mail SMTP- plug-in van pas komt. Hiermee kunt u een SMTP-service gebruiken om al uw WordPress-notificatie-e-mails te verzenden.

U kunt het gebruiken met een betaalde SMTP-serviceprovider en met een gratis SMTP-service zoals Gmail in combinatie met de gratis versie van de WP Mail SMTP-plug-in .

Dat is alles, we hopen dat dit artikel u heeft geholpen om te leren hoe u automatische e-mailmeldingen bij updates in WordPress kunt uitschakelen.


Erwin@delaatbusiness.com
Dag, Hulp nodig met internet marketing of websites maken? neem dan contact op

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *