Gratis Wordpress cursussen - DeLaatbusiness

De cursussen zijn gratis. Er zijn momenteel 3 cursussen af. Deze zijn af: WordPress basics, WordPress beveiliging, en wordpress SEO. De andere volgen de komende weken/maanden.

Stuur mij gratis cursussen

In deze module leer je alle basic onderdelen van wordpress. Zoals bijvoorbeeld menu’s maken, berichten maken, pagina’s maken, etc.

In de cursus zitten 15+ videos over SEO. Alle 200+ rankingfactoren van google worden besproken.

In deze module leer je je website te beveiligen. Voorbeelden:

In deze module leer je je bezoekers om te zetten in klanten/leads. Voorbeelden:

In deze module leer je om een intranet te maken. Intranet. Definitie:

Een intranet is een privaat netwerk of een besloten informatieplatform binnen een organisatie. Het primaire doel van een intranet is het elektronisch delen van informatie binnen een organisatie.

In deze module leer je om een populaire blog te maken via wordpress, en hoe je content marketing kunt inzetten voor je bedrijf zodat je veel mensen kunt bereiken.

In deze module leer je een E-learning platform te bouwen via wordpress. Ondere andere:

Voor deze module heb je Learndash nodig.

In deze module leer je een webwinkel bouwen met Woocommerce. Een aanzienlijk deel van alle webwinkels is gebouwd met Woocommerce.

In deze module leer je de meest voorkomende wordpress fouten op te lossen.

De laadtijd van je website is belangrijk. Voor zowel zoekmachines als je bezoekers. 53% van de mensen verlaat je website als het langer dan 3 sec duurt om te laden.

Definitie affiliate marketing:

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder

In deze module leer je van je wordpress website een sociaal netwerk/community te maken. Met onder andere nieuwsfeed, notificaties, vrienden, CV, profiel, etc.

In deze module leer je van je website een online marktplaats te maken zoals bijvoorbeeld marktplaats.nl of bol.com.

In deze module leer je van je website een nieuwssite te maken zoals bijvoorbeeld nu.nl of zoals kranten websites.

Vergeet je gratis cursussen niet!

De cursussen zijn niet alleen voor wordpress

Er zullen nog honderden video's bij komen.